BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hypko_nurko

#1701 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

todd_smith wrote:
hypko_nurko wrote:
todd_smith wrote: jebi ga, nisam onaj vatreni navijac Zelje da sjedim u kuci cijeli dan tipkajuci o Sarajevu :mrgreen:
jbg razmijem te, a naravno, nisi ni onaj vatreni navijac sarajeva koji ide na utakmice svog kluba nego ga gleda preko ekrana :mrgreen:

kad smo kod vaternih navijaca, kad si se to prije iz Slovenije vratio, ...a cek` malo... :(
a kad si se ti vratio iz irske. a cek malo :(
M_e_m_o

#1702 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by M_e_m_o »

hypko_nurko wrote: ma reko da vas lozim malo al sam skontao da nema fajde s vama. isfuralo nakon onih konobara. valja cekati revans
Jadan li je onaj koga ti naložiš :mrgreen:

Jebiga, ne dade ti se da večeras dernečiš na forumu. Ostaje nada da će revanš biti povoljniji po tebe :lol:
emigrazione

#1703 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

elSaik wrote:Jebo one kojima je on šampion.
Jebiga, Izgleda da je babo anonimus zesci u Evropi :D
Baltazar_khan

#1704 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

Iker C wrote:Nema napredka dok navijači Sarajeva slave što su izgubili manje od Želje niti što navijači Želje žele da Sarajevo izgubi više od Želje.Ljudi moji tako se gradi gubitnički mentalitet.
posebno nema napretka kad su nam idoli iker casillas, real madrid, barcelona i te mega ekipe, a stadioni zjape prazni.
todd_smith

#1705 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by todd_smith »

hypko_nurko wrote:
todd_smith wrote:
kad smo kod vaternih navijaca, kad si se to prije iz Slovenije vratio, ...a cek` malo... :(
U utorak dosao, sto? Sta ti treba lutko? :mrgreen:
hypko_nurko

#1706 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

M_e_m_o wrote:
hypko_nurko wrote: ma reko da vas lozim malo al sam skontao da nema fajde s vama. isfuralo nakon onih konobara. valja cekati revans
Jadan li je onaj koga ti naložiš :mrgreen:

Jebiga, ne dade ti se da večeras dernečiš na forumu. Ostaje nada da će revanš biti povoljniji po tebe :lol:
pa vi ste se lozili protiv onih amatera :lol:
samo memo je imao posla sa sefom, valjalo je cuvati strazu. :lol:
dobar je memo, memo je ko hljeb
hypko_nurko

#1707 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

todd_smith wrote:
hypko_nurko wrote:
todd_smith wrote:
U utorak dosao, sto? Sta ti treba lutko? :mrgreen:
cuj to, ja mislio u ponedeljak. treba da mi odneses neki ormar za irsku pa kad krenes sutra javi lutko da ti natovarim
Iker C

#1708 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Iker C »

Koga da gledam i ko da mi bude uzor možda igrači koji puše i piju a bave profesionalno fudbalom. Do privatizacije klubova nema napredka u bh sportu.P.S @Baltazar uživaj u porazu svoga klubova .
Last edited by Iker C on 19/07/2012 22:46, edited 1 time in total.
M_e_m_o

#1709 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by M_e_m_o »

hypko_nurko wrote: pa vi ste se lozili protiv onih amatera :lol:
Sa amaterima amaterski, sa profesionalcima profesionalno :dance: :mrgreen:

Kod vas je to uvijek isto :lol:
hypko_nurko

#1710 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

M_e_m_o wrote:
hypko_nurko wrote: pa vi ste se lozili protiv onih amatera :lol:
Sa amaterima amaterski, sa profesionalcima profesionalno :dance: :mrgreen:

Kod vas je to uvijek isto :lol:
jos cekamo da vidimo to profesionalno :lol:
ice2cube

#1711 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ice2cube »

Jedva cekam revans, sto bi volio da dodju njihovi navijaci ovdje pa da provociraju, malo batina bi im dobro doslo :D
JThomas

#1712 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

hordash wrote: A tebi nije poznata "Legenda o Klocu"?
pa i jeste legenda.
Kemal Malovčić

#1713 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

a jel fakat ova(j) nurko žensko?

ako jest

pa đe si oko, ša ma ;)
M_e_m_o

#1714 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by M_e_m_o »

Kako ono reče Marjan: "Za razliku od sinoćnje situacije, sa Sarajevom ne može niko da se igra u Evropi" :mrgreen:
armin071

#1715 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by armin071 »

Da je Sarajevo kojim slučajem odigralo nerješeno ili možda pobjedilo hitna bi vrvila od pacijenata sa srčanim udarima. Ovako valja čekati 7 dana i nadati se da je ovo samo bio jaaaako loš dan Levskog. E još treba sad i umješati priču da je Maribor "gigant sa balkana" dok Levski nije ni sjena onog Levskog od prošlih godina....
cindrlimindrli

#1716 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cindrlimindrli »

Sarajevo :thumbup: ...ova prica iskompleksiranih likova kao Levski spor, neuigran, bla, bla je smijesna. Bugarski fudbal je institucija za slovenacki. Razlika izmedju ovih nastupa je sto je jedna ekipa sastavljena od placipizdana koji pojma nemaju o fudbalu pa se od faking maribora dozivi debakl, a druga ekipa od sivonja koji se ne boje protivnika, mada kao i prvi veze s vezom nemaju. Moze ovo Sarajevo proci, u revansu ostro, na prepad, pa ako upali-upali, na znanje sigurno ne mogu uzeti Levski dva razlike.
The 51st State

#1717 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by The 51st State »

cindrlimindrli wrote:Sarajevo :thumbup: ...ova prica iskompleksiranih likova kao Levski spor, neuigran, bla, bla je smijesna. Bugarski fudbal je institucija za slovenacki. Razlika izmedju ovih nastupa je sto je jedna ekipa sastavljena od placipizdana koji pojma nemaju o fudbalu pa se od faking maribora dozivi debakl, a druga ekipa od sivonja koji se ne boje protivnika, mada kao i prvi veze s vezom nemaju. Moze ovo Sarajevo proci, u revansu ostro, na prepad, pa ako upali-upali, na znanje sigurno ne mogu uzeti Levski dva razlike.
gospodski...
hypko_nurko

#1718 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

Kemal Malovčić wrote:a jel fakat ova(j) nurko žensko?

ako jest

pa đe si oko, ša ma ;)
evo ih, samo kakve ti volis mlade i zelene

necko_hz

#1719 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by necko_hz »

cindrlimindrli wrote:Sarajevo :thumbup: ...ova prica iskompleksiranih likova kao Levski spor, neuigran, bla, bla je smijesna. Bugarski fudbal je institucija za slovenacki. Razlika izmedju ovih nastupa je sto je jedna ekipa sastavljena od placipizdana koji pojma nemaju o fudbalu pa se od faking maribora dozivi debakl, a druga ekipa od sivonja koji se ne boje protivnika, mada kao i prvi veze s vezom nemaju. Moze ovo Sarajevo proci, u revansu ostro, na prepad, pa ako upali-upali, na znanje sigurno ne mogu uzeti Levski dva razlike.
E svaka ti čast.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1720 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by bordo gandalf »

Steta razocarase nam se komsije
dino84

#1721 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dino84 »

hordash wrote:
dino84 wrote:
emigrazione wrote:Mi bar zeljno ocekujemo revans, ko na iglama, a vi bi najradije da ne igrate ako ikako moze :D
Grijesis druze,ja jedva cekam revans jer nisam ni simpatizer ni navijac nego neizljecivi bolesnik koji je odrastao u blizini stadiona.Kada dodje i devedeseta minuta na semaforu uvijek se sjetim Solskjaera i dva komada u 90-oj.Nada umre tek kada dodje zadnja minuta nadoknade ili ako gubimo protiv Slobode ali samo dva razlike,tada je valjanje zadnjih 5 minuta.
Moje nade su dva gola u prvom poluvremenu i onda svi u kost.

p.s.Moram na spavanje,rano ustajem,otisao sam tamo na onu temu Utakmice bas da vidim sta se pisalo poslije meca na Malti,pa jos na njihovm pdf-u i ovom,ako BHF ima snage neka iskopa,mene je zeludac zabolio nakon sto sam poceo citati.
Najgore je u zivotu biti da prostite jebivjetar,okrenut se kako vjetar puse.Formiraj brate misljenje i stani iza njega,kad smo sa Hoticem i Krunicem tavorili u prosjeku ja sam vjerovao da ona ekipa moze do vrha pa je i otisla sljedece sezone.Sutra da se Comor dobro proda negdje vani ili da Haskic bude prvi strijelac lige pola bi raje pametovalo a ovamo vrte istu pricu mjesecima.

Hajte laku noc svima.
A tebi nije poznata "Legenda o Klocu"?
Naravno da mi je poznata,ali se ne osjecam odgovornim jer nisam bio medju tim dijelom publike koji mu je to skandirao.Od toga se napravio mit,fama,prica,uopste nije istina cak ni da je veci dio tribine to skandirao ali da je dobar dio bio jeste i to ne sporim.Isto kao sto sam siguran kada se kod vas Istok naklati nekome na kosti da nije garant stoprocentno.Nisam recimo ni Adilovicu skandirao "zenicka picko" pocetkom prosle sezone kada ga nije islo,jer svaki igrac koji nosi Zeljin dres i trudi se zasluzuje podrsku,a to da li zna ili ne,ima ko brine o tom.
Ali zato sam psovao Romeu Filipovicu i skandirao iz petnih zila jer to po meni zasluzuje svako ko skine i baci Zeljin dres pored klupe sto je on uradio u Tuzli.

Uglavnom,ovo sto sam govorio gore je na individualnoj osnovi,taman posla da sam mislio generalno na navijace.Konkretno znaci na forumasa kao pojedinca.
fosil

#1722 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by fosil »

armin071 wrote:Da je Sarajevo kojim slučajem odigralo nerješeno ili možda pobjedilo hitna bi vrvila od pacijenata sa srčanim udarima. Ovako valja čekati 7 dana i nadati se da je ovo samo bio jaaaako loš dan Levskog. E još treba sad i umješati priču da je Maribor "gigant sa balkana" dok Levski nije ni sjena onog Levskog od prošlih godina....
A tek da vidis kako smo se prepali i pljujemo po svojima, ako hoces da ti kopiram link. :lol:
hypko_nurko

#1723 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

sivonje koje od konbara primaju 6 komada :lol:
e nek sam i to procitao
The 51st State

#1724 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by The 51st State »

Naravno da mi je poznata,ali se ne osjecam odgovornim jer nisam bio medju tim dijelom publike koji mu je to skandirao.Od toga se napravio mit,fama,prica,uopste nije istina cak ni da je veci dio tribine to skandirao ali da je dobar dio bio jeste i to ne sporim.Isto kao sto sam siguran kada se kod vas Istok naklati nekome na kosti da nije garant stoprocentno.Nisam recimo ni Adilovicu skandirao "zenicka picko" pocetkom prosle sezone kada ga nije islo,jer svaki igrac koji nosi Zeljin dres i trudi se zasluzuje podrsku,a to da li zna ili ne,ima ko brine o tom.
Ali zato sam psovao Romeu Filipovicu i skandirao iz petnih zila jer to po meni zasluzuje svako ko skine i baci Zeljin dres pored klupe sto je on uradio u Tuzli.

Uglavnom,ovo sto sam govorio gore je na individualnoj osnovi,taman posla da sam mislio generalno na navijace.Konkretno znaci na forumasa kao pojedinca
ipak nisi otiso spavati :D .
LSD

#1725 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

Ti "placipizdani" su završili 17 bodova ispred tih "sivonja" koji su odjednom veceras dobili mitske moći i volovske cohonese kojih nije bilo protiv ribara sa malte ;-) - završili u debeloj hladovini minusa od -17 stepeni, u ligi u kojoj se zajedno takmice....zaboravljaju se neke osnovne cinjenice, ali bitne je istaknuti sivonje na placipizdanima, samo u evropskim okvirima ;-) majke mi, ko da vam Blekić govore piše.

Rekoh vec, novi mit o "prosvjetiteljstvu obraza države i grada" je rođen i sad slijedi upgrade po volji pojedinaca...sad je lahko štiklati na matricu koja se vec formirala.
Locked