Haman je u pitanju licencirana verzija, odradio update i regao MS racun i sve to . Prvi utisci su solidni, posto je velika razlika u odnosu na xp i 7, koje sam dosad koristio. Metro mi se manje-vise svidja, mada ne vidim neku pretjeranu upotrebljivost osim sminkerskog efekta, i upoznavanja drugih koji nisu imali dodira sa istim, pa kao neki wow efekat
Moja pitanja su : Kako izlaziti iz aplikacija, recimo aplikacije za slike i slicno, jer esc ne radi, a ne vidim ni dugme kojim se izlazi. Negdje procitah da je dovoljno opaliti po logo dugmetu na tastaturi koje vraca na metro, a da ce se aplikacija sama ugasiti nakon nekog vremena.
Dosla mi je instalirana verzija Norton Internet Security antivirusa, koja , kako vidim solidno radi, ali da li je jos nesto potrebno. Planiram skinuti Malwarebytes , koji me dobro sluzi na PC-u, ali ne znam da li ce biti u konfliktu.
I jos nesto, prilikom podizanja , na logo screenu unosim pasword za MS racun. Zanima me da li se ovo moze zaobici, jer dosad nisam nigdje bio gdje nema wi fi signala, pa ne znam ni je li neophodno logovati se na isti, i da li je potrebna net konekcija svaki put
et hvala ko pomogne