60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
svakako_lud

#1701 Re: 60 MINUTA - All about

Post by svakako_lud »

Alcho.1980 wrote:
svakako_lud wrote:
Alcho.1980 wrote:
I onda je Radoncic preko noci za Bakira postao ugledni biznismen i privatnik sa uspjesnom vizijom kako pomoci BiH-a i njenom narodu.

SVAKA CAST BAKIRE!!!!
Hajde svega ti nađi barem jednu emisiju koja opravdava tvoje tvrdnje da je pazio Ščepu i da je postao takav kakvim ga ti opisa...
Sve i jedna predizborna emisija u kojoj su ucestvovali stranacki lideri.
Samo daj jedan primjer kako ga je to mazio i pazio drugačije nego bilo koga od ostalih gostiju i sve ti onda vjerujem.....
Možda onda kad je "zblanuto" gledao onaj izvod iz banke što mu je Zlatko pokazao gdje crno na bijelo stoji da je u talu sa Miškovićem ?
Nagradno je pitanje samo ostalo ko li je nabavio te papire Lagumdžiji... Nekako mi sve miriše na osobu sa inicijalima B.H. .... I sa tim potezom možda i spriječio da ova zemlja ode definitivno u tri lijepe materine što bi nam se i desilo da je Ščepo i pobijedio...
ultima_palabra

#1702 Re: 60 MINUTA - All about

Post by ultima_palabra »

svakako_lud wrote:Samo daj jedan primjer kako ga je to mazio i pazio drugačije nego bilo koga od ostalih gostiju i sve ti onda vjerujem.....
Možda onda kad je "zblanuto" gledao onaj izvod iz banke što mu je Zlatko pokazao gdje crno na bijelo stoji da je u talu sa Miškovićem ?
Nagradno je pitanje samo ostalo ko li je nabavio te papire Lagumdžiji... Nekako mi sve miriše na osobu sa inicijalima B.H. .... I sa tim potezom možda i spriječio da ova zemlja ode definitivno u tri lijepe materine što bi nam se i desilo da je Ščepo i pobijedio...
Naravno... ono će možda ostati jedan od važnijih datuma u odbrani BiH, uz 2.maj 1992. i još neke datume ;-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1703 Re: 60 MINUTA - All about

Post by ladyblue18 »

nissanmicra wrote:A jos jedan razlog sutnje u "sex-aferi" je taj sto je Bakirova zenica asistent na tom istom Pravnom fakultetu, pa je vrlo moguce da je i ona polagala ispite na nacin na koji su to radile i neke studentice u Tuzli, pa mu je bilo bolje da suti nego da prica.Ovo je moj drugi primjer.
Tek se registrovao i vrijedjas neciju zenu bez ikakvog dokaza, a to nema veze sa temom.

Ban.
Alcho.1980

#1704 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alcho.1980 »

Malo sam bi odsutan...

U BHDANI-ma broj od 693 od 24.09.2010.g. ima lijep text i jos ljepsu naslovnicu o njihovom paktu (Lagumdzija-Radoncic).
A taj papir je Zlaja izvukao pod pritiskom nekoliko clanova nisam siguarn, ali mislim da su iz Glavnog odbora SDP-a, jer se javnost pocela buniti protiv njihovog ocitog dogovora.

A takodjer u BHDANI-ma broj 645 od 23.10.2009.g. dama koja trazi dokaze o razgovorima (koji za nju ne postoje) ima transkript dijela tih razgovora, a za ostatak nek zamoli Bakira da ih objavi
Alcho.1980

#1705 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alcho.1980 »

Takodjer jos jedan od blamova Bakira i 60 minuta su tzv. teroristi na koje su oni upozoravali mjesecima i godinama a koji opet predstavljaju veliku prijetnju po drzavu, narod, strane institucije i diplomate i ne znam po sta jos a radi se Rustmpasicu i drugim.
Samo za napomenu kod nekih od njih su nadjeni bajonet, maskirno odjelo, vojni dvogled pa sami zakljucite sta se moze od terorizma izvesti sa tom opremom????

Optuznica i je podignuta samo zato sto je Gregorijan bio nezadovoljan sa njihovom oslobadjajucom presudom i uz medijsku podrsku 60 minuta podignuta je nova optuznica, koja ce opet kako stvari stoje biti odbacena. Ne znam samo da li ce i kako 60 minuta progovoriti o ovom slucaju sada kada su pusteni na slobodu i kada se odbaci optuznica.
Vjerovatno nikako, kao sto sute i u slucaju oslobadjajuce presude Brankovicu za "po zakonu" kupljen stan.
Sve ovo mi lici na montiranje afera odredjenim ljudima a 60 minuta medijska podrska (servis) u korist istih.

Sjetimo se samo davljenja sa Brankovicem i njegovim stanom, a sada ispade da ga je fakat "kupio po zakonu"

Jos jedna u nizu propalih Bakirovih montiranih afera!!!!
vee-jay

#1706 Re: 60 MINUTA - All about

Post by vee-jay »

Alcho.1980 wrote: Sjetimo se samo davljenja sa Brankovicem i njegovim stanom, a sada ispade da ga je fakat "kupio po zakonu"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alcho.1980

#1707 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alcho.1980 »

vee-jay wrote:
Alcho.1980 wrote: Sjetimo se samo davljenja sa Brankovicem i njegovim stanom, a sada ispade da ga je fakat "kupio po zakonu"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

COVJEK OD ZAKONA !!! :-D
seln

#1709 Re: 60 MINUTA - All about

Post by seln »

Ma ja, ba. :D
Dani su u ovoj kampanji bili neutralni i objektivni.
medoIL

#1710 Re: 60 MINUTA - All about

Post by medoIL »

Boze sacuvaj , zar jos citate ove gluposti ... Mislim konkretno na magazin Dani ...
samo malo

#1711 Re: 60 MINUTA - All about

Post by samo malo »

Sto je ova drzava dobra, kad drzavni sud osudi pedofila ili onda je to islamofobija, pritisak na pravosudje, korumpirani sudije, a kad oslobode Brankovica i Bicakcica onda govorimo o slovu zakona i pravdi :D
wolf07

#1712 Re: 60 MINUTA - All about

Post by wolf07 »

samo malo wrote:Sto je ova drzava dobra, kad drzavni sud osudi pedofila ili onda je to islamofobija, pritisak na pravosudje, korumpirani sudije, a kad oslobode Brankovica i Bicakcica onda govorimo o slovu zakona i pravdi :D

Moze i obrnuto, kad osude pedofila kazu u 60min da je to pobjeda pravde a kad se oslobodi Brankovic, Bicakcic, Covic, Ivanic (jbt, imal' koji politicar da nije optuzen pa onda oslobodjen?) eh onda je to uticaj politike, mracni talovi iza paravana etc. etc.!
Been

#1713 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Been »

prilog o Bosiću je urenebesan... Vasković :thumbup: :thumbup:
NightSkyWalker

#1714 Re: 60 MINUTA - All about

Post by NightSkyWalker »

U cijim je rukama Bakir i njegova emisija?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1715 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Chmoljo »

NightSkyWalker wrote:U cijim je rukama Bakir i njegova emisija?
u mojim.
vee-jay

#1716 Re: 60 MINUTA - All about

Post by vee-jay »

Chmoljo wrote:
u mojim.
kako se zvao onaj mali klinjo koji je za avatara imao onu bubu koja citavo vrijeme hoda u obliku osmice? :D
nosara

#1717 Re: 60 MINUTA - All about

Post by nosara »

vee-jay wrote:
Chmoljo wrote:
u mojim.
kako se zvao onaj mali klinjo koji je za avatara imao onu bubu koja citavo vrijeme hoda u obliku osmice? :D
istocnjak...? :-)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1718 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Chmoljo »

vee-jay wrote:
Chmoljo wrote:
u mojim.
nije to ovaj, ali taj Vozdra raja je također na forumu... mislim da ga je lako skontati :mrgreen:
ultima_palabra

#1719 Re: 60 MINUTA - All about

Post by ultima_palabra »

Ma kako nije, nemoguće da imaju dvojica ovakvih? :-)
nosara

#1720 Re: 60 MINUTA - All about

Post by nosara »

Chmoljo wrote:
vee-jay wrote:
nije to ovaj, ali taj Vozdra raja je također na forumu... mislim da ga je lako skontati :mrgreen:
vozdra raja... :D a, jel istocnjak tute...?
vee-jay

#1721 Re: 60 MINUTA - All about

Post by vee-jay »

hehe, a bas se ponadah, nekako iste gore list :D
NightSkyWalker

#1722 Re: 60 MINUTA - All about

Post by NightSkyWalker »

Jednog dana ce gradjani skontati da nema smisla placati FTV pretplatu jer se tim parama finansira medijsko-politicka kriminalna hobotnica. Umjesto da gradjani dobiju tacnu i objektivnu informaciju koju zasluzuju, oni putem ovog medija koji je davno prestao biti javni servis a postao privatna prcija SDP-ovaca i njihovih kriminalaca dobijaju lazi, papanluk, i referate pristigle iz centrale stranke im pokroviteljske.

Ipak je isuvise ocigledno.
poznanik

#1723 Re: 60 MINUTA - All about

Post by poznanik »

NightSkyWalker wrote:Jednog dana ce gradjani skontati da nema smisla placati FTV pretplatu jer se tim parama finansira medijsko-politicka kriminalna hobotnica.

Ne plaća se pretplata federalnoj tv, već taksa državi na posjedovanje radio-tv difuznih aparata, a novac od prikupljene takse raspoređuju državne vlasti. FTV pripadne jako mali procenat.

Ponekad se prvo informiraj pa piši svoje komentare.
snaga_znanja

#1724 Re: 60 MINUTA - All about

Post by snaga_znanja »

NightSkyWalker wrote:Jednog dana ce gradjani skontati da nema smisla placati FTV pretplatu jer se tim parama finansira medijsko-politicka kriminalna hobotnica. Umjesto da gradjani dobiju tacnu i objektivnu informaciju koju zasluzuju, oni putem ovog medija koji je davno prestao biti javni servis a postao privatna prcija SDP-ovaca i njihovih kriminalaca dobijaju lazi, papanluk, i referate pristigle iz centrale stranke im pokroviteljske.

Ipak je isuvise ocigledno.
Pa ti onda predlazes da mi odmah uplatimo 6 markica na racun od SDA? Ili mozda da uvedemo pretplatu za novine. Pa da pravimo novog malog monstrumcica za SDA?
BSn

#1725 Re: 60 MINUTA - All about

Post by BSn »

Ne pratim 60 dekika godinama, al' ponekad uhvatim koju minutu i samo potvrdim vec potvrdjeno - Bakirova emsija je na nivo Avaza.
Tematika nekih priloga zna biti interesantna i za razliku od Avaza istinitija, al' je stil izrazavanja klasicni avazovski. Osim toga, cini se da je covjek ispucao svu problematiku Federacije, pa mu je vec godinama glavna (gotovo jedina) preokupacija Dodik i RS, kojim pocinje i zavrsava emisije. Ufur'o se da vodi neki rat s Dodikom, sta li.

Avaz i Bakir - olicenje dna u kojem se nalazi novinarstvo u BiH (cast izuzetcima).
Locked