Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skenderija04 wrote:Ma dobro, ali jos je u porodilistu, ovaj put tata ce se naspavati. Nego, pred revas se ocekuje da na svijet dodje i jedan Fabregas
Izgleda da su se igrači Barce dogovorili da dobiju djecu u isto vrijeme, sa par dana razlike. Hajde sretno im. Jesu li odlučili kako će se zvati mali Fabregas?
Nista zvanicno. Procurilo je ime Samir ( mati je Libanka) ali nije potvrdjeno
Zar nije cerka? Navodno je ovo gestikulacija za 'Lea' ili 'Lia'
Last edited by ascari on 29/01/2013 12:21, edited 1 time in total.
kisni indijanac wrote:Možda bi Alexisu pomoglo da postane otac......
ne bi on ni to pogodio... bilo bi ko u onom filmu "Dont be manace..." kad onaj crnac legne u krevet sa onom što ima bruku djece... i on se zadao, a ona mrtva hladna "Hej, stavio si ga u pogrešnu rupu"
fixer wrote:Ma haj salu na stranu, ne bi se ja iznenadio da je dosta ovih fudbalera pod nekim gasom. Pri tome mislim i na Real i na vecinu ovih vrhunskih klubova.
Nije nemoguce. Dok se doping kontrole ne ujednace u svim sportovima bice sumnji. Nije fol da fudbaleri mogu obaviti transfuziju krvi i da se niko ne pocese a biciklisti idu u zatvor zbog toga
Bas to. Mada i tehnike za otkrivanje kasne po 7-8 godina. Kad taj period prodje, sumnjam da se neko odluci ponovo provjeriti uzorke krvi. Ali se opet postavlja i pitanje konzekvenci. Evo hipoteticki razmisljamo,za Messija se nakon sto je zavrsio karijeru sazna da je koristio neki doping pri trecoj tituli LP-a koju je Barcelona osvojila. Messi je bio najvazniji igrac Barcelone, ali se ta titula ne moze uzeti ekipi, kao sto se moze u biciklizmu koji je individualni sport.
Sorry za veliki OT, ali kad smo vec nabasali na ovo da se otvorim
Pa i nema teme za doping a kad se prica o dopingu Barca je pod sumnjom . Tesko da se nesto moze naknadno otkriti. Ovo oko Lansa u biciklizmu je klasicno sakrivanje od strane UCI-ja i da nisu otkucali nista se ne bi znalo Sto se tice Barcelone, jedini klub koji je prosao 7 kontrola krvi ( ne mokrace to se radi nakon svake tekme,ve krvi) u jednoj godini. Ja bi volio da svi klubovi naprave toliki broj kontrola. Sad se vracam na razlicite kriterije. U fudbalu ubrizgavanje hormona rasta ili kortison nije doping. U biciklizmu za kortison pola godine suspenzije a za hormon rasta dozivotna. Postoje snimci Cannavara na transfuziji krvi. Zidane je takodje napravio transfuziju ali u fudbalu je to dozvoljeno.
Sergio Busquets: "U El Clasico ulazimo s odličnom formom. Remi s Madridom bi bio loš rezultat za nas, samo pobjeda dolazi u obzir. To će biti podjednaka utakmica, iako će nedostajati nekoliko ključnih igrača kod njih. Međutim, ništa neće biti odlučeno na Bernabeu."
Neymar(o Alvesovom potenciranju njegovog prelaska u Barçu): "Alves me dovodi u nezgodnu situaciju. Imam ugovor do 2014, a još nisam odlučio da li ću produžiti svoj ugovor ili ne."
MOSALJOZE wrote:A ko ne igra u realu sutra pored casilasa?
pepe, ramos, coentrao i di maria
Igraju bez 2 standardna štopera,di mariju mogu nadoknadit,coentrao on nekad igra ne pratim ali znam da imaju puno problema sa arbelom i bocnim igracima od kako se marcelo povrijedio
MOSALJOZE wrote:
Igraju bez 2 standardna štopera,di mariju mogu nadoknadit,coentrao on nekad igra ne pratim ali znam da imaju puno problema sa arbelom i bocnim igracima od kako se marcelo povrijedio
ma i marcelo je trenutno van forme a citam da je i ronaldo pod upitnikom. kako god, 19 barceloninih za clasico: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Adriano, Alba, Bartra, Mascherano, Xavi, Song, Busquets, Thiago, Cesc, Iniesta, Pedro, Alexis, Messi i Villa
MOSALJOZE wrote:
ma i marcelo je trenutno van forme a citam da je i ronaldo pod upitnikom. kako god, 19 barceloninih za clasico: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Adriano, Alba, Bartra, Mascherano, Xavi, Song, Busquets, Thiago, Cesc, Iniesta, Pedro, Alexis, Messi i Villa