Nije ba...nego želi da ga pita ono standardno: "Čiji je Ramiz Dž."?StupskaBitanga wrote:da mu se ne dodvorava za koji pefening pomoćitvsabina wrote:Super....450 hiljada najtežih godina zajedno....Helena2014 wrote:Bakir je gost na Face TV kod Senada upravo
jadno
SDA-All about
- Paranoid
#17051 Re: SDA-All about
-
razonoda
#17052 Re: SDA-All about
Helena2014 wrote:Bakir je gost na Face TV kod Senada upravo
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#17053 Re: SDA-All about
Isprica. Kaze hallali svima koji su o njemu ruzno pisali i pisace. Moci cu mirno spavatirazonoda wrote:Helena2014 wrote:Bakir je gost na Face TV kod Senada upravo![]()
prica li
@stupska, u pravu si, Senad blag, mlitav, tako da je moguce da je zakupljen termin
-
StupskaBitanga
#17055 Re: SDA-All about
@stupska, u pravu si, Senad blag, mlitav, tako da je moguce da je zakupljen termin
-
razonoda
#17056 Re: SDA-All about
valjda ce biti snimak na JUTUBU

-
hzsa22
#17057 Re: SDA-All about
I tako koalicioni partner sjeba SDA u SBK. 
-
StupskaBitanga
#17058 Re: SDA-All about
nije sa,o tako u sbk
- Obskurni
#17059 Re: SDA-All about
Code: Select all
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i zamjenik predsjednika SDA Bakir Izetbegović izjavio je da se vizija otvaranja 100.000 radnih mjesta u periodu od deset godina može ostvariti ukoliko iskoristimo prednosti koje imamo i prilike koje nam se pružaju.-
razonoda
#17060 Re: SDA-All about
Obskurni wrote:Aha, do januara će biti priča kako je ipak za 15 godina planirano toCode: Select all
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i zamjenik predsjednika SDA Bakir Izetbegović izjavio je da se vizija otvaranja 100.000 radnih mjesta u periodu od deset godina može ostvariti ukoliko iskoristimo prednosti koje imamo i prilike koje nam se pružaju.
-
HM 2011
#17061 Re: SDA-All about
I narod će iskoristiti prednosti koje imamamo i prilike koje nam se pružaju uz mogućnosti koje su mu na raspolaganju.razonoda wrote:Obskurni wrote:Aha, do januara će biti priča kako je ipak za 15 godina planirano toCode: Select all
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i zamjenik predsjednika SDA Bakir Izetbegović izjavio je da se vizija otvaranja 100.000 radnih mjesta u periodu od deset godina može ostvariti ukoliko iskoristimo prednosti koje imamo i prilike koje nam se pružaju.znaci narod nezna da ISKORISTI ONO STO IMA
Privreda ide naprijed !
I zato samo SDA !
-
L u c i f e r
#17062 Re: SDA-All about
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i zamjenik predsjednika SDA Bakir Izetbegović izjavio je da se vizija otvaranja 100.000 radnih mjesta u periodu od deset godina može ostvariti
- Helena2014
#17063 Re: SDA-All about
Bakir Izetbegović u CD-u: "Moja pobjeda je najbolja osveta onima koji su me napadali."
-
StupskaBitanga
#17064 Re: SDA-All about
Što ja imam sreće
Premotam baš na interesantan kadar kada Senad drži besejdu o nekom momku iz Doboja kojem su iz Razvojne banke držali mito i drž tamo vamo i govori da politička politička direktiva
A dragi Senči eto je sjedi do tebe nsam ja stranački instalirao direktora Razvojne banke već taj do tebe i onaj pokoj/rahmet mu duši
Premotam baš na interesantan kadar kada Senad drži besejdu o nekom momku iz Doboja kojem su iz Razvojne banke držali mito i drž tamo vamo i govori da politička politička direktiva
A dragi Senči eto je sjedi do tebe nsam ja stranački instalirao direktora Razvojne banke već taj do tebe i onaj pokoj/rahmet mu duši
- Lokman
#17065 Re: SDA-All about
Gledao sam intervju. Neprijatelji SDA ne treba da brinu. Bliska budućnost će pokazati svu ispraznost i nesposobnost SDA, već na prvom ozbiljnom testu njihova aura će se raspršiti kao mjehur od sapunice. Posebno je intresantan detalj bio kada Izetbegović kaže kako mu je neobjašnjivo da je ludi narod u tom broju glasao za SDA, dakle on sam je svjestan da su nezasluženo pobjedili. On je orijentalni čovjek koji se služi prevarama i spletkama, pokušava da prevari sviju od Angele Merkel, preko Erdogana pa do naivnog Komšića. U konkretnom slučaju koalicije sa DF-om javno je rekao da je to uradio po uzoru na Aliju koji je uvijek, čak i kada je SDA mogla samostalno da vlada, uzimao nekog levata poput Ibre Spahića da bi sa njima "podijelio odgovornost". Eto to je uloga DF-a. Fahro sa svojim surovim i pravičnim šiptarskim karakterom, previše im je ozbiljan i opasan igrač kojeg ne mogu da kontrolišu, i zato su se opredijelili za bezvezni DF koji nije ništa drugo nego ad hoc organizovana skalamerija iz SDP-a. Ono najgore tek slijedi, namazani ali i operativno nesposobni Bakir Izetbegović, okružen još gorim od sebe, tipovima poput Sarajlića, genjca, Zukića, pobjedu na izborima je shvatio kao aboliciju za korupciju i nepotizam koju SDA praktikuje 20 godina i zbog kojih smo najveća bijeda u Evropi. Takav pristup mora eskalirati u potpunom haosu i kolapsu, socijalnoj nepravdi, ekonomskoj kataklizmi, bezakonju i vladavini organizovanog kriminala. Svakodnevni život ua običnog čovjeka postaće neizdrživ. Eto čitam u SDA novinama "Slobodna Bosna" transkripte prisluškivanih razgovora supruga vehabija koji su se vratili iz Sirije gdje u jednom trenutku supruga jednog od vehabija kaže kako je njen " Meho bio ekonomski rahatniji u Siriji nego u Zenici".... eto u kakvom se džehenemu nalazi običan mali čovjek u Bakirovom feudalnom posjedu u srajevsko-zeničkoj kotlini, sada više ne idu kao gastarbajteri u Njemačku i Austriju, nego je i Sirija poharana građanskim ratom, iz koje je pobjeglo 2-3 miliona sirijaca, predstavlja el dorado za Zenicu, Maglaj, Visoko....StupskaBitanga wrote:Što ja imam sreće
-
razonoda
#17066 Re: SDA-All about
Bakir je opet pobjedio od siromaha koji misle da rat jos uvijek treje i da je to sto oni zaokruze na papiru, da bi dobili karton hrane, humanitara iz Amerike. 
- shibonja
#17067 Re: SDA-All about
Lokman wrote:Gledao sam intervju. Neprijatelji SDA ne treba da brinu. Bliska budućnost će pokazati svu ispraznost i nesposobnost SDA, već na prvom ozbiljnom testu njihova aura će se raspršiti kao mjehur od sapunice. Posebno je intresantan detalj bio kada Izetbegović kaže kako mu je neobjašnjivo da je ludi narod u tom broju glasao za SDA, dakle on sam je svjestan da su nezasluženo pobjedili. On je orijentalni čovjek koji se služi prevarama i spletkama, pokušava da prevari sviju od Angele Merkel, preko Erdogana pa do naivnog Komšića. U konkretnom slučaju koalicije sa DF-om javno je rekao da je to uradio po uzoru na Aliju koji je uvijek, čak i kada je SDA mogla samostalno da vlada, uzimao nekog levata poput Ibre Spahića da bi sa njima "podijelio odgovornost". Eto to je uloga DF-a. Fahro sa svojim surovim i pravičnim šiptarskim karakterom, previše im je ozbiljan i opasan igrač kojeg ne mogu da kontrolišu, i zato su se opredijelili za bezvezni DF koji nije ništa drugo nego ad hoc organizovana skalamerija iz SDP-a. Ono najgore tek slijedi, namazani ali i operativno nesposobni Bakir Izetbegović, okružen još gorim od sebe, tipovima poput Sarajlića, genjca, Zukića, pobjedu na izborima je shvatio kao aboliciju za korupciju i nepotizam koju SDA praktikuje 20 godina i zbog kojih smo najveća bijeda u Evropi. Takav pristup mora eskalirati u potpunom haosu i kolapsu, socijalnoj nepravdi, ekonomskoj kataklizmi, bezakonju i vladavini organizovanog kriminala. Svakodnevni život ua običnog čovjeka postaće neizdrživ. Eto čitam u SDA novinama "Slobodna Bosna" transkripte prisluškivanih razgovora supruga vehabija koji su se vratili iz Sirije gdje u jednom trenutku supruga jednog od vehabija kaže kako je njen " Meho bio ekonomski rahatniji u Siriji nego u Zenici".... eto u kakvom se džehenemu nalazi običan mali čovjek u Bakirovom feudalnom posjedu u srajevsko-zeničkoj kotlini, sada više ne idu kao gastarbajteri u Njemačku i Austriju, nego je i Sirija poharana građanskim ratom, iz koje je pobjeglo 2-3 miliona sirijaca, predstavlja el dorado za Zenicu, Maglaj, Visoko....StupskaBitanga wrote:Što ja imam sreće
Znaci Boze,cekamo februar 2015 da ihm se nahebemo maaajke
-
HM 2011
#17068 Re: SDA-All about
Lokman wrote:Gledao sam intervju. Neprijatelji SDA ne treba da brinu. Bliska budućnost će pokazati svu ispraznost i nesposobnost SDA, već na prvom ozbiljnom testu njihova aura će se raspršiti kao mjehur od sapunice. Posebno je intresantan detalj bio kada Izetbegović kaže kako mu je neobjašnjivo da je ludi narod u tom broju glasao za SDA, dakle on sam je svjestan da su nezasluženo pobjedili. On je orijentalni čovjek koji se služi prevarama i spletkama, pokušava da prevari sviju od Angele Merkel, preko Erdogana pa do naivnog Komšića. U konkretnom slučaju koalicije sa DF-om javno je rekao da je to uradio po uzoru na Aliju koji je uvijek, čak i kada je SDA mogla samostalno da vlada, uzimao nekog levata poput Ibre Spahića da bi sa njima "podijelio odgovornost". Eto to je uloga DF-a. Fahro sa svojim surovim i pravičnim šiptarskim karakterom, previše im je ozbiljan i opasan igrač kojeg ne mogu da kontrolišu, i zato su se opredijelili za bezvezni DF koji nije ništa drugo nego ad hoc organizovana skalamerija iz SDP-a. Ono najgore tek slijedi, namazani ali i operativno nesposobni Bakir Izetbegović, okružen još gorim od sebe, tipovima poput Sarajlića, genjca, Zukića, pobjedu na izborima je shvatio kao aboliciju za korupciju i nepotizam koju SDA praktikuje 20 godina i zbog kojih smo najveća bijeda u Evropi. Takav pristup mora eskalirati u potpunom haosu i kolapsu, socijalnoj nepravdi, ekonomskoj kataklizmi, bezakonju i vladavini organizovanog kriminala. Svakodnevni život ua običnog čovjeka postaće neizdrživ. Eto čitam u SDA novinama "Slobodna Bosna" transkripte prisluškivanih razgovora supruga vehabija koji su se vratili iz Sirije gdje u jednom trenutku supruga jednog od vehabija kaže kako je njen " Meho bio ekonomski rahatniji u Siriji nego u Zenici".... eto u kakvom se džehenemu nalazi običan mali čovjek u Bakirovom feudalnom posjedu u srajevsko-zeničkoj kotlini, sada više ne idu kao gastarbajteri u Njemačku i Austriju, nego je i Sirija poharana građanskim ratom, iz koje je pobjeglo 2-3 miliona sirijaca, predstavlja el dorado za Zenicu, Maglaj, Visoko....StupskaBitanga wrote:Što ja imam sreće
Ekonomski rahatniji bilo gdje van BiH - try Sirya, Afganistan, Iraq.... Why not..... Alternativa SDA ne postoji odnosno toliko je nisko da se smatra nepostojećom.....
Zato SAMO SDA - SVI ZA SDA NA SVIM NIVOIMA - U JEDINSTVU JE SNAGA !
Pokažimo odgovornost - tražimo odgovornost !
-
StupskaBitanga
#17069 Re: SDA-All about
a da se priklonite svom ideološkom bratu SBB pa da zajedno kolo igrate?
To bi bilo idealno
To bi bilo idealno
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#17070 Re: SDA-All about
Možda bi i moglo da nije Razvojne Banke.StupskaBitanga wrote:a da se priklonite svom ideološkom bratu SBB pa da zajedno kolo igrate?
To bi bilo idealno
I po kojeg javnog preduzeća.
988 najtežih godina zajedno...
-
razonoda
#17071 Re: SDA-All about
HM 2011 wrote:Lokman wrote:Gledao sam intervju. Neprijatelji SDA ne treba da brinu. Bliska budućnost će pokazati svu ispraznost i nesposobnost SDA, već na prvom ozbiljnom testu njihova aura će se raspršiti kao mjehur od sapunice. Posebno je intresantan detalj bio kada Izetbegović kaže kako mu je neobjašnjivo da je ludi narod u tom broju glasao za SDA, dakle on sam je svjestan da su nezasluženo pobjedili. On je orijentalni čovjek koji se služi prevarama i spletkama, pokušava da prevari sviju od Angele Merkel, preko Erdogana pa do naivnog Komšića. U konkretnom slučaju koalicije sa DF-om javno je rekao da je to uradio po uzoru na Aliju koji je uvijek, čak i kada je SDA mogla samostalno da vlada, uzimao nekog levata poput Ibre Spahića da bi sa njima "podijelio odgovornost". Eto to je uloga DF-a. Fahro sa svojim surovim i pravičnim šiptarskim karakterom, previše im je ozbiljan i opasan igrač kojeg ne mogu da kontrolišu, i zato su se opredijelili za bezvezni DF koji nije ništa drugo nego ad hoc organizovana skalamerija iz SDP-a. Ono najgore tek slijedi, namazani ali i operativno nesposobni Bakir Izetbegović, okružen još gorim od sebe, tipovima poput Sarajlića, genjca, Zukića, pobjedu na izborima je shvatio kao aboliciju za korupciju i nepotizam koju SDA praktikuje 20 godina i zbog kojih smo najveća bijeda u Evropi. Takav pristup mora eskalirati u potpunom haosu i kolapsu, socijalnoj nepravdi, ekonomskoj kataklizmi, bezakonju i vladavini organizovanog kriminala. Svakodnevni život ua običnog čovjeka postaće neizdrživ. Eto čitam u SDA novinama "Slobodna Bosna" transkripte prisluškivanih razgovora supruga vehabija koji su se vratili iz Sirije gdje u jednom trenutku supruga jednog od vehabija kaže kako je njen " Meho bio ekonomski rahatniji u Siriji nego u Zenici".... eto u kakvom se džehenemu nalazi običan mali čovjek u Bakirovom feudalnom posjedu u srajevsko-zeničkoj kotlini, sada više ne idu kao gastarbajteri u Njemačku i Austriju, nego je i Sirija poharana građanskim ratom, iz koje je pobjeglo 2-3 miliona sirijaca, predstavlja el dorado za Zenicu, Maglaj, Visoko....StupskaBitanga wrote:Što ja imam sreće
Ekonomski rahatniji bilo gdje van BiH - try Sirya, Afganistan, Iraq.... Why not..... Alternativa SDA ne postoji odnosno toliko je nisko da se smatra nepostojećom.....
- shibonja
#17072 Re: SDA-All about
HM 2011 wrote:Lokman wrote:Gledao sam intervju. Neprijatelji SDA ne treba da brinu. Bliska budućnost će pokazati svu ispraznost i nesposobnost SDA, već na prvom ozbiljnom testu njihova aura će se raspršiti kao mjehur od sapunice. Posebno je intresantan detalj bio kada Izetbegović kaže kako mu je neobjašnjivo da je ludi narod u tom broju glasao za SDA, dakle on sam je svjestan da su nezasluženo pobjedili. On je orijentalni čovjek koji se služi prevarama i spletkama, pokušava da prevari sviju od Angele Merkel, preko Erdogana pa do naivnog Komšića. U konkretnom slučaju koalicije sa DF-om javno je rekao da je to uradio po uzoru na Aliju koji je uvijek, čak i kada je SDA mogla samostalno da vlada, uzimao nekog levata poput Ibre Spahića da bi sa njima "podijelio odgovornost". Eto to je uloga DF-a. Fahro sa svojim surovim i pravičnim šiptarskim karakterom, previše im je ozbiljan i opasan igrač kojeg ne mogu da kontrolišu, i zato su se opredijelili za bezvezni DF koji nije ništa drugo nego ad hoc organizovana skalamerija iz SDP-a. Ono najgore tek slijedi, namazani ali i operativno nesposobni Bakir Izetbegović, okružen još gorim od sebe, tipovima poput Sarajlića, genjca, Zukića, pobjedu na izborima je shvatio kao aboliciju za korupciju i nepotizam koju SDA praktikuje 20 godina i zbog kojih smo najveća bijeda u Evropi. Takav pristup mora eskalirati u potpunom haosu i kolapsu, socijalnoj nepravdi, ekonomskoj kataklizmi, bezakonju i vladavini organizovanog kriminala. Svakodnevni život ua običnog čovjeka postaće neizdrživ. Eto čitam u SDA novinama "Slobodna Bosna" transkripte prisluškivanih razgovora supruga vehabija koji su se vratili iz Sirije gdje u jednom trenutku supruga jednog od vehabija kaže kako je njen " Meho bio ekonomski rahatniji u Siriji nego u Zenici".... eto u kakvom se džehenemu nalazi običan mali čovjek u Bakirovom feudalnom posjedu u srajevsko-zeničkoj kotlini, sada više ne idu kao gastarbajteri u Njemačku i Austriju, nego je i Sirija poharana građanskim ratom, iz koje je pobjeglo 2-3 miliona sirijaca, predstavlja el dorado za Zenicu, Maglaj, Visoko....StupskaBitanga wrote:Što ja imam sreće
Ljepoto,skokni samo malo do uprave Elektroprivrede BiH ,i potrazi tu odgovornost ..samo zadnje 3 godine su uzeli cirka 3.5 miliona maraka za zaposljavanje u istoj,nemojte se zavaravati,narod nije slijep !!!
-
StupskaBitanga
#17073 Re: SDA-All about
Ma možda ih Razvojna ponovo i ujedini. Gledaj to i sa te stranetvsabina wrote:Možda bi i moglo da nije Razvojne Banke.StupskaBitanga wrote:a da se priklonite svom ideološkom bratu SBB pa da zajedno kolo igrate?
To bi bilo idealno
-
razonoda
#17074 Re: SDA-All about
Narod je slijep i gladan , nema snage da reaguje,
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#17075 Re: SDA-All about
A možda ih ujedini i izgradnja još jednog tornja....ima još lijepih lokacija po gradu....StupskaBitanga wrote:Ma možda ih Razvojna ponovo i ujedini. Gledaj to i sa te stranetvsabina wrote:
Možda bi i moglo da nije Razvojne Banke.