RJRDAK MODEL KOMLET RESTAURIRANA CITAJ DETALJNOcitroen xm wrote:http://www.pik.ba/artikal/13735799/alfa ... tv-sprint/
meni dovoljno...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
RJRDAK MODEL KOMLET RESTAURIRANA CITAJ DETALJNOcitroen xm wrote:http://www.pik.ba/artikal/13735799/alfa ... tv-sprint/
Ono sto je fascinantno je da je samo jedan post, u kojem cak ne pise nista negativno, a sta i da pise, pokazao kako se ovdje vrti grupica pateticnih likova koji jedan drugog ubjedjuju u bajke, sto su odgovori, uljucujuci i ovaj tvoj najbpolje pokazali. Nego samo povedite o tome racuna kad sljedeci put zalutate na neku od tema koje nisu "vase" da ne kmecite o komnpleksima i primitivizmu!mali_milojica wrote:A ko je u pravu,uvalimo mu k...
Eno je u Trebevickoj iznad Jevrejskog.johntra wrote:RJRDAK MODEL KOMLET RESTAURIRANA CITAJ DETALJNOcitroen xm wrote:http://www.pik.ba/artikal/13735799/alfa ... tv-sprint/
meni dovoljno...
Lijepa je da boli samo dok je gledašalmir90 wrote:Ja bih jednu 159-tku, pa makar nosao pun gepek alata sa sobom da je popravljam.
Uh brate dok je voziš shvatiš šta je to lijepo u poeziji talijanskih kanconjera,što su Sofija Loren i Monika Beluči tako dobre trebe,što bi reko Dr. Arslanagić to samo Talijan more napravitcitroen xm wrote:A dok je voziš ništa?
goran16v wrote:Ono sto je fascinantno je da je samo jedan post, u kojem cak ne pise nista negativno, a sta i da pise, pokazao kako se ovdje vrti grupica pateticnih likova koji jedan drugog ubjedjuju u bajke, sto su odgovori, uljucujuci i ovaj tvoj najbpolje pokazali. Nego samo povedite o tome racuna kad sljedeci put zalutate na neku od tema koje nisu "vase" da ne kmecite o komnpleksima i primitivizmu!mali_milojica wrote:A ko je u pravu,uvalimo mu k...
Auto kao da je izasao 2011,a ne prestao proizvoditi.desni wrote:Lijepa je da boli samo dok je gledašalmir90 wrote:Ja bih jednu 159-tku, pa makar nosao pun gepek alata sa sobom da je popravljam.
Frustracije i kompkeksi su cudo, a gledati takvog jednog je neprocjenivo, za sve ostalo Master Card, a za odkakutavanje se malo zagrij!mali_milojica wrote:goran16v wrote:Ono sto je fascinantno je da je samo jedan post, u kojem cak ne pise nista negativno, a sta i da pise, pokazao kako se ovdje vrti grupica pateticnih likova koji jedan drugog ubjedjuju u bajke, sto su odgovori, uljucujuci i ovaj tvoj najbpolje pokazali. Nego samo povedite o tome racuna kad sljedeci put zalutate na neku od tema koje nisu "vase" da ne kmecite o komnpleksima i primitivizmu!mali_milojica wrote:A ko je u pravu,uvalimo mu k...![]()
Nasao se o patetici pricat lik,cija slika u enciklopediji stoji pored rijeci patetika.
Doci cemo opet kenjati po temi koja nije nasa,kad budete sranja pricali o stvarima o kojima nemate pojma. I opet imam vise prava srati na toj temi,jer o VW grupaciji znam vise nego ti o Fiatu.
Do tada idi svrsavaj po prodajnim rezultatima Skode,vozi auto koje ce uvijek biti karina,koji nikada nije,niti ce biti legendaran. A nas pusti da uzivamo u lazima gosp. Sergia kako ce Alfa biti opet nesto i mastamo o sasiji koja ce biti samo Alfina,o motorima koji ce biti samo Alfini itd itd.
I za kraj,odskakutaj u skokovima sa ove teme.
Znaci ipak si lajavi slinomali_milojica wrote:Pazi da cu ti reci![]()
Nisam ja lajav,nego znam ljude koji tebe znaju,jbg zapilo se,sralo se o auto forumu na klixu,znaju ko se krije iza foruma goranDOHC.
Tezak frajer.
Dosadan kao us.
Sta da ti kazem,najbolje znas kako ti je.