SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#17101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

manijak1 wrote:
Pa zar nije mogla jedna hinjska u pleksus ili malo iscenirat nešto pa onda da se zafunta pravo? Mislim, šteta je već da propadne prilika kad si majstor.
To uvijek može , ali danas moraš imati i pucu ako krene do kraja zajebancija . Svi bi ko nešto fursatali ali ne fursataju tamo đe treba i đe ne mogu istresti što treba.
I onda haj ganjaj svjedoka da ti nisi prvi počeo :oops: .
A možda je i ovaj imao pucu, haj znaj.
Ono, upali se čovjek na bezobrazluk, ali....kad se glava ohladi, onda skontaš neke stvari.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#17102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

ljudi ba nikom mahat ništa upozoravati sarajevo je lud grad...bez ikakvog kontakta
nemojte da se patriote uvrijede
ali u druigim gradovima valjda nema toliko auta pa nema problema
mogao bih nabrojati 3-4 grada gdje je 2-3 ljudi stalo da mi pomogne :D kad skrenem u pogrešnu ulicu
u sarajevu takve namlate :D
wewa

#17103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by wewa »

Tercius wrote:
Zadnji put kad sam spomemuo samar na ovoj temi kao metod edukativno-preventivnog karaktera tema se sa uobicajene jedne eventualno dvije stranice po dnevnom prosjeku digla na deset,pa bih sad rekao da umjesto samara kao edukativno-preventivne metode vatrogasac je nju trebao edukativno-preventivno dohvatiti onim zilavim podlakticama dole u onom zbunju podno gradjevine dok joj suze na oci ne udare...
kratak je put od samara do silovanja, indeed.
Bloo
Globalna šefica

#17104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

muha_sa wrote:klonite se belaja :-) svi su danas ko nešto nadrkani :-) fakat ne kontam koji je klinac ovom narodu
Nezadovoljstvo stanjem u državi/poslu/kući transferira na susrete sa strancima.
made_in_sarajevo

#17105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by made_in_sarajevo »

ja fakat uvijek gledam da se sklonim debilima koji navru na silu da prodju, uvijek gledam da se ne zacepi saobracaj pa i vratim se nazad. zajebem i ja sta cu pa se izvinem, ali ovaj debil bas trazi da ga neko od zivota rastavi i haj da on malo trazi, nego bas trazi. da je kod mene jaran stao onako ja bi mu prvi rekao skloni se konju da covjek prodje. eto nisam imao kod sebe nista mada teleskopska palica spava kod kuce :D, ustvari za ovakve situacije koji ce mi klinac palica kad mene ima 135kg i znam gdje gadjati da udarim, opet sve mi u glavi da ta djeca gledaju ali ocigledno debil ne jebe djecu ni 2%. nek je Bog na pomoci ljudima kojima je on sef i njegovim komsijama jer ovakve debile je sevap tuci svaki dan.

neki dan novi kruzni tok u Safeta Zajke i guzva u 16h. debil stariji sa mercedesom novim malo po malo gura mene iz trake,a ja vec u kruznom toku i on se prikljucio. kad sam vidio da je to seljacka politika i kako stoji sad pored mene ja mu mahnem rukom,a on nista samo naprijed gleda,a pored njega neka do 25 godina sva vazna na mobitel prica. e pa jebem ti mater kad si toliki seljak i ja se ovom ispred na karambolku skroz zaljepio. debil nije popustio sve do iskljucenja sa kruznog toka kad bi mogao jedino sudar napraviti.

dodji u grad nije problem ali jebem mu mater prilagodi se ti gradu,a ne da se komplet grad tebi prilagodjava i jos oni to ne mogu trpiti.

sto sam jos primjetio, vw i audi najvise svira,uljecu,proljecu, vazda su nervozni nesto, vazda psuju nekome... valjda komplekse peru preko auta samo
Bloo
Globalna šefica

#17106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

wewa wrote:
Tercius wrote:
Zadnji put kad sam spomemuo samar na ovoj temi kao metod edukativno-preventivnog karaktera tema se sa uobicajene jedne eventualno dvije stranice po dnevnom prosjeku digla na deset,pa bih sad rekao da umjesto samara kao edukativno-preventivne metode vatrogasac je nju trebao edukativno-preventivno dohvatiti onim zilavim podlakticama dole u onom zbunju podno gradjevine dok joj suze na oci ne udare...
kratak je put od samara do silovanja, indeed.
:mrgreen:
Truba

#17107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

jel ovdje bilo spominjanja teherana i brisanja poruka

viđen si i snimljen
nema me tamo

#17108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nema me tamo »

:D
Bloo
Globalna šefica

#17109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

Znači ok je obrisati edukativni video Severine, ali se ostavlja "suptilni" poziv na objašnjavanje mladoj dami od strane vatrogasca. :D
archi_a

#17110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by archi_a »

Šta, ko reko? Zeko reko!! :D
Tercius

#17112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Bloo wrote:Znači ok je obrisati edukativni video Severine, ali se ostavlja "suptilni" poziv na objašnjavanje mladoj dami od strane vatrogasca. :D
:D
drug_profi

#17113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Al dobar je onaj bio sa mulama... Pljus po glavi, pa pljus, puko frajer, a da se ne skonta ustaju supozitorije i pokazuju ostalima da svi isto rade, i vascijeli publikum pocne sebi tačeve udarati.

E bog te mazo, ovakvi i slični vedre i oblače za nekih milijardu ljudi, pa ti vidi u kojem smo mi qurcu kao vrsta...
Truba

#17114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

ovaj biciklista mi liči na mog jarana odoh ga zvati
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#17115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by liaar »

Šta će on uopće u 00:40 na biciklu, po snijegu ?
A mogu se kladiti da nije svjetlosno označeno biciklo a ni biciklista
nema me tamo

#17116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nema me tamo »

liaar wrote:Šta će on uopće u 00:40 na biciklu, po snijegu ?
A mogu se kladiti da nije svjetlosno označeno biciklo a ni biciklista
Joj kakvo biciklo ima drug 10 hiljada cijena moze na pola metra bez problema. :D
JThomas

#17117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

made_in_sarajevo wrote:ja fakat uvijek gledam da se sklonim debilima koji navru na silu da prodju, uvijek gledam da se ne zacepi saobracaj pa i vratim se nazad. zajebem i ja sta cu pa se izvinem, ali ovaj debil bas trazi da ga neko od zivota rastavi i haj da on malo trazi, nego bas trazi. da je kod mene jaran stao onako ja bi mu prvi rekao skloni se konju da covjek prodje. eto nisam imao kod sebe nista mada teleskopska palica spava kod kuce :D, ustvari za ovakve situacije koji ce mi klinac palica kad mene ima 135kg i znam gdje gadjati da udarim, opet sve mi u glavi da ta djeca gledaju ali ocigledno debil ne jebe djecu ni 2%. nek je Bog na pomoci ljudima kojima je on sef i njegovim komsijama jer ovakve debile je sevap tuci svaki dan.

neki dan novi kruzni tok u Safeta Zajke i guzva u 16h. debil stariji sa mercedesom novim malo po malo gura mene iz trake,a ja vec u kruznom toku i on se prikljucio. kad sam vidio da je to seljacka politika i kako stoji sad pored mene ja mu mahnem rukom,a on nista samo naprijed gleda,a pored njega neka do 25 godina sva vazna na mobitel prica. e pa jebem ti mater kad si toliki seljak i ja se ovom ispred na karambolku skroz zaljepio. debil nije popustio sve do iskljucenja sa kruznog toka kad bi mogao jedino sudar napraviti.

dodji u grad nije problem ali jebem mu mater prilagodi se ti gradu,a ne da se komplet grad tebi prilagodjava i jos oni to ne mogu trpiti.

sto sam jos primjetio, vw i audi najvise svira,uljecu,proljecu, vazda su nervozni nesto, vazda psuju nekome... valjda komplekse peru preko auta samo
kažu, nigdje rahatluka k'o u bosni... :mrgreen:

a nivo frustracija svime i svačim kod običnog čovjeka nije visok, nego nebeski visok...do zvijezda. ljudi samo što ne ujedaju, ovdje trebaju brnjice ljudima a ne psima.
wewa

#17118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by wewa »

Bloo wrote:Znači ok je obrisati edukativni video Severine, ali se ostavlja "suptilni" poziv na objašnjavanje mladoj dami od strane vatrogasca. :D
da, ovo je svijet u kojem je 'normalno' pozivati na nasilje, posebno seksualno. nismo ljudi, zene smo.
zateznistub

#17119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

Ko Kaže da policije nema na ulicama?

Image

ima, samo čuče u hookah barovima... :twisted:
nepass1

#17120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nepass1 »

joj stalno su ovdje
Tercius

#17121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

http://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/330 ... ntra-bingo

A reko bi covjek to ne zna nosa obrisati...
karanana

#17122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by karanana »

niko ne spominje hapsenje ove udruzene zlocinacko kriminalno teroristicke grupe pljackasa.
ili nisam vidio da se spominje?

haha, a evo tercius iznad mene stavio link. nisam pogledo link a postavio pitanje.

koji su bili policijiski tragovi? kako su radili istragu na ovome i dosli do kriminalaca? sta ih je izdalo? hvala tercius na infu unaprijed. budimo ekskluzivniji od avaza ovdje. avaz ce do kraja dana saznati.
Tercius

#17123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

A bice da je i ove OSA nafatala
meteorit135531

#17124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by meteorit135531 »

Ovo je izgleda pljackas trznog centra u Bugojnu. bas, nikad covjek ne bi reko jer se ne uklapa u profil.

https://www.facebook.com/haris.priganica.1
Zejnep

#17125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Zejnep »

Gore tri stana, Trg medjunaridnog prijatejlstva, Alipasino polje. Ovo je uzasno.
Post Reply