i dalje nastavljas da se brukasnoiserr wrote: o cemu ti?

Moderators: Charuga, Tomahawk11
i dalje nastavljas da se brukasnoiserr wrote: o cemu ti?

jesi stvarno corav ili se samo pravis glup??noiserr wrote:ofsajd gol.
relativno84 wrote:i dalje nastavljas da se brukasnoiserr wrote: o cemu ti?
pa vidis i sam na slici da Pipita nije iza, noge se gledaju a i lopta je u tom trenutku vec krenula nije kod Marchine noge, nema potrebe za blamiranjem.

nauci pravila igre druglorente wrote:upravu je covjek..higuainova ruka je bila najbliza golu..ofsajdto sto su noge 20cm iza,to nema nikakve veze!

lorente wrote:debelii ponovo u ofsajduuuuu![]()

Ovo je odoka povucena linijarelativno84 wrote:Stomak mu je bio izada je bar bio i to 2 metra da umirete jos vise
Rokni se
nisi nam odgovorio sta je s oftamologom??noiserr wrote:lorente wrote:debelii ponovo u ofsajduuuuu![]()
ne ovo nije ofsajd bio, samo prvi gol
Nisam ja povlacio linije hebem ga ja. U ovoj se slici nevidi lopta, sto znaci da je moglo biti prije suta.bingov buraz wrote:Ovo je odoka povucena linijarelativno84 wrote:Stomak mu je bio izada je bar bio i to 2 metra da umirete jos vise
Rokni se![]()
Tezak posao za linijskog,nema mu se sta zamjeriti.
Ne znam ko je povlacio ali linija mora biti paralelna sa linijom sesnaesterca.Ova nije.noiserr wrote:Nisam ja povlacio linije hebem ga ja. U ovoj se slici nevidi lopta, sto znaci da je moglo biti prije suta.bingov buraz wrote:Ovo je odoka povucena linijarelativno84 wrote:Stomak mu je bio izada je bar bio i to 2 metra da umirete jos vise
Rokni se![]()
Tezak posao za linijskog,nema mu se sta zamjeriti.
Ne mora,ali ako hoces preciznost trebala bi.leškarenje wrote:Mora li bas biti paralelna
paralelna ili ne i sasa matic vidi koliko su noge od debelog iza u odnosu na noge defanzivnog igracaleškarenje wrote:Mora li bas biti paralelna
Linija je nacrtana perfektno,prati liniju trave i liniju 16...bingov buraz wrote:Ne mora,ali ako hoces preciznost trebala bi.leškarenje wrote:Mora li bas biti paralelna