Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pulse460 wrote:Da li neko zna kako da nadogradim iPhone 4s sa iOS 7.1.2 na iOS 9.x jer kada kliknem azuriraj iOS pise mi da je 7.1.2 trenutna verzija?
Kako ovo mogu uraditi bez iTunesa?
Nemoj to raditi, jer ti onda nema nazad. iphone 4s puno bolje radi na ios 7, nego na ios 9. ovo ti pišem iz ličnog iskustva, jer ja sam imao iphone 4s i zajebo se što sam otišao sa ios 7. na iOS 9 nemaš neke opcije na iphone 4s, tj. sakat je na starijim iphone-ima.
Znam ja za sve mane koje nosi iOS 9 na starijim uredjajima, ali na 7.1.2 ne mogu instalirati neke aplikacije koje mi trebaju(OSM, OLX i sl.)
e to je druga stvar, onda potraži i downloaduj program redsnow i mislim da tu ima opcija instalacije ipsw fajla (iOS 9). probaj i javni nam rezultat
Pulse460 wrote:Da li neko zna kako da nadogradim iPhone 4s sa iOS 7.1.2 na iOS 9.x jer kada kliknem azuriraj iOS pise mi da je 7.1.2 trenutna verzija?
Kako ovo mogu uraditi bez iTunesa?
e to je druga stvar, onda potraži i downloaduj program redsnow i mislim da tu ima opcija instalacije ipsw fajla (iOS 9). probaj i javni nam rezultat
imaš upute o korištenju redsnow na youtube
Hvala na pomoci
Ako instaliram iOS preko Redsnow-a, javim Vam
Ljudi, kako se vi prijavite za apple ID? Vidio sam da nema na spisku BiH, koju zemlju izaberete? Može li se sa drugom zemljom prijaviti naša kartica za app store?
Bas me interesuje kakva ce biti cijena. Ako pocetna rata bude 35-40 maraka moglo bi se prodavati.
Čega? 40 EUR?
Biće ti 1KM model od 16 GB uz pretplatu od 100KM na dvije godine. A ovi modeli od 64GB će biti uz početnu cijenu od nekoliko stoja.
A rate za manje pakete će biti takve da izađe ista cijena kao i kod ovlaštenih resellera, plus pretplata.
Pa ako bude cijena kao kod resellera ko ce onda kupovati? I kod mekline moze na rate i tada kosta 1700. Moraju makar nizom cijenom da privuku da kupim telefon kod njih.
Ali_G wrote:Pa ako bude cijena kao kod resellera ko ce onda kupovati? I kod mekline moze na rate i tada kosta 1700. Moraju makar nizom cijenom da privuku da kupim telefon kod njih.
Ali_G wrote:1400. To je neko moje razmisljanje. Po 1700 vec ima u mekline na rate i 2 god garancije. Znaci nikakvu prednost ne nudi BHT ako bude ista cijena.
Okey, to je cijena za telefon. A koliko bi jos placao za neki paket usluga, mjesecno?
Ali_G wrote:Pa ako bude cijena kao kod resellera ko ce onda kupovati? I kod mekline moze na rate i tada kosta 1700. Moraju makar nizom cijenom da privuku da kupim telefon kod njih.
A koja je niza cijena po tebi?
Imam ja mobitel po veoma povoljnoj cijeni,moze i na rate ovo se odnosi na ing-ecc,ako je zainteresovan
A koja je niza cijena po tebi?
Imam ja mobitel po veoma povoljnoj cijeni,moze i na rate ovo se odnosi na ing-ecc,ako je zainteresovan
To 'povoljna cijena' zaboravi daćeš ti ing-...u džabeeeeeee
A svakako da mi je onaj juznjacki najprisrcniji.
Dvije godine ugovora, paket 30km, rata 45-50km + pdv.
A da ne zaboravimo da je u blicu na paketu 30 vrijednost aparata manja od hiljadu.
Sa povoljnom cijenom ovo im je prava prilika da privuku nove korisnike.
Ali_G wrote:1400. To je neko moje razmisljanje. Po 1700 vec ima u mekline na rate i 2 god garancije. Znaci nikakvu prednost ne nudi BHT ako bude ista cijena.
Ovde si nudio 1400.
Ali_G wrote:Dvije godine ugovora, paket 30km, rata 45-50km + pdv.
A da ne zaboravimo da je u blicu na paketu 30 vrijednost aparata manja od hiljadu.
Sa povoljnom cijenom ovo im je prava prilika da privuku nove korisnike.
A sad vec 24x45-50~1080-1200
Uz mjesecno 30 km na 24 mj je jos 720 pa je ukupno oko 2000-2100.
Mozes li cijenovno uporediti sa dosadasnjom dvogodisnjom ponudom na usluzi Top Phone?