Avdija zajebo jer je stao, jer je Sven stao nesto sudiji prica, i dok se to desava nasa 2 mamlaza Bicakcic i Sunjic stoje lik hladno izmedju njih dolazi u situaciju gdje ima priliku za sut. I Begovic i to usere.BHF_Manijak wrote:Jao... Zviz u glavu dan ti jebem!
Eto, nek' sad Safet ne gleda kasete i nek' ne pokazuje ekipi da je Kipar ekipa koja zna odigrati izuzetnu kontru. Uvjerio se u to Portugal. Al' jebo Portugal, mi smo BiH. Sa Speed demonom, Bicom i Sunjicem pozadi!![]()
![]()
I neko ce reci "nema veze, izgubio je i Portugal prvu tekmu". Jeste, ali Portugal ima kapacitet da se vadi i na najjacim, a mi? Da se vadimo u gostima protiv Belgije? Bale da pretrcava Avdiju i Lulica?!![]()
![]()
I da, to ponavljam jedno 3 godine. Lulic u repki odigra k'o qrac. Ja ne znam cime ga hrane tamo u Rimu, ali ovdje je covjek k'o mudo. Da li je to do Safeta sto ga ne zna iskoristiti, do pozicije koju igra, saigraca - ne znam, ali cak je i Avdija u ovoj utakmici pored njega izgled'o k'o Lahm!!!
Na kraju, ko ono ne izblokira onog nesretnika kod 1:1, je l' Avdija rahmeta vam???![]()
![]()
Begovic je ono gol 100%, ali onaj nas pored kiparskog igraca je bio tragi-komican!
![]()
![]()
![]()
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#17001 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
-
north
#17002 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A šta neće bog ti zdravlje dao? Pa eno i Kristić i Šuko vaze o silnim šansam, pa jesam li ja prespavao utakmicu...mi u drugom na lošem rezultatu 1-1 prvu ozbiljniju priliku pravimo u 85 minuti prečka Bešića, i penal koji je čak mogao i da ne sudi gdje najhvaljeniji puca ko go qrac....koje šanse, u prvom nakon 1-0 opet par poluprilika, ali nijedna 100% šansa, čak nije bilo ni tog pritiska da Kipa nije mogao da diše, ma ništa, besqrac igra svih 90 minuta...e čuj nije bilo ni srećeMaverick78 wrote:Ma dobro, koliko god smo loše stajali, zaslužili smo bar neriješeno kad se realno sagledaju stvari. Ali kad ono neće neće... Goni ga u pm...
Odbrana će nama da bude ogroman problem, posebno u ovim kvalifikacijama, jer Spaha napustio, a SEO povrijeđen. Muku ćemo mi tu mučiti. Kad je ovako loše izgledalo protiv Kipra, kako će protiv Belgije ili Velsa? Pa Izrael...
Jad i bijeda od ekipe za koju se do večeras smatralo da će bez problema izboriti plasmaa na EP...neću reći da je sada pravo upitno, jer ipak je samo jedna tekma odigrana pa koliko god da je trebala biti lagana za nas, ali moglo bi biti jako upitno i jasnija slika cijele situacije nakon slijedeće dvije, kudikamo teže tekme proitv izravnih konkurenata...ako se tu ne uzmi 4 bobe, ili minimum minimuma 3 ali ta 3 priitv Walesa, jer mislim da nemamo nikakve šanse protiv Belgije i njima hladno treba prepustiti prvu poziciju, biće belaja
- PravimHaos
#17003 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
amoninan wrote:Izgleda da se Salanović nije puno zajeb'o
Prenijelo me negdje oko 20e minute, zaspem. Probudim se Džeko na Tvu...ništa ga ne kontam. Izgubili?
Bogu hvala pa prespavah
Kako bi ja volio da sam na tvom mjestu bio.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17004 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Smjesno je spominjati Tina pa i Prcica u ovoj utakmici kad je onaj ko je trebao da bude No1 veznog reda bio danas gori i od jednog i od drugog. Hem sto nije imao postenog centarsuta, postenog suta Pjanic je promasio i penal sto se ipak ne bi trebalo dogoditi nekome ko je jedan od dvije glavne vedete u reprezentaciji mada naravno desava se to i puno puno vecim i jacim igracima. Malte ne u svemu nasa reprezentacija je dominirala ovu utakmicu sa 65% posjeda lopte, 27/6 suteva, 469/153 pasa al jebi ga neda se usranom do potoka stici. Pjanic, Besic, Susic, Prcic su ze znali po koji put i sudariti kad je trebalo primiti loptu a ulaskom Medunjanina i Hajrovica (pogotovo ovog drugog) nismo dobili ama bas nista i igra je bila losija. Dzeko pa i Ibisevic su bili odsjeceni, bez i jedne prave lopte osim ona dva dobra centarsuta Vrsajevica na pocetku utakmice. Besic bez dileme jeste bio najbolji ali i on je puno lopti pogresno dao. Prvi gol je cisto Begin jer ne smije ga onako malen igrac nadskociti mada je poznato da je Asmir vrlo tanak upravo na takvim izlascima.
Pape je definitivno izveo bar po meni jednu vrlo cudnu formaciju ali i spunio zelju mnogim hejterima sa Prcicem i direktno im pokazao da je on daleko jos od nekog vrhunskog igraca. Pogledat cu jos jednom utakmicu onako u miru i rahatu da se uvjerim da je ipak Tino bio i te kako opasniji i konkretniji na ovoj utakmici i od Prcica i od Pjanica.
Pa dobro sad izgubili smo jebat ga nismo ni prvi ni zadnji pogotovo kad pogledas ostale rezultate ali i te kako se vidi da je smjena generacija izvrsena na totalno pogresan nacin i da su Miske i Spahic mogli i te kako jos igrati po jedno poluvrijeme i da ne vidim trenutno igraca koji ce moci zaustaviti Balea. Po mom promisljanju nisam siguran 100% da je njihov odlazak definitivan ali vidjet cemo. Isto tako sam ranije pisao sta ako nam se ne daj boze povrijedi Pjanic.....mi treceg nemamo ni na mapi a onaj kako vi kazete "tromi" Miske sa loptom moze uraditi sta hoce da se posteno ni ne oznoji. Spahic kakav je takav je ali gine na svakoj utakmici i ide glavom tamo gdje nece niko ni nogom. Nisu to jos godine koje su pravilo za oprostaj.
E sad Pape nema dileme zasro je svojim kombinacijama ali evo i da ode koga dovesti za ovolike pare. Neko spominje ne znam Prosineckog sto bi bilo mijenjam nista za nista. Mozda Ciro:) da se najebe majke u svlacionici i ako nista uveseli narod.
Vidjet cemo nije Oktobar daleko da li je ovo postalo pravilo ili samo dva sata izuzetno loseg raspolozenja, malo gubitka srece i definitivnog saznanja naseg selektora da to on sto zeli nije rjesenje. Mir u svlacioni mora ostati jer tek je pocetak i ima jos bezbroj prilika i za vadjenje ali i za tonjenje jos dublje.
Pape je definitivno izveo bar po meni jednu vrlo cudnu formaciju ali i spunio zelju mnogim hejterima sa Prcicem i direktno im pokazao da je on daleko jos od nekog vrhunskog igraca. Pogledat cu jos jednom utakmicu onako u miru i rahatu da se uvjerim da je ipak Tino bio i te kako opasniji i konkretniji na ovoj utakmici i od Prcica i od Pjanica.
Pa dobro sad izgubili smo jebat ga nismo ni prvi ni zadnji pogotovo kad pogledas ostale rezultate ali i te kako se vidi da je smjena generacija izvrsena na totalno pogresan nacin i da su Miske i Spahic mogli i te kako jos igrati po jedno poluvrijeme i da ne vidim trenutno igraca koji ce moci zaustaviti Balea. Po mom promisljanju nisam siguran 100% da je njihov odlazak definitivan ali vidjet cemo. Isto tako sam ranije pisao sta ako nam se ne daj boze povrijedi Pjanic.....mi treceg nemamo ni na mapi a onaj kako vi kazete "tromi" Miske sa loptom moze uraditi sta hoce da se posteno ni ne oznoji. Spahic kakav je takav je ali gine na svakoj utakmici i ide glavom tamo gdje nece niko ni nogom. Nisu to jos godine koje su pravilo za oprostaj.
E sad Pape nema dileme zasro je svojim kombinacijama ali evo i da ode koga dovesti za ovolike pare. Neko spominje ne znam Prosineckog sto bi bilo mijenjam nista za nista. Mozda Ciro:) da se najebe majke u svlacionici i ako nista uveseli narod.
Vidjet cemo nije Oktobar daleko da li je ovo postalo pravilo ili samo dva sata izuzetno loseg raspolozenja, malo gubitka srece i definitivnog saznanja naseg selektora da to on sto zeli nije rjesenje. Mir u svlacioni mora ostati jer tek je pocetak i ima jos bezbroj prilika i za vadjenje ali i za tonjenje jos dublje.
- It_is_a_Leclerc
#17005 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Al' jebemu, ovo je da te načisto panika sahvata.
Ekipa sastavljena od prvotimaca ozbiljnih fudbalskih ekipa i Hajduka, koji su prošli pripreme, našpanovani za početak sezone, odigraju 1-2 protiv ekipe koja je posljednji put nekog pobijedila dok im je još Kenotaur nastupao u veznom redu.
Šta da se očekuje kad dođe umor nakon sezone, protiv, za večeras prezentovano, svemirske Belgije, intergalaktičkog Izraela ili ubitačnog Velsa ?
P.S. Još su i rudari iz Raspotočja bili tu. Jadni ljudi. Još se i za ovo sekirali.
Ekipa sastavljena od prvotimaca ozbiljnih fudbalskih ekipa i Hajduka, koji su prošli pripreme, našpanovani za početak sezone, odigraju 1-2 protiv ekipe koja je posljednji put nekog pobijedila dok im je još Kenotaur nastupao u veznom redu.
Šta da se očekuje kad dođe umor nakon sezone, protiv, za večeras prezentovano, svemirske Belgije, intergalaktičkog Izraela ili ubitačnog Velsa ?
P.S. Još su i rudari iz Raspotočja bili tu. Jadni ljudi. Još se i za ovo sekirali.
- denimb
#17006 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Citat 'nako...desni wrote:Boli ga K.... za K....,rekao je on već poslije utakmice sa Lihtenštajnom da će nas Ciprus pobijeditjalijas74 wrote:"Nema potrebe da gledam Kipar. Nisam poslao ni saradnika. Mene ne zanima kako igra Kipar..."
Eto nam trenera , gluho bilo.
Imamo ekipu koju bi pozeljeli mnogi, pogledajte kvalifikacije, prijatljeske uktakmice, mnogo toga, razlicitih reprezentacija, izjava selektora, nadanja....pa pogledajte nasu situaciju, igrace...etc...
Nadrealno...
- cyprus
#17007 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mislim da bi sad zaista upotpunosti opravdan stav da Safet treba ići... Očigledno je da se već znatno prije ovoga večeras pojebala atmosfera i to se moglo jasno osjetiti u danima pred ovu utakmicu... Dobro, znam da je rudarska tragedija znatno uticala na to, ali nije samo do toga... Nama već mjesecima nije glavna preokupacija hoćemo li pobjediti, nego koga će Safet staviti na spisak ili u početnih 11... Nema onog ranijeg žara i iščekivanja utakmica sa nestrpljenjem... OK, jesam se ja vazda bunio protiv pretjerane i neutemeljene euforije, ali ovo sad je otišlo u neku drugu krajnost... Dakle, nije to više to...
A mislim da je jedina nada da se ta neka zdravija atmosfera vrati zapravo Safetov odlazak... Mislim, i tad bi bilo upitno da li ćemo doživjeti neke pozitivne promjene u našoj percpeciji i stavu prema reprezentaciji, ali ovako sigurno nećemo...
Što se tiče utakmice, jasno je da je Safet zajebo... Manje-više je svakom osim njemu bilo jasno da igranje bez krila i sa natrpanom sredinom nije pametna ideja... Nije pametna ideja ni nemati trećeg napadača, pogotovo kad su ti dva u početnoj postavi... Al opet mi se čini da raja detektuje pogrešne stvari... Nismo mi zijanili ni zbog TSS-a, ni zbog Vršajevića, ni zbog mesije Prcića, niti bi bilo šta drugačije da su ''kvalitetniji'' bili na njihovom mjestu... Safetova greška je u tome što nema vizije (bar ne više), tvrdoglav je oko očito promašenih ideja, ne uči iz grešaka, nema plan B, a pitanje je koliko je načisto i sa planom A... Dakle, nije toliki problem što je TSS igro otpočetka, nego zato što nam jebeno ne trebaju četiri centralna vezna...
A mislim da je jedina nada da se ta neka zdravija atmosfera vrati zapravo Safetov odlazak... Mislim, i tad bi bilo upitno da li ćemo doživjeti neke pozitivne promjene u našoj percpeciji i stavu prema reprezentaciji, ali ovako sigurno nećemo...
Što se tiče utakmice, jasno je da je Safet zajebo... Manje-više je svakom osim njemu bilo jasno da igranje bez krila i sa natrpanom sredinom nije pametna ideja... Nije pametna ideja ni nemati trećeg napadača, pogotovo kad su ti dva u početnoj postavi... Al opet mi se čini da raja detektuje pogrešne stvari... Nismo mi zijanili ni zbog TSS-a, ni zbog Vršajevića, ni zbog mesije Prcića, niti bi bilo šta drugačije da su ''kvalitetniji'' bili na njihovom mjestu... Safetova greška je u tome što nema vizije (bar ne više), tvrdoglav je oko očito promašenih ideja, ne uči iz grešaka, nema plan B, a pitanje je koliko je načisto i sa planom A... Dakle, nije toliki problem što je TSS igro otpočetka, nego zato što nam jebeno ne trebaju četiri centralna vezna...
- bingov buraz
#17008 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
N.N. wrote:Spaha napolje !![]()
E moji strucnjaci. Samo se kod nas kapiten moze oprostiti i da bude narodno veselje.
Eto vam Avod Avdic, Beganovic sa sportsport.ba i govnari novinarski sa ovog foruma. Sve do jednog frljav u oci i komentarise![]()
Bacite nam analize, znamo da se prepoznajete jajare novinarske
Emir Spahic najomrazenija licnost kod Bosnjaka nakon R.Karadzica i R.Mladica ipak stepenicu iznad B.Plavsic
Spaha je znao zajebat protiv jakih reprezentacija,boraniju kao ovaj Kipar je dominirao sa 60% kapaciteta
ako nasi stoperi ne mogu iskntrolisati ove poluamatere sta ce nam tek raditi Bale i Ramsey a Belgijanci ne smijem ni da pomislim
krivica ogromnim dijelom lezi i na selektoru jer je opet pretrpao vezni red a krila ni na mapi
bojim se krompira nakon tri utakmice
nema mjesta likovanju mada su mnogi upozoravali na ovaj scenario i proglasavani za izdajnike zbog toga
-
vazna
#17009 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisi to smio napisati nikako, pa gdje ces za Pjanica reci da nije najbolji mladi igrac na svijetu. On je za Misketa majstorIker C wrote:Pjanić je prije 4 godine bio puno bolji igrač nego što je danas.Šteta što je vrhunac karijere doživio sa 19 godina. Jedina naša konstanta je Vedad Ibišević.
- Maverick78
#17010 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
@north, mislio sam na onu prečku Bešića i promašeni penal. Tu sam konkretno mislio da nismo imali sreće i jedino tu, ostalo je bilo loše realno. Zato kažem da smo zaslužili max neriješeno... I ništa više od toga.
Inače napisao sam u ranijem postu da smo totalno podbacili... Od ublehe selektora prvog, pa do igrača. Al eto, makar se moglo neriješeno izvući, jer možda nam je i taj bod negdje u budućnosti mogao značiti i biti presudan. Jebiga šta je tu je, ovakvom igrom daj Bože i baraž da izvučemo.
Inače napisao sam u ranijem postu da smo totalno podbacili... Od ublehe selektora prvog, pa do igrača. Al eto, makar se moglo neriješeno izvući, jer možda nam je i taj bod negdje u budućnosti mogao značiti i biti presudan. Jebiga šta je tu je, ovakvom igrom daj Bože i baraž da izvučemo.
Last edited by Maverick78 on 10/09/2014 00:33, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#17011 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nasi masu, svi odreda, ofsajd 20 minuta, jebo ih ofsajd i mahanje! Ko nam usadi te papanske navike, caca ga jeb'o! Kontam ovi vani igraju, pa im se to iskorijenilo, ma jest qrac!todd_smith wrote:
Avdija zajebo jer je stao, jer je Sven stao nesto sudiji prica, i dok se to desava nasa 2 mamlaza Bicakcic i Sunjic stoje lik hladno izmedju njih dolazi u situaciju gdje ima priliku za sut. I Begovic i to usere.
- cyprus
#17012 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nego hajmo se mi vratit na raspravu Hajduk vs Sochaux... U tome je bit 
- ExNihilo
#17013 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nego, šta bi bilo da nisu igrali za rudare? 
- ultima_palabra
#17014 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
cyprus wrote:Mislim da bi sad zaista upotpunosti opravdan stav da Safet treba ići... Očigledno je da se već znatno prije ovoga večeras pojebala atmosfera i to se moglo jasno osjetiti u danima pred ovu utakmicu... Dobro, znam da je rudarska tragedija znatno uticala na to, ali nije samo do toga... Nama već mjesecima nije glavna preokupacija hoćemo li pobjediti, nego koga će Safet staviti na spisak ili u početnih 11... Nema onog ranijeg žara i iščekivanja utakmica sa nestrpljenjem... OK, jesam se ja vazda bunio protiv pretjerane i neutemeljene euforije, ali ovo sad je otišlo u neku drugu krajnost... Dakle, nije to više to...

- desni
#17015 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dobro napisanocyprus wrote:Mislim da bi sad zaista upotpunosti opravdan stav da Safet treba ići... Očigledno je da se već znatno prije ovoga večeras pojebala atmosfera i to se moglo jasno osjetiti u danima pred ovu utakmicu... Dobro, znam da je rudarska tragedija znatno uticala na to, ali nije samo do toga... Nama već mjesecima nije glavna preokupacija hoćemo li pobjediti, nego koga će Safet staviti na spisak ili u početnih 11... Nema onog ranijeg žara i iščekivanja utakmica sa nestrpljenjem... OK, jesam se ja vazda bunio protiv pretjerane i neutemeljene euforije, ali ovo sad je otišlo u neku drugu krajnost... Dakle, nije to više to...
-
vazna
#17016 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Begovic mi je jedan od najdrazih igraca u reprezentaciji ali ono je njegov gol, igrac od 1.75 mu skace na 4 metra od gola i zabija mu glavom. Da nije bilo nikoga od odbrambenih igraca na terenu ono je morao hvatati.BHF_Manijak wrote:Nasi masu, svi odreda, ofsajd 20 minuta, jebo ih ofsajd i mahanje! Ko nam usadi te papanske navike, caca ga jeb'o! Kontam ovi vani igraju, pa im se to iskorijenilo, ma jest qrac!todd_smith wrote:
Avdija zajebo jer je stao, jer je Sven stao nesto sudiji prica, i dok se to desava nasa 2 mamlaza Bicakcic i Sunjic stoje lik hladno izmedju njih dolazi u situaciju gdje ima priliku za sut. I Begovic i to usere.
- cyprus
#17017 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moje ocjene za večeras:
Begović - 5,5
Vršajević - 6
Lulić - 6
Šunjić - 6
Bičakčić - 6
Bešić - 7
Pjanić - 5
Sušić - 5,5
Prcić 5,5
Ibišević - 6
Džeko - 6
Hajrović - 5
Medunjanin - 5,5
Pjanić, Sušić i Prcić (dodajem tu i Medunjanina) se jednostavno ne smiju nalazit više zajedno na terenu... Mire objektivno ipak najgori večeras na terenu... Al nemojmo zaboravit šta je sve dosada uradio... Nije nam valjda pamćenje ko u zlatne ribice...
Begović - 5,5
Vršajević - 6
Lulić - 6
Šunjić - 6
Bičakčić - 6
Bešić - 7
Pjanić - 5
Sušić - 5,5
Prcić 5,5
Ibišević - 6
Džeko - 6
Hajrović - 5
Medunjanin - 5,5
Pjanić, Sušić i Prcić (dodajem tu i Medunjanina) se jednostavno ne smiju nalazit više zajedno na terenu... Mire objektivno ipak najgori večeras na terenu... Al nemojmo zaboravit šta je sve dosada uradio... Nije nam valjda pamćenje ko u zlatne ribice...
- cyprus
#17018 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dobra slikaultima_palabra wrote:cyprus wrote:Mislim da bi sad zaista upotpunosti opravdan stav da Safet treba ići... Očigledno je da se već znatno prije ovoga večeras pojebala atmosfera i to se moglo jasno osjetiti u danima pred ovu utakmicu... Dobro, znam da je rudarska tragedija znatno uticala na to, ali nije samo do toga... Nama već mjesecima nije glavna preokupacija hoćemo li pobjediti, nego koga će Safet staviti na spisak ili u početnih 11... Nema onog ranijeg žara i iščekivanja utakmica sa nestrpljenjem... OK, jesam se ja vazda bunio protiv pretjerane i neutemeljene euforije, ali ovo sad je otišlo u neku drugu krajnost... Dakle, nije to više to...
- limeni
#17019 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Begovic: njegov prvi gol, ipak cini mi se da je ovo njegov prvi kiks u 20-30 utakmica. da ne brojim koliko nas puta izvadio. kod drugog gola bez sanse.
Vrsajevic: asistencija uredu ali on je igrac koji ne bi imao mjesta u sarajevu. ne moze probu u 2. ligi proci a on u prvih11
Sunjic: pokazao da je prosjecan stoper, nije uigran sa bicakcicem.
Bicakcic: solidan nastup
Lulic: ne zna on beka igrati on je dobar al u ofanzivi.
Besic: vrlo dobar igrac, svaka cast!
Prcic: prva utakmica bice on bolji od mnogih.
TSS: ne znam kao da je on izgubio loptu kad smo gol primili.nista nije uradio, ni sut ni pas nula.
Pjanic: eh pjanic je pokazao da je ostao nekonstantan igrac. hoce ga barcelona al u
Ibisevic: jedna sansa i golcina.
Dzeko: ima 5 sansi i sve propustio da je dao makar jednu za 2-0 dobili bi utakmicu. ipak je borben bio zato mali plus.
igra totalno staticna kao da je 1983. godina a ne ova atletika danasnja.
daj boze da mi bod izvucemo iz britanije.
Vrsajevic: asistencija uredu ali on je igrac koji ne bi imao mjesta u sarajevu. ne moze probu u 2. ligi proci a on u prvih11
Sunjic: pokazao da je prosjecan stoper, nije uigran sa bicakcicem.
Bicakcic: solidan nastup
Lulic: ne zna on beka igrati on je dobar al u ofanzivi.
Besic: vrlo dobar igrac, svaka cast!
Prcic: prva utakmica bice on bolji od mnogih.
TSS: ne znam kao da je on izgubio loptu kad smo gol primili.nista nije uradio, ni sut ni pas nula.
Pjanic: eh pjanic je pokazao da je ostao nekonstantan igrac. hoce ga barcelona al u
Ibisevic: jedna sansa i golcina.
Dzeko: ima 5 sansi i sve propustio da je dao makar jednu za 2-0 dobili bi utakmicu. ipak je borben bio zato mali plus.
igra totalno staticna kao da je 1983. godina a ne ova atletika danasnja.
daj boze da mi bod izvucemo iz britanije.
- It_is_a_Leclerc
#17020 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Eheheh... Maestro nije iskoristio treću izmjenu... Bio je zadovoljan viđenim. 
-
nelle_tz
#17021 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mozemo na utakmice gledati i na ovaj nacin
https://www.youtube.com/watch?v=Md2vBiNm7W0
https://www.youtube.com/watch?v=Md2vBiNm7W0
-
internazionale
#17022 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Apsolutno njegov govazna wrote:Begovic mi je jedan od najdrazih igraca u reprezentaciji ali ono je njegov gol, igrac od 1.75 mu skace na 4 metra od gola i zabija mu glavom. Da nije bilo nikoga od odbrambenih igraca na terenu ono je morao hvatati.BHF_Manijak wrote:Nasi masu, svi odreda, ofsajd 20 minuta, jebo ih ofsajd i mahanje! Ko nam usadi te papanske navike, caca ga jeb'o! Kontam ovi vani igraju, pa im se to iskorijenilo, ma jest qrac!todd_smith wrote:
Bandovicev virus ga zarazio
-
Frankyee
#17023 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zasto je Salihovic otisao u drugi plan ? Koju je gresku napravio jer nije nikakve izjave davao koliko se ja sjecam. Igrac koji moze da igra i u sredini i na lijevoj strani cijelom duzinom, iskusan i standardni igrac jake lige
- spree
#17024 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov
Treci napadac odbio da udjeIt_is_a_Leclerc wrote:Eheheh... Maestro nije iskoristio treću izmjenu... Bio je zadovoljan viđenim.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
Kaunas
#17025 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Jest fudbal cudna stvar...jutros sam mislio da ce BiH u novu godinu uci sa 9 bodova, a sada mislim da ce biti maksimalno 3 boda.
Bilo kako bilo, boli me ona stvar. Polako se covjek pocinje hladiti od ovog svega.
Mi nemamo alternativu.
Susic eksperimentise kao pocetnik.........stavlja Susica i Prcica u prvih 11, pa kad kola krenu nizbrdo onda ubacuje Medunjanina i Hajrovica
Susicu, hebo ga ti.......imaj 11 igraca koji svaku utakmicu izlaze zajedno na teren, pa tek od 70. Minute mjenjaj igrace !!!