Chelsea FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mir5
- Location: pa vi stvarno niste normalni ovaj Željo sve će jebati
#1701 Re: Chelsea FC
Hazard smece prodano
-
mir5
#1702 Re: Chelsea FC
mir5 wrote:Hazard smece prodano
novinari zute stampe u Engleskoj su u velikoj krizi, ocito da bez komentara sa prezimenom Mourinho ne mogu da prodaju ni upola onoliko tiraza koliko prodaju sa tim prezimenom, i onda se naravno krece u izmisljanje.
ali, ako je ovo istina (a ja se trudim da vjerujem da nije) dakle, ako je istina ovo, onda treba Hazard da leti jer bi to prakticno znacilo da svjesno potkopava kompletan tim od pocetka sezone i pravi razdor u svlacionic, ali ja ne vjerujem u ovo, jednostavno Hazard hoce vise para, tip igraca koji igra samo za jos vise love a ne za klub, tip igraca koji ne igra za trofeje nego za sto bolju prodaju. Nikada ne mogu biti na strani onih za koje nikada niko nije ni cuo kada su bile sezone 2004, 2005, a koji sada prave od sebe Maradonu, Pelea, i Robsona uz pomoc dizanja cijene na racun menadzera...
a da ovo nije istina potvrdjuje nedavni sastanak kompletnog tima sa strucnim stabom gdje su na direktno pitanje Mourinha imam li Vasu podrsku svi odgovorili pozitivno, a kasnije i u pojedinacnim razgovorima. Ove razgovore su potvrdili i igraci, i menadzer i mediji koji se sada bave fikcijom jer ne dobijaju potreban "materijal" . Jbg , para je cudo.
Uostalom, sto Hazard nije otisao pred pocetak sezone, bar je s portugalcem to lako ( ne sjecam se da je ikada bilo kojeg igraca koji zeli da ode pokusao da zadrzi a zadnji primjer je Cech Petr ) , jer bi ga on odmah pustio i za te velike pare uzeo najmanje dva korisna igraca???
- MyTao
#1703 Re: Chelsea FC
Eto, zar ti nije ovdje bolje pricati sam sa sobom, nego se prosipati po drugim temama
:)
-
missko
#1704 Re: Chelsea FC
MyTao wrote:Eto, zar ti nije ovdje bolje pricati sam sa sobom, nego se prosipati po drugim temama:)
- Edin H.
#1705 Re: Chelsea FC
Mourinho fasovo tarabu
Jose Mourinho: Chelsea boss gets stadium ban and fine
Chelsea manager Jose Mourinho has been given a one-match stadium ban with immediate effect and also fined £40,000 by the Football Association.
The punishment comes after Mourinho admitted a misconduct charge over his language and behaviour in the defeat by West Ham on 24 October.
Mourinho, 52, was sent to the stands after going to speak to referee Jon Moss in his room at half-time.
He will miss Chelsea's league game at Stoke on Saturday, unless he appeals.
Jose Mourinho: Chelsea boss gets stadium ban and fine
Chelsea manager Jose Mourinho has been given a one-match stadium ban with immediate effect and also fined £40,000 by the Football Association.
The punishment comes after Mourinho admitted a misconduct charge over his language and behaviour in the defeat by West Ham on 24 October.
Mourinho, 52, was sent to the stands after going to speak to referee Jon Moss in his room at half-time.
He will miss Chelsea's league game at Stoke on Saturday, unless he appeals.
-
mir5
#1706 Re: Chelsea FC
MyTao wrote:Eto, zar ti nije ovdje bolje pricati sam sa sobom, nego se prosipati po drugim temama:)
ako ti smatras da Lucas nije zasluzio drugi zuti odnosno crveni u zadnjem mecu protiv šampiona, onda je bolje sam sa sobom pricati, nego sa nekim ko nema pojma o fudbalu
i opet suspenzija menadžeru Chelseaja, dok recimo Klopp nije kažnjen što je nasrnuo na klupu Chelseaja, kakvi diletanti gori od FSBiH iz vremena Ušanovića
- Edin H.
#1707 Re: Chelsea FC
mir5 wrote:MyTao wrote:Eto, zar ti nije ovdje bolje pricati sam sa sobom, nego se prosipati po drugim temama:)
ako ti smatras da Lucas nije zasluzio drugi zuti odnosno crveni u zadnjem mecu protiv šampiona, onda je bolje sam sa sobom pricati, nego sa nekim ko nema pojma o fudbalu
i opet suspenzija menadžeru Chelseaja, dok recimo Klopp nije kažnjen što je nasrnuo na klupu Chelseaja, kakvi diletanti gori od FSBiH iz vremena Ušanovića
A Costa na Skrtelu? Ono nije bilo za crveni, nego za 10 godina prinudnog rada na Sibiru.
Mourinho nije supendovan zbog utakmice sa Liverpoolom
-
mir5
#1708 Re: Chelsea FC
Edin H. wrote:
A Costa na Skrtelu? Ono nije bilo za crveni, nego za 10 godina prinudnog rada na Sibiru.![]()
a po kojim pravilima je ono uopšte faul Coste?
po pravilima engleskih novinarcica ili ovih balkanskih ?
nekako ste svi većinom igrali badminton pa ste zaboravili da je fudbal muska igra.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1709 Re: Chelsea FC
A za rucak popara u koju se popišao stražar.Edin H. wrote:
A Costa na Skrtelu? Ono nije bilo za crveni, nego za 10 godina prinudnog rada na Sibiru.![]()
- Edin H.
#1710 Re: Chelsea FC
WTF are you talking about?mir5 wrote:Edin H. wrote:
a po kojim pravilima je ono uopšte faul Coste?
po pravilima engleskih novinarcica ili ovih balkanskih ?
nekako ste svi većinom igrali badminton pa ste zaboravili da je fudbal muska igra.
Cipelario ga bolan kada su vec pali.
- Edin H.
#1711 Re: Chelsea FC
Ma ne gotivi mir5 Solzenjcina_BataZiv_0809 wrote:A za rucak popara u koju se popišao stražar.Edin H. wrote:
-
mir5
#1712 Re: Chelsea FC
al kad bolje skontam jedini nacin da Arsenal, City, Liverpool, ili United uzmu titulu u Engleskoj jeste ili da nema Mourinha, ili da se bave homoseksualnim suđenjem
@Edin H.
Koliko se sjecam u dva navrata je Drogba nokautirao Nemanju Vidica, izbio mu zube, bilo krvi, niko nikad nije pravio ovakve frke i drame, al sad su na celu FA ovi iz Arsenala, a titule odavno nema
@Edin H.
Koliko se sjecam u dva navrata je Drogba nokautirao Nemanju Vidica, izbio mu zube, bilo krvi, niko nikad nije pravio ovakve frke i drame, al sad su na celu FA ovi iz Arsenala, a titule odavno nema
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1713 Re: Chelsea FC
Edin H. wrote:
Ma ne gotivi mir5 Solzenjcina
Ali nastranu sva zezancija, meni je izbor Coste lajtmotiv murinjovskog poimanja fudbala. Imaš toliko para da biraš kojeg ćeš napadača kupiti i uzmeš Costu. Jasno je svakome da ti cilj nije fudbal nego ciganluk.
-
mir5
#1714 Re: Chelsea FC
_BataZiv_0809 wrote:Edin H. wrote:
Ma ne gotivi mir5 Solzenjcina![]()
Ali nastranu sva zezancija, meni je izbor Coste lajtmotiv murinjovskog poimanja fudbala. Imaš toliko para da biraš kojeg ćeš napadača kupiti i uzmeš Costu. Jasno je svakome da ti cilj nije fudbal nego ciganluk.
sine moj,
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1715 Re: Chelsea FC
Je li to pri zdravoj pameti poredis Atletiko i Čelsi ?mir5 wrote:
sine moj,jesi gledao Atletico Madrid nekad
ikada u zivotu
-
mir5
#1716 Re: Chelsea FC
_BataZiv_0809 wrote:Je li to pri zdravoj pameti poredis Atletiko i Čelsi ?mir5 wrote:
sine moj,jesi gledao Atletico Madrid nekad
ikada u zivotu
eto kakav si ti lik...
napisao si fino gore zasto je Mourinho doveo Costu jel tako?
pa zato sto je bio najbolji golgeter u tom trenutku dovodjenja , savrsen golgeter koji je briljirao u Atleticu.

haj se saberi o cemu zelis da pricas
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1717 Re: Chelsea FC
mir5 wrote:
eto kakav si ti lik...
pa zato sto je bio najbolji golgeter u tom trenutku dovodjenja , savrsen golgeter koji je briljirao u Atleticu.
Lafe ba, ne znas me, ne znam te, oladi malo sa licne diskvalifikacije
Kazem i ponavljam, Celsi ima toliko para da moze dovest koga hoce, ali on se odlucuje za Kostu (i jos par igraca iz Atletika
Imas tim koji vrijedi grdne milione i branis se skoro na svakoj utakmici. Prekuco je Ota Rehagela
-
mir5
#1718 Re: Chelsea FC
_BataZiv_0809 wrote:mir5 wrote:
eto kakav si ti lik...
Kazem i ponavljam, Celsi ima toliko para da moze dovest koga hoce, ali on se odlucuje za Kostu

izgleda ni infografika vise hejterima ne pomaze
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
-
mir5
#1720 Re: Chelsea FC
fudbal je muska igra
ok, ja sad mogu tovar ovih klipova sa Youtube-a da postavim kako ovi iz Arsenala, Uniteda, Liverpoola, Cityja krše i lome protivnike , i da postavim pjesmu "Tužna je svaka nedjelja" za ove sto ne vide trofej decenijama, ali to je tvoj stil, nemas ti džaba petokraku i Batu na avataru
u svakom slucaju za Costu si se prosuo samo tako

ok, ja sad mogu tovar ovih klipova sa Youtube-a da postavim kako ovi iz Arsenala, Uniteda, Liverpoola, Cityja krše i lome protivnike , i da postavim pjesmu "Tužna je svaka nedjelja" za ove sto ne vide trofej decenijama, ali to je tvoj stil, nemas ti džaba petokraku i Batu na avataru
u svakom slucaju za Costu si se prosuo samo tako
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1721 Re: Chelsea FC
Bio je Costa odlican, ali je ove sezone grozan. Prgav kakav jeste, valjda i zbog frustracije sto nista ne ide, postaje jos prljaviji igrac.
Sreca mu je sto nema ko nekad kostolomaca u EPL, do sad bi ga neki sigurno polomio.
Doduse, cijela ekipa je katastrofalna, tako da i to ima veze sa Costinim ucinkom.
Ne limvo ga kao igraca samo zato sto je toliko prljav na terenu, koristi se svim mogucim gadostima i smicalicama. Da je to neki stoper, zadnji vezni, pa bi i razumio, al napadac
Sreca mu je sto nema ko nekad kostolomaca u EPL, do sad bi ga neki sigurno polomio.
Doduse, cijela ekipa je katastrofalna, tako da i to ima veze sa Costinim ucinkom.
Ne limvo ga kao igraca samo zato sto je toliko prljav na terenu, koristi se svim mogucim gadostima i smicalicama. Da je to neki stoper, zadnji vezni, pa bi i razumio, al napadac
- SEYOboy
#1722 Re: Chelsea FC
otkad je begovic na golu chelsea prop'o
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1723 Re: Chelsea FC
Jes, jes, zbog Begovica je Chelsea ovakav 
- AmiĐa_Idriz
#1724 Re: Chelsea FC
Kad vidim da se "navijač" Čelsija žali, protestvuje i traži neke suspenzije tačno mi suza krene. Ne znam jel to tuga ili nešto drugo...ko god brani Costu i njegova sranja na terenu, mora da ima neku šifru u glavi. Muška igra? Jeste muška igra kad je borba za loptu u pitanju, ali kada neko hladno kramponima po thoraxu udari insana to je ok, to je ono muški ? Toga jarane ima samo u UFC-u (a i tu u ograničenim mjerama). Vjerujem da je i Smorinjov pokušaj ulaska u sudijsku svlačionicu za svaku pohvalu i da je to muški, FA očito ne zna za taj pojam...ali to što je Klop onom potpunom anonimusu na klupi Čelsija rekao da "ohladi malo", uuf Bože sačuvaj, banujte ga odma do kraja sezone.
opet plastične tvorevine pokazuju lice...jebem ti ja navijača koji navija zbog trofeja. Osvojiste vi trofej ljetos, ali o tome sad niko ne priča, priča se samo o tome kako vam svi skidaju točkove sa autobusa.
mir5 wrote: a moram priznati malo me i sramota pricati sa nekim ko voli klub koji 30 godina nije osvojio titulu šampiona![]()
-
missko
#1725 Re: Chelsea FC
Kad je Costa u pitanju to je muska igra a kad je u pitanju Lucas onda je to cist crveni ako sam ja dobro skontao ovog Murinjovca