Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da im onda sapnem da razmisle o nekim dobrim kanalima. Necu se ponavljat znaju oni na koje kanale mislim.
Obrisali su kanal pod brojem 20. Kanal pod brojem 21 i dalje normalno radi. Ionako je to bio dupli kanal.
Mogli bi razmisliti da obrisu i Al Jazzeru Balkans u SD rezoluciji za nas sa HD resiverom. TV SA HD, BN BIH HD, TV Zenica HD, BN Music HD imamo jedino u HD rezoluciji. Nemamo bezveze duple kanale u SD i HD.
Hayat SD i Face TV SD vjerovatno drze u SD radi snimalice. Ali bi mogli tu snimalicu rijesiti kao na TV SA HD. Kanal u HD a sadrzaj pokrenut preko snimalice ide u SD.
afannedim wrote:To bi najbolje bilo i da ukinu HD paket i da stave HD kanale u osnovni paket.
Ne bi bilo lose al Eurosportovi i ostali Discovery kanali u HD tesko da bi isli u Osnovni paket. Sjecas se kad su poskupili ti kanali pola su ih ukinuli (Animal Planet HD, Discovery Science, Discovery Science HD, DTX) na nivou operatera Telekom Srbije.
Vip/bnet i Max TV su ih sve izbacili i zamijenili drugim kanalima.
afannedim wrote:To bi najbolje bilo i da ukinu HD paket i da stave HD kanale u osnovni paket.
Ne bi bilo lose al Eurosportovi i ostali Discovery kanali u HD tesko da bi isli u Osnovni paket. Sjecas se kad su poskupili ti kanali pola su ih ukinuli (Animal Planet HD, Discovery Science, Discovery Science HD, DTX) na nivou operatera Telekom Srbije.
Vip/bnet i Max TV su ih sve izbacili i zamijenili drugim kanalima.
Neka izbace truhlovine kanale i neke duple a vrate ove iz tvoje zagrade.
MTV wrote:Jel to pises zato sto je zadnje povecanje brzine bilo 300 godina prije nove ere ili neki "info" od njiHa?!
- jedan od razloga je sigurno i zadnje povecanje koje je bilo prije 300 godina
- razni radovi koje su najavljivali danima kako rade na poboljsanju infrastrukture (kao da su preduslovi za povecanje)
- oscilacije bandwidtha (na mnogo vece brzine) ovih dana, koje mi djeluju kao testiranje
Pitao sam te jer me interesovalo. Ovi njihovi radovi mogu biti samo dodavanje kapaciteta za 1Gbps/1Gbps. A da je vrijeme da povecaju brzine jeste makar upload ako parice ne podrzavaju veci download.
Paket 50/3 Mbps
Parica max 127/45 Mbps.
Ima mjesta za napredak, makar kod mene.
Ma kad bi se @damir.d javio pa nesto rekao, mozemo li da ocekujemo nesto ili ne. Nek napravi fejk profil ako ne smije vise nista pisat
Neki radnici iz Telemacha pricaju kako je Telemach kupio Logosoft?Nesto ne vjerujem u to,ali ne znam odakle im ta prica.Telemach mi je dno necemo valjda njima otici
Nema tog. Barem bi ja znao.
TV ISarajevo propada vec godinama pa je mala sansa da bude on. Tipujem na ntv IC Kakanj ili TV Visoko a mozda skoknu i do Mostara po Našu TV (njega imaju svi sem nas). Ili od Telrada IN HD (SD ide u mtelu).
Nadam se da ce se zajebat pa ubaciti nesto ko Epic Drama HD. Znaju oni ubaciti dobar kanal samo je vecina pfffff.