Sta ti je iko rekao?Eto pricas da ljudi ne znaju napisat prosirenu recenicu,a najbolje sto ti mozes napisat jest "NK je glup"Pryda wrote:Pa da nas istucete vi sa drugačijim mišljenjem. Ovdje izneses kako ti se ne svidja serija i dežurni pametnjakovici prelaze u lični napad na tebe. Napišeš da je NK glup - aaa glupane jedan, smoru jedan, ne znaš proširenu rečenicu napisat..Pišu ti kako te mrze i tjeraju sa teme da ne pišeš.Optimus09 wrote:
Kad sam ja pisao ovdje da se i mi skupimo negdje u nekom kaficu,bilo bi isto ludilo![]()
Samo bez snimanja
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
drogon2
#17051 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
-
todd_smith
#17052 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
i 8 sezona gradis pricu koju si ispricao u prve dvije sezone? okej znaci ipak se radi o tome da je ovo najgora prica u historiji televizije kada pogledas budzet i vrijeme ulozeno na tu pricudrogon2 wrote:Pa ima smisla,samo sto vi necete da vidite isti.Sta te interesuje bgti,da ti kazu kako se NK zove ? Totalno nebitno,bio je jedan od Prvih ljudi,kojeg su Djeca sume zarobila i iskoristila da naprave oruzje protiv tih istih Prvih ljudi.Djeca sume i Prvi ljudi su bili u ratu (Leaf to kaze i u seriji) i cilj im je bio da izbrisu covjecanstvo,medjutim NK se oteo kontroli i Djeca sume su se morala udruzit zajedno sa ljudima.Bran ti opet kaze da je cilj NK da izbrise covjecanstvo iz pamcenja,tj citavo covjecanstvo (Leaf na to aludira kad kaze da su bili u ratu sa ljudima)a da bi to uradio mora da ubije 3eyed ravena koji se sjeca cjelokupne ljudske historije.Pitas se sta je Bran radio dok je ondje sjedio. I tu ti je odgovor jednostavan samo moras mislit.Wargao je ptice okolo i pratio borbu na svim njenim dijelovima,jer je to njegov posao jbte,da gleda i pamti.Al eto hajde lakse rec nema nista smisla,jer mislis da mislis a ustvari ne mislis ni o cemu.todd_smith wrote:meni i dalje nema smisla graditi pricu oko Night Kinga i whitewalkersa od prve sezone, da bi je zavrsio u zadnjoj bez ikakvog objasnjenja i povoda i logike
sto bi znacilo po meni da jos nije kraj te price, ako jeste onda je to mozda najdebilnija radnja u historiji televizije
-
drogon2
#17053 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sta si rekao sad sa tom prvom recenicom uopste? 
- video
#17054 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zasto se prigovara o mraku u nemogucnosti da se bolje vidi druga strana
Pa hebem mu misa U TOME JE I BIT OVE BITKE!!!!
Pokusali su nas spustiti medju zidine winterfrela, gurnuti nas medju njihove redove gdje je vladao OGROMAN strah, mogao se mirisati na sve strane.
Najteze akcije/ bitke se dogadjaju nocu, POSEBNO kad se branis a ocekujes ono najgore a znas da je tu, ne vidis ga A OSJETIS DA JE TU-"mirises" njegov smad!
Onda onako se okuraziz(opet iz straha) i po onoj staroj - napad je najbolja odbrana i posaljes najbolje kanjanike u mrak i dozivis sta -- strah na petu
Ko kaze da su ove scene lose, taj veze nema i ocito nije nikad ni bio blizu takve vrste straha
MRAK = STRAH
Seriju sam pogledao po danu u zamracenoj sobi spojeno na kucno kino na 5+1 i dobio ugodjaj koji ova epizoda treba dati i DALA JE!!!!
I da, opet da se podvuce, NK je bio DOBIO ovu bitku, sve je bilo gotovo, cak su i oni zasticeni, sto kae Sansa - oni sto qrcu vrijede - bili gotovi ALI... ostalo se prepricava.
Od mene 9/10
Pa hebem mu misa U TOME JE I BIT OVE BITKE!!!!
Pokusali su nas spustiti medju zidine winterfrela, gurnuti nas medju njihove redove gdje je vladao OGROMAN strah, mogao se mirisati na sve strane.
Najteze akcije/ bitke se dogadjaju nocu, POSEBNO kad se branis a ocekujes ono najgore a znas da je tu, ne vidis ga A OSJETIS DA JE TU-"mirises" njegov smad!
Onda onako se okuraziz(opet iz straha) i po onoj staroj - napad je najbolja odbrana i posaljes najbolje kanjanike u mrak i dozivis sta -- strah na petu
Ko kaze da su ove scene lose, taj veze nema i ocito nije nikad ni bio blizu takve vrste straha
MRAK = STRAH
Seriju sam pogledao po danu u zamracenoj sobi spojeno na kucno kino na 5+1 i dobio ugodjaj koji ova epizoda treba dati i DALA JE!!!!
I da, opet da se podvuce, NK je bio DOBIO ovu bitku, sve je bilo gotovo, cak su i oni zasticeni, sto kae Sansa - oni sto qrcu vrijede - bili gotovi ALI... ostalo se prepricava.
Od mene 9/10
-
skyhooker
#17055 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A jarane i sere*e više sa tim teorijama, te vako trebalo te nako...NK ubijen i kraj, da ih je pobio sviju i otišao u Kings Landing i tamo pomeo opet bi bilo što niko nije preživio??? Kome se ne sviđa nek ne gleda i nek ne smara ostale sa tim.
Gotovo, potop...Cersei će dobit dojavu da je gore cunami na sjeveru bio i još jače će se utvrdit, još će osposobit onaj top za Drogona kojim
su ubili Baleriona.
Euron & Cersei vs Jon & Dany...kraj priče !!!
Gotovo, potop...Cersei će dobit dojavu da je gore cunami na sjeveru bio i još jače će se utvrdit, još će osposobit onaj top za Drogona kojim
su ubili Baleriona.
Euron & Cersei vs Jon & Dany...kraj priče !!!
- video
#17056 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Greska, da je kako treba , Sersei je trebala udariti SAD napasti na Winterfrel i za pO sata zavrsiti sve
Ali.... ima jos tri epizode.
Uzivajmo!
Uzivajmo!
Last edited by video on 30/04/2019 13:06, edited 1 time in total.
-
drogon2
#17057 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Tad bi bio fazon kako ju NK nije vidio da je u blizini da i njene ljude doda u svoju armijuvideo wrote:Greska, da je kako treba , Sersei je trebala udariti SAD i za pO sata zavrsiti sve![]()
Uzivajmo!
- video
#17058 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma ja 
Eto i to da se zaobidje, nek krene za dva, pet, deset dana ALI da ih napadne - satrala bi ih onakve nikakve gore!
Eto i to da se zaobidje, nek krene za dva, pet, deset dana ALI da ih napadne - satrala bi ih onakve nikakve gore!
Last edited by video on 30/04/2019 13:08, edited 1 time in total.
- annoy
#17059 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Cuj ne gledaj ako ti se ne sviđa, pa kako ces znat jel ti se svidjelo ili ne ako ne pogledas 
Jebemu sve, sta je doslo do toga da ne smijes napisat kritiku ili reci da ti se ne sviđa? Sta to nekom smeta? Jel to nekog osobno vrijeđa? Jel vam treba safe space?
Jebemu sve, sta je doslo do toga da ne smijes napisat kritiku ili reci da ti se ne sviđa? Sta to nekom smeta? Jel to nekog osobno vrijeđa? Jel vam treba safe space?
-
Kodi96
#17060 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A ljudi moji, jednostavno postoji previse teorija, i mislim da smo mi sami sebi unistili kraj sa prevelikim ocekivanjima.
Meni je epizoda bila super. Scena sa dotrakijima mi je bila top. Od samog pocetka postavili su tu napetost, iscekivanje. Onda se pojavi ona crvena i kao zapali im one njihove maceve i tada se budi kao neka nada, koja umire nekoliko trenutaka poslije u onom napadu. Mislim da su to uradili kako bi nam pokazali ozbiljnost tog rata, i kako ni oni sami ne znaju protiv cega se bore.
Meni je licno samo zasmetalo sto nismo saznali nesto vise o NK , ali pretpostavljam da ce Bran da progovori koju recenicu u sledecoj ep
Meni je epizoda bila super. Scena sa dotrakijima mi je bila top. Od samog pocetka postavili su tu napetost, iscekivanje. Onda se pojavi ona crvena i kao zapali im one njihove maceve i tada se budi kao neka nada, koja umire nekoliko trenutaka poslije u onom napadu. Mislim da su to uradili kako bi nam pokazali ozbiljnost tog rata, i kako ni oni sami ne znaju protiv cega se bore.
Meni je licno samo zasmetalo sto nismo saznali nesto vise o NK , ali pretpostavljam da ce Bran da progovori koju recenicu u sledecoj ep
- annoy
#17061 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Vi se svađate a nitko ne misli na Reedove
mene bas zanima gdje su, cudno je da ih nema
-
Guadalajara
#17062 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Black swan wrote:Nisam još gledao prvu epizodu ali mislim da zaslužuje poseban topik
-
kakavdanakneiskustvu
-
drogon2
#17064 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja mislim da je Bran namjerno bio onako bezobrazan prema Meeri da bi ona otisla i da ne pogine ovdje, al sta znam. Mozda ih i vidimo u narednim epizodama. Daenerys ce morat negdje, nekako nac jos ljudi.annoy wrote:Vi se svađate a nitko ne misli na Reedove![]()
mene bas zanima gdje su, cudno je da ih nema
-
cassius
#17065 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja vjerujem da su izrezali dio kad NK izgovara "pozdrav klix forumu" prije nego sto ga ubije Arya.
- MarlboroGold
#17066 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bran gledao i smijao se suzama klix forumaša što su sjebali NK-a.
Ovo će fakat postati meme ak već nije.
Ovo će fakat postati meme ak već nije.
-
NightWatchMember
#17067 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Iskreno, mislim da bi opsada Vinrerfela usred zime bila fijasko za Sersei, bez obzira na veličinu njene armije i stanje Džonove ekipe u ovom momentu. Pored standardnih prednosti Vinrerfela u takvim situacijama, tu su još dva zmaja.video wrote:Ma ja
-
drogon2
#17068 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Eh upravo. Cersei se moze nadat nekom uspjshu jedino ako koristi one Qyburnove skorpione koji su sad vjv montirani svud po KL.NightWatchMember wrote:Iskreno, mislim da bi opsada Vinrerfela usred zime bila fijasko za Sersei, bez obzira na veličinu njene armije i stanje Džonove ekipe u ovom momentu. Pored standardnih prednosti Vinrerfela u takvim situacijama, tu su još dva zmaja.video wrote:Ma ja
-
bezVolana
#17069 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
i ako nabavi slonovedrogon2 wrote:
Eh upravo. Cersei se moze nadat nekom uspjshu jedino ako koristi one Qyburnove skorpione koji su sad vjv montirani svud po KL.
-
axe22
#17070 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Na kraju ce biti da je ovo sve vizija od Brana, sta bi se desilo ako ubiju NK.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#17071 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A šta ako je Arya ustvari Azor Ahai ?
Nigdje nije definisano da je muškarac ta legenda
- AleksoMKD
#17072 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jon je AA.liaar wrote:A šta ako je Arya ustvari Azor Ahai ?
Okupio je raznoliku ekipu i time je spasen svet. Nebitno ko je ubio NK.
Arya je samo orudje koje je zadalo krajnji udar.
Nego moram veceras opet pogledat epizodu zbog ovoga:

- Gandalf
#17073 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
treba safe space i to mnogima i ne samo na ovoj temiannoy wrote:Cuj ne gledaj ako ti se ne sviđa, pa kako ces znat jel ti se svidjelo ili ne ako ne pogledas
de napiši na fudbalskim temama da je CR bolji od Messija
svi odmah vade rodne listove u Barceloni
onda kreće argumentacija "vidi mu glave"
- AleksoMKD
-
kakavdanakneiskustvu
#17075 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
AleksoMKD wrote:
respect za mormonku