Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
made_in_sarajevo

#17026 Re: Gdje u Sa......

Post by made_in_sarajevo »

Gdje se moze naci zenska zimska normalna jakna koja je malo duza ili da dodje malo ispod guzice,da nije sljasteca,svilena ili sta vec nego normalna zimska jakna i da ima sto vise brojeva?
Intersport,modiana,tom tailor,waikiki,inn sport,tifany,bbi,sport life, sve navedene radnje nema jakni. Ustvari ima ali su nakaradne,a one koje nisu ili su 300+km ili najcesce normalna je cijena do 200km ali nema brojeva

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
JanuaryJones

#17027 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

made_in_sarajevo wrote:Gdje se moze naci zenska zimska normalna jakna koja je malo duza ili da dodje malo ispod guzice,da nije sljasteca,svilena ili sta vec nego normalna zimska jakna i da ima sto vise brojeva?
Intersport,modiana,tom tailor,waikiki,inn sport,tifany,bbi,sport life, sve navedene radnje nema jakni. Ustvari ima ali su nakaradne,a one koje nisu ili su 300+km ili najcesce normalna je cijena do 200km ali nema brojeva

Na foru pernate jakne ili bez štepa, nešto poslovnije?
made_in_sarajevo

#17028 Re: RE: Re: Gdje u Sa......

JanuaryJones wrote:
made_in_sarajevo wrote:Gdje se moze naci zenska zimska normalna jakna koja je malo duza ili da dodje malo ispod guzice,da nije sljasteca,svilena ili sta vec nego normalna zimska jakna i da ima sto vise brojeva?

Image

Na ovakav fazon,nista posebno samo obicna jakna bez ovih sad modernih nakaradnih materijala da se presijava i slicno

JanuaryJones

#17029 Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

made_in_sarajevo wrote:
JanuaryJones wrote:

Image

Na ovakav fazon,nista posebno samo obicna jakna bez ovih sad modernih nakaradnih materijala da se presijava i slicno

http://m.zara.com/ba/en/woman/outerwear ... 46775.html

http://m.zara.com/ba/en/woman/outerwear ... 70531.html

Skineš macu i dobiješ parku sličnu toj ;)
made_in_sarajevo

#17030 Re: Gdje u Sa......

Ima li u zari brojeva za malo krupnije? :D nisam nikad ni pomislio uci u zaru pa nemam pojma :D

JanuaryJones

#17031 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

Mislim da je XL najveći pa najbolje da odeš i na licu mjesta provjeriš ;)
made_in_sarajevo

#17032 Re: Gdje u Sa......

Hvala,bacit cemo pogled :D

kafanski_covjek

#17033 Re: Gdje u Sa......

Post by kafanski_covjek »

made_in_sarajevo wrote:Hvala,bacit cemo pogled :D

vidi ima li ovdje
http://shop.mango.com/BA/woman/clothing/coats
Kataklinger

#17034 Re: Gdje u Sa......

Post by Kataklinger »

Jel završeno renoviranje Konzuma na Socijalnom, tj. je li otvoren napokon?
suspect_zero

#17035 Re: Gdje u Sa......

Post by suspect_zero »

Logovan wrote:Pikado? Malo veći izbor, cijena normalna?

Vidjela sam petak u Amku, onaj na Mojmilu....cijena sitnica :D 9.45.........ima i neki električni :? , on je oko 35. km :oops:
Chustaa

#17036 Re: Gdje u Sa......

Post by Chustaa »

Kataklinger wrote:Jel završeno renoviranje Konzuma na Socijalnom, tj. je li otvoren napokon?
Otvorenje je za dvije sedmice ja mislim. Mozda malo manje..
suspect_zero

#17037 Re: Gdje u Sa......

Post by suspect_zero »

Capajebo wrote:Kupiti finu kosulju dugih (i kratkih) rukava, da nije bas plaho skupa :zoka:

Vala za vas muške u waikikiju ima baš izbora....sve za male pare.
artime

#17038 Re: Gdje u Sa......

Post by artime »

Kupiti slow cooker?
wewa

#17039 Re: Gdje u Sa......

Post by wewa »

made_in_sarajevo wrote:Hvala,bacit cemo pogled :D

pogledajte i u stradivariusu, imaju klasicnih parki po pristojnim cijenama...

a bude toga i u azelu

tom tailor outlet u istocnom sarajevu ima super jakni na -50%, njihovi brojevi su komotni.
made_in_sarajevo

#17040 Re: Gdje u Sa......

pogledat cemo opet neke radnje, ma belaj gdje god udjemo ako ima neka jakna kazu nema brojeva, pa sta rade te gazde, pocet ce sorceve sad narucivati ili su nakaradni brojevi ko waikiki, jakna super na broj 46 ali rukavi od jakne 36, jedva ruka prodje kroz rukav :D
JanuaryJones

#17041 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

artime wrote:Kupiti slow cooker?
Tražili smo i mi kod nas ali nismo uspijeli naći. Imaju nešto izbora u HR i Srbiji a najbolje je naručiti/kupiti u Austriji/Njemačkoj, negdje na zapadu jelt ;)
wewa

#17042 Re: Gdje u Sa......

Post by wewa »

made_in_sarajevo wrote:pogledat cemo opet neke radnje, ma belaj gdje god udjemo ako ima neka jakna kazu nema brojeva, pa sta rade te gazde, pocet ce sorceve sad narucivati ili su nakaradni brojevi ko waikiki, jakna super na broj 46 ali rukavi od jakne 36, jedva ruka prodje kroz rukav :D
waikiki je namijenjen sitnim turcima

nasem birvaktile JUS-u odgovaraju njemacki i skandinavski modeli i krojevi
Esprit, Lindex, HundM, CundA, pa i TomTailor...

Mango, Zara, Cotton, to je za nize i/ili mrsavije...

najsmjesnije mi je sto je i domaca Belissima s cudnim krojevima koji rijetko kome pasu.
wewa

#17043 Re: Gdje u Sa......

Post by wewa »

JanuaryJones wrote:
Tražili smo i mi kod nas ali nismo uspijeli naći. Imaju nešto izbora u HR i Srbiji a najbolje je naručiti/kupiti u Austriji/Njemačkoj, negdje na zapadu jelt ;)
http://www.logoasian.com/cookers.html
JanuaryJones

#17044 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

wewa wrote:
JanuaryJones wrote:
http://www.logoasian.com/cookers.html
Naletila sam nekad na ovo tražeći nešto oko azijske riže ali nije to to što mi treba. Ovo su prvenstveno rice cookers što je ok, al meni treba i saute funkcija i digitalni tajmer a i pouzdani reviews da pročitam prije kupovine (+ tips&tricks i recepti). Hvala u svakom slučaju.
wewa

#17045 Re: Gdje u Sa......

Post by wewa »

JanuaryJones wrote: Naletila sam nekad na ovo tražeći nešto oko azijske riže ali nije to to što mi treba. Ovo su prvenstveno rice cookers što je ok, al meni treba i saute funkcija i digitalni tajmer a i pouzdani reviews da pročitam prije kupovine (+ tips&tricks i recepti). Hvala u svakom slučaju.
ja bih se zaklela da sam negdje vidjela slow cooker... e sad, obzirom da rijetko zalazim mimo nabavke namirnica, bice da je FIS, Domod ili neki od Konzuma...

ako naletim, prijavicu :thumbup:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#17046 Re: Gdje u Sa......

Post by bordo gandalf »

Gdje uzeti bezglutensko brasno a da nije poskupo, rekose negdje u lukavici 5-6 KM je kilogram dok je u gradu 9
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#17047 Re: Gdje u Sa......

Post by bordo gandalf »

bordo gandalf wrote:Gdje uzeti bezglutensko brasno a da nije poskupo, rekose negdje u lukavici 5-6 KM je kilogram dok je u gradu 9
Neko??
artime

#17048 Re: RE: Re: Gdje u Sa......

Post by artime »

bordo gandalf wrote:
bordo gandalf wrote:Gdje uzeti bezglutensko brasno a da nije poskupo, rekose negdje u lukavici 5-6 KM je kilogram dok je u gradu 9
Neko??
Ne znam stvarno. Možda da pogledaš u dm-u?
artime

#17049 Re: RE: Re: Gdje u Sa......

Post by artime »

JanuaryJones wrote:
E hvala na info. Ja se ne razumijem u te marke. Mada ne bi bilo lose saznati koje su nesto kvalitetnije. Pogledat cu u ovim nekim centrima da slučajno nema. Gledala upravo na piku ima nesto ali nijedan iz Sarajeva. Voljela bih da pogledam to uživo.
JanuaryJones

#17050 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

artime wrote:
JanuaryJones wrote:
E hvala na info. Ja se ne razumijem u te marke. Mada ne bi bilo lose saznati koje su nesto kvalitetnije. Pogledat cu u ovim nekim centrima da slučajno nema. Gledala upravo na piku ima nesto ali nijedan iz Sarajeva. Voljela bih da pogledam to uživo.
Što se slow cookera tiče Croc Pot ti je medju najboljim na svijetu a ima i najviše recepata online. Neki Croc Pots se imaju kupiti u HR i SRB ali gledaj da imaju digitalne tajmere.

https://www.crock-pot.com/slow-cookers/
Post Reply