Jebo te život ispljunu čaj po tastaturiBloo wrote:MarlboroGold wrote:![]()
Možda zna gurabije napraviti
Gigante
Moderator: anex
Jebo te život ispljunu čaj po tastaturiBloo wrote:MarlboroGold wrote:![]()
Možda zna gurabije napraviti
Ma jok.Bloo wrote:jesi pravila onaj kao strawberry jam da stavis izmedu kora? samo izmiksas jagode?wewa wrote:Halalicu se ja sa zivotom koliko sam se najela...
I would hit that neverthelesswewa wrote:Ma jok.Bloo wrote:jesi pravila onaj kao strawberry jam da stavis izmedu kora? samo izmiksas jagode?wewa wrote:Halalicu se ja sa zivotom koliko sam se najela...
Jedna kora, dosta od mene. 12 bjelanaca...
Na to stavim krem od mascarponea i vrhnja za slag, ovaj put dodala koricu limuna i smrznute maline, na to slag pa svjeze jagode
And the world as we know it shall cease to exist...arzuhal wrote:Postavit cu nesto uskoro ako Bog da, ne zvali me u nasem zaseoku Duh sa sjekirom...Bloo wrote:Prije ću ja šehadet izgovoriti, nego on tu famoznu krišku argete pokazat...MarlboroGold wrote:Mogao bi i Arzo šta postaviti
Mogle bi biti zle i nazvati argetinog komercijalistu i javiti mu da ne dostavlja argetu idućih mjesec dana u Nemilu il gdje već arzuhal živi...hadzinicasa wrote:
And the world as we know it shall cease to exist...
Prvo ti sloj janjetine, da te ne uhvatiBloo wrote: I would hit that nevertheless

Bloo wrote:Odoh samu sebe banovati ...
A bas si zlozlo zlo wrote:Varaždinske kremšnite
U red!Mutivoda wrote:@hadzinice - ako ikad zatreba, radim sve, po kući, oko kuće, peglam, ribam, masiram - i primam platu u obliku janeće plećke (perverzija<3)
![]()
kod @wewe gužva, inače bi se i njoj uvaljivala

cendlerbing wrote:A možel se stavljati...šta nam je cimerka kuhala?
Imaju negdje one upute za postavljanje slike na forum, pa eto, kad ti bude zgodnoarzuhal wrote:Postavit cu nesto uskoro ako Bog da, ne zvali me u nasem zaseoku Duh sa sjekirom...Bloo wrote:Prije ću ja šehadet izgovoriti, nego on tu famoznu krišku argete pokazat...MarlboroGold wrote:Mogao bi i Arzo šta postaviti
Mene zdrmala struja dok sam lizala monitorhadzinicasa wrote:zanijemio Forum.
Bloo wrote:Mene zdrmala struja dok sam lizala monitorhadzinicasa wrote:zanijemio Forum.
Fino mi dodje da se pobunimwewa wrote:
Bounty torta, da se nadje
Kako kome, kako kome...wewa wrote:![]()
sad valja na odvikavanje od hrane...
doduse, i Ramazan ce uskoro