Plati igraca koliko kosta I plati mu 250k sedmicno I doce svaki, a ne kao sada najveca plata 150k I to sa million nekih bonusa
sa 100m mogu Suareza vratiti ako to zele da ne pricam o ovim ostalim.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Momak koji je tvoj problem? Zasto ovo svatas kao neki licni napad na tebe pa se tako ponasas? Pola svijeta zna I vidi da Liverpoolu trebaju kvalitetna pojacanja, a ti mene nazivas ignorantomzomri wrote:Da su mogli Pjanića dovesti doveli bi ga, u to budi siguran.
Suareza ne mogu a i neće dovesti za 100m, to je valjda svakome jasno osim tebi.
Samo čisti ignorant poput tebe može misliti da u odboru Liverpoola sjede ljudi koji ne znaju šta i koga mogu dovesti pod postavljenim ograničenjima od uprave i vlasnika.
Da pisao si kako su bogati iako im cijeli tim kosta nekih 30m... ismijan si tad, bolje da ne ides ponovo na tu temu.zomri wrote:Čim si ti od svega što sam o Leicesteru pisao zapamtio samo helikopter, nisi amabaš ništa shvatio.
Za tebe i za ostale koji hoće samo "imena" evo jednog prigodnog članka
https://tomkinstimes.com/2016/07/why-di ... rst-place/
A da odigraju koju tekmu prije nego sto odlucimo da je to dobar posao?zomri wrote:Ismijan sam bio i kad sam branio Firmina, ako ćemo po tome gledati. Btw. ne vidim više tog što je ismijavao na temi. Nadoćete vi i na to što sam pisao o Leicesteru, polako.
Isto tako branim napade na transfer politiku u roku kada su imali najbolji "ulov" zadnjih 5 godina. Mane, Karius, Matip i Grujić za 40tak miliona je vraški dobar posao, ma šta ko mislio o tome.
Jest dobar MOZDA. Ko ti moze garantovati da ce oni biti dobri igraci? Niko! A Liverpool hvala Bogu ima najvise kupljenih tih propalih talenata. Sve i da budu dobri igraci oni ce to biti za minimalno 2 godine. A sta do tada?zomri wrote:Ismijan sam bio i kad sam branio Firmina, ako ćemo po tome gledati. Btw. ne vidim više tog što je ismijavao na temi. Nadoćete vi i na to što sam pisao o Leicesteru, polako.
Isto tako branim napade na transfer politiku u roku kada su imali najbolji "ulov" zadnjih 5 godina. Mane, Karius, Matip i Grujić za 40tak miliona je vraški dobar posao, ma šta ko mislio o tome.
Pa i za Messija ne bih mogao garantovati, a kamoli za ove.Mustang1 wrote:Jest dobar MOZDA. Ko ti moze garantovati da ce oni biti dobri igraci? Niko! A Liverpool hvala Bogu ima najvise kupljenih tih propalih talenata. Sve i da budu dobri igraci oni ce to biti za minimalno 2 godine. A sta do tada?zomri wrote:Ismijan sam bio i kad sam branio Firmina, ako ćemo po tome gledati. Btw. ne vidim više tog što je ismijavao na temi. Nadoćete vi i na to što sam pisao o Leicesteru, polako.
Jel može quote gdje sam branio boldirane?BHF_Manijak wrote:Jarane ba ti si ovdje ismijavao svakog zivog kada je kritikova parmake koji su dovedeni, a ubo s jednim i sad se nesto qrcis. Branio si i Bentekea, Allena, Lallanu, Lovrena... Velika je vjerovatnoca da ces u toj nakani s jednim i uspjeti. Mada je upitno koliko si i za Firmina, jer kad nekog platis 41 mil eura, onda ocekujem da takav jede travu na terenu, a za te pare kad ga dovedes 10 golova i 8 asistencija je najmanje sto moze uraditi. Mozes reci taman, nikakav hype dizati.

Wijnaldum će dobro doći klopu, on je box to box veznjak, nešto što Henderson više ne može igrati a ovaj to može i sa više uspjeha. Lično više bih volio jakog defanzivnog veznog ali neću plakati što će se napadačke opcije a naročito kontre moći još brže organizovati. Ekipi nakon ovog nadam se već sutra realizovanog transfera treba još jedan malo grublji veznjak. O lijevom beku se više ništa ne priča, za ovog Ragnara kažu da može igrati i lijevog beka, ubrzo ćemo vidjeti.AmiĐa_Idriz wrote:Izgleda da ce Leiva put Newcastlea a Wijnaldum na Anfield.