Longplay wrote:Na jednom simpoziju je Amor Masovic rekao da ima nade za buducnost nase zemlje SAMO i SAMO zbog njene omladine!
Svaka vam cast za ovu akciju i sto ste pomogli da Edis i njegova familija (a i svi mi) upoznaju onu plemenitu stranu Bosne i njenih ljudi!!!
Aferim svima koji su na bilo koji nacin ucestvovali u ovoj akciji!!
Dobri narode cao,
da vam se svima javim, ja sam pocela skupljati novac u svojoj firmi. Obisla sam samo 2 sprata i prikupila vec 180 KM od 30-tak ljudi. Nastavljam poslije pauze, jer su mnogi izasli na dorucak. Sutra takodje kupim novac, mnogi su rekli da ce donijeti prilog meni u kancelariju, nadam se da cu prikupiti pristojnu sumu.
Isto tako je vise njih vec prije prikupilo izmedju sebe novac i uplatilo na racun, ja sam im se zahvalila u ime porodice Hodzic i u nase ime.
Sinoc je bilo lijepo druziti se sa vama, atmosfera je bila predivna, toliko divnih ljudi, toliko lijepih zelja za ovu siromasnu i zaboravljenu porodicu. Posebno me dirnula Munira, zena plemenitog srca, neka je Allah nagradi. Amrica, Emir, Brankica, Lejla, Ajdin, @HAVANA, @TITO su me odusevili, iako ih vecinu od prije poznajem. Zato dragi moji, nastavljamo dalje da Hodzicima pomognemo da mogu zivjeti od svog rada i kako rece Edis, da i oni mogu poslije pomoci drugim nevoljnicima.
POZZ do sljedeceg javljanja......