drugi profil wrote:Ako hoces, mozes tako gledati, sto ne znaci da je to istina.
Kao što nije istina da se SBB zove SBB-Fahrudin Radončić, a ni SNSD ustvari SNSD-Milorad Dodik, to se samo tako gleda, ali nije istina, jel da?
Helena2014 wrote:drugi profil wrote:Prisutna je presonifikacija partije kroz njenog lidera. Zeljko je samo poslanik u parlamentu. Nece se klonirati ili furati ko Flash od zadatka do zadatka.
Stranka ima ipak jos pokojeg pametnog covu koji bi mozda i znao sam nesto uraditi.
Pa, kako se zove stranka DF ili DF-Željko Komšić?
Naravno DF-Željko Komišić, pa nije li to personifikacija partije
Jel tebi sta jasno vodje?Helena2014 wrote:drugi profil wrote:Ako hoces, mozes tako gledati, sto ne znaci da je to istina.
Kao što nije istina da se SBB zove SBB-Fahrudin Radončić, a ni SNSD ustvari SNSD-Milorad Dodik, to se samo tako gleda, ali nije istina, jel da?
Pa da. Ko je tvrdio drugacije? Ne znam sta nije jasno. Evo hocete SDA, bujrum.Helena2014 wrote:drugi profil wrote:@helena2014
Ja te opet pitam: sto je to tvoja briga?
Nisi glasala za DF. Pusti nama da se "osjecamo" zbog toga sto necemo u vlast.
Da te podsjetim. Sama si navela SDA kao najjacu stranku. Njihovo je da traze partnere.
DF je izgubio izbore. Ima ideoloska i programska neslaganja sa SDA. Nema logike da ide u koaliciju.
Narod je odabrao SDA a gladaci DF da su htjeli vlast ne bi isli preko proxy-ja, vec bi drito dali glas SDA.
ne mogu da qvotam preko browsera sa telefona jer je neki je eni strucnjak raz ebo tapatalk na klxu
Da, slažem se sa tobom u ovome boldiranom, prilično realno razmišljanje u vezi stranke DF-Željko Komšić
Banksy wrote:Ne lupetajte.
Jedini razlog dodavanja Komšićevog imena uz ime stranke je pojašnjavanje i približavanje tek osnovane stranke eventualno neupućenim a potencijalnim glasačima kod kojih ime možda još nije zaživjelo i koji ga možda nisu stigli registrirati.
Tražiti bilo kakve druge razloge tog čina je smiješno, zlonamjerno lupetanje.
kamen spoticanja wrote:Onda je , jel, ocekivati da se sad postizborno ukine to zk iz imena stranke
Da ti kaem, ja očekujem do lokalnih neku a-df-emir suljagicJohnnyS wrote:kamen spoticanja wrote:Onda je , jel, ocekivati da se sad postizborno ukine to zk iz imena stranke
Teško, valja zajebati ljude i na lokalnim izborima
drugi profil wrote:Pa da. Ko je tvrdio drugacije? Ne znam sta nije jasno. Evo hocete SDA, bujrum.Helena2014 wrote:drugi profil wrote:@helena2014
Ja te opet pitam: sto je to tvoja briga?
Nisi glasala za DF. Pusti nama da se "osjecamo" zbog toga sto necemo u vlast.
Da te podsjetim. Sama si navela SDA kao najjacu stranku. Njihovo je da traze partnere.
DF je izgubio izbore. Ima ideoloska i programska neslaganja sa SDA. Nema logike da ide u koaliciju.
Narod je odabrao SDA a gladaci DF da su htjeli vlast ne bi isli preko proxy-ja, vec bi drito dali glas SDA.
ne mogu da qvotam preko browsera sa telefona jer je neki je eni strucnjak raz ebo tapatalk na klxu
Da, slažem se sa tobom u ovome boldiranom, prilično realno razmišljanje u vezi stranke DF-Željko Komšić
kamen spoticanja wrote:Da ti kaem, ja očekujem do lokalnih neku a-df-emir suljagicJohnnyS wrote:kamen spoticanja wrote:Onda je , jel, ocekivati da se sad postizborno ukine to zk iz imena stranke
Teško, valja zajebati ljude i na lokalnim izborima
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jebo ga grob i forum kad na temi jaše dijete i pravi retardaciju od teme. Pa nije ovo dernek tačka ba, jebem mu miša u troskoku. Popusti malo ba, šta ti je više. Hem pišeš gluposti, od deset komentara, pet je tvojih ( minimum ), hem ne razumiješ materiju, hem ti pišeš šta glasači DF-a trebaju da očekuju, šta DF treba da radi, šta je Emir Suljagić i jel DF djl ili doo.
Sjaši malo, živa/živ bio.
drugi profil wrote: Mozda nema ni sa HDZ ali ne postoji jos nacin da se HDZ istisne.
Mislim da je suludo vise, mada i ja cesto upadnem u zamku, objasnjavati neke stvari. Narocito simpatizerima i glasacima SDA, sto ovih otvoreno deklarisanim, sto ovim koji su tu da, toBoze, nekome otvore oci i nesto pojasne....naravno iza krinke, providne, kao neutralnosti - a clanska im iz dzepa viri, onako poludiskretnodrugi profil wrote:Nikako ljudi da shvate sta je problem sa SDA. Nece nikad izgleda ni shvatiti.
Sa SDA nema naprijed. Nema pravde, pravne drzave, kompetencija, jednakosti, drustva jednakih sansi, itd itd.
Mozda nema ni sa HDZ ali ne postoji jos nacin da se HDZ istisne. Moze se pokusati makar u 5-6 kantona pokrenuti promjena.
Sa SDA je i to nemoguce.
Znaci slazes se, dapace siguran si, da HDZ nema reformske ambicije, ali si ubjedjen da ih SDA ima.Rizvan wrote:drugi profil wrote: Mozda nema ni sa HDZ ali ne postoji jos nacin da se HDZ istisne.![]()
![]()
Šta ljudi neće napisati na ovom forumu.