Prije 3-4 mjeseca kupih Lierac Hydra-Chrono+ kremu za lice, ugledah praznu kutiju jutros i opet ću je kupiti jer je savršena. Savršen im je i serum iz te linije, njega imam još malo (dobila tester uz kremu - još traje

Moderator: anex

Probaj Burberry monoMis mekinjas wrote:Sjenke za oci su super Diego dalla Palma.
Ja sam doslovno probala sve, i zaustavila se na njegovim i Clinique moze proci.
Koje? Ja imam ono DHC, super je za lice ali mi smeta sto pise da se ne smije koristiti za skidanje make-up sa ociju..Bas zato mi najvise i treba..Probala sam L'orealovo koje uopste nije lose za onu cijenu...galamdzinica wrote:@emmahill, nisam koristila Embryolisse, htjela sam naručiti malo pakovanje sad u ovom valu french pharmacy promocije na feelunique da isprobam, ali rasprodata - uvijek. Ja sam vidjela da je svi hvale, čak i Gwyneth na svom goop portalu.
Valjaju li ulja za čišćenje lica išta? Naručih ulje što sadrži makadamiju i jojobino ulje uz kremu sad, haj valjda se ne razočaram

Golden Rose ali obična, ne nova linija olovki za obrve, ona mi nije ništa posebno. Revelique su mi ipak najbolje ali treba posebno šiljalo uz njih.Ella656 wrote:Je li neko probao essence designer olovku za obrve? Koja je po vasem mišljenju najbolja olovka za obrve do 3-4 km, cm/dm?
Ja sama sebi napravim mješavinu ulja za čišćenje, pomješam u maloj bočici suncokretovo ulje, ricinusovo, ulje sjemenki grožđa i ulje marelice ( sva su hladno cjeđena ulja ) i meni je to super, odlično skine svu šminku, samo malo naprskam blaznicu termalnom vodom i onda par kapi ove mješavine i odlično budegalamdzinica wrote:@emmahill, nisam koristila Embryolisse, htjela sam naručiti malo pakovanje sad u ovom valu french pharmacy promocije na feelunique da isprobam, ali rasprodata - uvijek. Ja sam vidjela da je svi hvale, čak i Gwyneth na svom goop portalu.
Valjaju li ulja za čišćenje lica išta? Naručih ulje što sadrži makadamiju i jojobino ulje uz kremu sad, haj valjda se ne razočaram
emmahill wrote:Golden Rose ali obična, ne nova linija olovki za obrve, ona mi nije ništa posebno. Revelique su mi ipak najbolje ali treba posebno šiljalo uz njih.Ella656 wrote:Je li neko probao essence designer olovku za obrve? Koja je po vasem mišljenju najbolja olovka za obrve do 3-4 km, cm/dm?
emmahill wrote:
Golden Rose ali obična, ne nova linija olovki za obrve, ona mi nije ništa posebno. Revelique su mi ipak najbolje ali treba posebno šiljalo uz njih.
Od 22, 23.galamdzinica wrote:Od koje godine treba koristiti kremicu protiv bora? Mogu li se mijesati dvije kreme za razlicitiu svrhu i kako?
Hvala Michun!Michun wrote:Od 22, 23.galamdzinica wrote:Od koje godine treba koristiti kremicu protiv bora? Mogu li se mijesati dvije kreme za razlicitiu svrhu i kako?
Kako mislis mijesati? Pojasni pliz.
Pa ovako...ne znam sta to godi ali reci cu ti moj rezim.galamdzinica wrote:Hvala Michun!Michun wrote:Od 22, 23.galamdzinica wrote:Od koje godine treba koristiti kremicu protiv bora? Mogu li se mijesati dvije kreme za razlicitiu svrhu i kako?
Kako mislis mijesati? Pojasni pliz.
Ok, znaci da je narucimeh sad, posto imam i suhu kozu i prosto previse volim gore spomenutu Lierac, htjela bih nekako da koristim obje. Da li jednu navece, jednu ujutro, ili jedan dan jednu drugi drugu ili da ih pomijesam pa obje natrackam na lice?
imas na strawberry, ebay, feeluniquehanady wrote:Znam da je online, ali na koja stranica
http://www.cocooncenter.com/marques/lierac.htmlgalamdzinica wrote:Ja ukucam lierac buy online na google-u pa uporedim cijene i onda tako vidim koja stranica mi nudi najbolju ponudu. Sad sam nasla neku online apoteku, ali mislim da ne dostavljaju u BiH