Ćovjek više i ne krije da radi otvoreno za interese Srba.Čović i Dodik u Banjoj Luci dogovorili da zajednički predlože novi zakon o Ustavnom sudu BiH
http://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-i- ... /161021031
Ćovjek više i ne krije da radi otvoreno za interese Srba.Čović i Dodik u Banjoj Luci dogovorili da zajednički predlože novi zakon o Ustavnom sudu BiH
uvijek imate alternativu, može vam se ukazati taj treći. jednostavnim potezom bi nadmudrili turke.Hafis wrote:Bogami, ako je to Šefko doista izjavio, a poznavajući njega onako zajebaTog, onda stvarno ništa od deala.
i meni sa ovom politikom ide na nervni sistem. slučajni prolaznik se sa njima znao adekvatno obračunati.emmir1 wrote:Nije ovo ništa novo.
Slaba je to osovina Ćovic Dodik, sa rogatijim smo se mi boli.
No vrijeme je da SDA odjebe Čovica ili da prestane sa politikom popuštanja.
Dodik evo sam tvrdi da mu je Bakir nudio da pregaze skupa Hrvate, vama Federacija a njima RS.pici wrote:kad je u pitanju BiH, zagreb i beograd, kitarevička i nikolić imaju zajednički jezik, vaskresi slobodane, Ustaj tuđmane
Sta je to? Ostao si bez teksta kao Raspudicev Bruce Lee u parku....Hafis wrote:Šta ronca više iz vas.
Ja mislio neki autorski tekst pa kliknuh badava...Ono Dodonijevo uobičajano serendanje na 3. Nemoj više ovakve stvari nazivat "zanimljivim", skroz ćete raja izbjegavat na forumu, nemoš tako...
Pa zanima me tekst, svi znamo da je Vučić pozivao na tu osovinu Banja Luka-Sarajevo gdje bi vi dobili federaciju a oni Srpsku.arzuhal wrote:Ja mislio neki autorski tekst pa kliknuh badava...Ono Dodonijevo uobičajano serendanje na 3. Nemoj više ovakve stvari nazivat "zanimljivim", skroz ćete raja izbjegavat na forumu, nemoš tako...
Ja da sam Čović ja bih vodio istu vaku politiku k'o on sad jer stvar radi za mene i moju obitelj te uži i širi krug prijatelja.TutankamonS wrote:Pa zanima me tekst, svi znamo da je Vučić pozivao na tu osovinu Banja Luka-Sarajevo gdje bi vi dobili federaciju a oni Srpsku.arzuhal wrote:Ja mislio neki autorski tekst pa kliknuh badava...Ono Dodonijevo uobičajano serendanje na 3. Nemoj više ovakve stvari nazivat "zanimljivim", skroz ćete raja izbjegavat na forumu, nemoš tako...
Sad je se i Bakir pozivao na to, misliš da ovo nije istina? Pa sjeti se mehanizma kordinacije kad mu je Bakir potpisao sve.
Kako bi ti nakon platforme, Komšića, Mostara i Stolca reagirao da si Čović? Kako bi vodio politiku?
Ko zna zasto je to tako.....ko zna sta Mile zna o Dragancetu i zato ovaj radi sve kako mile kaze pa makar to stetilo hrvatima u BiH....mozda je peder a mile mu gazi zenuDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ćovjek više i ne krije da radi otvoreno za interese Srba.Čović i Dodik u Banjoj Luci dogovorili da zajednički predlože novi zakon o Ustavnom sudu BiHFakat ponižavajuće kakav sluganski odnos Čović ima prema Dodiku. Mislim da Čović ima poster Dodika na koji tajno onaniše, drugog racionalnog objašnjenja nemam za ovakav odnos Čović-Dodik.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-i- ... /161021031
Čudno da se ti brineš za cvijećare na lijevoj obali dok na desnoj umiru djeca u bolnici.Hafis wrote:Vrijeme je da SDA pristupi ozbiljnom rješavanju problema Mostara.
Koliko sam dobio informaciju,danas je prestala s radom pretposljednja cvjećara na lijevoj obali. Kad se na cvijeću štedi, jasno ti je dokle je voda došla.
I ja ti velim da si u pravu.TutankamonS wrote:Ok, izbjegavaš pitanje.
Ja mislim da je suprotno, Komšić, Lagumdzija kao i Bakir sa Arapima i mali Kaplan rade u dobrom interesu
cvijece i svjece nas ne interesujuHafis wrote:Vrijeme je da SDA pristupi ozbiljnom rješavanju problema Mostara.
Koliko sam dobio informaciju,danas je prestala s radom pretposljednja cvjećara na lijevoj obali. Kad se na cvijeću štedi, jasno ti je dokle je voda došla.
Kad Hafis javi da su zavrnuli vodu u abdesthani i gasulhani na lijevoj strani, e tada ćemo metnit prst na čelo i počet da brinemo...Dotad: banja.spreca wrote:cvijece i svjece nas ne interesujuHafis wrote:Vrijeme je da SDA pristupi ozbiljnom rješavanju problema Mostara.
- Ako žele održati BiH, taj entitet bi trebao biti njihov politički program, istaknuo je Dodik.
Navodeći da bi hrvatsku teritorijalnu jedinicu trebalo činiti ono što je bila Herceg-Bosna i obuhvatiti Posavinu i centralnu BiH, Dodik je ponovio da je teritorijalni kapacitet RS nedodirljiv i da nema ni jednog političara koji bi prihvatio bilo kakve razgovore o teritorijalnom preustroju RS.
arzuhal wrote:Kad Hafis javi da su zavrnuli vodu u abdesthani i gasulhani na lijevoj strani, e tada ćemo metnit prst na čelo i počet da brinemo...Dotad: banja.spreca wrote:cvijece i svjece nas ne interesujuHafis wrote:Vrijeme je da SDA pristupi ozbiljnom rješavanju problema Mostara.
Debilna politika popuštanja i ustupaka je polučila sve osim relaksiranja odnosa. Reakcija HDZa na takvu politiku je kao da su pregovarali sa Hamasom a ne beskičmenjačkom SDA. Zamislimo jednu obrnutu situaciju, da je Bošnjaka 10% a Hrvata > 50% u BiH. Najviše što bi SDA tada mogla ispregovarati je to da sa kesama u ruci napustimo domovinu.Streptokok wrote:i meni sa ovom politikom ide na nervni sistem. slučajni prolaznik se sa njima znao adekvatno obračunati.emmir1 wrote:Nije ovo ništa novo.
Slaba je to osovina Ćovic Dodik, sa rogatijim smo se mi boli.
No vrijeme je da SDA odjebe Čovica ili da prestane sa politikom popuštanja.