Meni je ovo crna hronika.
izvini Tercius, nisam iz ovog miljea pa prepoznajem samo Hadžikiflu.Tercius wrote:
Jedan je prvi čovjek kantona koji ima mandat da sutra pozove na odgovornost recimo komesara Mup-a a drugi je Facho ba oca'm inače poznat po akademskim djelima evidentiranim bezbroj puta kod nadležnog suda.drugi profil wrote:izvini Tercius, nisam iz ovog miljea pa prepoznajem samo Hadžikiflu.Tercius wrote:
Ko su ostali uglednici?
Nema druge nego da organizujemo neku akcijuZejnep wrote:A joj, sorry, nisam znala, ne znam, da mu uplatimo na račun?zateznistub wrote:Kako ti misliš da otplati glanc novog pasata koji mu je pred kućom?![]()
![]()
AtomskaTercius wrote:Kako vrijeme odmice, sve sam blize tome da zaista i pomislim kako nama jedino moze pomoci da nam EUFOR izvrsi coup d etat i kaze e haj ti vamo ti tamo, da nas resetuje na fabricke postavke bez ikakvog prava i bilo kakvog ucesca u odlucivanju.Ovo je jedan klasican primjer kako je kod nas sve tako jeftino, kako je sve nekako seljacki kopirano,pa halo Facho heeeeeej kod Ramiza vazio za nekog ko zajebanog lika ko brz na pistolju a u sustini jedan mali jajar koji nikad nije imao dovoljno kila da se pobije s nekim pa mu eto lakse bilo pucat u koljena itd itd.E sad da se ja malo poigram teorija zavjere.Ako je ocito da prvi covjek kantona svoje privatno vrijeme provodi u drustvu osoba osudjivanih za razna K.D-a, onda me nista ne bi iznenadilo da recimo i nacelnik opstine S.Grad takodje svoje privatno vrijeme provodi u drustvu istih, kao recimo sa licem koje je vatrenim oruzjem u prostorijama opstine S.Grad prijetio Dadi Stojinicu, a par dana kasnije i bacio zapaljivu napravu na Holiday market koji je iz nekog razloga izmjesten sa podrucja opstine S.Grad na podrucje opstine Centar.A mozda samo dosta filmova gledam jbg.
Tercius wrote:Kako vrijeme odmice, sve sam blize tome da zaista i pomislim kako nama jedino moze pomoci da nam EUFOR izvrsi coup d etat i kaze e haj ti vamo ti tamo, da nas resetuje na fabricke postavke bez ikakvog prava i bilo kakvog ucesca u odlucivanju.Ovo je jedan klasican primjer kako je kod nas sve tako jeftino, kako je sve nekako seljacki kopirano,pa halo Facho heeeeeej kod Ramiza vazio za nekog ko zajebanog lika ko brz na pistolju a u sustini jedan mali jajar koji nikad nije imao dovoljno kila da se pobije s nekim pa mu eto lakse bilo pucat u koljena itd itd.E sad da se ja malo poigram teorija zavjere.Ako je ocito da prvi covjek kantona svoje privatno vrijeme provodi u drustvu osoba osudjivanih za razna K.D-a, onda me nista ne bi iznenadilo da recimo i nacelnik opstine S.Grad takodje svoje privatno vrijeme provodi u drustvu istih, kao recimo sa licem koje je vatrenim oruzjem u prostorijama opstine S.Grad prijetio Dadi Stojinicu, a par dana kasnije i bacio zapaljivu napravu na Holiday market koji je iz nekog razloga izmjesten sa podrucja opstine S.Grad na podrucje opstine Centar.A mozda samo dosta filmova gledam jbg.
Prije bih rekla egzibicionistTercius wrote:Pedofil valjda...
To nisi nikad u punom tramvaju grindovao gospođe?karanana wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... voju-djecu
ne kontam. sta se desilo?
nije mogla sasnitikaranana wrote: ne kontam. sta se desilo?
mozda stvarno nije moglabitanga_sa_otesa wrote:nije mogla sasnitikaranana wrote: ne kontam. sta se desilo?![]()
![]()
I uz to sto je na javnom mjestu i hladno je bilo ...uglavnomja wrote:cura od 20 godina, sama u gradu, nema se koga osloniti, i jos studentica - jako vazni podaci za upozoravanje javnosti
sarajka, sto bi rek'o havaz
problem.u drustvu sa.ovakvom nesortom je sto nekakav vapaj za tim ostaje u krugu facebook diskusije koja je upitno da li se stvarno i desila,ali uzecemo da jeste,jer bolesne bagre ima svugdjekaranana wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... voju-djecu
ne kontam. sta se desilo?
uh uh...bas ti dogurala ko i ova 'studentica'Bloo wrote:Prije bih rekla egzibicionistTercius wrote:Pedofil valjda...