Nigdje nisam napisao da sam zadovoljan ili da nisam zadovoljan njihovim radom.FnatiC wrote:Stovani gdine Plavih 11 mozete se molim Vas udostojiti i istrositi malo vase dugmice na tastaturi i navesti mi primjere i cinjenice gdje ste vi zadovoljni radom Komiteta za normalizaciju BiH fudbala. Kojim stvarima su oni doprinjeli razvoju naseg fudbala i ako nije tesko sta je Komitet kao vrhovna institucija naseg fudbala do sad pozitivnog uradila. Hvala unaprijex i izvinjavam se ako vas je naziv oko uvrijedio i doveo u nezgodan polozaj.
Za ovih par mjeseci koliko su tu, bolji su sigurno od onih prije njih, sto svakako nije tesko. Do sada su kaznili Slaviju, Borca i Zrinjski da igraju bez publike i svaka kazna je bila veca od one prethodnel. Kaznili su i neke igrace koji su imali nesto da kazu publici i neka su i neka i dalje kaznjavaju pa makar taj igrac bio i iz Želje. Sta nam se desavalo prije? Napisao ti je @Gandalf za ulazak navijaca Čelika na teren, ganjanje sudije i vracanje na tribine. Kazna? Nije je bilo. Prekid utakmice? Nije ga bilo. Prosle godine ulazak navijaca Želje u teren i udaranje ili pokusaj udaranja golmana Slavije. Kazna je bila samo novcana (8.000) ali ne i jedna utakmica bez publike. Ulazak navijaca Čelika na finalu kupa BiH i udaranje igraca Želje. Kazna? Nikakva. Ulazak navijaca Borca u teren i udaranje igraca Sarajeva. Kazna? Samo bez gledalaca a rezultat? Nepravednih 3:0 za Borac kao organizatora meca. Tih i takvih situacija je bilo jos koliko hoces ali kazne nisu bile adekvatne, skoro nikakve.
Sad se desava da gosti pobjedjuju ili uzmu bod u puno vise utakmica nego prije a do cega je to, ne znam.
Opet kazem, o ovima jos nemam nikakvo misljenje jer nisu dovoljno tu. Reci cu ti nekad na proljece ...