HS kablovska
Moderator: anex
- MH i HS kablovska
#17076 Re: HS kablovska
Poštovani korisnici,
Nastavljamo sa kontinuiranim unapređenjem svih servisa i usluga prema korisnicima kompanija koje od sada posluju udruženo sa kompanijom Telemach.
U novoj priči nas vodi samo jedan cilj – da se pobrinemo da se u našem društvu dobro osjećate.
S tim u vezi, obavještavamo vas da smo svim korisnicima sa područja udruženih kompanija sa Telemachom na kojima je pušten novi signal, odnosno korisnicima koji su prešli na ponudu novih i naprednijih usluga, povećali brzinu internet paketa (DUO NET i TRIO GRANDE paketi) za dodatnih 30 Mb/s.
Navedenu pogodnost najbržeg interneta u BiH, korisnici DUO i TRIO paketa će uživati naredna 2 mjeseca.
Takođe, svi korisnici udruženih kompanija koji u narednom periodu počnu koristiti napredne servise kroz DUO NET ili TRIO GRANDE pakete, dobijaju gratis brži internet za dodatnih 30 Mb/s, dva mjeseca od momenta aktivacije novog paketa.
Pored ovog specijalnog poklona, svakako imate mogućnost korištenja nove akcije - PREPOLOVI MJESEČNI RAČUN u kojoj štedite i do 309 KM!
Ali to još nije sve!
Svim pretplatnicima koji su već prešli na nove usluge ili do 2.5.2016. godine učine isto, poklanjamo dodatna 2 mjeseca gledanja promotivnog paketa digitalnih TV kanala i telefonski aparat u vrijednosti od 40 KM ako izaberu paket koji uključuje fiksnu telefoniju.
Pozovite nas na broj 1360, pišite nam na e-mail adresu [email protected], Facebook profil Telemach BIH ili nas posjetite u Telemach-ovim poslovnicama u Sarajevu.
Hvala vam na povjerenju.
Nastavljamo sa kontinuiranim unapređenjem svih servisa i usluga prema korisnicima kompanija koje od sada posluju udruženo sa kompanijom Telemach.
U novoj priči nas vodi samo jedan cilj – da se pobrinemo da se u našem društvu dobro osjećate.
S tim u vezi, obavještavamo vas da smo svim korisnicima sa područja udruženih kompanija sa Telemachom na kojima je pušten novi signal, odnosno korisnicima koji su prešli na ponudu novih i naprednijih usluga, povećali brzinu internet paketa (DUO NET i TRIO GRANDE paketi) za dodatnih 30 Mb/s.
Navedenu pogodnost najbržeg interneta u BiH, korisnici DUO i TRIO paketa će uživati naredna 2 mjeseca.
Takođe, svi korisnici udruženih kompanija koji u narednom periodu počnu koristiti napredne servise kroz DUO NET ili TRIO GRANDE pakete, dobijaju gratis brži internet za dodatnih 30 Mb/s, dva mjeseca od momenta aktivacije novog paketa.
Pored ovog specijalnog poklona, svakako imate mogućnost korištenja nove akcije - PREPOLOVI MJESEČNI RAČUN u kojoj štedite i do 309 KM!
Ali to još nije sve!
Svim pretplatnicima koji su već prešli na nove usluge ili do 2.5.2016. godine učine isto, poklanjamo dodatna 2 mjeseca gledanja promotivnog paketa digitalnih TV kanala i telefonski aparat u vrijednosti od 40 KM ako izaberu paket koji uključuje fiksnu telefoniju.
Pozovite nas na broj 1360, pišite nam na e-mail adresu [email protected], Facebook profil Telemach BIH ili nas posjetite u Telemach-ovim poslovnicama u Sarajevu.
Hvala vam na povjerenju.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17077 Re: HS kablovska
MH i HS kablovska wrote:Poštovani korisnici,
Ali to još nije sve!
Hvala vam na povjerenju.
Pitanje...imam li ja ikakve benifite koji sam sa quadro paketa HS-a u februaru presao na Trio Grande Family TM-a? Vise ne mogu sve da pohvatam.
-
ZPP
#17078 Re: HS kablovska
Postovani @MH i HS kablovska,
Molim te u svoje ime i vjerujem u ime mnogih forumasa, da nam ne prosipas ovdje Top shop pricu, folove "ali to nije sve, ako nazovete odmah uz steznik dobijate i gratis vibrator i pakovanje zvaka..." i slicne gluposti.
Ako su vam sefovi vec odlucili da i na ovaj nacin komunicirate sa korisnicima vasih usluga onda konkretno odgovorite na pitanje koje vam se postavi, a manite se suplje.
Zahvaljujem.
(Iako je, kako neko vec napisa, iz vaseg izbjegavanja odgovora sve jasno...)
Molim te u svoje ime i vjerujem u ime mnogih forumasa, da nam ne prosipas ovdje Top shop pricu, folove "ali to nije sve, ako nazovete odmah uz steznik dobijate i gratis vibrator i pakovanje zvaka..." i slicne gluposti.
Ako su vam sefovi vec odlucili da i na ovaj nacin komunicirate sa korisnicima vasih usluga onda konkretno odgovorite na pitanje koje vam se postavi, a manite se suplje.
Zahvaljujem.
(Iako je, kako neko vec napisa, iz vaseg izbjegavanja odgovora sve jasno...)
-
operacija labrador
#17079 Re: HS kablovska
Evo i Logosoft se zadao pa svako malo "akcija" , ah što su gazde pritisnule mandžment
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=f384 ... ee3c963edc
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17080 Re: HS kablovska
Pa utakmica i privlacenje kupaca....to je upravo ono sto nam treba i sto je dobrooperacija labrador wrote:Evo i Logosoft se zadao pa svako malo "akcija" , ah što su gazde pritisnule mandžment
- Benq
#17081 Re: HS kablovska
hrasno38 wrote: Pa utakmica i privlacenje kupaca....to je upravo ono sto nam treba i sto je dobro
-
The Realist
#17082 Re: HS kablovska
Je li ovo imamo svi? Danas sam primjetio da mi stoji +30mbps, ali poslije je to nestalo, dok kod mjerenja nije nikada išlo preko 77-78mbps, koliko i trebam imati (80mbps).MH i HS kablovska wrote:Poštovani korisnici,
Ali to još nije sve!
Hvala vam na povjerenju.
- kemox
#17083 Re: HS kablovska
za džirlo narod džirlo proizvodi.
Ali to nije sve 
- MTV
#17084 Re: HS kablovska
Neka neka, sto se mene tice nek se operateri medjusobno pobiju do krvi a mi da dobijemo sto bolje usluge za iste ili manje pare.hrasno38 wrote:Pa utakmica i privlacenje kupaca....to je upravo ono sto nam treba i sto je dobrooperacija labrador wrote:Evo i Logosoft se zadao pa svako malo "akcija" , ah što su gazde pritisnule mandžment
- Benq
#17085 Re: HS kablovska
Ugasi modem iz struje na minut-dva pa onda testiraj konekciju.The Realist wrote: Je li ovo imamo svi? Danas sam primjetio da mi stoji +30mbps, ali poslije je to nestalo, dok kod mjerenja nije nikada išlo preko 77-78mbps, koliko i trebam imati (80mbps).
- Sarajbeg
#17086 Re: HS kablovska
raja imam pitanje za one koji su presli sa kid paketa i presli uzeli, ove nove trio pakete .Interesuje me ovi koji su odbarali paket trio grande family ,sto se tice kanala gdje u ponudi pise preko 150 kanala,sta se podrazumjeva pod tim preko ,jel to moze biti 50+1 ili vise koji je konacan broj kanla sto se tice ove ponude .Kakva su vasa iskustva sa ovim novim paketima i videnja jeste li zadovoljni ili ne ...jesu li kritike poz ili neg,prirode
itd... Sto se tice sportskih kanala sta bi to trebalo da se ima sto se tice sport.kanala ,tipa sport klubove hoce li samo biti 1.,2,3 samo + sport golf ili ce tu jos biti 4.,5,6 i nakon isteka promotivne akcije ili se sport klubovi 4,5,6 morjau uzeti zasebno
.
Novi ugovor koji ste potpisali kakav je logo,neka slika kablovske na ugovovoru ,hS ili telemah ,iako su firme pod krovom telemaha.
Novi ugovor koji ste potpisali kakav je logo,neka slika kablovske na ugovovoru ,hS ili telemah ,iako su firme pod krovom telemaha.
Last edited by Sarajbeg on 04/03/2016 20:49, edited 1 time in total.
- winnie
#17087 Re: HS kablovska
ja ću lagano preći na logosoftsupercali wrote:lagano ce svi sa kid paketa preci na neki paket od telemaha ovi kid s m l paketi su prelazni vjerovatno
- crnivrag
#17088 Re: HS kablovska
Ja ti mogu reći da se pod tih 150 kanala podrazumijeva Prošireni paket (koji sadrži kanale iz Start i Osnovnog paketa + dodatne kanale).Sarajbeg wrote:raja imam pitanje za one koji su presli sa kid paketa i presli uzeli, ove nove trio pakete .Interesuje me ovi koji su odbarali paket trio grande family ,sto se tice kanala gdje u ponudi pise preko 150 kanala,sta se podrazumjeva pod tim preko ,jel to moze biti 50+1 ili vise koji je konacan broj kanla sto se tice ove ponude .Kakva su vasa iskustva sa ovim novim paketima i videnja jeste li zadovoljni ili ne ...jesu li kritike poz ili neg,prirodeitd...
Listu kanala koji spadaju u Prošireni paket možeš vidjeti na Telemach stranici.
Ostala iskustva će ti vjerovatno iznijeti korisnici kablovskih televizija HS, HKB-NET i M&H Company.
- Sarajbeg
#17089 Re: HS kablovska
ako se ne varam onda bi trebao imati sport klubovr 4,5,6crnivrag wrote:Ja ti mogu reći da se pod tih 150 kanala podrazumijeva Prošireni paket (koji sadrži kanale iz Start i Osnovnog paketa + dodatne kanale).Sarajbeg wrote:raja imam pitanje za one koji su presli sa kid paketa i presli uzeli, ove nove trio pakete .Interesuje me ovi koji su odbarali paket trio grande family ,sto se tice kanala gdje u ponudi pise preko 150 kanala,sta se podrazumjeva pod tim preko ,jel to moze biti 50+1 ili vise koji je konacan broj kanla sto se tice ove ponude .Kakva su vasa iskustva sa ovim novim paketima i videnja jeste li zadovoljni ili ne ...jesu li kritike poz ili neg,prirodeitd...
Listu kanala koji spadaju u Prošireni paket možeš vidjeti na Telemach stranici.
Ostala iskustva će ti vjerovatno iznijeti korisnici kablovskih televizija HS, HKB-NET i M&H Company.
-
The Realist
#17090 Re: HS kablovska
Nije to u pitanju, probao. Pisalo mi je i na profilu +30mbps i onda je nestalo.Benq wrote: Ugasi modem iz struje na minut-dva pa onda testiraj konekciju.
-
SerijeSync
#17091 Re: HS kablovska
ne varaš seSarajbeg wrote:
ako se ne varam onda bi trebao imati sport klubovr 4,5,6![]()
,mozda grijesim
![]()
![]()
![]()
ili
- kemox
#17092 Re: HS kablovska
Ja ću vjerovatno na moja tvwinnie wrote:ja ću lagano preći na logosoftsupercali wrote:lagano ce svi sa kid paketa preci na neki paket od telemaha ovi kid s m l paketi su prelazni vjerovatno
Ovdje se kao korisnik KID 8 paketa osjećam pokradenim, prevarenim i ucijenjenim. Ako mi ne ostave prošireni paket iz principa ću preći na moja tv. Hoće da im platim oko 10 KM više da bi imao ono što sam ranije imao. Digitalna me interesuje, za internet mi je svejedno.
Hvala Bogu imam para, nije to problem. Neću da me neko pravi budalom za moje pare kad mogu birati!
- crnivrag
#17093 Re: HS kablovska
U tom paketu imaš SK1, SK2, SK3, SK4, SK5, SK6, SK1 HR, SK1 HD, SK2 HD, SK3 HD (SK Golf i SK Golf HD).Sarajbeg wrote: ako se ne varam onda bi trebao imati sport klubovr 4,5,6![]()
,mozda grijesim
![]()
![]()
![]()
ili
- winnie
#17094 Re: HS kablovska
Da, ima i ta opcija. Neka je priča o novim paketima, ponudama iz bh telekoma, pa ću vidjeti. Ove iz HS/TM ću gledati da izbjegnem po svaku cijenukemox wrote:Ja ću vjerovatno na moja tvwinnie wrote:ja ću lagano preći na logosoftsupercali wrote:lagano ce svi sa kid paketa preci na neki paket od telemaha ovi kid s m l paketi su prelazni vjerovatno
Ovdje se kao korisnik KID 8 paketa osjećam pokradenim, prevarenim i ucijenjenim. Ako mi ne ostave prošireni paket iz principa ću preći na moja tv. Hoće da im platim oko 10 KM više da bi imao ono što sam ranije imao. Digitalna me interesuje, za internet mi je svejedno.
Hvala Bogu imam para, nije to problem. Neću da me neko pravi budalom za moje pare kad mogu birati!
- Sarajbeg
#17095 Re: HS kablovska
crnivrag wrote:U tom paketu imaš SK1, SK2, SK3, SK4, SK5, SK6, SK1 HR, SK1 HD, SK2 HD, SK3 HD (SK Golf i SK Golf HD).Sarajbeg wrote: ako se ne varam onda bi trebao imati sport klubovr 4,5,6![]()
,mozda grijesim
![]()
![]()
![]()
ili
pitanje za ove koji su upuceni jos sto se tice ovih duo tel paketa ,recimo meni je "primamljiv" ovaj paket duo tel grande extra koji ako se ne varam ukljucuje kako pise u ponudi preko 190 kanala+ HBO Premium+HBO GO ,dobro postao bi korisnik telefonije dobio bi telefon sve OK ,ali me interesuje u pogledu interneta gdje pise da je internet besplatan ali da je brizina ova 512/128 Kb/s.Ja sam trenutno korisnik KID 8 paketa i u domenu interneta pise iako nisam nesto posebno sto se tice informaticke tehnologije ,interneta i tih stvari ,dalkle pise sledece
Internet FLAT RATE
Download/Upload od 17 do 00 14/2 Mbps
Internet FLAT RATE
Download/Upload od 00 do 17 20/2 Mbps
kolko se razumijem kilobajt je manji od megabajta
-
SerijeSync
#17096 Re: HS kablovska
duo tel paket, znači samo ime govori telefon i tv bez neta i oni ti poklanjaju tu mizernu brzinu, dok na duo net paketu imaš opet svih 190 kanala HBO, HD paket ali bez telefona i brzinu od 120/5
- kemox
#17097 Re: HS kablovska
Da, ima i ta opcija. Neka je priča o novim paketima, ponudama iz bh telekoma, pa ću vidjeti. Ove iz HS/TM ću gledati da izbjegnem po svaku cijenu[/quote]winnie wrote:Ja ću vjerovatno na moja tvkemox wrote:ja ću lagano preći na logosoftwinnie wrote:lagano ce svi sa kid paketa preci na neki paket od telemaha ovi kid s m l paketi su prelazni vjerovatno
Vidim isto mislimo. Ja ne tražim ništa više od onoga što sam imao
- Sarajbeg
#17098 Re: HS kablovska
dakle imao bih internet uz ove kanale(preko 190) + telefoniju ali i brzinu interneta koja je slabija od trenutne koju imam na kid 8 paketu.Jel takoSerijeSync wrote:duo tel paket, znači samo ime govori telefon i tv bez neta i oni ti poklanjaju tu mizernu brzinu, dok na duo net paketu imaš opet svih 190 kanala HBO, HD paket ali bez telefona i brzinu od 120/5
-
SerijeSync
#17099 Re: HS kablovska
da imao bi tu mizernu brzinu uz ono što si naveoSarajbeg wrote:dakle imao bih internet uz ove kanale(preko 190) + telefoniju ali i brzinu interneta koja je slabija od trenutne koju imam na kid 8 paketu.Jel takoSerijeSync wrote:duo tel paket, znači samo ime govori telefon i tv bez neta i oni ti poklanjaju tu mizernu brzinu, dok na duo net paketu imaš opet svih 190 kanala HBO, HD paket ali bez telefona i brzinu od 120/5![]()
![]()
.Net paketi mi trenutno nisu u zizi interesovanja
![]()
-
operacija labrador
#17100 Re: HS kablovska
Ne znam kako kod ostlih "kidovaca" (kid8) ali (kao što rekoh mlogo puta) ništa od brzine 20/2.
Dok je HS "hodao po zemlji" bilo je i malo više a sada (i preko žice) jedva:

P.S čujem da je pravilo na TM (a sad je HS=TM ,HS je na plakati TM u BBI ispisano "sitnim slovima" , na dnu
)
da nikad nemaš "potpisanu" brzinu downloada već "tu negdje" ili "oko" ... te brzine
ja tu stavku nisam vidio u ugovoru - mislim, "oko" i "tu negdje" ili "blizu" ...

Dok je HS "hodao po zemlji" bilo je i malo više a sada (i preko žice) jedva:

P.S čujem da je pravilo na TM (a sad je HS=TM ,HS je na plakati TM u BBI ispisano "sitnim slovima" , na dnu
da nikad nemaš "potpisanu" brzinu downloada već "tu negdje" ili "oko" ... te brzine
ja tu stavku nisam vidio u ugovoru - mislim, "oko" i "tu negdje" ili "blizu" ...