Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovakvim se u zadnje vrijeme uredno parkiram uz vrata odvijim 2 minute da se parkiram al sam mu cenat zato od vrata pa nek se znalazi drugi put ce razmislit
Ovakvim se u zadnje vrijeme uredno parkiram uz vrata odvijim 2 minute da se parkiram al sam mu cenat zato od vrata pa nek se znalazi drugi put ce razmislit
Znam ga pravi lazni mafijas svercer polovnih skula sandzaklija
Tomahawk11 wrote:[qute="insaneinthebrain"] guzva, nema se gdje
šae [/quoe]
Znam ga pravi lazni mafijas svercer polovnih skula sandzaklija
Da li je prekršaj, tj. nepropisno parkiranje, ako se parkira na za to regularno određeno mjesto u jednosmjernoj ulici, ali u suprotnom smjeru od dozvoljenog smjera kretanja?
Znači, ima par jednosmjernih ulica u gradu (Grbavička recimo), gdje je jedna traka određena za parkiranje sa za to označenim mjestima i tu redovno vidim parkirana auta, ali pogrešno okrenuta
Mislim, ja vjerujem da jeste prekršaj, jednostavno mi nije normalno, ali to u nekoj normalnoj državi. Kod nas su moguće i normalne i mnogo gore stvari.
Pitar s Kariba wrote:Da li je prekršaj, tj. nepropisno parkiranje, ako se parkira na za to regularno određeno mjesto u jednosmjernoj ulici, ali u suprotnom smjeru od dozvoljenog smjera kretanja?
Znači, ima par jednosmjernih ulica u gradu (Grbavička recimo), gdje je jedna traka određena za parkiranje sa za to označenim mjestima i tu redovno vidim parkirana auta, ali pogrešno okrenuta
Mislim, ja vjerujem da jeste prekršaj, jednostavno mi nije normalno, ali to u nekoj normalnoj državi. Kod nas su moguće i normalne i mnogo gore stvari.
Pitar s Kariba wrote:Da li je prekršaj, tj. nepropisno parkiranje, ako se parkira na za to regularno određeno mjesto u jednosmjernoj ulici, ali u suprotnom smjeru od dozvoljenog smjera kretanja?
Ja zivim tu i nikad ili rijetko sam vidio ovo o cemu ti pricas...
Ja zivim tu i nikad ili rijetko sam vidio ovo o cemu ti pricas...
Ja viđam, tj. viđao sam (ne znam sad je l' baš danas i svaki dan, ali često bude).. i tu i u još par ulica (Marcela Šnajdera, Asima Ferhatovića, čak i u Valtera Perića, ...)
U Grbavičkoj čini mi se reno clio sa oznakom "P" i neki džip sa diplomatskim tablicama. Radi se o potezu kod džamije. Valjda prođu ono tamo iza zgrade na raskršću kod pijace i onda vamo prolete kroz zabranu da bi parkirali.