ja fakat uvijek gledam da se sklonim debilima koji navru na silu da prodju, uvijek gledam da se ne zacepi saobracaj pa i vratim se nazad. zajebem i ja sta cu pa se izvinem, ali ovaj debil bas trazi da ga neko od zivota rastavi i haj da on malo trazi, nego bas trazi. da je kod mene jaran stao onako ja bi mu prvi rekao skloni se konju da covjek prodje. eto nisam imao kod sebe nista mada teleskopska palica spava kod kuce

, ustvari za ovakve situacije koji ce mi klinac palica kad mene ima 135kg i znam gdje gadjati da udarim, opet sve mi u glavi da ta djeca gledaju ali ocigledno debil ne jebe djecu ni 2%. nek je Bog na pomoci ljudima kojima je on sef i njegovim komsijama jer ovakve debile je sevap tuci svaki dan.
neki dan novi kruzni tok u Safeta Zajke i guzva u 16h. debil stariji sa mercedesom novim malo po malo gura mene iz trake,a ja vec u kruznom toku i on se prikljucio. kad sam vidio da je to seljacka politika i kako stoji sad pored mene ja mu mahnem rukom,a on nista samo naprijed gleda,a pored njega neka do 25 godina sva vazna na mobitel prica. e pa jebem ti mater kad si toliki seljak i ja se ovom ispred na karambolku skroz zaljepio. debil nije popustio sve do iskljucenja sa kruznog toka kad bi mogao jedino sudar napraviti.
dodji u grad nije problem ali jebem mu mater prilagodi se ti gradu,a ne da se komplet grad tebi prilagodjava i jos oni to ne mogu trpiti.
sto sam jos primjetio, vw i audi najvise svira,uljecu,proljecu, vazda su nervozni nesto, vazda psuju nekome... valjda komplekse peru preko auta samo