nemam blage veze ko je taj, samo mi smetaju te gluposti, upropaste mi svaku seriju s timzomri wrote:jel ovaj nele krsteov klon?
Recite da nije tako, da se te gluposti ne forsiraju
Evo vidi sta Seinfeld kaze na ovu temu:
Moderator: _BataZiv_0809
nemam blage veze ko je taj, samo mi smetaju te gluposti, upropaste mi svaku seriju s timzomri wrote:jel ovaj nele krsteov klon?
Sta se desava sa tvmuse siteom?alibaba_i_30_godina wrote:Ko kaže da nije počela? Ima već par epizoda.BJB wrote:![]()
![]()
Od ovog ljeta gledam turske sapunice, svasta sam pregledala, uglavnom pozeljela sam gledati nesto gdje se govori engleski i poceh gledati Chilling Adventures of Sabrina, odlican spin serije koju sam gledala kao teenagerka..
Toplo preporucujem..
I The Good Cop-nije uopste losa za ubiti dosadu..BTW, sta je Grey's Anatomy, zasto jos nije pocela?
Joj hvala, hocu se pocastit sutra..Vec skidam prvu i drugu.Sorry, there are no tv-shows scheduled to air on 10/29/2018!
Grey's ti uveliko ide, 5 epizoda izaslo.BJB wrote: Joj hvala, hocu se pocastit sutra..Vec skidam prvu i drugu.
Gdje pratite sta od serija i kad izlazi?
Pogledam svakako 2-3 epizode da znam kakva je, hvala. Po ovim ocjenama na imdb (8) i rottentomatoes (88% i 81%) izgleda dobra. Da tebi nije legla nešto?nelle_tz wrote:drug, ako mozes prekocishiljak wrote:Skino bi Sabrinu.. ali nema u full hd, čudi me da nisu skinuli sa netflixa full hd?
Prepuna je gay, feminazzi , race, transgender propagande protiv "bjelackog patrijarhalnog zenomrzackog drustva" ( prema rijecima jedne od likusa u seriji-white patriarchal misogyny)
Zamisli, one se bore protiv muskog patrijarhalong drustva jer im u skoli nisu dali da citaju neku knjigu o sexu, Lolitu, sta li, jos one imaju 15 godina![]()
Pricaju o Satani, i kao govore razlog sto je los- jer je muskarac.Igraci americkog fudbala u skoli napadaju muskarca koji se osjeca kao zena jer je kao trans lol
Kritike su bas negativne i to bas zbog te PC kulture koju stavljaju u prvi plan i unistavaju serije
Komentari sa imdb-
- It seems that they were more focussed on unnecessary aspects like rhyming spells, awful blurry effect and making political statements rather than actually making a good show
-They decided to mix everything in one show - black power, feminists, transgenders etc. Why always try to suit the minority?
-As some have pointed out the over political tones for the feminism and trans movements which you can over look for some time. But then we also have so many plot holes through out that just make the series feel stupid and shows the writers didn't plan it out in the long run.
-One day maybe Netflix and Hollywoof might make a movie or mini series that just entertains you instead of lecturing you and preaching far left saw politics into your life
-The feminism side plot aspect is really cringe worthy
-Just twenty minutes into the first episode, and the series already is trying to sold us this feminist propaganda
-A show with great potential completely poisoned by political correctness, better stick to the comic
-Men are bad, white me are even worse. This is social justice propaganda
-The smartest person in the room is the 15 year old. The men in show are pretty much dumb, evil, or gay.
Hvala bogu da su Prijatelji i Seinfeld snimljeni u 90-ima
Ako ti to ne smeta, onda ok..I u Charmed rebootu je jedna od glavnik likova gay, sto nije bila u originalu.
Pogledaj 4 epizode pa ces znati kakva je, prve tri su vise kao prolog...shiljak wrote: Pogledam svakako 2-3 epizode da znam kakva je, hvala. Po ovim ocjenama na imdb (8) i rottentomatoes (88% i 81%) izgleda dobra. Da tebi nije legla nešto?
Peta je bolest, kao da je American Horror Story a ne Sabrina.shiljak wrote:Znači da jedno pet pregledam
Hajd ne zezajcendlerbing wrote:2 broke klix
evo i ja gledam jesam li fulio temuDosadno mii wrote:Hajd ne zezajcendlerbing wrote:2 broke klix
Jeste za tvoj ženski humor, naravno nemam ništa protiv ko voli.cendlerbing wrote:Pa zabavna je, šta fali...
nisam, k'o kont'o sam da probam nekad, a na tvtime je ocjena debakl, što mi i nije bilo neko iznenađenje uzevši u obzir trailer koji su promotivno puštaliDosadno mii wrote:Jel iko pokusao novu charmed gledat
addy_sa wrote:"Empire"
"The Royals"
remake "Dynasty" i "Dallas"![]()

why notSanskiBiser wrote:addy_sa wrote:"Empire"
"The Royals"
![]()
![]()
![]()
remake of Dynasty is ...Dynasty!addy_sa wrote:"Empire"
"The Royals"
mklosar pravi wrote:Jeste za tvoj ženski humor, naravno nemam ništa protiv ko voli.cendlerbing wrote:Pa zabavna je, šta fali...