SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Tercius

#17026 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Image

Meni je ovo crna hronika.
drug_profi

#17027 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Tercius wrote:
izvini Tercius, nisam iz ovog miljea pa prepoznajem samo Hadžikiflu.
Ko su ostali uglednici?
Tercius

#17028 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

drugi profil wrote:
Tercius wrote:
izvini Tercius, nisam iz ovog miljea pa prepoznajem samo Hadžikiflu.
Ko su ostali uglednici?
Jedan je prvi čovjek kantona koji ima mandat da sutra pozove na odgovornost recimo komesara Mup-a a drugi je Facho ba oca'm inače poznat po akademskim djelima evidentiranim bezbroj puta kod nadležnog suda.
zateznistub

#17029 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

Zejnep wrote:
zateznistub wrote:
Kako ti misliš da otplati glanc novog pasata koji mu je pred kućom?
A joj, sorry, nisam znala, ne znam, da mu uplatimo na račun? :cry:

:mrgreen: :bih:
Nema druge nego da organizujemo neku akciju :D
ranger

#17030 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ranger »

Tercius wrote:Image

sve fgr
jazzer

#17031 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jazzer »

za danas je kasno al' za iduci petak u svim dzamijama organizovati
sergiju za Eseda, sevap je :)
DaffyDuck

#17032 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaffyDuck »

Tercius wrote:Image

Ispade istina da Faco prijeti u ime Kiflice....A pocelo se o tome govoriti jos proljetos.
uglavnomja

#17033 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

razlika izmedju ove trojice je samo u visini
Tercius

#17034 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Kako vrijeme odmice, sve sam blize tome da zaista i pomislim kako nama jedino moze pomoci da nam EUFOR izvrsi coup d etat i kaze e haj ti vamo ti tamo, da nas resetuje na fabricke postavke bez ikakvog prava i bilo kakvog ucesca u odlucivanju.Ovo je jedan klasican primjer kako je kod nas sve tako jeftino, kako je sve nekako seljacki kopirano,pa halo Facho heeeeeej kod Ramiza vazio za nekog ko zajebanog lika ko brz na pistolju a u sustini jedan mali jajar koji nikad nije imao dovoljno kila da se pobije s nekim pa mu eto lakse bilo pucat u koljena itd itd.E sad da se ja malo poigram teorija zavjere.Ako je ocito da prvi covjek kantona svoje privatno vrijeme provodi u drustvu osoba osudjivanih za razna K.D-a, onda me nista ne bi iznenadilo da recimo i nacelnik opstine S.Grad takodje svoje privatno vrijeme provodi u drustvu istih, kao recimo sa licem koje je vatrenim oruzjem u prostorijama opstine S.Grad prijetio Dadi Stojinicu, a par dana kasnije i bacio zapaljivu napravu na Holiday market koji je iz nekog razloga izmjesten sa podrucja opstine S.Grad na podrucje opstine Centar.A mozda samo dosta filmova gledam jbg.
Bloo
Globalna šefica

#17035 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

Tercius wrote:Kako vrijeme odmice, sve sam blize tome da zaista i pomislim kako nama jedino moze pomoci da nam EUFOR izvrsi coup d etat i kaze e haj ti vamo ti tamo, da nas resetuje na fabricke postavke bez ikakvog prava i bilo kakvog ucesca u odlucivanju.Ovo je jedan klasican primjer kako je kod nas sve tako jeftino, kako je sve nekako seljacki kopirano,pa halo Facho heeeeeej kod Ramiza vazio za nekog ko zajebanog lika ko brz na pistolju a u sustini jedan mali jajar koji nikad nije imao dovoljno kila da se pobije s nekim pa mu eto lakse bilo pucat u koljena itd itd.E sad da se ja malo poigram teorija zavjere.Ako je ocito da prvi covjek kantona svoje privatno vrijeme provodi u drustvu osoba osudjivanih za razna K.D-a, onda me nista ne bi iznenadilo da recimo i nacelnik opstine S.Grad takodje svoje privatno vrijeme provodi u drustvu istih, kao recimo sa licem koje je vatrenim oruzjem u prostorijama opstine S.Grad prijetio Dadi Stojinicu, a par dana kasnije i bacio zapaljivu napravu na Holiday market koji je iz nekog razloga izmjesten sa podrucja opstine S.Grad na podrucje opstine Centar.A mozda samo dosta filmova gledam jbg.
Atomska
da svi odemo u pm i treba početi od početka
nema me tamo

#17036 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nema me tamo »

Tercius wrote:Kako vrijeme odmice, sve sam blize tome da zaista i pomislim kako nama jedino moze pomoci da nam EUFOR izvrsi coup d etat i kaze e haj ti vamo ti tamo, da nas resetuje na fabricke postavke bez ikakvog prava i bilo kakvog ucesca u odlucivanju.Ovo je jedan klasican primjer kako je kod nas sve tako jeftino, kako je sve nekako seljacki kopirano,pa halo Facho heeeeeej kod Ramiza vazio za nekog ko zajebanog lika ko brz na pistolju a u sustini jedan mali jajar koji nikad nije imao dovoljno kila da se pobije s nekim pa mu eto lakse bilo pucat u koljena itd itd.E sad da se ja malo poigram teorija zavjere.Ako je ocito da prvi covjek kantona svoje privatno vrijeme provodi u drustvu osoba osudjivanih za razna K.D-a, onda me nista ne bi iznenadilo da recimo i nacelnik opstine S.Grad takodje svoje privatno vrijeme provodi u drustvu istih, kao recimo sa licem koje je vatrenim oruzjem u prostorijama opstine S.Grad prijetio Dadi Stojinicu, a par dana kasnije i bacio zapaljivu napravu na Holiday market koji je iz nekog razloga izmjesten sa podrucja opstine S.Grad na podrucje opstine Centar.A mozda samo dosta filmova gledam jbg.

Sto se tice zakona svuda je to isto nema države na planeti za koju mozes reci da je apsolutno sređena..

Švicarci doduše jedino ljudi imaju višak para u budzetu pa dijele okolo.. :-)

Sto se tice Fache šta to on ima tacno u dosijeu da mu mozes reci iskreno da je mangup?
Pucanje u koljena?

Kad kazes to odma okreneš na mentalitet naših ljudi koji dopuste to onaj mentalitet plašljivi da su od pucanja u koljena napravili neku babarogu od jednog fache..Dobro naravno da je tako svuda i da normalni ljudi se plaše, al' on na samu pojavu izaziva strah..

Na kraju krajeva zašto misliš da se uopšte treba tuci s nekim?
Prošlo je vrijeme kad su se problemi rješavali šakama..

Nego reci mi ako znas da li je facho ikad udario na nekog recimo da kazem ravnog sebi?
Ili je samo ranjavao ove za koje je znao da ce biti mirni nakon?
Tercius

#17038 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Pedofil valjda...
Bloo
Globalna šefica

#17039 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

Tercius wrote:Pedofil valjda...
Prije bih rekla egzibicionist :D
nema me tamo

#17040 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nema me tamo »

Ko to nije udarao jako u tramvaju i kombiju? :D
nema me tamo

#17041 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nema me tamo »

karanana wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... voju-djecu
ne kontam. sta se desilo?
To nisi nikad u punom tramvaju grindovao gospođe?
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#17042 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

karanana wrote: ne kontam. sta se desilo?
nije mogla sasniti :lol: :lol: :lol:
Qler

#17043 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Qler »

bitanga_sa_otesa wrote:
karanana wrote: ne kontam. sta se desilo?
nije mogla sasniti :lol: :lol: :lol:
mozda stvarno nije mogla :D
uglavnomja

#17044 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

cura od 20 godina, sama u gradu, nema se koga osloniti, i jos studentica - jako vazni podaci za upozoravanje javnosti

sarajka, sto bi rek'o havaz :-)
Tercius

#17045 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

uglavnomja wrote:cura od 20 godina, sama u gradu, nema se koga osloniti, i jos studentica - jako vazni podaci za upozoravanje javnosti

sarajka, sto bi rek'o havaz :-)
I uz to sto je na javnom mjestu i hladno je bilo ...
JThomas

#17046 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

hastahana (odnosno sadašnji holiday market) je ajnadžićev projekat, a vrabac je hadžibajrićev pulen koji je za njega prenosio prijetnje stojniću. i on eto sasvim slučajno na otvorenju tog marketa baci zapaljivu napravu.

možda za njega i nije - ali slučajno ili od svoje pameti isto sigurno nije. to nije teorija zavjere nego zdrav razum.
Tercius

#17047 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Pri kantonu postoji tijelo za razmatranje zalbe gradjana, cije clanove opet postavlja premijer a koji opet usko saradjuje sa nacelnicima opstina...pa eto sta znam...super.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#17048 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mk ultra »

Da li ovaj narod zasluzuje drzavu
vješalica

#17049 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

karanana wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... voju-djecu
ne kontam. sta se desilo?
problem.u drustvu sa.ovakvom nesortom je sto nekakav vapaj za tim ostaje u krugu facebook diskusije koja je upitno da li se stvarno i desila,ali uzecemo da jeste,jer bolesne bagre ima svugdje

kao i opisa jedne prosjecne nepismene studentice koja je sjargala do tramvaja a nije sposobna upotrijebiti umjesto udaranje, zqdovoljenje pohote pred djetetom,i slicnih izraza koji postoje za takve radnje
jadna je drzava u kojoj si ti nepismena studentica i 'stidljiva'
vješalica

#17050 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

Bloo wrote:
Tercius wrote:Pedofil valjda...
Prije bih rekla egzibicionist :D
uh uh...bas ti dogurala ko i ova 'studentica'
Post Reply