----------------------------Baron_Samedi wrote:Zonbrile je jedan od najvisprenijih forumasa. Kratko ali u sridu, cesto uz dozu meni bliskog humora.
hvala,trudim se
Moderator: anex
----------------------------Baron_Samedi wrote:Zonbrile je jedan od najvisprenijih forumasa. Kratko ali u sridu, cesto uz dozu meni bliskog humora.

Pa pise eto da se prevn'ouohz__semir wrote:
Jel' se baš PREVRNO ili se možda PREVRNUO
-----------------------------Qler wrote:Nije obadovje nego oboje
Ako mi vjerujes, krenO sam mu napisati odgovor i da ubacim neku cetvericu petericu, ali eto preduhitrO si mezonbirile wrote:-----------------------------Qler wrote:Nije obadovje nego oboje
očito ne znaš novosti u pravopisu.Nas četverica smo se složili
Ja sam mojoj to i rekO, kaze ona meni "pasce jedno, nalet te bilo".Qler wrote:Znao sam ja da je moja nena pismenija od mene
------------------------------------------Qler wrote:Znao sam ja da je moja nena pismenija od mene
Da li onda možemo zaključiti da se SBB uspjela izboriti za naklonost Avaza?zonbirile wrote:----------------------------------------skojotovski wrote:ima li ko da postavi "analiticki" text Vlastimira Mijovica iz GlAbala ili Avaza od petka - naslov je U cemu je prednost Radoncica?
pa šta imaš tu analizirati,plačeni novinar u gazdinim novinama "objektivno" piše o predsjedničkom kandidatu,koji je slućajno pomenuti gazda.
Nešto kontam... Osim što smo se ponašanjem vratili 50 godina unazad, ljudi su se počeli izražavati kao 200 godina prije.callmethebreeeze wrote:http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna ... _beba.html
evo ti clanak, citaj komentare. da bog sacuva.
![]()
kretena koji tako misle je napretek, ali zasto im najtirazaniji list u zemlji daje platformu gdje mogu iznositi svoje bljuvotine? e, to mi nije jasno....kakavdanakneiskustvu wrote:callmethebreeeze wrote:http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna ... _beba.html
evo ti clanak, citaj komentare. da bog sacuva.
![]()
otkud ljudima to da je ova osoba kurva,tek tako nekoga tako obilježavati,vrhunac je ono da je treba isfaširati
slazem se sto posto. ja da sam urednik avaza, a fala alahu nisam, nikada ne bih objavio ime i prvo slovo prezimena ove zene. i niposto ne bih dopustio kretenima da se izivljavaju u komentarima.SenSen wrote:Citala sam ove komentare danas, povraca mi se od njihPrimjetite kako jedan "muskarcina" poziva na silovanje ove djevojke ("napraviti joj redaljku") i to se jos potpisao punim imenom i prezimenom. Fuj
![]()
A odakle im tolika mrznja prema njoj? Jer je zensko koja je ucinila nesto sto zene ni slucajno ne smiju, povrijedila dijete. Sada je treba kazniti na najmorbidniji nacin, jer nije pravo "zenstveno" zensko.. Mislim da njih nije briga za mrtvu bebu, nego je prvi prioritet dovodjenje u red te neprirodne bludnice (sarkazam). Mob mentality u 100km/h... Ovim simpeltonima nije ni palo na pamet da je vjerovatno u pitanju neka psihoza ili drugi poremecaj, kao sto je uobicajeno sa ovakvim slucajevima. Ocigledno nije ni znala da je trudna. To bi inace trebao biti znak da nije sve u redu sa njom..