geograf1- wrote:
dalje SANJIN rusi su preveliki narod da bi zivjeli u jednoj drzavi..
i ta tvoja prica da je putin izjavio svi rusi u jednoj drzavije je naprosto smijesna.
ako nije nadji i jedne novine u regionu da su prenijeli tu izjavu,,,znaci volis i lagati,,
sto se tice avganistana i rusa tamo,,ma prosli su ko i amerikanci tamo pobili neduzan avganistanski narod i povukli se kuci kao sto ce i ameri to uraditi,
ukratko bezobrazni i jedni i drugi,,mada i ameri i rusi mogu sravniti avganistan,,
ali poenta je da su bezobrazni i jedni i drugi bili prema avganistanu.
Oho..poceli su se mijenjati postovi..praviti dodatci i korekcije..ovo volim...jasno mi doacara sliku sa kim pricam..
dalje SANJIN rusi su preveliki narod da bi zivjeli u jednoj drzavi..
putinko se ne slaze sa tvojim stavom
i ta tvoja prica da je putin izjavio svi rusi u jednoj drzavije je naprosto smijesna.
Ihfhfhfh cuj smijesna...tebi sve smijesno i glupo? Vidi kod nas je postojala jedna prijeratna institucija u selu Domanovici na Dubravskoj visoravni. Obicno su se ljudi kojima je sve "bilo smijesno i glupo" tu sastajali i provodili rahat trenutke. Kleberili se, upirali prstima, podvriskivali i ubjedjivali jedni druge u svoju pamet...savjetujem da se okusas.
ako nije nadji i jedne novine u regionu da su prenijeli tu izjavu,,,znaci volis i lagati,,
Jeli ti ja licim na administrativnu agenciju za trazenje podataka? Trazi ih sam..a ako u medjuvremenu uhvatim priliku, nadjemo i to..cak mislim da je ovu vijest objjavio i vas b92.
Dalje, samo zato sto ti nesto ne znas ne znaci da drugi lazu primitivcino.
sto se tice avganistana i rusa tamo,,ma prosli su ko i amerikanci tamo pobili neduzan avganistanski narod i povukli se kuci kao sto ce i ameri to uraditi,
Da i na kraju dobili po guzici i morali se povuci. Dakle to je u punoj suprotnosti tvojoj tvrdnji o "hrabroj ruskoj armiji" koja nece stati dok ne bobjedi (parafraziram)..Sto se tice amera, nisam ja taj koji naprdiva o "hrabroj americkoj vojsci" vec si ti taj koji iznosi takve blentave tvrdnje o "hrabroj ruskoj vojsci"...dakle, opet si odvalio glupost.
ukratko bezobrazni i jedni i drugi,,mada i ameri i rusi mogu sravniti avganistan,,
ali poenta je da su bezobrazni i jedni i drugi bili prema avganistanu
Sve je to supr ali gdje to stavlja
tvoju o hrabroj ruskoj armiji koja nece stati dok ne pobjedi (parafraziram) ?
Znaci, prdi Mare eto ti svatova..