Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
zonbirile

#1701 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by zonbirile »

Baron_Samedi wrote::D Zonbrile je jedan od najvisprenijih forumasa. Kratko ali u sridu, cesto uz dozu meni bliskog humora.
----------------------------
hvala,trudim se
Sarajevski

#1702 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by Sarajevski »

pa ovo je genijalno!
kakav tekst, kakav junak taj bubonja. bosanski wyatt earp spasio moldavsku ravu...
shta se radi s viktorije hahahahha

molim obratiti paznju na boldovane dijelove

Tridesetogodišnja Moldavka Viktorija Kirica, udata Halilčević, prije petnaest dana u tuzlanskom porodilištu rodila je 3,5 kilograma tešku i zdravu mušku bebu, Ibrahima.

Kako je i na koji način došlo do bračne veze između Sulejmana, starog 62 godine, i Viktoije Kirice iz Moldavije? Priča je duga, zanimljiva, potresna i poučna.

Bubonji je, nakon što se razveo prije dvadesetak godina, dosadio samački život, pa je riješio da se okućari oženi. Slučajno je saznao za mladu, lijepu i pametnu Moldavku Viktoriju Kiricu, koja je nasjela na lažna obećanja da će kod trgovaca bijelim robljem, bolje rečeno makroa, na brzu ruku zaraditi velike pare. Došla je iz bijede, iz sela Kišinov. Upala je u mračne vode beskrupuloznih moćnika, a onda je iznenada došao on, Sulejman Halilčević Bubonja, njeno svjetlo na kraju tunela, spasilac.

- Čuo sam šta se sve radi s Viktorije pa sam joj poručio: „Bježi od njih, tu sam da te spasim.“ Vjerujte, kasnije sam saznao, bježala je ozrenskim bespućem, u selu Panjik je prošla kroz minsko polje i javila se da je stigla u Gračanicu. S obzirom na to da nije imala papire, sakrio sam je kod jednog prijatelja, a onda se dao na to da joj boravak legalizujem u skladu sa zakonom. Ali, to nije išlo, svi su obećavali, pa lagali i ona je dobila izgon. Platio sam joj avionsku kartu Sarajevo - Beč Hinčestija u Moldaviji.

Obećao sam joj da je neću zaboraviti, da ću je naći u njenom selu i da ćemo se vjenčati, da ćemo opet doći u Bosnu i da ćemo biti sretni, da ćemo imati djecu. Ona to nije vjerovala - priča Sulejman, danas sretni babo.

Obećano, učinjeno. Halilčević je za nekoliko mjeseci sjeo u avion i u Moldaviji našao svoju ljubav. Bio je to šok za Viktoriju, za njenu majku Mariju, sestru Judmilu, šok u pozitivnom smislu. Svi su Sulju od Bosne prihvatili kao svog najrođenijeg, a Suljo ih je iznenadio pripremljenim dokumentima za vjenčanje. Jedno drugom Suljo i Viktorija su se zakleli na vjernost. Nedugo potom Viktorija je dobila tzv. D-vizu koju mora produžavati svake godine, ali joj ona omogućava da može živjeti sa svojim Suljom u, kako kaže, lijepoj BiH.

Viktorija je presretna. Kaže da velika razlika u godinama nije nikakva prepreka, jer je Suljo dobar, pažljiv i zaslužan je za njen spas iz mraka.
nellington

#1703 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by nellington »

Suljo izuva!

Znači, plačem :lol:
callmethebreeeze

#1704 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by callmethebreeeze »

avaz ce poseljaciti sve sto se da poseljaciti, novinarstvo, javni zivot. ama bas sve cega se dotaknu postane ili teferic ili linc. ova prica sama po sebi i nije losa, ali se vidi da je radjena po muskosovinisticko-krkanskoj matrici. meni bi bilo puno zanimljivije cuti pricu te jadne zene, suljo je tu sporedna uloga.
therrarrius

#1705 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by therrarrius »

Ovo vise nije ni smjesno, ali ipak... :lol:
Image
Obuca9

#1706 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by Obuca9 »

Image

Jel' se baš PREVRNO ili se možda PREVRNUO :roll:
samo malo

#1707 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by samo malo »

Ma razgolitio se
Vares City

#1708 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by Vares City »

hz__semir wrote:Image

Jel' se baš PREVRNO ili se možda PREVRNUO :roll:
Pa pise eto da se prevn'ouo :-) :lol: :run:
zonbirile

#1709 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by zonbirile »

obadvoje netačno,po novobošnjačkom bi trebalo PRETURIO
Qler

#1710 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by Qler »

Nije obadovje nego oboje :D
zonbirile

#1711 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by zonbirile »

Qler wrote:Nije obadovje nego oboje :D
-----------------------------
očito ne znaš novosti u pravopisu.Nas četverica smo se složili
Qler

#1712 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by Qler »

Znao sam ja da je moja nena pismenija od mene :D
samo malo

#1713 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by samo malo »

zonbirile wrote:
Qler wrote:Nije obadovje nego oboje :D
-----------------------------
očito ne znaš novosti u pravopisu.Nas četverica smo se složili
Ako mi vjerujes, krenO sam mu napisati odgovor i da ubacim neku cetvericu petericu, ali eto preduhitrO si me :bih:
samo malo

#1714 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by samo malo »

Qler wrote:Znao sam ja da je moja nena pismenija od mene :D
Ja sam mojoj to i rekO, kaze ona meni "pasce jedno, nalet te bilo".
zonbirile

#1715 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by zonbirile »

Qler wrote:Znao sam ja da je moja nena pismenija od mene :D
------------------------------------------
drug moj,malo su ohladili,kako su počeli kontao sam dogurače do Antinog-okolo kućnog pišala.
Ridjobrki

#1716 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by Ridjobrki »

zonbirile wrote:
skojotovski wrote:ima li ko da postavi "analiticki" text Vlastimira Mijovica iz GlAbala ili Avaza od petka - naslov je U cemu je prednost Radoncica?
----------------------------------------
pa šta imaš tu analizirati,plačeni novinar u gazdinim novinama "objektivno" piše o predsjedničkom kandidatu,koji je slućajno pomenuti gazda.
Da li onda možemo zaključiti da se SBB uspjela izboriti za naklonost Avaza? :lol: :lol: :lol:
zonbirile

#1717 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by zonbirile »

sto posto,ne smije se više pisati 100% to je logo Lepog Hareta.Alibaba i 40 hajduka je bio mala maca za ove sjecikese.Sreća ne da im Bog,ovaj iz SBB izgleda šenuo,nešto poput Hjuarda Hjuza.Nadati se da počene pišati u flaše.
callmethebreeeze

#1718 Re: Jos jedan Avazov biser :)

jel' ko procitao komentare ispod clanka o onoj tuzlanki sto je svoju novorodjenu bebu ugusila u toaletu doma zdravlja?
:-) :-) :-)
callmethebreeeze

#1719 Re: Jos jedan Avazov biser :)

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna ... _beba.html

evo ti clanak, citaj komentare. da bog sacuva.
:-) :-)
maslina

#1720 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by maslina »

Ja samo čekam izbore, pa da Avaz nadmaši legendarnu Politikinu naslovnu. Veeeeeelika Slobina slika, a ispod natpis: "Vizionar i strateg"
maslina

#1721 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by maslina »

callmethebreeeze wrote:http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna ... _beba.html

Nešto kontam... Osim što smo se ponašanjem vratili 50 godina unazad, ljudi su se počeli izražavati kao 200 godina prije.
Imam osjećaj da 100-godišnjaci koriste internet.
RosaSpinosa

#1722 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by RosaSpinosa »

.
Last edited by RosaSpinosa on 07/11/2012 20:25, edited 1 time in total.
callmethebreeeze

#1723 Re: Jos jedan Avazov biser :)

kakavdanakneiskustvu wrote:
callmethebreeeze wrote:http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna ... _beba.html

otkud ljudima to da je ova osoba kurva,tek tako nekoga tako obilježavati,vrhunac je ono da je treba isfaširati
kretena koji tako misle je napretek, ali zasto im najtirazaniji list u zemlji daje platformu gdje mogu iznositi svoje bljuvotine? e, to mi nije jasno....
SenSen

#1724 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by SenSen »

Citala sam ove komentare danas, povraca mi se od njih :x Primjetite kako jedan "muskarcina" poziva na silovanje ove djevojke ("napraviti joj redaljku") i to se jos potpisao punim imenom i prezimenom. Fuj :x

A odakle im tolika mrznja prema njoj? Jer je zensko koja je ucinila nesto sto zene ni slucajno ne smiju, povrijedila dijete. Sada je treba kazniti na najmorbidniji nacin, jer nije pravo "zenstveno" zensko.. Mislim da njih nije briga za mrtvu bebu, nego je prvi prioritet dovodjenje u red te neprirodne bludnice (sarkazam). Mob mentality u 100km/h... Ovim simpeltonima nije ni palo na pamet da je vjerovatno u pitanju neka psihoza ili drugi poremecaj, kao sto je uobicajeno sa ovakvim slucajevima. Ocigledno nije ni znala da je trudna. To bi inace trebao biti znak da nije sve u redu sa njom..
callmethebreeeze

#1725 Re: Jos jedan Avazov biser :)

SenSen wrote:Citala sam ove komentare danas, povraca mi se od njih :x Primjetite kako jedan "muskarcina" poziva na silovanje ove djevojke ("napraviti joj redaljku") i to se jos potpisao punim imenom i prezimenom. Fuj :x

A odakle im tolika mrznja prema njoj? Jer je zensko koja je ucinila nesto sto zene ni slucajno ne smiju, povrijedila dijete. Sada je treba kazniti na najmorbidniji nacin, jer nije pravo "zenstveno" zensko.. Mislim da njih nije briga za mrtvu bebu, nego je prvi prioritet dovodjenje u red te neprirodne bludnice (sarkazam). Mob mentality u 100km/h... Ovim simpeltonima nije ni palo na pamet da je vjerovatno u pitanju neka psihoza ili drugi poremecaj, kao sto je uobicajeno sa ovakvim slucajevima. Ocigledno nije ni znala da je trudna. To bi inace trebao biti znak da nije sve u redu sa njom..
slazem se sto posto. ja da sam urednik avaza, a fala alahu nisam, nikada ne bih objavio ime i prvo slovo prezimena ove zene. i niposto ne bih dopustio kretenima da se izivljavaju u komentarima.
Post Reply