kiki je tragična pričamirsek wrote:Ni pod razno nema kod Kikonija da je u pitanju IRACKA REGULARNA VOJSKA gdje ima i nekih kurdskih generala.ioannes wrote:jesul šije ili radikalni elementi unutar šija?
Irak
- ioannes
#17026 Re: Irak
-
karakters
#17027 Re: Irak
Cuvaju ih sije za zimnice.mirsek wrote:Ni pod razno nema kod Kikonija da je u pitanju IRACKA REGULARNA VOJSKA gdje ima i nekih kurdskih generala.ioannes wrote:jesul šije ili radikalni elementi unutar šija?
-
asker
#17028 Re: Irak
Kikibombona wrote:Da li bi ti opravdao da neka bosanska majka, zrtva rata, hoda sa glavama vojnika po Bosni, na televiziji se pojavljuje i hvali kako kolje i skrnavi leseve...!??mirsek wrote:Kiki pukao kao kokica i tromblon a i sa reputacijom lagano propade kao parket.
Da li bi bio ponosan da drustvo tu zenu koljacicu tretira kao heroinu, da se medijski eksponira, da vlast i pravosudni organi ne vide nikakav problem u njenom sadistickom i zlocinackom ponasanju?
A ta zena je kap u moru, ona je eksponirani uzorak sadizma, mrznje, zla, izopacenosti...
Bolje bi bilo da u ovome vidis problem a ne u Kikiju koji zlo prezentira.
Tvoje misljenje je jednostavno prdez u svemiru. Toliko si se nalagao ovdje, toliko propagande sirio, u istom obimu ili cak vise nego drugi forumas koji je opravdano oznacen za anale foruma. Tvoje misljenje i tvoje ponjava prezentacije ne znace nista. Ljudi ti se smiju moj Reufe.
- Kikibombona
#17029 Re: Irak
Stalo mi je do tvog misljenja. Hvala.asker wrote:Tvoje misljenje je jednostavno prdez u svemiru. Toliko si se nalagao ovdje, toliko propagande sirio, u istom obimu ili cak vise nego drugi forumas koji je opravdano oznacen za anale foruma. Tvoje misljenje i tvoje ponjava prezentacije ne znace nista. Ljudi ti se smiju moj Reufe.
-
karakters
#17031 Re: Irak
Nakon referenduma Izrael i Karl Luis poslali Barzaniju cestitke, ova potonja sa nekoliko dana zakasnjenja u odnosu na prvu.
-
zrakomlat
#17032 Re: Irak
to nisu pravi kurdimirsek wrote:Ni pod razno nema kod Kikonija da je u pitanju IRACKA REGULARNA VOJSKA gdje ima i nekih kurdskih generala.ioannes wrote:jesul šije ili radikalni elementi unutar šija?
-
karakters
#17033 Re: Irak
Sto, nisu dovoljno brzi da bi se mogli smatrati autenticnim Kurdima?
- Kikibombona
#17034 Re: Irak
Iracki parlament ce uskoro glasati da se omoguci pravo sklapanja braka sa djecom od 9 godina!
Sutra zakazani protesti protivnika zakona u Bagdadu...
Iracka policija... malo gdje cete naci vece bolesnike od siitskih ekstremista...
https://twitter.com/senashafik/status/9 ... 4523115526
Grafiti u kurdskom kvartu u Tuzu...
'Moj lider je Husein, Daesh-merga je pod mojim nogama'

Nakon sto su siitski ekstremisti u Kirkuku zabranili alkohol, ovaj Kurd se pozalio jednoj televiziji da nigdje nema kupiti alkohol... postao je svojevrstan hit na drustvenim mrezama i tako je dobio poziv da dodje u Slemani da popije kao co'ek... siitski fantici vracaju Irak 1 000 godina unazad...

Grafit u Erbilu!

Sutra zakazani protesti protivnika zakona u Bagdadu...
Iracka policija... malo gdje cete naci vece bolesnike od siitskih ekstremista...
https://twitter.com/senashafik/status/9 ... 4523115526
Grafiti u kurdskom kvartu u Tuzu...
'Moj lider je Husein, Daesh-merga je pod mojim nogama'

Nakon sto su siitski ekstremisti u Kirkuku zabranili alkohol, ovaj Kurd se pozalio jednoj televiziji da nigdje nema kupiti alkohol... postao je svojevrstan hit na drustvenim mrezama i tako je dobio poziv da dodje u Slemani da popije kao co'ek... siitski fantici vracaju Irak 1 000 godina unazad...

Grafit u Erbilu!

-
karakters
#17035 Re: Irak
DHL i Fedex u zapadnoj Evropi poceli pri zaposljavanju favorizovati Kurde.
P.S. A sto je taj s puskom upuco tu dvojicu? Je li to neki medjukurdski sukob predstavlja?
P.S. A sto je taj s puskom upuco tu dvojicu? Je li to neki medjukurdski sukob predstavlja?
- Kikibombona
#17036 Re: Irak
Napreduju munjevitom brzinom...Kikibombona wrote:Iracki parlament ce uskoro glasati da se omoguci pravo sklapanja braka sa djecom od 9 godina!
Last edited by Kikibombona on 03/11/2017 01:39, edited 1 time in total.
-
krater
#17037 Re: Irak
Napio se pa ih pobio.karakters wrote:DHL i Fedex u zapadnoj Evropi poceli pri zaposljavanju favorizovati Kurde.
- sunceKOtepsija
#17039 Re: Irak
Kikibombona wrote:Napreduju munjevitom brzinom...Kikibombona wrote:Iracki parlament ce uskoro glasati da se omoguci pravo sklapanja braka sa djecom od 9 godina!
https://www.snopes.com/germany-allows-child-marriages/The earliest online appearance of this photograph we could find occurred in April 2012, when the blog Israellycool linked to a now-unavailable story about a mass wedding in Gaza. Since then the image has been spread far and wide on the web by those claiming the pictured klix are brides in various Middle Eastern countries, including Yemen, Iraq and Lebanon.
As we noted previously, mass weddings (between adults) have been a regular occurrence in Gaza in recent years, but the little klix in white dresses at those weddings are not the brides, any more than flower klix in Western weddings are — they’re simply relatives of the couples getting married.
It’s not certain the “Germany” image comes from Gaza, nor is it clear where the people pictured are from or what event they’re participating in. Catholic klix receiving their First Communion dress like brides.
https://m.huffpost.com/us/entry/us_5829 ... b63b0da2ea
- Challenger__
#17040 Re: Irak
Trebao bi neko Kikiju da sugeriše da jedno sedam dana odmori od foruma. Tone sve dublje...sunceKOtepsija wrote:Kikibombona wrote:Napreduju munjevitom brzinom...Kikibombona wrote:Iracki parlament ce uskoro glasati da se omoguci pravo sklapanja braka sa djecom od 9 godina!
https://www.snopes.com/germany-allows-child-marriages/The earliest online appearance of this photograph we could find occurred in April 2012, when the blog Israellycool linked to a now-unavailable story about a mass wedding in Gaza. Since then the image has been spread far and wide on the web by those claiming the pictured klix are brides in various Middle Eastern countries, including Yemen, Iraq and Lebanon.
As we noted previously, mass weddings (between adults) have been a regular occurrence in Gaza in recent years, but the little klix in white dresses at those weddings are not the brides, any more than flower klix in Western weddings are — they’re simply relatives of the couples getting married.
It’s not certain the “Germany” image comes from Gaza, nor is it clear where the people pictured are from or what event they’re participating in. Catholic klix receiving their First Communion dress like brides.
https://m.huffpost.com/us/entry/us_5829 ... b63b0da2ea
-
handžar88
#17042 Re: Irak
Al si ti bezobrazan u pmKikibombona wrote:Napreduju munjevitom brzinom...Kikibombona wrote:Iracki parlament ce uskoro glasati da se omoguci pravo sklapanja braka sa djecom od 9 godina!
-
handžar88
#17043 Re: Irak
Jel moguce da je lik toliki idiot i da postavlja ovu sličicu gore.. dosad sam ga smtrao za jednog od normalnijih al vidim da je kompletan idiot
- Kikibombona
#17045 Re: Irak
Nisam ni rekao da je slika iz Iraka. Treba malo ukljuciti mozak ako ga neko ima. Sije u Irak tek sada uvode brak za djecu od 9 godina. Dakle, ove slike cemo tek gledati...
A za ove curice sam mislio da su Palestinke

Umjesto da se bavite izopacenim rezimom vi se bavite Kikijem. Kao, eto, meni je bitno sta neki klix forumas misli o meni.
Ne budite budale.
Tema je Irak i izopaceni siitski rezim.
A za ove curice sam mislio da su Palestinke

Umjesto da se bavite izopacenim rezimom vi se bavite Kikijem. Kao, eto, meni je bitno sta neki klix forumas misli o meni.
Tema je Irak i izopaceni siitski rezim.
-
handžar88
#17046 Re: Irak
Frajeru mislim na tu prvu slicicu, jel kontas sta ona predstavlja? Il mozda ja ne kontam
- Kikibombona
#17047 Re: Irak
Sta predstavlja?handžar88 wrote:Frajeru mislim na tu prvu slicicu, jel kontas sta ona predstavlja? Il mozda ja ne kontam
Pedofila koji vodi dijete umjesto da je pusti da se igra sa lutkama.
-
MMM1977
#17048 Re: Irak
Mislim da ipak predstavlja karikaturu poslanika Muhammeda a.s. moj Kiki. Počeo si stvarno pretjerivati.Kikibombona wrote:Sta predstavlja?handžar88 wrote:Frajeru mislim na tu prvu slicicu, jel kontas sta ona predstavlja? Il mozda ja ne kontam
Pedofila koji vodi dijete umjesto da je pusti da se igra sa lutkama.
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=28760 vidi ko je bila Aiša r.a.
A nije teško ni proguglati ovu sliku...
https://www.google.ba/search?tbs=sbi:AM ... c3vsW0L40g
- Kikibombona
#17049 Re: Irak
Znam odlicno ko je bila Aisha, ali ovdje je pisalo 'Ayesha', sto mi izgleda kao neko skroz drugo ime. Al' izbrisao sam sliku za svaki slucaj, nije mi cilj bilo koga uvrijediti.MMM1977 wrote:
Mislim da ipak predstavlja karikaturu poslanika Muhammeda a.s. moj Kiki. Počeo si stvarno pretjerivati.
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=28760 vidi ko je bila Aiša r.a.
A nije teško ni proguglati ovu sliku...
https://www.google.ba/search?tbs=sbi:AM ... c3vsW0L40g
Vrijeme Muhameda je bilo neko drugo i stvarno me ne zanima sta se tada desavalo. Jedino znam da je po danasnjim moralnim normama ozeniti dijete od 9 godina = pedofilija. A to cemo uskoro imati u Iraku ako se nesto ne promijeni. Nacrt zakona je zavrsen i uskoro ide na glasanje u parlament.