Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Freamon Lester
#17076 Re: Zeničani
Kako je Fuad Kasumovic povrijedio patriote, demobilisane borce i RVI? Necu da citam ova njihova saopstenja slab sam sa pritiskom danas. 
- kamen spoticanja
- commendatore
#17078 Re: Zeničani
SDA osovina zla
Fuksi imas jos jedan mandat kad oaj istekne

Fuksi imas jos jedan mandat kad oaj istekne
-
kakavdanakneiskustvu
-
Mustang1
#17080 Re: Zeničani
50KM umanjili racune za grijanje
-
channel10
#17081 Re: Zeničani
Umanjili za 26 dana. Znaci pausal 10 posto plus nekih 12-15 kmica za grijanje.Mustang1 wrote:50KM umanjili racune za grijanje
A ne bih rekao da smo imali grijanje 18 dana u Januaru. Voznuli su nam ga samo tako.
-
Kralj Tvrtko I.
#17082 Re: Zeničani
Koliko dana su umanjili?
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
- kamen spoticanja
#17083 Re: Zeničani
Moj ce da gori...live prenos na fbchannel10 wrote:Umanjili za 26 dana. Znaci pausal 10 posto plus nekih 12-15 kmica za grijanje.Mustang1 wrote:50KM umanjili racune za grijanje
A ne bih rekao da smo imali grijanje 18 dana u Januaru. Voznuli su nam ga samo tako.
-
kakavdanakneiskustvu
#17084 Re: Zeničani
kamen spoticanja wrote:Upravo to...spahijina emocija je ko sex bracnog para nakon 34 godine braka...mada pouzdano znam da izludjuje fudu...dok su mu ekremi ziceri_BataZiv_0809 wrote:A i Spahija je tanak. Tacno vidis kako se ne zna ponasati kad nije za katedrom i pred publikom koja ga mora slusat misli li dobiti potpis i poloziti ispit.kamen spoticanja wrote: Kako nece kad je ekrem cosic drzao bank danas![]()
proslo sjednicu galijasevic se za mikrofonom zadrzao 2 minute
i bilo je "premijeru ja vas molim,vjerujte vracat cemo pare"
Sto opet govori kako pivic duvnjak i ekipa imaju losu percepciju situacije...i kakvi su im limiti
A Gale vam je daleko najbolji kadar, to sam uvijek govorio. Pivici, Sisici, Duvnjaci, Plancici i njihovi trabanti strasno iritiraju narod.
No sve je to malo show pred kamerama...cudne se stvari desavaju u tisini
-
kakavdanakneiskustvu
-
Kralj Tvrtko I.
#17086 Re: Zeničani
Ova tema umre kad dođe grijanje [emoji41][emoji16]
- Norm
#17087 Re: Zeničani
Kralj Tvrtko I. wrote:Ova tema umre kad dođe grijanje [emoji41][emoji16]

-
vwlover
#17088 Re: Zeničani
Dal neko zna ili ima broj od inspekcije zdravstva u zenici ili kome da odem da se zalim . Bas sam nanietio ići do kraja imam čak i audio zapis kao dokaz . Dobro bi mi došlo ako neko zna kome da odem ili da nazovem u detalje . Hvala.
- Freamon Lester
#17089 Re: Zeničani
Sta hoces da prijavis?vwlover wrote:Dal neko zna ili ima broj od inspekcije zdravstva u zenici ili kome da odem da se zalim . Bas sam nanietio ići do kraja imam čak i audio zapis kao dokaz . Dobro bi mi došlo ako neko zna kome da odem ili da nazovem u detalje . Hvala.
-
vwlover
#17090 Re: Zeničani
Sestru i doktora jer mislim da ne rade kako treba ,ne žele da me prime a sestra mi uopste ne da da razgovaram sa doktorom . Imam intervenciju a oni me naručuju za 12 dana ,odem danas kod drugog doktora i kažem tako kaže kako je to moguće zašto doktoru nisi rekao primio bi te ,reko sestra me pitala Šta mi je pričala sa mnom 10 minuta i rekla da nema potrebe da idem kod doktora i da će me naručit kasnije . Ona nije kompetentna da to radi i ja više ne mogu izdržat a nemam i ne dam pare za privatno
- nadžak
#17091 Re: Zeničani
Ja kad sam imao sličnu situaciju zvao sam Dom zdravlja Zenica.vwlover wrote:Sestru i doktora jer mislim da ne rade kako treba ,ne žele da me prime a sestra mi uopste ne da da razgovaram sa doktorom . Imam intervenciju a oni me naručuju za 12 dana ,odem danas kod drugog doktora i kažem tako kaže kako je to moguće zašto doktoru nisi rekao primio bi te ,reko sestra me pitala Šta mi je pričala sa mnom 10 minuta i rekla da nema potrebe da idem kod doktora i da će me naručit kasnije . Ona nije kompetentna da to radi i ja više ne mogu izdržat a nemam i ne dam pare za privatno
http://www.dzz.ba/
Koliko se sjećam krenuo sam od centrale i pitao kome se prijavljuju pritužbe i na kraju pričao sa nekim pravnikom, zaboravih prezime. Mlađi neki tip.
- kamen spoticanja
#17092 Re: Zeničani
Vidi ne znam o kojoj se ambulanti radi ali zalbu pisi direktno na direktoricu doma zdravlja...cak otidji pravo u kancelariju istoj...vwlover wrote:Sestru i doktora jer mislim da ne rade kako treba ,ne žele da me prime a sestra mi uopste ne da da razgovaram sa doktorom . Imam intervenciju a oni me naručuju za 12 dana ,odem danas kod drugog doktora i kažem tako kaže kako je to moguće zašto doktoru nisi rekao primio bi te ,reko sestra me pitala Šta mi je pričala sa mnom 10 minuta i rekla da nema potrebe da idem kod doktora i da će me naručit kasnije . Ona nije kompetentna da to radi i ja više ne mogu izdržat a nemam i ne dam pare za privatno
taj snimak ti moze posluziti samo tako...inace neovlasteno snimanje je menscini krivicno djelo(znat ce pravnici bolje) pa od toga nemas neme fajde
btw nisam siguran kakav je tvoj profil ali ja imam obicaj u takvim situacijama ako uctivost ne prolazi, sestri reci mrs pm i uci pravo kod doktora...uz citavu demonstraciju primitivizma i sile
- nacho_
#17093 Re: Zeničani
Tako možda vi iz osovine zla radite. 
-
vwlover
#17094 Re: Zeničani
koliko se sjecam i Sebiju se neki dan snimali pa sta bi , tako ce mozda i moj audio zavrsit ako nastavim ovako al mali je problem sto mi dosta ljudi govori nemoj bolan neces nista rijesit idi privatno i rijesi , al ja sam onaj tip sto postuje pravila , ako je tako nek bude svima tako a ne neka krava koja je dosla do posla boga pitaj kako ce meni govorit jesam li ja za doktora ili moram cekat kao i svi ostali jer ona misli da je to ok , mogu koristit i silu al me to moze samo zeznut jer onda ce mi zovnut policiju pa prijava za uznemiravanje reda i mira pa na sudu necu daleko dogurat ako to donesu kao kontra dokaz , Audio dokaz je kad sam razgovarao sa sestrom ,tacnije ukupan razgovor svega kako ona govori kako meni ne treba doktro nego da dodjem kad sam narucen i da onda mogu na pregled pa tek onda sljedeca narudba itd a ja govorim kako ne mogu da cekam jer je intervencija 5 minuta i gotovo a ja imam problema a ona kao , ne mogu ja tu nista , sto je jos gore nije zeljela ni razgovarat odma nego ono , sta ti hoces ? i okrene glavu , Uglavnom mislio sam fino odvojit dan i svima redom i zalit se pa nek inspekcija vidi dal sam u pravu ili ne , smatram da jesam apsolutno u pravu , sutra u Dom zdravlja pa sta budekamen spoticanja wrote:Vidi ne znam o kojoj se ambulanti radi ali zalbu pisi direktno na direktoricu doma zdravlja...cak otidji pravo u kancelariju istoj...vwlover wrote:Sestru i doktora jer mislim da ne rade kako treba ,ne žele da me prime a sestra mi uopste ne da da razgovaram sa doktorom . Imam intervenciju a oni me naručuju za 12 dana ,odem danas kod drugog doktora i kažem tako kaže kako je to moguće zašto doktoru nisi rekao primio bi te ,reko sestra me pitala Šta mi je pričala sa mnom 10 minuta i rekla da nema potrebe da idem kod doktora i da će me naručit kasnije . Ona nije kompetentna da to radi i ja više ne mogu izdržat a nemam i ne dam pare za privatno
taj snimak ti moze posluziti samo tako...inace neovlasteno snimanje je menscini krivicno djelo(znat ce pravnici bolje) pa od toga nemas neme fajde
btw nisam siguran kakav je tvoj profil ali ja imam obicaj u takvim situacijama ako uctivost ne prolazi, sestri reci mrs pm i uci pravo kod doktora...uz citavu demonstraciju primitivizma i sile
Edit : Procjenu stanja zdravstvenog stanja pacijenta, vrši doktor medicine odnosno doktori stomatologije, prema medicinskoj odnosno stomatološkoj doktrini, do donošenja Pravilnika od strane Federalnog ministarstva zdravstva koji treba da definiše pitanje formiranja listi čekanja i mjera za procjenu zdravstvenog stanja po pojednim oboljenjima.
Upis u listu čekanja za zdravstvene usluge, sprovodi se tek nakon prethodno pribavljenog informisanog pristanka pacijenta.
- kamen spoticanja
#17095 Re: Zeničani
I zalozimo stOdionnacho_ wrote:Tako možda vi iz osovine zla radite.
-
emmir1
#17096 Re: Zeničani
Zenica je onako neloš grad.
Ima extra park u centru grada, uradile se ceste...ali valjalo bi da urade fasadu na onu Lamelu.
Ono je rugoba
Kada bi uradili fasadu na Lamelu, na Kineski zid pa i na Mokušnice...promijenilo bi sliku grada
Ima extra park u centru grada, uradile se ceste...ali valjalo bi da urade fasadu na onu Lamelu.
Ono je rugoba
Kada bi uradili fasadu na Lamelu, na Kineski zid pa i na Mokušnice...promijenilo bi sliku grada
-
Horcrux
#17097 Re: Zeničani
Prvo parkinzi po naseljima, pa onda.emmir1 wrote:Zenica je onako neloš grad.
Ono je rugoba
- nacho_
#17098 Re: Zeničani
Ima li đe ekonomije ili samo šminka? 
-
Horcrux
#17099 Re: Zeničani
Slabo, koliko ja znam. Zenica ako se ne fokusira na IT sektor u narednih 20 godina, zavrsit ce ko' Vares.nacho_ wrote:Ima li đe ekonomije ili samo šminka?
- dinoze77
#17100 Re: Zeničani
pa ce nam almi ekro i itc biti vodece it kompanije u graduHorcrux wrote:Slabo, koliko ja znam. Zenica ako se ne fokusira na IT sektor u narednih 20 godina, zavrsit ce ko' Vares.nacho_ wrote:Ima li đe ekonomije ili samo šminka?