felipe kajetano wrote:Znaci placenikplain vanilla wrote:
jedan od 3S, Avdic
moram primijetiti da se nesto proljepsao veceras
felipe kajetano wrote:Znaci placenikplain vanilla wrote:
jedan od 3S, Avdic
Pa sva trojica Senada su izdajice i placenici,sto se to pitas uopste,predsjednik tako rek'ofelipe kajetano wrote:Nisam gledao.Alfa_Ze wrote:Doduse par puta ga je Senad ono pravo zavalio, da je ''ptica'' ostajao bez teksta !!Alfa_Ze wrote:Pa ona Dodikova ''ptica'' je stvarno katastrofa !!Pa nije ni cudo da nam je vlast ovakva kakva jeste !!
Doduse ni sef mu nije bolji !!
Koji Seenad?
Onaj izdajnik i placenik ili neki drugi?
Da nije zmijskim parama uradio naKi face liftingplain vanilla wrote:felipe kajetano wrote:Znaci placenikplain vanilla wrote:
jedan od 3S, Avdic
moram primijetiti da se nesto proljepsao veceras
Ej sta ih ja znam, sve fini i regularni....nazalost karijerizam u negativnom smislu je jako pozeljna referenca, guraj..drobi..ubij..samo daj loma fotelje-LIBERO- wrote: Pa sva trojica Senada su izdajice i placenici,sto se to pitas uopste,predsjednik tako rek'o![]()
A emisija je cirkus zivi,ali najgore je sto je ono zapravo mini uzorak,koji na zalost potvrdjuje teoriju,koji idioti i primitivci (pticica) sjede u kljucnim tijelima nase drzave.
Ustamujica znam licno,momak je bio bas regulara,elektrotehniku zavrsio,nemam pojma kako zavrsi u ovoj poganoj stranci. Vjerovatno karijerizam.
naravno da ima-LIBERO- wrote:Cuvaj me Boze samo tih karijerista koji bi sutra majku svoju prodali za napredovanje u toj nekoj hijararhiji.
Hebi ga,momak mi djelovao ok ..ali eto..svak' ima svoju cijenu ocigledno
Sorry na off-u,necu vise.
Nisi u off-u, ima ovdje jako mnogo onih koji se mogu pronaci-LIBERO- wrote:Cuvaj me Boze samo tih karijerista koji bi sutra majku svoju prodali za napredovanje u toj nekoj hijararhiji.
Hebi ga,momak mi djelovao ok ..ali eto..svak' ima svoju cijenu ocigledno
Sorry na off-u,necu vise.
Nije to ništa. Kome se obraćaju, još su i dobri. Strašnije je slušati omladinu koja postavlja pitanja.-LIBERO- wrote:
najgore je sto je ono zapravo mini uzorak,koji na zalost potvrdjuje teoriju,koji idioti i primitivci (pticica) sjede u kljucnim tijelima nase drzave.
Istina... onakve emisije su negledljive ponajviše zbog njih.Banksy wrote:Nije to ništa. Kome se obraćaju, još su i dobri. Strašnije je slušati omladinu koja postavlja pitanja.-LIBERO- wrote:
najgore je sto je ono zapravo mini uzorak,koji na zalost potvrdjuje teoriju,koji idioti i primitivci (pticica) sjede u kljucnim tijelima nase drzave.
Samo da dodam....i zadnju i predzadnju Šestanovu kolumnu u Startu neka postavi ako ima neko...ultima_palabra wrote:Ima li neko link? Šestan je novinarska gromada
Jimmy_The_Saint wrote:Šta ba vi imate poručivati Senadu Avdiću, čovjek više pročita heftično nego vi i vaši roditelji skupa u godini dana.
Cim procita, odma' zaboravi...Jimmy_The_Saint wrote:Šta ba vi imate poručivati Senadu Avdiću, čovjek više pročita heftično nego vi i vaši roditelji skupa u godini dana.
Mogu forumat kad sve dobiju pripremljeno iz hb...ultima_palabra wrote:Evo ekipe iz redakcije, sad će i @Banksy, dok srkne kaficu
Naravnoultima_palabra wrote:Evo ekipe iz redakcije, sad će i @Banksy, dok srkne kaficu
Ko je, u novom broju, tema insinuacija...?Banksy wrote:Naravnoultima_palabra wrote:Evo ekipe iz redakcije, sad će i @Banksy, dok srkne kaficuNa šta bi ličio ovaj forum da nema nas iz redakcije i vas iz centrale
![]()
Bogami, morali bi nas ovi s portala dodatno plaćati za prekovremeni
Jimmy_The_Saint wrote:Prije svega, ja bih da pohvalim mudrost i dalekovidnost rukovodstva SDP na čelu s drugom Zlatkom Lagumdžijom, i da naglasim da svi pošteni Bosanci katolici podržavaju patriotski antifašistički HSP i multietničku stranku radom za boljitak.![]()
Mogu li sad nešto reći?
Ti si za Avdića ono što je Rajko Vasić za Dodika.Jimmy_The_Saint wrote:Šta ba vi imate poručivati Senadu Avdiću, čovjek više pročita heftično nego vi i vaši roditelji skupa u godini dana.
Polako... Nije pao secer u vodu...Jimmy_The_Saint wrote:Prije svega, ja bih da pohvalim mudrost i dalekovidnost rukovodstva SDP na čelu s drugom Zlatkom Lagumdžijom, i da naglasim da svi pošteni Bosanci katolici podržavaju patriotski antifašistički HSP i multietničku stranku radom za boljitak.![]()
Mogu li sad nešto reći?