Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
leo karan

#1701 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by leo karan »

Sad je ocigledno da je Spahic namjerno grijesio u onim dodavanjima na pocetku tekme.
pashasolidni

#1702 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by pashasolidni »

cka odvratna
animus

#1703 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by animus »

Nakon Egipta je Pape-debil priznao da samo sa Spahom kontaktira od igraca. Izabrao je izgleda "najboljeg" koji ce mu odredjivati sastav i koji ce mu doci glave na kraju. Samo je pitanje koliko je stete nama napravio ovakav sistem gdje je vlast data u ruke ocigledno pogresnom covjeku.
mO k3

#1704 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

animus wrote:Nakon Egipta je Pape-debil priznao da samo sa Spahom kontaktira od igraca. Izabrao je izgleda "najboljeg" koji ce mu odredjivati sastav i koji ce mu doci glave na kraju. Samo je pitanje koliko je stete nama napravio ovakav sistem gdje je vlast data u ruke ocigledno pogresnom covjeku.
Mislim da je sa tim Pape htjeo samo da uvede mir u tim i tu je posredovao spaha
Pol_Pot

#1705 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Pol_Pot »

mO k3 wrote:
animus wrote:Nakon Egipta je Pape-debil priznao da samo sa Spahom kontaktira od igraca. Izabrao je izgleda "najboljeg" koji ce mu odredjivati sastav i koji ce mu doci glave na kraju. Samo je pitanje koliko je stete nama napravio ovakav sistem gdje je vlast data u ruke ocigledno pogresnom covjeku.
Jebem ja selektora kojem treba igrač posrednik da uvodi red i mir u tim.
sumirprimus

#1706 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

a sad mozda je to bila i spahina odluka... :D
MOSALJOZE

#1707 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Pol_Pot wrote:
mO k3 wrote:
Jebem ja selektora kojem treba igrač posrednik da uvodi red i mir u tim.
Pape nije želio da se zbližava sa igračima,i zato je sve radio posredstvom kapitena.I on je taj koji je redovno komunicirao sa igračima.
mO k3

#1708 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Ma ja mislim da su se spaha i begovicu potukli/posvadjali/uhvatili u klinc neznam ko bi smjeo inace
Obuca9

#1709 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

Eto stvarno je teško skontati na koga se odnosi ono "smetljar"...
insigne

#1710 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insigne »

Smetljar se odnosilo na Spahica.
To je najvece zlo ove reprezentacije, i treba se zahtijevati njegov oprostaj od reprezentacije.

Boga pitaj ko ga je sad krivo pogledao (meni je najblizi Hajrovic jer momak ne jebe autoritete, a nezasluzeno je izveden iz igre + Dzeko i Spahic ga ocima ne mogu od prvog dana), pa je odlucio napraviti frku u svlacionici. Po 589 put.
Reprezentacija je zrtva njegovog ega. Cak se usudjujem reci da je i Edin Dzeko zrtva svega toga, jer ga prati kao cuko.
Pol_Pot

#1711 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Pol_Pot »

MOSALJOZE wrote:
Pol_Pot wrote: Jebem ja selektora kojem treba igrač posrednik da uvodi red i mir u tim.
Pape nije želio da se zbližava sa igračima,i zato je sve radio posredstvom kapitena.I on je taj koji je redovno komunicirao sa igračima.
Eto odlično su iskomunicirali, svaka im čast. Baš je našao smirenog i staloženog lika za komunikaciju.
mO k3

#1712 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Pol_Pot wrote:
MOSALJOZE wrote:
Pol_Pot wrote: Jebem ja selektora kojem treba igrač posrednik da uvodi red i mir u tim.
Eto odlično su iskomunicirali, svaka im čast. Baš je našao smirenog i staloženog lika za komunikaciju.
ne radi se o tome , nego trazis najdominatnijeg ....malo mu meda oko brkova zamazes i onda kontrolises ostale bez velike muke
HomeSweetHome

#1713 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by HomeSweetHome »

Edin Dzeko bi bio puno bolji covjek da nije Spahe, to je sad vec ocito. Znaci po svemu ovome sto se cuje/vidi/cita, Spahi se treba zahvaliti za doprinos, dovesti selektora koji ce biti strah i trepet, koji ce bez problema poslati Dzeksona na klupu ako se nastavi zezati i to je to. Sve ostalo ce doci na svoje mjesto.

Nemojmo biti mahalci, nije poenta u tome da se sve razjebe i da mi isprevrcemo sav prljavi ves u posljednjih 10 godina. Poenta je u tome da se situacija rijesi uz minimalnu stetu za reprezentativni tim.
sumirprimus

#1714 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

HomeSweetHome wrote:Edin Dzeko bi bio puno bolji covjek da nije Spahe, to je sad vec ocito. Znaci po svemu ovome sto se cuje/vidi/cita, Spahi se treba zahvaliti za doprinos, dovesti selektora koji ce biti strah i trepet, koji ce bez problema poslati Dzeksona na klupu ako se nastavi zezati i to je to. Sve ostalo ce doci na svoje mjesto.

Nemojmo biti mahalci, nije poenta u tome da se sve razjebe i da mi isprevrcemo sav prljavi ves u posljednjih 10 godina. Poenta je u tome da se situacija rijesi uz minimalnu stetu za reprezentativni tim.
pa valjda i nje poenta da se sve razjebe,nego da se konacno stvari rasciste da se upravo ne bi sve razjebalo?
Pol_Pot

#1715 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Pol_Pot »

mO k3 wrote:
Pol_Pot wrote: Eto odlično su iskomunicirali, svaka im čast. Baš je našao smirenog i staloženog lika za komunikaciju.
ne radi se o tome , nego trazis najdominatnijeg ....malo mu meda oko brkova zamazes i onda kontrolises ostale bez velike muke
Ma jarane jel misliš da Capello, Anceloti, Van Gaal, Vaha i ostali ozbiljni treneri i selektori traže oficira za vezu sa igračima? Zna se uloga kapitena, al selektor mora da bude apsolutno najdominantniji. Selektor mora sam pričati sa igračima. Na kraju krajeva, selektor mora imati muda i tom najdominantnijem reći kad je dosta. Pape da je nešto rekao Spahiću ovaj bi mu šamar opalio.
HomeSweetHome

#1716 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by HomeSweetHome »

Pa da, bas zbog toga ne treba sjesti i uz kokice navijati da sve ode u 3mp, da se pretresa od toga ko je kome sta rekao, do toga ko je koga potkacio na treningu, nego moliti Boga da se sve rijesi mirno i dostojanstveno kako bi ova reprezetnacija, koja je objektivno stvarno jaka, krenula dalje.
bosanska senzacija

#1717 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bosanska senzacija »

Ljudi olahko nasjedaju na razne špekulacije i mahalske priče.

Niko od nas ne zna šta se tamo dešava a svi pričaju sa takvom sigurnošću kad da su čitavo vrijeme bili uz igrače i sve znaju.

Kao onaj kreten Avdo Avdić koji je zamislite dva puta letio sa igračima u avionu pa mu je to bilo dovoljno da i Spahića nakon Lagumdžije, Bakira, Reisa, Radončića,... poveže sa Keljemendijem.

On namjestio, on prodao, on se pobio, on poziva igrače, određuje taktike....za mene su to sve obične klevete i izmišljotine sve dok se ne pojavi neko sa kredibilitetom koji će potvrditi ove stvari.

A novinare i ostale mahalaše koji se nadopunjuju lažima i konstruišu neke priče nabijem na kurac!
mO k3

#1718 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Pol_Pot wrote:
mO k3 wrote:
Pol_Pot wrote: Eto odlično su iskomunicirali, svaka im čast. Baš je našao smirenog i staloženog lika za komunikaciju.
Ma jarane jel misliš da Capello, Anceloti, Van Gaal, Vaha i ostali ozbiljni treneri i selektori traže oficira za vezu sa igračima? Zna se uloga kapitena, al selektor mora da bude apsolutno najdominantniji. Selektor mora sam pričati sa igračima. Na kraju krajeva, selektor mora imati muda i tom najdominantnijem reći kad je dosta. Pape da je nešto rekao Spahiću ovaj bi mu šamar opalio.
Ma saberi sve parametre .
U ovome slucaju pape nije imao nikakvu kontrolu , da je htjeo neke igrace da kazni da ih ne pozove ,bio bi na stubu srama kod navijaca . Ovako je krenuo srednjim putem pojeo zabu da bi uradio svoj posao ,izgubio autoritet i svako mu je po glavi srao . mac sa dvije ostrice ...
frngla

#1719 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by frngla »

Svaki put kad sretnem spahića hraknut ću ga posred face!
DaysleepeR

#1720 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by DaysleepeR »

očekujemo patetično obraćanje kapitena prije utakmice putem društvenih mreža...
sinuhe

#1721 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sinuhe »

Pise mu vec na kopackama da se molimo za BiH. Emenike nije procitao.
SmokingMan

#1722 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Obuca9 wrote:Eto stvarno je teško skontati na koga se odnosi ono "smetljar"...
Osoba C,ulažem kviska da saznam. 8-)
Last edited by SmokingMan on 25/06/2014 10:32, edited 1 time in total.
bosanska senzacija

#1723 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bosanska senzacija »

frngla wrote:Svaki put kad sretnem spahića hraknut ću ga posred face!
Zbog čega?

Da bi nekog pljunuo u lice moraš imat jebene razloge.

Koji su tvoji?
mO k3

#1724 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

bosanska senzacija wrote:
frngla wrote:Svaki put kad sretnem spahića hraknut ću ga posred face!
Zbog čega?

Da bi nekog pljunuo u lice moraš imat jebene razloge.

Koji su tvoji?
lol :lol:
spinel_

#1725 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by spinel_ »

covjek mi se tako ogadio preko noci da to nije normalno.
hajd poslije Egipta sam presao preko, iako je i tu bio glavni krivac jer je zbog Ibricica digao tako halabuku da je namjerno grijesio na utakmici bas kao u posljednjem slucaju Nigerije, samo sto tu ne znamo pravi razlog..
ali se zna da je dio trio klana koji se vjerovatno suprostavio nekim igracima.. sta je u pitanju ostaje da se vidi
Post Reply