FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
OmerD

#1701 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by OmerD »

karanana wrote:
OmerD wrote:gleda li neko Ustamujic vs Zukic?
kad je ovo bilo?
zar ima i face 2 face i nejdeljom?
u dnevniku.
holowey

#1702 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by holowey »

holowey wrote:iako nekad zna biti naporan sa listanjem porodicnog stabla supruge brata nekog igraca, mora se priznati da marjan zna znanje kada je rijec o fudbalu, prati igrace i lige... medjutim, ono sto mene kod njega nervira je "svrsavanje" na pojedine akcije kao da je u najmanju ruku rijec o finalu evropskog prvenstva... a dodao bih jos jednu stvar koja mi kod njega ponekad ide na zivce: hocu da cujem nekad i huk tribina, dobacivanje izmedju igraca, igraca i strucnog staba, i slicno, da osjetim djelic atmosfere sa utakmice ali ne, marjan bez pauze drobi 90 minuta...ako hocu da konstantno slusam komentarisanje gledacu utakmicu u kafani :D
moram da citiram sam sebe i povucem sta sam napisao... marjan je komentarisao utakmicu reprezentacije, ali sinoc sam gledao utakmicu i slusao kretena na obn koji vristi na akcije reala... :-) :lol: znaci, marjane sve ti je oprosteno :D
afannedim

#1703 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

na svaki potez ronalda su svšavali
Srebrni

#1704 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

Marjan je znalac i svaka mu je na mjestu... On ne vadi porodično stablo u trenutku kad se odigravaju akcije, već kad je lopta u autu ili kad je igrač na zemlji povrijeđen... Možda bi vam se svidjelo više da lopta izađe u aut, pa onda komentator (bilo koji) kaže: i lopta je završila van terena... i sada je ponovno u terenu....

Nema smisla potcrtavati ono što je očito (a to je da je lopta izašla iz terena)... a ko ne može da prati, naravno da mu se ne sviđa, ali nije on zbog toga kriv...
DonVito

#1705 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DonVito »

Rob_Atl wrote:

Ima svakakvih komentatora, sta bi rekli za ovog?? Covjek se lozi jebi ga, ipak prenosi Bosnu pun je emocija. I Baho se derao "evo noci evo ludila" , samo nije davao nepotrebne informacije kao marijan, ali kad je tekma dosadna sta ima veze, covjek se i nasmije malo. Ne moze mi neko reci kada je prenosio Belgija-BIH da je bio dosadan i naporan. Covjek je dao nadimak zmajevi, dijamant itd koji svi koriste danas. Meni je licno ok, nasmijes se , a zna ga i zadat kada je sansa ili kada damo go. Trenutno nemamo boljeg, ako mislite da mozete bolje , bujrum pa se prijavite pa komentarisite utakmicu.

Evo kako to radi po meni najbolji nogometni komentator na svijetu Guy Mowbray :)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... FanqQC-7ew
Hercegoviina

#1706 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Hercegoviina »

ovi na face tv su izgleda iscrpili teme pa sat vremena brljave o meteoru. price za ovce
mousstapha

#1707 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Hercegoviina wrote:ovi na face tv su izgleda iscrpili teme pa sat vremena brljave o meteoru. price za ovce
I ja sam se iznenadio da ovoliku paznju pridaju meteorima. :shock:
It_is_a_Leclerc

#1708 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Tokom gostovanja Ognjena Tadića u vrhu ekrana je stajalo "Dragi gost, Tadić".
Postavlja se pitanje - Je li normalan Senad Hadžifejzović ?
citadela

#1709 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by citadela »

It_is_a_Leclerc wrote:Tokom gostovanja Ognjena Tadića u vrhu ekrana je stajalo "Dragi gost, Tadić".
:lol: Sintagma "dragi gost" ima dugu tradiciju u Centralnom dneveniku, a ocito nisi to upratio pa si pogresno to shvatio.
burekodsira

#1710 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by burekodsira »

to im je rubrika
afannedim

#1711 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

Vidi Bože starog sevdalije.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1712 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Senad brilijantno odradio intervju sa Dodikom :thumbup: :thumbup: Nitko nikad bolje, ali fakat

Sva Tv je urbana , ima zanimljive sadržaje, mada još u povoju, ali sve kvari ona što vodi dnevnik radnim danom, sa jakim Ž, Š :-) :-) :-) Loša, loša, najlošija.. Odron
Erzsebet

#1713 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

KatarinaKosaca wrote:Senad brilijantno odradio intervju sa Dodikom :thumbup: :thumbup: Nitko nikad bolje, ali fakat

Sva Tv je urbana , ima zanimljive sadržaje, mada još u povoju, ali sve kvari ona što vodi dnevnik radnim danom, sa jakim Ž, Š :-) :-) :-) Loša, loša, najlošija.. Odron
Koliko je danas para uzeo od Milorada? Reci nam, pošto si sigurno upućena.
lijan

#1714 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

It_is_a_Leclerc

#1715 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

citadela wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Tokom gostovanja Ognjena Tadića u vrhu ekrana je stajalo "Dragi gost, Tadić".
:lol: Sintagma "dragi gost" ima dugu tradiciju u Centralnom dneveniku, a ocito nisi to upratio pa si pogresno to shvatio.
Mogao je i ovaj što pjeva sevdalinke biti dragi gost. Ali ne - Senči je odlučio da mu je drag gost onaj što je prije tri godine rekao da "s obzirom da je ne drugi ne žele, oni znaju pravi put za RS - put u nezavisnost", i onaj koji je 1991. izvještavao iz Zadra za koji je najavljivao da će biti "biser srpskog Jadrana".

:povraćanje:
karanana

#1716 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

ne kontas sintagmu i to je to.

ok interviju sa miletom. on radi najbolje intervijue.
lijan

#1717 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

cyprus

#1718 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by cyprus »

Intervju vala bezvze... toliko je zanimljiv bio da sam zaspo... Vjerovatno negdje tamo kada su se osmi ili deveti put vratili na pitanje državne imovine i Ustavnog suda :oops:
Kontra__

#1719 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Kontra__ »

A vala i Senad navalio na Dodika jebo ga on, mislim znam da lovi ekskluzivu, gledanost etc ali brate ima toliko drugih zanimljivijih ljudi od ove spodobe, koji mu se q saginje i uvlaci?! :roll:
usora

#1720 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by usora »

Intervju sa najuticajnim politicarem u bih. Sto ces sta vise

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
occupylove

#1721 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by occupylove »

na temu opce

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
occupylove

#1722 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by occupylove »

sta se desava ?
nema odgovora , samo banovi, i spamovi
Erzsebet

#1723 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

cyprus wrote:Intervju vala bezvze... toliko je zanimljiv bio da sam zaspo... Vjerovatno negdje tamo kada su se osmi ili deveti put vratili na pitanje državne imovine i Ustavnog suda :oops:
Pa naravno da je bezveze, kad je naručen i plaćen :).
dustaban

#1724 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dustaban »

Erzsebet wrote:
cyprus wrote:Intervju vala bezvze... toliko je zanimljiv bio da sam zaspo... Vjerovatno negdje tamo kada su se osmi ili deveti put vratili na pitanje državne imovine i Ustavnog suda :oops:
Apsolutno nista novo, samo sto je fakat sve upakovano u samo jedan intervju.

Inace, radi se o intervjuu "nasigurno" u kojemu i novinar i gost postizu obostran interes - dizanje rejtinga kod oboje.
Senad to fakat zna dobro uraditi. Primjetite njegovo umjece preciznog balansiranja medjusobnog oslovljavanja, kad Dodik kaze TI, senad mu odmah uzvrati isto, kad Dodik rekne VI, Senad ga pocne persirati.
Najvrijedniji detalj u cijelom intervjuu - "ovi iz Federacije ti piju iz ruke"
:mrgreen: :thumbup:
Erzsebet

#1725 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

dustaban wrote:
Erzsebet wrote:
Apsolutno nista novo, samo sto je fakat sve upakovano u samo jedan intervju.

Inace, radi se o intervjuu "nasigurno" u kojemu i novinar i gost postizu obostran interes - dizanje rejtinga kod oboje.
Senad to fakat zna dobro uraditi. Primjetite njegovo umjece preciznog balansiranja medjusobnog oslovljavanja, kad Dodik kaze TI, senad mu odmah uzvrati isto, kad Dodik rekne VI, Senad ga pocne persirati.
Najvrijedniji detalj u cijelom intervjuu - "ovi iz Federacije ti piju iz ruke"
:mrgreen: :thumbup:
Ljudi ne vide jer ne žele da vide da Senad uzima pare i kapom i šakom za ovakve intervjue. Da je novinar kakvim se predstavlja, s Dodikom bi bio na ratnoj nozi, eventualno bi ga jednom navukao da dođe u studio, i jebo bi mu mater, kao što bi svako normalan uradio. Međutim, kad može Fikret Abdić, onda je Dodik mala maca za ovoga, jednostavno je to tako, svako ko plati određenu sumu, imaće počasni tretman kod Senada u njegovom kvazi dnevniku.

Ali jok, ja sam opet kontra Senada, i Senad me šutnuo s posla (iako ga nisam u životu vidio uživo), sad će se javiti karanane i ostali da to potvrde svojim nepismenim komentarima gdje će reći kako je intervIIIIju sjajan :P.
Locked