Šuti i privijaj ovjerene kopije rodnog lista na tabane i krstawewa wrote: aaaaaa kako znas?!![]()
![]()
ustvari mi je dohakalo cekanje TBF-a...
Debeljko..............veseljkooo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Šuti i privijaj ovjerene kopije rodnog lista na tabane i krstawewa wrote: aaaaaa kako znas?!![]()
![]()
ustvari mi je dohakalo cekanje TBF-a...
velis, pomaze?Bloo wrote:Šuti i privijaj ovjerene kopije rodnog lista na tabane i krstawewa wrote: aaaaaa kako znas?!![]()
![]()
ustvari mi je dohakalo cekanje TBF-a...![]()
![]()
Debeljko..............veseljkooo...
![]()
Još se oporavljam od dvodnevne proslave rođendana HP u Zagrebu u martu ove godine...wewa wrote: velis, pomaze?![]()
imam vremena za regeneraciju do 18.07. srecom
a u subotu ga nisu odsvirali, nije feeeeeeeeeeeeeeeeerBloo wrote:Još se oporavljam od dvodnevne proslave rođendana HP u Zagrebu u martu ove godine...wewa wrote: velis, pomaze?![]()
imam vremena za regeneraciju do 18.07. srecom2 dana zaredom...
Zamal da isučem šamrlicu i sjednem na pola Treninga za umiranje...
U ZG su fino ispoštovali publiku (jbg nije bio fest, već njihova rođendanska zabava) i isplatilo se oba dana provesti na nogama 3 satawewa wrote: a u subotu ga nisu odsvirali, nije feeeeeeeeeeeeeeeeer![]()
mogao je Mile onako jos 2 sata, al pauza bi preca organizatoru :gaah:
Mile, stara gardaBloo wrote:U ZG su fino ispoštovali publiku (jbg nije bio fest, već njihova rođendanska zabava) i isplatilo se oba dana provesti na nogama 3 satawewa wrote: a u subotu ga nisu odsvirali, nije feeeeeeeeeeeeeeeeer![]()
mogao je Mile onako jos 2 sata, al pauza bi preca organizatoru :gaah:![]()
Bolje Mile podnio koncerte nego ja.
Šamrlica.

Ulov ???MarlboroGold wrote:
Evo Ramo
Ženka, a mesina je negdje u pozadiniRamzess Veliki wrote: Ulov ???