Jebe Rashko, ne vadi !missko wrote:Rasho ga zabio i u reprezentativnom debiju
Samo da kod Murinja da dobije malo vecu minutazu, strah me da ne dovede nekog klasnog spica..pa bi ovaj pao u skroz drugi plan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jebe Rashko, ne vadi !missko wrote:Rasho ga zabio i u reprezentativnom debiju
Može Rasho i na krilo.batara wrote:Jebe Rashko, ne vadi !missko wrote:Rasho ga zabio i u reprezentativnom debiju
Samo da kod Murinja da dobije malo vecu minutazu, strah me da ne dovede nekog klasnog spica..pa bi ovaj pao u skroz drugi plan
Sky sports objaviomissko wrote:Bailly zavrsen. 31 mil £

MOSALJOZE wrote:Miki je ubleha samo takva
Mark my words
Nije ni Ibra.AmiĐa_Idriz wrote:Fino ovo sve, ali cini mi se da Miki nije igrac za velike utakmice.
Sva tri pojacanja, i Pogba i Ibra i Miki su diskutabilna. A mozda je cak i Murinjo diskutabilan kao pojacanje. Nacet je. U Realu nije uradio sta se je od njega ocekivalo, iz Celzija je otjeranskafiskafsnjak wrote:ja se iskreno, ali iskreno nadam da ovo sa Pogbom nije istina ....
Pripremi se na razočarenja odmah. Ne volim City, ali će ih taj čovjek unaprijediti mnogo.AmiĐa_Idriz wrote:Malo je tih malih utakmica u PL-uali naravno, neka se vraća United treba to PL-u, nadam se da će išamarati Guardiolu i poslat ga u 3 p.materine i njega i City