Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:Barca nije u stanji pobjediti fudbalske velesile poput Elchea ili Getafea, a da pobjedi jedan Atletico koji se bori za titulu i kojeg nisu pobjedili u zadnjih 5-6 međusobnih dvoboja.
Tata Martino je spustio Barcu na niske grane, sve u roku od jedne sezone.
I kakav crni Real oni su ispali iz svih šema za titulu.....Atletico danas dolazi na Campu Nou po zasluženu titulu.
da se citiram
kao što rekoh, Tata Martino je luzer koji je popušio na svim frontovima, sveo jednu Barcu na poluametrski nivo
tuga i žalost, šta je u roku jedne sezone uradio od onakvog tima
Atletico rutinski odradio posao, došao na Camp po titulu i uzeo je....a prije toga su izbacili Barcu iz LP.
Kompkesi su vec konstelisani.
Ovo sto je Atletico ove sezone uradio nije nimalo slucajno i nije to neka ''krepana'' ekipa, to je ekipa sa srcem i dusom koja se bori svaku utakmicu do zadnjeg daha.
Ne mora ti ekipa kostati 300 mil. da bi uzeo neke titule, Atletico je zivi dokaz kako se igra fudbal i uzimaju titule.
PriNc_ba wrote:kad barca protiv ovih krepanih majmuna nije mogla nista nisu ni zasluzili titulu. ali po meni nije ni ekipa u kojoj 5-6 igraca ne moze da hoda zadnjih 10 minuta nije zasluzila titulu. navijam za barcu u spaniji ali po meni je real najvise zasluzio titulu al eto.. malo jeste i za ligu dobro da se razbije ovaj dvojac barca-real.. barca nemocna ali ne zbog dobre igre atletika nego vec sigurno mjesec i po - dva ne mogu ni protiv daleko slabijih ekipa nista. ja mislim da ce ih natamburati real u finalu i to ono bas glatko ali o tom po tom
cestitke atletiku na tituli jer ipak s ovakvom ekipom su uspjeli da pariraju i izdrze sve i kad ih nije islo
Koji ˇkrepani majmuni"? Atletico nije zasluzio titulu? Ako sam dobro shvatio...
PriNc_ba wrote:kad barca protiv ovih krepanih majmuna nije mogla nista nisu ni zasluzili titulu. ali po meni nije ni ekipa u kojoj 5-6 igraca ne moze da hoda zadnjih 10 minuta nije zasluzila titulu. navijam za barcu u spaniji ali po meni je real najvise zasluzio titulu al eto.. malo jeste i za ligu dobro da se razbije ovaj dvojac barca-real.. barca nemocna ali ne zbog dobre igre atletika nego vec sigurno mjesec i po - dva ne mogu ni protiv daleko slabijih ekipa nista. ja mislim da ce ih natamburati real u finalu i to ono bas glatko ali o tom po tom
cestitke atletiku na tituli jer ipak s ovakvom ekipom su uspjeli da pariraju i izdrze sve i kad ih nije islo
kako je madrid zasluzio titulu? pa oni su bili samo 4 kola na vrhu tabele. Barca 23 , atletico 9
kako je madrid zasluzio titulu? pa oni su bili samo 4 kola na vrhu tabele. Barca 23 , atletico 9
koliko znam igra se 38 kola i prvak je onaj sa najvise bodova
Radar71 wrote:
naravno. atletico je sampion, najzasluznije. ali prica da je barcelona cijelu sezonu igrala lose ne stoji. o tome ja pricam. madrid je imao kratastofalan pocetak sezone. barcelona zadnjih par mjeseci. atletico je konstantan od pocetka do samog kraja sezone. volio bih da je barcelona uzela titulu, ali iz ociju neutralnog posmatraca, to bi bilo surovo nepravedno za atletico.
Tomahawk11 wrote:Bezveze se tamburate.
Ovako stoje stvari:
Atletico M - prvak
Real M - osvajac kupa
I jos ce se potuci oko LP
Barca - Catalunya Cup - u prevodu chuna
došlo je do provale nasmijte mu se da mu ne propadne fol .....nesretnik je strahovao danas do samog kraja i sad može punim plucima da brljira sa ovakvim postovima
Last edited by LSD on 17/05/2014 20:52, edited 2 times in total.
Tomahawk11 wrote:Bezveze se tamburate.
Ovako stoje stvari:
Atletico M - prvak
Real M - osvajac kupa
I jos ce se potuci oko LP
Barca - Catalunya Cup - u prevodu chuna
došlo je do provale nasmijte mu se da mu ne propadne fol .....nesretnik je strahovao danas do samog kraja i sad može punim plucima da brljira sa ovakvim postovima
Kakve provale? Smijesan si. Cuj nesretnik? Zaboli me i za jedne i za druge. Sta ima strahovao. Za sta da strahujem? Dogovori se prvo sa samim sobom, pa onda repliciraj na post.
Nisam nista smijesno rekao. Sve je upravo tako, ovo za Barcu je bila ironija s kupom, ali je istina da im je sezona jedna velika chundara.
I nemoj mi se previse sikirati. Yebo i Barcu i Atletico i Real. Cuvaj zdravlje
LSD wrote:de baci još koji provalu i doskočicu , kad te vec krenulo... da se raja nasmije
zdravo se smijati
Pa eto ako ce te opustiti, smiji se. Puno si se nesto nasikirao.
Ne bacam nikakve provale ni doskocice. To sto tebi smeta situacija kako stvari stoje....ne znam sta ja imam s tim?!
Radar71 wrote:
naravno. atletico je sampion, najzasluznije. ali prica da je barcelona cijelu sezonu igrala lose ne stoji. o tome ja pricam. madrid je imao kratastofalan pocetak sezone. barcelona zadnjih par mjeseci. atletico je konstantan od pocetka do samog kraja sezone. volio bih da je barcelona uzela titulu, ali iz ociju neutralnog posmatraca, to bi bilo surovo nepravedno za atletico.
cijelu sezonu nisu, ali su imali opasne oscilacije. to govori i ovo: vrh tabele. Barca 23 , atletico 9