jer madflava zna to sranje!madFlava wrote:A ortak mu Dr.Sre

jer on to zna.
Moderator: _BataZiv_0809
jer madflava zna to sranje!madFlava wrote:A ortak mu Dr.Sre

ccc stvarno si bezveze , jos nisi shvatio da je mayer poenta tvog postojanja . Zivimo zbog Mayeradrugodtvogdruga wrote:Pojma ti nemas o Mayeru i o repu. I nije ti Mayer kriv sto jos uvjek nisi skontao poentu tvog ocajnog postojanja.Dr. Kuca wrote:Ovaj Mayer je najgori i najdosadniji reper ikad rodjen.
Ti nisi svjestan da nisi svjestan. Konstruktivna kritika je jedna stvar, ali MRZNJA koju vas par forumskih forenzicara prosipate je totalno druga stvar. Ali nisi ti svjestan da nisi svjestan pa uzalud bi ti objasnjavao.Obskurni wrote:Druže, ako se nekome ne sviđa isto što i tebi što ti je glavni argument vrijeđanje i glupiranje
Vrhh!!
Svidja mi se
Isplatilo se toliko čekati
vrh ! killarah & g recordz!
Moc
U ovoj pjesmi je Mayer objasnio, Bubu volim , al' što se tiče Bube nisi brate na nivou u ovoj pjesmi ocami! To jeste možda i jesi,možda ja griješim, al više volim ono tvoje "RAZARANJE" ovo me uspavalo
Mayere brate što ti kao takva institucija snimaš s ovakvim levatima ko Buba, hajd kontam hoćeš da ga "probiješ", al bolje da si ovakvu pjesmu i ovako dobar beat( inače malo preglasan) poderao s nekim drugim, recimo Kontrom, vas dvojica bi ubili zajedno. Eto jbg
MAYER tata!! jer je tako..
Respect Mayer i Corelli,jos jedan uspjeh i jos jedan song za moju playlistu MALTER i G-RECORDZ
Deračina!
Preglasan je beat a vas dvojica tihi, bilo bi dobro da to popravite jer se slabo razumije. Inače super tekst i pjesma, sve čestitke
Buba je ovdje bolji nego u većini svojih pjesama, ali Mayer je bio i uvijek će biti vrh ove scene
Bola Maya je otac ove igre!
Svaka cast!
Prvo Like pa onda slusam <3
Svaka cast !
brao brao brao
Mayerski objasnio.
Mayer ponovno odradio svoj dio posla , vrh
MAYER JE UMETNIK!
Ti si isti ovaj frajerdrugodtvogdruga wrote:jer madflava zna to sranje!madFlava wrote:A ortak mu Dr.Sre
jer on to zna.
samo mu nisi trebo uvaljivat ukraden beat da mu pjesmu skidaju sa youtube-a bolanDr. Kuca wrote:
Za sve ove likove LIK! Konco zakopo