Chmoljo wrote:Babojebac?JThomas wrote:ima i to svoj naziv...
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Zejnep
#17076 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- commendatore
#17077 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
u te babe su i bakterije vise odumrle tako da je ok za sex
- drndalo
#17078 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Opet idealiziras?japin_mutapi wrote:vala su ovi prijasnji nacelnici novog grada bili gori sto puta, pa bi se po tome moglo zakljuciti da napredujemo
- kloniran
#17079 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
muka jelde, nije sdp pulen a vidi cuda radi covjek posao za koji je izabransplinter wrote:Pa dovoljno ti je da vidiš ko sve radi u policiji danas ili ko je gradonačelnik il recimo načelnik novog grada pa shvatiš koja smo mi karina od države i koja smijurija.JThomas wrote:hastahana (odnosno sadašnji holiday market) je ajnadžićev projekat, a vrabac je hadžibajrićev pulen koji je za njega prenosio prijetnje stojniću. i on eto sasvim slučajno na otvorenju tog marketa baci zapaljivu napravu.
možda za njega i nije - ali slučajno ili od svoje pameti isto sigurno nije. to nije teorija zavjere nego zdrav razum.
jah, veca je muka sto je dosljo
- insaneinthebrain
- kloniran
#17081 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kad covjek vidi komentare na klixu tacno mu zelja dođe da baci nekoliko atomskih i poravnja ovaj usrani balkan 
- Logovan
- kafanski_covjek
#17083 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jebe cica vatrogascima i policiji sve sto kasne s intervencijom a ljudi deset udesa mogli napraviti da bi dosli sto prije...stoka smo samo takva
-
made_in_sarajevo
#17084 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vazda je neko drugi kriv i vazda su vatrogasci krivi sto nisu letili kao i hitna, a kad se vozi nema se nikome sklanjati, kaze ja sam se boriJo za ovo, nek se oni meni sklone.
-
BadBoy
#17085 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma dajte i sa ovom pričom više, pa sklanjaju se ljudi ma u nama još barem toliko ljudskosti. Ovdje su sistemske greške odnijele jedan život, ne individualne greške službi za pomoć ili ljudi koji su "smetali".made_in_sarajevo wrote:Vazda je neko drugi kriv i vazda su vatrogasci krivi sto nisu letili kao i hitna, a kad se vozi nema se nikome sklanjati, kaze ja sam se boriJo za ovo, nek se oni meni sklone.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#17086 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a gdje su te komsije sto seru prvi???,kuca na kucu naslonjena ,niko nije vidio vatru? da je kurvu neku doveo,to im sigurno ne bi promaklo nikad....
- Tercius
#17087 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Najjace je kad doktorici iz hitne krenu suflirati tipa Allaham ba haveru arane, okreni ga vidis da mu je ovo ili ono...a doktorica u prosjeku od svojih 50g zivota bar je 30 provela u edukaciji na temu uspostavljanja dijagnozakafanski_covjek wrote:jebe cica vatrogascima i policiji sve sto kasne s intervencijom a ljudi deset udesa mogli napraviti da bi dosli sto prije...stoka smo samo takva
Last edited by Tercius on 10/12/2017 05:12, edited 1 time in total.
- zateznistub
#17088 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Trebao je neki vatrogasac cici šamar opalit' da vas upiša u gaćeTercius wrote:Najjace je kad doktorici iz hitne krenu suflirati tipa Allaham ba haveru arane, okreni ga vidis da je ovo ili ono...a doktorica u prosjeku od svojih 50g zivota bar je 30 provela u edukaciji na temu medicinekafanski_covjek wrote:jebe cica vatrogascima i policiji sve sto kasne s intervencijom a ljudi deset udesa mogli napraviti da bi dosli sto prije...stoka smo samo takva
- Tercius
#17089 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zadnji put kad sam spomemuo samar na ovoj temi kao metod edukativno-preventivnog karaktera tema se sa uobicajene jedne eventualno dvije stranice po dnevnom prosjeku digla na deset,pa bih sad rekao da umjesto samara kao edukativno-preventivne metode vatrogasac je nju trebao edukativno-preventivno dohvatiti onim zilavim podlakticama dole u onom zbunju podno gradjevine dok joj suze na oci ne udare...zateznistub wrote:Trebao je neki vatrogasac cici šamar opalit' da vas upiša u gaćeTercius wrote:Najjace je kad doktorici iz hitne krenu suflirati tipa Allaham ba haveru arane, okreni ga vidis da je ovo ili ono...a doktorica u prosjeku od svojih 50g zivota bar je 30 provela u edukaciji na temu medicinekafanski_covjek wrote:jebe cica vatrogascima i policiji sve sto kasne s intervencijom a ljudi deset udesa mogli napraviti da bi dosli sto prije...stoka smo samo takva
- triconja
#17090 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jesam ja neiskvaren breco mila a sve mi bude cudno kad se starke priljepe uza me ili neke cure. Eto da ne procitah ovo ovdje zivio bih u neznanjuL u c i f e r wrote:Meni se desavalo da mi se u tramvajskoj guzvi koke namjerno prislone na hasima![]()
Nisam se vala plaho ni bunio
- triconja
#17091 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Doedukacije jedno tri ceter termina i bio bi ko cvokaTercius wrote:zateznistub wrote:Zadnji put kad sam spomemuo samar na ovoj temi kao metod edukativno-preventivnog karaktera tema se sa uobicajene jedne eventualno dvije stranice po dnevnom prosjeku digla na deset,pa bih sad rekao da umjesto samara kao edukativno-preventivne metode vatrogasac je nju trebao edukativno-preventivno dohvatiti onim zilavim podlakticama dole u onom zbunju podno gradjevine dok joj suze na oci ne udare...Tercius wrote: Trebao je neki vatrogasac cici šamar opalit' da vas upiša u gaće
- dobar osjecaj
#17092 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Neko vece stojim na semaforu. Cuje se vatrogasno juri prema nama. Pali se zeleno za pjesake i ja naravno cekam da prodje vatrogasno. Djevojka pored mene ljutito istrca pred vatrogasno kao njoj je zeleno sta su oni nasli sad da jure tu. Zamalo da je zgaze. Ljudi su mahom nepismeni, neuki i izludjeni. Mozak im je tek opterecenje u glavi.BadBoy wrote:Ma dajte i sa ovom pričom više, pa sklanjaju se ljudi ma u nama još barem toliko ljudskosti. Ovdje su sistemske greške odnijele jedan život, ne individualne greške službi za pomoć ili ljudi koji su "smetali".made_in_sarajevo wrote:Vazda je neko drugi kriv i vazda su vatrogasci krivi sto nisu letili kao i hitna, a kad se vozi nema se nikome sklanjati, kaze ja sam se boriJo za ovo, nek se oni meni sklone.
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#17093 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ljudi nisu svjesni koliko je opasno tjerati inat kada su u pitanju vatrogasni kamioni. Ima ih teški po 25 tona i nije to tako jednostavno zaustaviti kada juri.
Pošto radim taj posao, meni se često dešava na magistrali neće na vrijeme da se sklone, pa onda dolazi situacija kada se približim gdje nema proširenja, naglo uspore i pomaknu se u stranu, a kolona vozila u suprotnoj traci. I tu onda dolazi do naglog kočenja, klizanja i vriske u kabini popraćene svim mogućim psovkama
uz nejasnoću
kako sam se izvukao iz te situacije.
Pošto radim taj posao, meni se često dešava na magistrali neće na vrijeme da se sklone, pa onda dolazi situacija kada se približim gdje nema proširenja, naglo uspore i pomaknu se u stranu, a kolona vozila u suprotnoj traci. I tu onda dolazi do naglog kočenja, klizanja i vriske u kabini popraćene svim mogućim psovkama
- triconja
#17094 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta znaju djeca sta je 25 tonastetoskop wrote:Ljudi nisu svjesni koliko je opasno tjerati inat kada su u pitanju vatrogasni kamioni. Ima ih teški po 25 tona i nije to tako jednostavno zaustaviti kada juri.
Pošto radim taj posao, meni se često dešava na magistrali neće na vrijeme da se sklone, pa onda dolazi situacija kada se približim gdje nema proširenja, naglo uspore i pomaknu se u stranu, a kolona vozila u suprotnoj traci. I tu onda dolazi do naglog kočenja, klizanja i vriske u kabini popraćene svim mogućim psovkamauz nejasnoću
kako sam se izvukao iz te situacije.
-
made_in_sarajevo
#17095 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kako debili nastaju? pa tako sto kao djeca gledaju kako im otac glumi debila u 100% varijanti i sta ce drugo djeca postati nego klasicni debili. jutros na parkingu kod Druge kuce zaguzvalo se na izlazu sa parkinga i ne mogu se mimoici. sad taxi se vinta naprijed nazad da napravi prostora da 2 auta koja ulaze na parking prodju pa da on izadje. kod mene jaran koji ide za taxijem stao nekih 4-5m i ceka da se to rascisti da bi ovi mogli proci pa da i on prodje. debil u audiju i sa dvoje male djece nije ni stao iza jarana vec poceo svirati kao jaran tu stao da zajebava nekoga, pa jednom pa dva puta, pa tri puta svira,a tamo se ne moze proci,fizicki nemoguce. ja posto stojim sa strane mahnem mu rukom i pokazujem da se ne moze, on pogleda mene vidim nesto mrmlja u autu i nastavi svirati, ja opet mahnem rukom i pokazujem da ne moze kad izadje lik iz auta da se on svadja sa mnom. ko sam ja da ja njemu masem rukom da se ne moze proci,sta je ovaj ispred njega stao i nek ide desno da on prodje lijevo. jaran jos zmigavac tu upalio da ce i on lijevo ali da ceka da se to razidje. pa reko hajvanu jedan ide i covjek lijevo i gdje ces ti lijevo vidis da se ne moze proci, jok sta se ne moze proci, mi smo papci i nek on ide desno da bi on sa audijem isao lijevo i opet stao na isto mjesto gdje i jaran jer se ne moze proci. kazem mu ja haj ti idi desno pa izadji sa parkinga, kaze necu hocu lijevo, pa konju ne moze se lijevo vidis da su stali i ne moze,idi desno i izadji sa parkinga, necu ja hocu lijevo nek ovaj ide desno
. vidim ja debil je to koji proste recenice ne shvata,a i ne shvata ono sto je ocigledno i kazem mu dobro, ti si upravu haj sjedi u auto i vozi. dok sam to 10x rekao taman se rascisti i moze se proci. krenu on sa autom,stade i izadje opet i dodje da mi se unosi u facu i kaze "ko si ti da meni kazes da ja idem"
. sikto je on tu i ne konta koliki je debil frajer,a iskreno ja molio sve zivo da me udari prvi, bilo kako samo da me udari. naravno u autu dvoje djece sve to gleda kako im je tatica debil i trazi batina,a da sam neki fakin ondje bi mu po glavi skakao. jaran stane izmedju nas i govori mu hajde ba evo mozes ici sad i idi, dodje neki lik sa parkinga koji je to gledao sve sa strane i isto mu govori, jok debil se poce svadjati i sa tim momkom kako on ovo svaki dan trpi, mi sljegali,mi papci, ne moze on to vise trpiti. ja se okrenem i odem sta cu debilu jedino ga mogu tuci i sebi belaj navuci sa policijom radi debila i debelo popusiti radi znanja borilackih vjestina. okrenemo se mi i odemo kafu piti,sta cu kvariti nedelju radi debila, ostao on da sikce nesto. garant je na kafi raji pricao "joj stao debil nece da vozi, ja izasao i njih trojica ba, ja ih postrojio..." dakle sta ova djeca mogu postati nego debili na taticu koji ce sutra isto ovako svirati,traziti belaja i glumiti neku silu dok ih neko od zivota ne odvoji.
ovo svake godine sve gore i gore postaje, saobracaj sve gori,a debila imamo da evropu snadbjevamo.
ovo svake godine sve gore i gore postaje, saobracaj sve gori,a debila imamo da evropu snadbjevamo.
- kloniran
#17096 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa jarane on ne bi imao problema da ti nisi sljego
tako sam ja prosle zime mogao debila sa audijem rastaviti od zivota
nek se zahvali bogu pa nisam htio djevojci traume stvarati
al cudo opet audi
tako sam ja prosle zime mogao debila sa audijem rastaviti od zivota
nek se zahvali bogu pa nisam htio djevojci traume stvarati
al cudo opet audi
- nadžak
#17097 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa zar nije mogla jedna hinjska u pleksus ili malo iscenirat nešto pa onda da se zafunta pravo? Mislim, šteta je već da propadne prilika kad si majstor.made_in_sarajevo wrote:kako debili nastaju? pa tako sto kao djeca gledaju kako im otac glumi debila u 100% varijanti i sta ce drugo djeca postati nego klasicni debili. jutros na parkingu kod Druge kuce zaguzvalo se na izlazu sa parkinga i ne mogu se mimoici. sad taxi se vinta naprijed nazad da napravi prostora da 2 auta koja ulaze na parking prodju pa da on izadje. kod mene jaran koji ide za taxijem stao nekih 4-5m i ceka da se to rascisti da bi ovi mogli proci pa da i on prodje. debil u audiju i sa dvoje male djece nije ni stao iza jarana vec poceo svirati kao jaran tu stao da zajebava nekoga, pa jednom pa dva puta, pa tri puta svira,a tamo se ne moze proci,fizicki nemoguce. ja posto stojim sa strane mahnem mu rukom i pokazujem da se ne moze, on pogleda mene vidim nesto mrmlja u autu i nastavi svirati, ja opet mahnem rukom i pokazujem da ne moze kad izadje lik iz auta da se on svadja sa mnom. ko sam ja da ja njemu masem rukom da se ne moze proci,sta je ovaj ispred njega stao i nek ide desno da on prodje lijevo. jaran jos zmigavac tu upalio da ce i on lijevo ali da ceka da se to razidje. pa reko hajvanu jedan ide i covjek lijevo i gdje ces ti lijevo vidis da se ne moze proci, jok sta se ne moze proci, mi smo papci i nek on ide desno da bi on sa audijem isao lijevo i opet stao na isto mjesto gdje i jaran jer se ne moze proci. kazem mu ja haj ti idi desno pa izadji sa parkinga, kaze necu hocu lijevo, pa konju ne moze se lijevo vidis da su stali i ne moze,idi desno i izadji sa parkinga, necu ja hocu lijevo nek ovaj ide desno. vidim ja debil je to koji proste recenice ne shvata,a i ne shvata ono sto je ocigledno i kazem mu dobro, ti si upravu haj sjedi u auto i vozi. dok sam to 10x rekao taman se rascisti i moze se proci. krenu on sa autom,stade i izadje opet i dodje da mi se unosi u facu i kaze "ko si ti da meni kazes da ja idem"
![]()
. sikto je on tu i ne konta koliki je debil frajer,a iskreno ja molio sve zivo da me udari prvi, bilo kako samo da me udari. naravno u autu dvoje djece sve to gleda kako im je tatica debil i trazi batina,a da sam neki fakin ondje bi mu po glavi skakao. jaran stane izmedju nas i govori mu hajde ba evo mozes ici sad i idi, dodje neki lik sa parkinga koji je to gledao sve sa strane i isto mu govori, jok debil se poce svadjati i sa tim momkom kako on ovo svaki dan trpi, mi sljegali,mi papci, ne moze on to vise trpiti. ja se okrenem i odem sta cu debilu jedino ga mogu tuci i sebi belaj navuci sa policijom radi debila i debelo popusiti radi znanja borilackih vjestina. okrenemo se mi i odemo kafu piti,sta cu kvariti nedelju radi debila, ostao on da sikce nesto. garant je na kafi raji pricao "joj stao debil nece da vozi, ja izasao i njih trojica ba, ja ih postrojio..." dakle sta ova djeca mogu postati nego debili na taticu koji ce sutra isto ovako svirati,traziti belaja i glumiti neku silu dok ih neko od zivota ne odvoji.
-
made_in_sarajevo
#17098 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Majstor nisam i moglo je svasta nesto ali nakon sto bi on prvi krenuonadžak wrote:Pa zar nije mogla jedna hinjska u pleksus ili malo iscenirat nešto pa onda da se zafunta pravo? Mislim, šteta je već da propadne prilika kad si majstor.made_in_sarajevo wrote:kako debili nastaju? pa tako sto kao djeca gledaju kako im otac glumi debila u 100% varijanti i sta ce drugo djeca postati nego klasicni debili. jutros na parkingu kod Druge kuce zaguzvalo se na izlazu sa parkinga i ne mogu se mimoici. sad taxi se vinta naprijed nazad da napravi prostora da 2 auta koja ulaze na parking prodju pa da on izadje. kod mene jaran koji ide za taxijem stao nekih 4-5m i ceka da se to rascisti da bi ovi mogli proci pa da i on prodje. debil u audiju i sa dvoje male djece nije ni stao iza jarana vec poceo svirati kao jaran tu stao da zajebava nekoga, pa jednom pa dva puta, pa tri puta svira,a tamo se ne moze proci,fizicki nemoguce. ja posto stojim sa strane mahnem mu rukom i pokazujem da se ne moze, on pogleda mene vidim nesto mrmlja u autu i nastavi svirati, ja opet mahnem rukom i pokazujem da ne moze kad izadje lik iz auta da se on svadja sa mnom. ko sam ja da ja njemu masem rukom da se ne moze proci,sta je ovaj ispred njega stao i nek ide desno da on prodje lijevo. jaran jos zmigavac tu upalio da ce i on lijevo ali da ceka da se to razidje. pa reko hajvanu jedan ide i covjek lijevo i gdje ces ti lijevo vidis da se ne moze proci, jok sta se ne moze proci, mi smo papci i nek on ide desno da bi on sa audijem isao lijevo i opet stao na isto mjesto gdje i jaran jer se ne moze proci. kazem mu ja haj ti idi desno pa izadji sa parkinga, kaze necu hocu lijevo, pa konju ne moze se lijevo vidis da su stali i ne moze,idi desno i izadji sa parkinga, necu ja hocu lijevo nek ovaj ide desno. vidim ja debil je to koji proste recenice ne shvata,a i ne shvata ono sto je ocigledno i kazem mu dobro, ti si upravu haj sjedi u auto i vozi. dok sam to 10x rekao taman se rascisti i moze se proci. krenu on sa autom,stade i izadje opet i dodje da mi se unosi u facu i kaze "ko si ti da meni kazes da ja idem"
![]()
- muha_sa
#17099 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
klonite se belaja
svi su danas ko nešto nadrkani
fakat ne kontam koji je klinac ovom narodu
- manijak1
#17100 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To uvijek može , ali danas moraš imati i pucu ako krene do kraja zajebancija . Svi bi ko nešto fursatali ali ne fursataju tamo đe treba i đe ne mogu istresti što treba.Pa zar nije mogla jedna hinjska u pleksus ili malo iscenirat nešto pa onda da se zafunta pravo? Mislim, šteta je već da propadne prilika kad si majstor.
I onda haj ganjaj svjedoka da ti nisi prvi počeo