TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
samo_ovaj_put
#1701 Re: TENIS
i ako sam ja igrao dvicu na kladionici?
- burek_in_space
#1702 Re: TENIS
@bailaor - opomena pred ban.
@Tijana_NS - mani se zakuhavanja, toplo ti preporuchujem.
@Tijana_NS - mani se zakuhavanja, toplo ti preporuchujem.
-
Mustang1
#1703 Re: TENIS
Pa kvota 1samo_ovaj_put wrote:i ako sam ja igrao dvicu na kladionici?
- ultima_palabra
#1705 Re: TENIS
Nije baš neki način da se završi turnir, ali drago mi je zbog Amera, djeluje kao vrlo dobar dečko
Ovaj egzibicioni meč bila dobra zajebancija... znao sam da je ovaj Džumhur sitan, ali ovoliko
Pa Amer je za glavu i po veći od njega, a nije ni on neki gorostas.
Ovaj egzibicioni meč bila dobra zajebancija... znao sam da je ovaj Džumhur sitan, ali ovoliko
- zimzelen
#1706 Re: TENIS
Pa, Amer sa 196 cm i 93 kg i nije neko za usporedbu iako je Damir fakat sitan.ultima_palabra wrote:Nije baš neki način da se završi turnir, ali drago mi je zbog Amera, djeluje kao vrlo dobar dečko![]()
Ovaj egzibicioni meč bila dobra zajebancija... znao sam da je ovaj Džumhur sitan, ali ovolikoPa Amer je za glavu i po veći od njega, a nije ni on neki gorostas.
- cappy_tempo
#1707 Re: TENIS
sjecam se dok sam ja trenirao tenis,a prestao prije jedno 5 godina,uglavnom damir malo veci od mreze bioultima_palabra wrote:Nije baš neki način da se završi turnir, ali drago mi je zbog Amera, djeluje kao vrlo dobar dečko![]()
Ovaj egzibicioni meč bila dobra zajebancija... znao sam da je ovaj Džumhur sitan, ali ovolikoPa Amer je za glavu i po veći od njega, a nije ni on neki gorostas.
- zimzelen
#1708 Re: TENIS
Da se dobar glas daleko cuje, govori i da je zvanicna web stranica ATP tour-a objavila osvrt na sjajni povratak Amera Delica i trijumf u Sarajevu na tek drugom turniru u godini!
http://www.atpworldtour.com/Tournaments ... -Tour.aspx
http://www.atpworldtour.com/Tournaments ... -Tour.aspx
-
Arma-Sarma
#1710 Re: TENIS
Balvan je bolestan.ultima_palabra wrote:I švedski balvan napolju
- ultima_palabra
#1711 Re: TENIS
Ili ne podnosi temperature preko 20 stepeni?Arma-Sarma wrote:Balvan je bolestan.ultima_palabra wrote:I švedski balvan napolju
-
Arma-Sarma
#1712 Re: TENIS
Steroidni pazi se, dr. Ivo gazi sve!
- ultima_palabra
#1714 Re: TENIS
Ovaj gornji dio žrijeba je koma 
- zimzelen
#1715 Re: TENIS
Divi to-'svedski balvan', a meni se prigovara kad Misicavog iz Manacora oslovim - Trkasa kokos!?ultima_palabra wrote:I švedski balvan napolju
- ultima_palabra
#1716 Re: TENIS
9>0zimzelen wrote:Divi to-'svedski balvan', a meni se prigovara kad Misicavog iz Manacora oslovim - Trkasa kokos!?ultima_palabra wrote:I švedski balvan napolju
- zimzelen
#1717 Re: TENIS
Prema pravilima ATP-a, nakon povrede zamrznut mi je ranking negdje oko 200. mjesta, s mogućnošću da nakon povratka na terene igram 12 turnira pod tim rankingom. Do septembra i US Opena planirao sam doći barem do tog rankinga, a nakon Sarajeva to se čini potpuno realnim. (Amer Delic u Dnevnom avazu)
Nikad nisam cuo da je poslije povrede zamrznut ATP ranking za 12 vec 8 turnira (to upravo koristi Karlovic, recimo), ali Amer bi to kao profesionalac morao bolje znati. Ili je po srijedi challenger nivo, pa je tamo malo vise sanse za povratak dato!?
Nikad nisam cuo da je poslije povrede zamrznut ATP ranking za 12 vec 8 turnira (to upravo koristi Karlovic, recimo), ali Amer bi to kao profesionalac morao bolje znati. Ili je po srijedi challenger nivo, pa je tamo malo vise sanse za povratak dato!?
- ultima_palabra
#1718 Re: TENIS
zimzelen wrote:Prema pravilima ATP-a, nakon povrede zamrznut mi je ranking negdje oko 200. mjesta, s mogućnošću da nakon povratka na terene igram 12 turnira pod tim rankingom. Do septembra i US Opena planirao sam doći barem do tog rankinga, a nakon Sarajeva to se čini potpuno realnim. (Amer Delic u Dnevnom avazu)
Sa igrom koju je pokazao u Sarajevu, Amer može ponovo u Top 100. Jedini problem je što je sve manje brzih podloga u kojima može igrati servis-volej igru učinkovito. Ipak tipujem na njega da uradi to ako ostane zdrav (to je veliko pitanje, jer u intervjuima navodi da konstantno ima nekih problema sa koljenom).Q. What is a protected ranking and who is eligible?
A. A player may petition the CEO for an Entry Protection when he is physically injured and does not compete in any tennis event for a minimum period of six months. The written petition must be received within six months of his last tournament.
The Entry Protection shall be a position in the South African Airways ATP Rankings, as determined by the player's average South African Airways ATP Rankings position during the first three months of his injury. The Entry Protection shall be for entry into the main draw or qualifying competition or for special exempt consideration. The Entry Protection shall not be used for seeding purposes, Lucky Loser consideration or for entry into the Barclays ATP World Tour Finals.
The Entry Protection shall be in effect for either the first nine tournaments that the player competes in using the Entry Protection (excluding wild cards and entries as a Direct Acceptance with his current position in the South African Airways ATP Rankings) or for the period up to nine months beginning with the first tennis event that the player competes in, whichever occurs first.
-
Arma-Sarma
#1719 Re: TENIS
Ta će Karlović, ta Bandera samo zna servirat. Sinoć je servisom triput oduzeo servis Simonu!
- ultima_palabra
#1720 Re: TENIS
Gulbis imao 1 winner i 28 neforsiranih grešaka
Znam da tu ima malo i ko je na drugoj strani mreže, ali to je najgora statistika koju sam ikad vidio
Trebala bi postojati neka kazna za takvu igru.
http://img199.imageshack.us/i/iw11gulbisdjokovic.jpg/
http://img199.imageshack.us/i/iw11gulbisdjokovic.jpg/
- zimzelen
#1721 Re: TENIS
Drvosjeca iz Tandilla imao 1:6 u drugom setu u tie-break i ja prebacio, mislio ide u treci set, sta cu gledati - kad covjek pobijedio 9:7!? Spasio 5 set lopti protiv tradicionalno vrlo cvrstog Kohlija!? Uzivam u Del Potrovoj igri, nadam se da ce i Misicavog toreadora iz Menorce razbiti i podici pehar. Ovako samo mogu nesretni ljubicici nalijetati na njega u prvom -drugom kolu i gubiti hrpu bodova zbog loseg rankinga izazvanog povredom. Njemu je mjesto u Top 5 i nista manje od toga.
- ultima_palabra
#1722 Re: TENIS
Kohli se često prepadne kada je u prednosti. Delpo izgleda dobro, kretanje mu je malo lošije zbog čega često mora ići u raskorak kad vraća lopticu. Utrošio je puno snage, što mu može odmoći protiv Robreda koji je fizički uvijek besprijekoran.zimzelen wrote:Drvosjeca iz Tandilla imao 1:6 u drugom setu u tie-break i ja prebacio, mislio ide u treci set, sta cu gledati - kad covjek pobijedio 9:7!? Spasio 5 set lopti protiv tradicionalno vrlo cvrstog Kohlija!? Uzivam u Del Potrovoj igri, nadam se da ce i Misicavog toreadora iz Menorce razbiti i podici pehar. Ovako samo mogu nesretni ljubicici nalijetati na njega u prvom -drugom kolu i gubiti hrpu bodova zbog loseg rankinga izazvanog povredom. Njemu je mjesto u Top 5 i nista manje od toga.
-
Mustang1
#1724 Re: TENIS
Sta se desava na Indan Welsu .. Od onog cirkusa na pocetku ja prestao pratit .. toliko sam cekao radi kladionice taj turnir i onda na pocetku banana

- ultima_palabra
#1725 Re: TENIS
Šta ovo Troicki radi
Mogao bi dobiti novo ime: Ben Dover