dok sam to izdvojio znaci da se sa restom posta slazem.kojeime wrote:Bar budi toliko posten da citiras cijelu recenicu ako neces cijeli post na koji odgovaras. Ovakvo vadjenje iz konteksta je bas onako Goebelovski.
gebels je boranija za mene
dok sam to izdvojio znaci da se sa restom posta slazem.kojeime wrote:Bar budi toliko posten da citiras cijelu recenicu ako neces cijeli post na koji odgovaras. Ovakvo vadjenje iz konteksta je bas onako Goebelovski.
posto mi to kazes TI onda mogu samo dajefferson wrote:Tvoj post samo pokazuje koliko ti se j... za ljude koji su bicevani, kamenovani i sl. Sto znaci da damo vlast u BiH takvima, isto bi bilo!GOLFER wrote:nego ima li kiseline u iranueno cuo sam u Iranu prave 20 metara visok kip HITLERA
a uz to pobili su 100-tinjak sirotinje i protestanata
![]()
od toga 50 bicevano, 20 kamenovano, 20 posuto kiselinom, i 10-tak snajperom skinuto...
Opasno u Iranu pravo
U BiH su njihove ideje utopija, pa ispustaju frustraciju po forumima.jefferson wrote:Tvoj post samo pokazuje koliko ti se j... za ljude koji su bicevani, kamenovani i sl. Sto znaci da damo vlast u BiH takvima, isto bi bilo!GOLFER wrote:nego ima li kiseline u iranueno cuo sam u Iranu prave 20 metara visok kip HITLERA
a uz to pobili su 100-tinjak sirotinje i protestanata
![]()
od toga 50 bicevano, 20 kamenovano, 20 posuto kiselinom, i 10-tak snajperom skinuto...
Opasno u Iranu pravo
citiracu ti jedan dio iz Rabijinog r.a zivotakojeime wrote:U cemu je problem? Odes u najblizu Iransku ambasadu i kazes da zelis da zivis u Iranu, pa se sa njima dogovoris kako da to izvedes. Kako kaze poslovica, ko hoce nadje nacin, ko nece nadje razlog. Pa sta se ceka?mir-vama wrote:ako Bog da.Molim Boga da mi sto prije omoguci to.popajic wrote:@mir - vama,
Mislim da treba mir- tebi !![]()
Udara ti pomalo ova Ahmina demokratija u glavu.
Kad BIH ufura u Jevropu - sta planiras onda...bjezat od zapadnih zulumcara u iranski rahatluk ili neprincipijelno uzivati pogane zapadne blagodati ?
Sa druge strane, mozda te i odbiju. Zamisli, zemlja koju toliko volis te ne primi.
Kažu: "Ko se zadnji smije, najslađe se smije !!!"cikafe wrote:![]()
![]()
islamsko buđenje... ja lakrdije
![]()
![]()
i ti nekome da pricas o demokratijicikafe wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Kako iskoristiti "islamsko budjenje" u recenici?severin wrote:i ti nekome da pricas o demokratijicikafe wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakva to osoba treba biti da bude naivna....
Kažu: "Ko se zadnji smije, glup je !!!"asurbanipal wrote:Kažu: "Ko se zadnji smije, najslađe se smije !!!"cikafe wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Hoces reci da nisam islamski probudio dovoljno znanja da bih o tome mogao pricati? Hm...Splinter wrote:cikafe zasto komentarises nesto o cemu nemas pojma?!
sad izgledas pametno samo onima koji o islamu znaju isto koliko i ti...
-------------------------------------------------cikafe wrote:Kažu: "Ko se zadnji smije, glup je !!!"asurbanipal wrote:Kažu: "Ko se zadnji smije, najslađe se smije !!!"cikafe wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
A ovdje vidim samo tebe kako se smiješ...cikafe wrote:Kažu: "Ko se zadnji smije, glup je !!!"asurbanipal wrote:Kažu: "Ko se zadnji smije, najslađe se smije !!!"cikafe wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Mora da se u tebi islamski probudio i humor...asurbanipal wrote:A ovdje vidim samo tebe kako se smiješ...
-------------------------------------------------------psydelija wrote:ne ulazite u bezvezne rasprave, ne trolajte temu beze... kome se nesvidja iran neka zaobidje ovaj podforum, a ko hoce o islamu da polemise bujrum na podforumu "religija"!
doticni (cikafe) je klasican provokator, a i kod @zonbirlea padaju maske!
Nisu oni cirkusanti, oni su BRAĆA!-LIBERO- wrote:Opet ovi bojovnici sa islambosnia mjesaju kruske i jabuke. Iranski nafrod je ejdan od najvecih naroda uopste,ko to spori.
Druga je stvar sto vi izjednacavate iranski narod i Iran = ovaj idiotski rezim.
To niko normalan nikada nije ni rekao.
Al' ok vi znate da je taj rezim najbolja varijanta za iranski narodCirkusanti.
-LIBERO- wrote:Opet ovi bojovnici sa islambosnia mjesaju kruske i jabuke. Iranski nafrod je ejdan od najvecih naroda uopste,ko to spori.
--------------------------------------------------psydelija wrote:-LIBERO- wrote:Opet ovi bojovnici sa islambosnia mjesaju kruske i jabuke. Iranski nafrod je ejdan od najvecih naroda uopste,ko to spori.
kritikuj rezim, pisi o iranu, njihovoj opoziciji, qrcu-palcu, samo ne ubedjuj druge da misle kao ti, i ne trolaj, kapiras lafe!!!
ako te ova tema iritira, opusti se, preskoci ovaj podforum i resen problem, za tebe i tvoje muke
ps: smisljeno sti vi na ovoj temi, sa necijom dozvolom trolate i samo nastavite dok je ne zakatancite!![]()
![]()