Ima li 'gdje kupiti ovako malo prozirnijih majica, da nisu preširoki modeli i da nisu rolke (samo sam takve viđala)
Moderator: anex

u tiffanyju imas na fazon parke jaknu crnu. i mantilice isto.Irm@ wrote:zene meni treba crna jaknica/mantil???
bila sam u Mangu (ne mogu za sako dati 200 KM)bila u Orsay-u, Azelu neeema
![]()
![]()
![]()
imala sam divnu ali sam je izgubila na putovanju i sad tugujem..a pogotovo jer nigdje ne mogu da nadjem da kupim
Ja sam ljetos kupila u Tom TailoruLONGMAN wrote:Kako sam se satrala trazeci bez mantil iz azela. Nema ga i nema, sve i jedan azel sam obisla. Cak sam odustala od S velicine i trazila M, nije bilo. I tamo-'vamo, nadjem na Siranu za 45 KM neki obicni, dobaar, nek' izdrzi ovu jesen ja happy a na proljece opet u potragu za svojim
tiffany imas u robotu, u grand centru i u skenderiji dva imajushambho wrote:E super hvala vam, pogledat cu sutra.. Je li Amadeus u BBI-u?.. I je li Tiffany u Robotu?Hvala jos jednom..
Gdje je sad grand centaralica.k wrote:tiffany imas u robotu, u grand centru i u skenderiji dva imajushambho wrote:E super hvala vam, pogledat cu sutra.. Je li Amadeus u BBI-u?.. I je li Tiffany u Robotu?Hvala jos jednom..
Na Ilidzi u Mercatorushambho wrote:Gdje je sad grand centaralica.k wrote:tiffany imas u robotu, u grand centru i u skenderiji dva imajushambho wrote:E super hvala vam, pogledat cu sutra.. Je li Amadeus u BBI-u?.. I je li Tiffany u Robotu?Hvala jos jednom..
?
Jeste, Amadeus je u BBI.shambho wrote:E super hvala vam, pogledat cu sutra.. Je li Amadeus u BBI-u?.. I je li Tiffany u Robotu?Hvala jos jednom..
našla. ispod stepenica mi dečko iskopao jedna jedita. neko sebi ostavio pa zaboravio. čekala me.Poskočica wrote:Sport Life u Ferhadiji ili Intersport u Mercatoru.
jesam ja.*mima* wrote:Jel ko vidio negdje crnu, veliku, lakanu tasnu?
Poskočica wrote:Moj prijedlog je Modiana u Mercatoru jer stvarno imaju fantatična i kvalitetna odijela. Međutim, cijene su paprenije. Ja uzimam samo Gerry Weber odijela i zaista su fantastična.