SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
nema me tamo
#17052 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vješalica wrote:problem.u drustvu sa.ovakvom nesortom je sto nekakav vapaj za tim ostaje u krugu facebook diskusije koja je upitno da li se stvarno i desila,ali uzecemo da jeste,jer bolesne bagre ima svugdjekaranana wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... voju-djecu
ne kontam. sta se desilo?
kao i opisa jedne prosjecne nepismene studentice koja je sjargala do tramvaja a nije sposobna upotrijebiti umjesto udaranje, zqdovoljenje pohote pred djetetom,i slicnih izraza koji postoje za takve radnje
jadna je drzava u kojoj si ti nepismena studentica i 'stidljiva'
Naravno da se desilo samo sto je fazon da kad bi joj ja to uradio prešutila bi, al' zato sto je to uradio stari prdonja s 70 onda je problem..
Da " debilno " razmisljanje samo istinito.
- JThomas
#17053 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kao što bi i tebi bio problem da ti baba sjedne u krilo, a ne bi da ti sjedne mlada fina koka od 22-3...
- vješalica
#17054 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sram da ga bude star a bezobrazan
penzija se potrosila i ode zabavu po tramvajima traziti
penzija se potrosila i ode zabavu po tramvajima traziti
- karanana
#17055 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
studetnice, bi li me malo "udarila"?
-
nema me tamo
#17056 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
JThomas wrote:kao što bi i tebi bio problem da ti baba sjedne u krilo, a ne bi da ti sjedne mlada fina koka od 22-3...
S nekih 15tak sam oštro u kombiju nabadao stariju babu dobro nisam sad siguran da li je baba, al' je bila sigurno preko 60..
Još se namješta sama, a kako se kombi trese tako i ona sve oštrija.
- JThomas
#17057 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ima i to svoj naziv...
-
nema me tamo
#17058 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zavisi u kojoj drzavi, 15 na Islandu legalno.
- Zejnep
#17059 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Motaj kablove, gasi internet. Sad sam sve vidjela.nema me tamo wrote:JThomas wrote:kao što bi i tebi bio problem da ti baba sjedne u krilo, a ne bi da ti sjedne mlada fina koka od 22-3...
S nekih 15tak sam oštro u kombiju nabadao stariju babu dobro nisam sad siguran da li je baba, al' je bila sigurno preko 60..![]()
- uglavnomja
#17060 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ocito nisi citala najgornju temu na pf razne diskusije, : najbolje na sa-xZejnep wrote:Motaj kablove, gasi internet. Sad sam sve vidjela.nema me tamo wrote:JThomas wrote:kao što bi i tebi bio problem da ti baba sjedne u krilo, a ne bi da ti sjedne mlada fina koka od 22-3...
S nekih 15tak sam oštro u kombiju nabadao stariju babu dobro nisam sad siguran da li je baba, al' je bila sigurno preko 60..![]()
recimo ovog slavuja
the-best-of-sa-iks-prijedlozi-t93252s425.html
sorry za off
-
nema me tamo
#17061 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
99 posto muškaraca se ovo desilo bar 1 u zivotu evo nek' se jave redom iznenadila bi se..Zejnep wrote:Motaj kablove, gasi internet. Sad sam sve vidjela.nema me tamo wrote:JThomas wrote:kao što bi i tebi bio problem da ti baba sjedne u krilo, a ne bi da ti sjedne mlada fina koka od 22-3...
A ono sto je najzanimljivije od njih 3 do 5 nije reklo a vec se namjestalo...
Da stvarno ne gusim dalje završavam s ovom " bolesnom " pricom.
- Bloo
- Globalna šefica
#17062 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dogurala jasta nego ...vješalica wrote:uh uh...bas ti dogurala ko i ova 'studentica'Bloo wrote:Prije bih rekla egzibicionistTercius wrote:Pedofil valjda...
- vješalica
#17063 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kofol se izmicale a ustvari namicalenema me tamo wrote:
A ono sto je najzanimljivije od njih 3 do 5 nije reklo a vec se namjestalo...
Da stvarno ne gusim dalje završavam s ovom " bolesnom " pricom.
-
Opal_89
#17064 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dobro, mogla se bolje izraziti, ja sam na prvi mah pomislila da se tramvaj raspao pa nesto udara, otpalo sjediste ili sl. Ali nista novo. Bolesnih ljudi na svakom cosku. Da je neko mladji ustao starijem gospodinu, mozda covjek ne bi to ni radio
mislim, imaju besplatne karte da se vozaju po gradu i jos moraju da stoje u prevoznom sredstvu ccc
-
meteorit135531
#17065 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mislim , valjda vam je jasno da je ovo izmisljeno. Ne kazu dzaba u narodu : "Lazes kao Avaz".nema me tamo wrote:To nisi nikad u punom tramvaju grindovao gospođe?karanana wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... voju-djecu
Iznenadjuje me da forumas kao sto je karanana i Thomas koji sigurno nisu balavci i imaju 30 + vjeruju u ovakve izmisljotine.
Ja stvarno mislim da u redakciji Avaza rade psihicki izopacene osobe koji clanci ovakvog sadrzaja nisu nimalo nastrani , naprotiv uzivaju dok ovo pisu i vjerovatno se zadovoljavaju na ovakve stvari..
Pa objavljuju oni ovakve clanke na sedmicnoj bazi..
Covjek silovao psa u Zenici , djevojka se samozadovoljavala na ocigled okupljenih gradjana ispred diskoteke u Tesnju i sl.
Mislim , guglajte te stvari , vidjet cete da je jedini izvor ovakvih gadosti Avaz , sto znamo koliko je kredibilan izvor informacija
Ne kaze se dzaba u narodu : Lazes kao Avaz.
- karanana
#17066 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naravno da je avaz kita. Ali sto se tice crne hronike mahalasi su dobro upuceni. Imaju veze u policiji koje malo vjerovatno pocaste. Evo recimo ovo sa trebom u tesnju je 100% tacno. Ja gledo.meteorit135531 wrote:Mislim , valjda vam je jasno da je ovo izmisljeno. Ne kazu dzaba u narodu : "Lazes kao Avaz".nema me tamo wrote:To nisi nikad u punom tramvaju grindovao gospođe?karanana wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... voju-djecu
Iznenadjuje me da forumas kao sto je karanana i Thomas koji sigurno nisu balavci i imaju 30 + vjeruju u ovakve izmisljotine.
Ja stvarno mislim da u redakciji Avaza rade psihicki izopacene osobe koji clanci ovakvog sadrzaja nisu nimalo nastrani , naprotiv uzivaju dok ovo pisu i vjerovatno se zadovoljavaju na ovakve stvari..
Covjek silovao psa u Zenici , djevojka se samozadovoljavala na ocigled okupljenih gradjana ispred diskoteke u Tesnju i sl.
Mislim , guglajte te stvari , vidjet cete da je jedini izvor ovakvih gadosti Avaz , sto znamo koliko je kredibilan izvor informacija
-
nema me tamo
#17067 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
meteorit135531 wrote:Mislim , valjda vam je jasno da je ovo izmisljeno. Ne kazu dzaba u narodu : "Lazes kao Avaz".nema me tamo wrote:To nisi nikad u punom tramvaju grindovao gospođe?karanana wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... voju-djecu
Istina ili ne ova anegdota " mlade dame " cinjenica je da se ovo svuda dešava na dnevnoj bazi 50+..
- Bloo
- Globalna šefica
#17068 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Desava se svim generacijama zena. Grozno je i paralizirajuce.
-
nema me tamo
#17069 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da se razumijemo ovo sto sam pricao iz licnog iskustva to je sve na random situacije kad vec bude puno i + se moraš potrefit iza mete..
Sad da ja stojim i gledam kad je pun i onda da trazim zrtve to je vec nesto drugo.
Doduše sad sam ružniji i deblji vjerovatno bi 50 posto situacija u stanici završio..
Sad da ja stojim i gledam kad je pun i onda da trazim zrtve to je vec nesto drugo.
Doduše sad sam ružniji i deblji vjerovatno bi 50 posto situacija u stanici završio..
-
L u c i f e r
#17070 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meni se desavalo da mi se u tramvajskoj guzvi koke namjerno prislone na hasima
Nisam se vala plaho ni bunio
-
nema me tamo
#17071 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
L u c i f e r wrote:Meni se desavalo da mi se u tramvajskoj guzvi koke namjerno prislone na hasima![]()
Još oni stari grad busevi pa ono uz one ceste s 101 rupom dok gospođa ima s strane da se uhvati za stolicu, al' nece jer želi akcije...
-
splinter
#17072 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa dovoljno ti je da vidiš ko sve radi u policiji danas ili ko je gradonačelnik il recimo načelnik novog grada pa shvatiš koja smo mi karina od države i koja smijurija.JThomas wrote:hastahana (odnosno sadašnji holiday market) je ajnadžićev projekat, a vrabac je hadžibajrićev pulen koji je za njega prenosio prijetnje stojniću. i on eto sasvim slučajno na otvorenju tog marketa baci zapaljivu napravu.
možda za njega i nije - ali slučajno ili od svoje pameti isto sigurno nije. to nije teorija zavjere nego zdrav razum.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#17073 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vala su ovi prijasnji nacelnici novog grada bili gori sto puta, pa bi se po tome moglo zakljuciti da napredujemo
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#17074 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Babojebac?JThomas wrote:ima i to svoj naziv...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#17075 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Chmoljo wrote:Babojebac?JThomas wrote:ima i to svoj naziv...