DO KOLJENA imas u calipsu ali crnuinspire_me wrote:@alica.k Jesi li ono ti trazila dugu plisiranu suknju?? Jesi li je nasla![]()
Je li iko igdje vidio duge leprsave plisirane suknje?? Ako nista, moze i do koljena, al' nekih zivljih boja
What to wear???
Moderator: anex
- Nadinka
#1701 Re: What to wear???
- alica.k
#1702 Re: What to wear???
jesam, nisam nasla.inspire_me wrote:@alica.k Jesi li ono ti trazila dugu plisiranu suknju?? Jesi li je nasla![]()
Je li iko igdje vidio duge leprsave plisirane suknje?? Ako nista, moze i do koljena, al' nekih zivljih boja
do koljena su bile u mangu i lindexu, prva 165KM druga oko 80KM ali obje onako puder roze boje...
dugu crnu nisam nasla :S
- Tikvica
#1703 Re: What to wear???
mislim da sam istu kupila....prekrasna je, ali ja imam problem, trebam je skratiti malo jer ne volim da se vuce po poduAkashaSa wrote:samo da znate da sam sama sebi skočila u usta
našla sam haljinu DO PODA u belissimi, glat crna kimono rukava mrkli mrak
jupiiiiiiiiiiii
medjutim, odem kod krojacice (po preporuci do salona kod Sirana) i ona me odbije, jer materijal ima puno elastina, pa ne smije - kaze da masina moze napraviti rupu na materijalu
sad trazim nekoga ko ce smjeti ... ako neko zna krojacicu, koja zna da skrati....neka mi javi...hvala puno
- Partizzanka
#1704 Re: What to wear???
http://malezensketeme.com/post/2489
ja ne znam za vas ali mene ce ova nadinka raskuciti
neko pije neko se drogira a ja sam postala ovisna o kupovini a nikad to nisam bila
hahahaha
imam sva sreca haljinicu boje korala ali zato mi sve ostalo treba
ja ne znam za vas ali mene ce ova nadinka raskuciti
neko pije neko se drogira a ja sam postala ovisna o kupovini a nikad to nisam bila
hahahaha
imam sva sreca haljinicu boje korala ali zato mi sve ostalo treba
- Nadinka
#1705 Re: What to wear???
Ma nije meni tolika muka sto cu vas raskuciti nego i sebe, ja pripremala temu za boju korala i onda gledala ovu jednu haljinu boji korala gledala, i na kraju kazem, morma je kupiti sta cu, kad kazem zenama da im trebam moram je imati i ja
tako da sto vise smisljam za vas, to vise navlacim sama u kucu 
- alica.k
#1706 Re: What to wear???
hajte mi recite dje bi mogla naci ovakve majice...u nekoj L velicini?
u azelu ih ima po 4KM al sve su M :S

il bas moram narucivat s asosa
u azelu ih ima po 4KM al sve su M :S

il bas moram narucivat s asosa
-
zamzija
#1707 Re: What to wear???
Nadinka wrote:Ma nije meni tolika muka sto cu vas raskuciti nego i sebe, ja pripremala temu za boju korala i onda gledala ovu jednu haljinu boji korala gledala, i na kraju kazem, morma je kupiti sta cu, kad kazem zenama da im trebam moram je imati i jatako da sto vise smisljam za vas, to vise navlacim sama u kucu
- alica.k
#1708 Re: What to wear???
gledala sam to, drma ih kriza sve tamozamzija wrote:Nadinka wrote:Ma nije meni tolika muka sto cu vas raskuciti nego i sebe, ja pripremala temu za boju korala i onda gledala ovu jednu haljinu boji korala gledala, i na kraju kazem, morma je kupiti sta cu, kad kazem zenama da im trebam moram je imati i jatako da sto vise smisljam za vas, to vise navlacim sama u kucu
trebali bi se dogovoriti da se nađemo i mijenjamo za odjeću, vidjela sam to kod onog Nate-a iz Oprah Show-a, doveo žene u studio koje se sastaju jednom u nekoliko mjeseci i razmjenjuju odjeću i dodatke koje više ne nose - swaping clothes, to postao pravi pokret tamo
-
Gospoda Ministarka
#1709 Re: What to wear???
zamzija wrote:Nadinka wrote:Ma nije meni tolika muka sto cu vas raskuciti nego i sebe, ja pripremala temu za boju korala i onda gledala ovu jednu haljinu boji korala gledala, i na kraju kazem, morma je kupiti sta cu, kad kazem zenama da im trebam moram je imati i jatako da sto vise smisljam za vas, to vise navlacim sama u kucu
trebali bi se dogovoriti da se nađemo i mijenjamo za odjeću, vidjela sam to kod onog Nate-a iz Oprah Show-a, doveo žene u studio koje se sastaju jednom u nekoliko mjeseci i razmjenjuju odjeću i dodatke koje više ne nose - swaping clothes, to postao pravi pokret tamo
Pa, stvari koje mi otpisemo i ne nosimo, neko drugi moze savrseno iskoristiti. Ja svoje stvari koje ne nosim poklanjam rodici, nedavno je za koznu jaknu koju sam joj dala rekla da ni ona sama bolju ne bi kupila. A odjecu sam prestala posudivati prije 4-5 god., ako se nekome svidi, odmah i halalim.
- zvrzgana
#1710 Re: What to wear???
Djevojke trebam malu pomoc.
Kupila sam suknju juce za koju smatram da mogu da fino iskoristim za svadbu.
Pitanje je sta na noge i sta kao top
Ja sam zamislila nekakav strapless top i visoke potpetice ali ne znam koju boju da gledam i sto je najgore gdje da gledam top??? Nisam u BiH pa ako ko ima savjet za neku prodavnicu gdje bih mogla pogledati, mada dolazim ubrzo pa bi mozda i mogla u Sa da pronadjem???
Ugavnom ovo je suknja

Boja je lagano roza/boja leda... mozda sa sivom kombinacijom?

Pitanje je sta na noge i sta kao top
Ugavnom ovo je suknja

- Michun
#1711 Re: What to wear???
nema ti nadine
ja ne znam sta's. sala mala. diiivna ti je suknja.
kako je boja korala ove godine in evo topa za tebe. nije skup.
http://shop.mango.com/ficha.faces?id=44 ... she_093_IN
cipele/sandale svakako sa visokom petom, mozes u boji metala. zavisi koju preferiras. i neka malo jaca ogrlica uz to.
ne znam da li ti je preobicno? kakva je svadba?
kako je boja korala ove godine in evo topa za tebe. nije skup.
http://shop.mango.com/ficha.faces?id=44 ... she_093_IN
cipele/sandale svakako sa visokom petom, mozes u boji metala. zavisi koju preferiras. i neka malo jaca ogrlica uz to.
ne znam da li ti je preobicno? kakva je svadba?
- zvrzgana
#1712 Re: What to wear???
Bas sam sinoc gledala ovaj top
Ja sam zamislila nekako malo "jaci" top, da nije cisto od laganog pamuka ali da je obicni, bez sare. Takodje sam mislila nekakve jednostavnije visoke, visoke cipelice i da citav look pojacam sa biserima, vise niski...
Malo me samo bune boje i materijali, suknja je lagana, i boja je njezna pa ne zelim da to sve pokvarim sa nekom grubom bojom...
U pitanju je svadba jako bliske osobe tako da ne zelim da mi sve samo "ispadne iz ruke"
Hvala na savjetima
Ja sam zamislila nekako malo "jaci" top, da nije cisto od laganog pamuka ali da je obicni, bez sare. Takodje sam mislila nekakve jednostavnije visoke, visoke cipelice i da citav look pojacam sa biserima, vise niski...
Malo me samo bune boje i materijali, suknja je lagana, i boja je njezna pa ne zelim da to sve pokvarim sa nekom grubom bojom...
U pitanju je svadba jako bliske osobe tako da ne zelim da mi sve samo "ispadne iz ruke"
Hvala na savjetima
- Michun
#1713 Re: What to wear???
Aha, ma ne znam kakav je ovaj top jel obicni pamucni? Nisam svracala u mango.zvrzgana wrote:Bas sam sinoc gledala ovaj top![]()
Ja sam zamislila nekako malo "jaci" top, da nije cisto od laganog pamuka ali da je obicni, bez sare. Takodje sam mislila nekakve jednostavnije visoke, visoke cipelice i da citav look pojacam sa biserima, vise niski...![]()
![]()
![]()
Hvala na savjetima
Svakako malo jaci treba, da sve stoji na mjestu a i da izgleda ozbiljnije...
Mozes bisere, odn. neke fake bisere, malo vece od standardnih. A na nakit sam ja mislila nesto ovako recimo:

Cipele, sandale u boji metala istog ili razlicitog, svejedno je.
Jako bi tesko bilo naci neku drugu boju obuce, a da ide uz ove ljetne varijante.
Ako gdje sta vidim, javljam.
- VenomousV
#1714 Re: What to wear???
od mene ne ocekuj savjete, ja nosim crno, sivo i ljubicasto - zna michun
- Michun
#1715 Re: What to wear???
haman pa darkerka...VenomousV wrote:kako je dobra suknjaaaaaa
![]()
al' promjenicemo mi to
- zvrzgana
#1716 Re: What to wear???
V, posto i siva dolazi u obzir, svaki savjet je dobro dosao

- VenomousV
#1717 Re: What to wear???
suti uzela sam neku saHrenu haljinicuMichun wrote:haman pa darkerka...VenomousV wrote:kako je dobra suknjaaaaaa
![]()
al' promjenicemo mi to
@zvrzgana: ne bih ti ja sivo uz ovo, svidja mi se ova michunkina ideja za taj top boje korala... ja uz ovo zamisljam neki rozi strapless top al' opet treba nesto da "dreci" neka dobra jarka boja, cisto malo da razbije tu njeznu boju suknje...
ma pojma ja nemam
- Michun
#1718 Re: What to wear???
ma sve znas bonaVenomousV wrote:suti uzela sam neku saHrenu haljinicuMichun wrote:haman pa darkerka...VenomousV wrote:kako je dobra suknjaaaaaa
![]()
al' promjenicemo mi tojest da je crna podloga al' opet to je veliki uspjeh za mene
@zvrzgana: ne bih ti ja sivo uz ovo, svidja mi se ova michunkina ideja za taj top boje korala... ja uz ovo zamisljam neki rozi strapless top al' opet treba nesto da "dreci" neka dobra jarka boja, cisto malo da razbije tu njeznu boju suknje...
ma pojma ja nemam![]()
![]()
- Partizzanka
#1719 Re: What to wear???
hoces da te ja posavjetujem pa da te izbace sa svadbe hahaha da si im najrodjeniji rod
hehehe
hehehe
- Partizzanka
#1720 Re: What to wear???
Mustuluk eto vama Zare u sa 
nego mene sad interesiraa
sta se otvorilo gdje je bio sam shop 
nego mene sad interesiraa
- Michun
#1721 Re: What to wear???
nista jos - da nece tu biti zara?Partizzanka wrote:Mustuluk eto vama Zare u sa
nego mene sad interesiraasta se otvorilo gdje je bio sam shop
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1722 Re: What to wear???
Nece
http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/clanak/110714036
"Zara, Bershka, Stradivarius i Pull&Bear, četiri marke firme Inditex, već su postale zakupci
http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/clanak/110714036
"Zara, Bershka, Stradivarius i Pull&Bear, četiri marke firme Inditex, već su postale zakupci
- otherside
#1723 Re: What to wear???
joooj...na aerodromu
haj' barem ce ovim sto zive na dobrinji biti fino
haj' barem ce ovim sto zive na dobrinji biti fino
- alica.k
#1724 Re: What to wear???
ja bi to uz fuksijuzvrzgana wrote:Djevojke trebam malu pomoc.
Pitanje je sta na noge i sta kao topJa sam zamislila nekakav strapless top i visoke potpetice ali ne znam koju boju da gledam i sto je najgore gdje da gledam top??? Nisam u BiH pa ako ko ima savjet za neku prodavnicu gdje bih mogla pogledati, mada dolazim ubrzo pa bi mozda i mogla u Sa da pronadjem???
Ugavnom ovo je suknja
![]()
![]()
vec onaj....ma obuci crnu majicu na to, i fino crne sandale i eto ti. gle, isla bi ti i bijela majica, i ta ista siva sa slike. ona malo njeznija ljubicnasta isto. a ono....najbolje bijela il ta siva, vidis kakve su vrucine...
ja kupila drecavo crvene farmerice haahahaha
- zvrzgana
#1725 Re: What to wear???
Eh, i ja nekidan kupih drecavo crvene hlace
a jos flertujem sa jednim zelenim...
Sada sam se vratila iz grada i nasla sam jako fine sivkaste pumps, kozne, totalno jednostavne... mozda bude nesto od njih kada legne plata
Pocecu cu stvarno sa sobom nosati suknju pa kada budem probavala cipele i top da "prislonim" suknji i vidim pase li

Sada sam se vratila iz grada i nasla sam jako fine sivkaste pumps, kozne, totalno jednostavne... mozda bude nesto od njih kada legne plata
Pocecu cu stvarno sa sobom nosati suknju pa kada budem probavala cipele i top da "prislonim" suknji i vidim pase li