Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#17051 Re: Liverpool FC
Zvanično - Škrtel potpisao za Fenerbahče 
- AmiĐa_Idriz
#17052 Re: Liverpool FC
Liverpool are in talks to sell Christian Benteke, Jordon Ibe, Martin Skrtel, Sergi Canos and Luis Alberto for a combined £61m.
- AmiĐa_Idriz
#17053 Re: Liverpool FC

Idemo Emre rezerviši poziciju za sljedećih 20 dogina u repki
- King_Kenny
#17054 Re: Liverpool FC
Nadao sam se jos protiv Talijana da ce ga uvesti nakon sto se Khedira povrijdio; no, selektor uvede onog Unitedovog... nadam se da će Emre večeras pokazati Pogbi ko je srednjak za budućnost. 
-
Mustang1
#17055 Re: Liverpool FC
Ja gledam Hectora i kontam kako ce mu cijena skociti bar 5 miliona i da su ga trebali prike dovesti i onda procitam Bhfa kako ga pljuje. Jebo ga ti mijenjas li ti ikad misljenje i o kome? za Morena je izmislio asistenciju.
I da. Polufinale nocas je dokaz da se bez pravog spica ne moze.
I da. Polufinale nocas je dokaz da se bez pravog spica ne moze.
- BHF_Manijak
#17056 Re: Liverpool FC
Sa onakvim komicnim potezima - ne mijenjam.
I gdje ti vidis njegov kvalitetan centarsut majke ti mile? Pa to je upravo "najkritikovanija" stvar od pocetka Eura u Njemackoj po emisijama, sto Hector nema centarsuta.
Kvalitetnog naravno.
I gdje ti vidis njegov kvalitetan centarsut majke ti mile? Pa to je upravo "najkritikovanija" stvar od pocetka Eura u Njemackoj po emisijama, sto Hector nema centarsuta.
- Gandalf
#17057 Re: Liverpool FC
Ako su već zapeli za lijevog beka zašto ne dovedu Jetro Willemsa iz PSV - a ?
Kao i za onog famoznog Ziellinskog ni za Hectora nisam čuo dok ovi LFC-ovci nisu na njega navalili k'o da je 6 Messia u pitanju, fakat mi nije jasno šta to oni očekuju od te dvojice do jučer anonimusa iz Mainza i Empolia - razumio bih da su likovi slobodni igrači, ali nisu, njihovi transferi bi kombinovano koštali oko 30 miliona funti a garancija nekog velikog kvaliteta je vrlo upitna.
Uostalom uvijek mogu do Southamptona navratiti i pokupiti Bertranda kao lijevog beka, otprilike svima dobro poznat igrač, a nije da bi Liverpoolu bilo nešto strano ponovo pokucati na vrata Southa.
Kao i za onog famoznog Ziellinskog ni za Hectora nisam čuo dok ovi LFC-ovci nisu na njega navalili k'o da je 6 Messia u pitanju, fakat mi nije jasno šta to oni očekuju od te dvojice do jučer anonimusa iz Mainza i Empolia - razumio bih da su likovi slobodni igrači, ali nisu, njihovi transferi bi kombinovano koštali oko 30 miliona funti a garancija nekog velikog kvaliteta je vrlo upitna.
Uostalom uvijek mogu do Southamptona navratiti i pokupiti Bertranda kao lijevog beka, otprilike svima dobro poznat igrač, a nije da bi Liverpoolu bilo nešto strano ponovo pokucati na vrata Southa.
- zomri
#17059 Re: Liverpool FC
zielinski je dobar tackler koji igra naprijed i zna lopte. to je profil igrača kakav je potreban ako hoćeš da vršiš visoki pressing što je odlika kloppove igre. takav je i mane, uostalom.Gandalf wrote:Ako su već zapeli za lijevog beka zašto ne dovedu Jetro Willemsa iz PSV - a ?
insajderi kažu da za hectora nije nikada postojalo interesovanje iz kluba. chillwell s druge strane...
- AmiĐa_Idriz
#17060 Re: Liverpool FC

Čemu vakat tome i vrijeme. Gruja pokupio lakđu povredu, ništa strašno.
Edit: ipak papirologija.
- MyTao
#17061 Re: Liverpool FC
UEFA ponistila slucaj protiv Sakho-a... sada je Slobodan da igra. Bezveze unistili covjeka, mogao je igrati u finalu EL, I u finalu Europskog... nevjerovatno.
- zomri
#17062 Re: Liverpool FC
dobro je prošao. pisao sam već, ovo se loše interpretira u medijima. kriv je sto posto, samo je imao sreće što taj njegov preparat nije eksplicitno naveden u pravilima.
- zomri
#17063 Re: Liverpool FC
Poslije ove tekme večeras, mislim da Marković ipak ostaje 
-
Mustang1
#17064 Re: Liverpool FC
Hoce li mu skociti cijena sada kada je u prvih 11 prvenstva?

- Towelie
#17065 Re: Liverpool FC
Bravo za Allena. Sada neka razmisle i da ga ne prodaju ove sezone.Mustang1 wrote:Hoce li mu skociti cijena sada kada je u prvih 11 prvenstva?![]()
![]()
- Gandalf
#17066 Re: Liverpool FC
Neka dovedu Musu na sredinu i to je to, Can - Allen i Musa bi bili jak trio na sredini, Milner, Hendo i Grujić izmjene, Stewart, Branagan na posudbu.
To je maximum koji mogu dovesti ovog ljeta a na Kloppu je da poradi na taktici, formaciji, planu B kada krene utakmica nizbrdo, a najvažnije timskoj igri ( usklađenosti svih linija tima ). Ako opet budu u pola svojih utakmica na terenu izgledali neorganizovano i konfuzno k'o raja na terminu, neće im pomoći na sredini ni trio Pogba, Naingolan, Verrati. Za ovaj segment isključivo je odgovoran Klopp, jer nemaju ni ostale ekipe ovakav dream team trio na centru pa na terenu izgledaju čvrsto i odlučno, neki nemaju ni onaj prvi trio pa su protiv Liveta znali dominirati terenom kao prekaljeni majstori protiv drugoligaša.
To je maximum koji mogu dovesti ovog ljeta a na Kloppu je da poradi na taktici, formaciji, planu B kada krene utakmica nizbrdo, a najvažnije timskoj igri ( usklađenosti svih linija tima ). Ako opet budu u pola svojih utakmica na terenu izgledali neorganizovano i konfuzno k'o raja na terminu, neće im pomoći na sredini ni trio Pogba, Naingolan, Verrati. Za ovaj segment isključivo je odgovoran Klopp, jer nemaju ni ostale ekipe ovakav dream team trio na centru pa na terenu izgledaju čvrsto i odlučno, neki nemaju ni onaj prvi trio pa su protiv Liveta znali dominirati terenom kao prekaljeni majstori protiv drugoligaša.
-
Mustang1
#17067 Re: Liverpool FC
Sto prije izbacite Allena iz ozbiljnih kombinacija za prvih 11 prije cete ozbiljnije zvucati.
- MyTao
#17068 Re: Liverpool FC
Allen nema mjesta u prvih 11... ali moze biti solidna solucija sa klupe.
- Gandalf
#17069 Re: Liverpool FC
Ekipa na terenu mora imati glavu i rep, nevažno ko je u prvih 11, nebitno jesu li su to : Škrtel, Letva, Allen, Moreno, dok god budu igrali stihijski u napadu i mekano u odbrani a panično u situacijama kornera, Allen je tu najmanji problem, najveća boljka ove ekipe što se u jednoj utakmici 10 puta destabilizuju i uspaničare. Kada samo skontam sa kakvim je timom Lester uzeo titulu, sa kakvim je igračima Wels dogurao do polufinala, ali je tu bitno bilo što su te ekipe znale šta hoće na terenu. Klopp mora mnogo više poraditi na timskoj igri, nije ekipa samo skup igrača sa nekog menadžera.
- MyTao
#17070 Re: Liverpool FC
kljuc te kontrole je sredina, svaki ozbiljan tim ima igrace koji mogu kontrolirati igru... Zasto je Liverpool za vrijeme Rafe bio tvrd tim za pobjediti? zato sto su u sredini igrali Alonso-macherano-Gerrard... Oni su znali odigrati na rezultat, nije bilo panike...
Trenutno moze se odbrana mjenjati ali nikada nece biti mirni dok ne uspostave snaznu, sigurnu I dobru sredinu... To Rodgers nije kapirao, a Klopp izgleda zna da nema nista od Leive, Hendersona, Milnera i Allena...
Najveci problem Liverpoola zadnjih 7-8 godina je sredina, i od kako su otisli Mascherano i Alonso klub je totalno potonuo, a imali su Suareza, Torresa, Sturridga... sve igraci sa kojim se moralo nesto uzeti...
Trenutno moze se odbrana mjenjati ali nikada nece biti mirni dok ne uspostave snaznu, sigurnu I dobru sredinu... To Rodgers nije kapirao, a Klopp izgleda zna da nema nista od Leive, Hendersona, Milnera i Allena...
Najveci problem Liverpoola zadnjih 7-8 godina je sredina, i od kako su otisli Mascherano i Alonso klub je totalno potonuo, a imali su Suareza, Torresa, Sturridga... sve igraci sa kojim se moralo nesto uzeti...
-
missko
#17071 Re: Liverpool FC
Najveca pobjeda Liverpula je sto su se rijesili ublehe u obliku Brendan Rodzersa. Eno frajer sa Celticom zijani id tima s Gibtaltara
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
- zomri
#17072 Re: Liverpool FC

Ovaj Grujić ima sve što treba da uspije u Engleskoj. Sad je do njega.
-
Mustang1
#17073 Re: Liverpool FC
Place mi se.. Ako neko ima kakvu vezu da me ubaci da i ja uzmem koju paru od novinarstva. Pismen sam i poznajem sport ako nista vise od ovog debila. James je godinama u klubu kao jedan od manjih vlasnika i to je poznato a ovaj nesretnik pise o otkrivanju za koga navija
( vijest kao vijest nije nesto ali ovakvih gluposti na pretek)
http://sportsport.ba/ino_fudbal/lebron- ... ija/200194
- MyTao
#17074 Re: Liverpool FC
Haha ma sta oni znaju... Labron ima neke dijonice u sportskoj grupi koja drzi Liverpool, ali koliko znam to je zanemarljivo... Posebno jer FSG drzi Red Sox, Liverpool i jos neke...Mustang1 wrote:Place mi se.. Ako neko ima kakvu vezu da me ubaci da i ja uzmem koju paru od novinarstva. Pismen sam i poznajem sport ako nista vise od ovog debila. James je godinama u klubu kao jedan od manjih vlasnika i to je poznato a ovaj nesretnik pise o otkrivanju za koga navija( vijest kao vijest nije nesto ali ovakvih gluposti na pretek)
-
Mustang1
#17075 Re: Liverpool FC
Pa jeste ali se odavno to zna i nije prvi put da on prica o Liverpoolu. Nisam siguran ali mislim da je dolazio i na Anfield.
EDIT: Jest.

EDIT: Jest.