barhana?Naslovnica wrote:Pikolo mondosafke wrote:brzo ljudi, đe imaju dobre lazanje
nešto mi prahnule
Najbolji restoran u Sarajevu
- thekupus
#1701 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
- beni-bu-man
#1702 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
thekupus wrote:barhana?Naslovnica wrote:Pikolo mondosafke wrote:brzo ljudi, đe imaju dobre lazanje
nešto mi prahnule
-
walk_M-A-N
#1703 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Danas bila neka politička priča, „naši“ i „evropski“, davali neke nebitne izjave.
Jedino interesantno da se ta „politika“ dešava u restoranu 4SGS.
Odriješili kesu, za narodno dobro. I zaključili tako u 4S da su se „elite“ previše odvojile od građana..
Odriješili kesu, za narodno dobro. I zaključili tako u 4S da su se „elite“ previše odvojile od građana..
- holowey
#1704 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
jasta, trebali su sjesti u moscanicuwalk_M-A-N wrote:Danas bila neka politička priča, „naši“ i „evropski“, davali neke nebitne izjave.
-
addy_sa
#1705 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
trebali su sjediti u institucijama drzavnim predvidjenim za susrete sa gostima a nije da ih nema a ne po kafanama i restoranimaholowey wrote:jasta, trebali su sjesti u moscanicuwalk_M-A-N wrote:Danas bila neka politička priča, „naši“ i „evropski“, davali neke nebitne izjave.
- holowey
#1706 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
za formalni sastanak se slazem, ali za neformalni susret kakav je ovo bio, kafane i restorani su primjereniji...addy_sa wrote:trebali su sjediti u institucijama drzavnim predvidjenim za susrete sa gostima a nije da ih nema a ne po kafanama i restoranimaholowey wrote:jasta, trebali su sjesti u moscanicuwalk_M-A-N wrote:Danas bila neka politička priča, „naši“ i „evropski“, davali neke nebitne izjave.
-
addy_sa
#1707 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
[/quote]
trebali su sjediti u institucijama drzavnim predvidjenim za susrete sa gostima a nije da ih nema a ne po kafanama i restoranima[/quote]
za formalni sastanak se slazem, ali za neformalni susret kakav je ovo bio, kafane i restorani su primjereniji...[/quote]
tri člana Predsjedništva su 24h to što jesu pogotovo skupa na jednom mjestu, formalno ili neformalno. Sto ne naprave Konak kako treba pa sjede i formalno i neformalno zar ne .. nego, mene zanima ko je od njih trojice "šarnuo" na kraju račun za reprezantaciju
trebali su sjediti u institucijama drzavnim predvidjenim za susrete sa gostima a nije da ih nema a ne po kafanama i restoranima[/quote]
za formalni sastanak se slazem, ali za neformalni susret kakav je ovo bio, kafane i restorani su primjereniji...[/quote]
tri člana Predsjedništva su 24h to što jesu pogotovo skupa na jednom mjestu, formalno ili neformalno. Sto ne naprave Konak kako treba pa sjede i formalno i neformalno zar ne .. nego, mene zanima ko je od njih trojice "šarnuo" na kraju račun za reprezantaciju
-
addy_sa
#1708 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Zaboravio sam u jednom od prethodnih postova dodati veoma, veoma prijatno iznenađenje hranom (ukus, izgled, priprema i serviranje) u Superfoodu 
- dječak sa šibicama
#1709 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Zanima me Nanina sofra na Skenderiji, kakvi su dojmovi, ako je neko bio, jeo?
Kakvo im je pecenje, pita?
- Banksy
#1710 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Samo da primjetim, malo ga pretjeraše s Naninom sofrom, Avlijom, Sahanom, Dedom, Tepsijom itd
kod nas je sve ili Tarhana ili Beverly Hills
u stvari, i ne znam koje ime bi mi leglo...

- dječak sa šibicama
#1711 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Imena jesu glupa, ali to je u nasijeh biznismena i ugostitelja nacin da privuku musterije na "domacu kuhinju" 
Sta fali imenu recimo Bife Olimpik
Sta fali imenu recimo Bife Olimpik
- duga puska
#1712 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
a dosta je brate i talijanskih imena za sve gdje se espreso kafa mogla popiti ili nesto od tijesta pojesti, a nije pita...Banksy wrote:Samo da primjetim, malo ga pretjeraše s Naninom sofrom, Avlijom, Sahanom, Dedom, Tepsijom itdkod nas je sve ili Tarhana ili Beverly Hills
![]()
- nepass1
#1713 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
nikako nije mjesto za otici, drvene klupe, guzica zaboli, ja visok nikako sjesti ko covjek. narucili piletinu u curry sosu. sos led iz frizidera, sitni cevap mlak.dječak sa šibicama wrote:Zanima me Nanina sofra na Skenderiji, kakvi su dojmovi, ako je neko bio, jeo?
narucivali par puta na posao bilo pravo dobro i toplije nego u radnji. i moze se fino najesti.
jbg pecenje i pitu nisam probao.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#1714 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Banksy wrote:Samo da primjetim, malo ga pretjeraše s Naninom sofrom, Avlijom, Sahanom, Dedom, Tepsijom itdkod nas je sve ili Tarhana ili Beverly Hills
![]()
- dječak sa šibicama
#1715 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Da, vidio sam da nije ni r od restorana, vise neka ascinica sa (pre)neudobnim sjedalicama... ali iskreno i vise me interesuje za naruciti hranu. Zato pitam za okuse i kvalitet hrane.nepass1 wrote:nikako nije mjesto za otici, drvene klupe, guzica zaboli, ja visok nikako sjesti ko covjek. narucili piletinu u curry sosu. sos led iz frizidera, sitni cevap mlak.dječak sa šibicama wrote:Zanima me Nanina sofra na Skenderiji, kakvi su dojmovi, ako je neko bio, jeo?
narucivali par puta na posao bilo pravo dobro i toplije nego u radnji. i moze se fino najesti.
- nepass1
#1716 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
pa eto bas smo na poslu komentarisali da iznenada gosti dodju moglo bi im se iz sofre podvaliti kao domacedječak sa šibicama wrote:Da, vidio sam da nije ni r od restorana, vise neka ascinica sa (pre)neudobnim sjedalicama... ali iskreno i vise me interesuje za naruciti hranu. Zato pitam za okuse i kvalitet hrane.nepass1 wrote:nikako nije mjesto za otici, drvene klupe, guzica zaboli, ja visok nikako sjesti ko covjek. narucili piletinu u curry sosu. sos led iz frizidera, sitni cevap mlak.dječak sa šibicama wrote:Zanima me Nanina sofra na Skenderiji, kakvi su dojmovi, ako je neko bio, jeo?
-
Company85
#1717 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Pa jel ti ikad nana pravila piletinu u curry sosu, sta si ocekivaonepass1 wrote:nikako nije mjesto za otici, drvene klupe, guzica zaboli, ja visok nikako sjesti ko covjek. narucili piletinu u curry sosu. sos led iz frizidera, sitni cevap mlak.dječak sa šibicama wrote:Zanima me Nanina sofra na Skenderiji, kakvi su dojmovi, ako je neko bio, jeo?
- vjesticanametli
#1718 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
A vala usrase vise s imenima restorana
- HAVANA
#1719 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
- orinoco
#1720 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
A u džepu vazda nosao fišek inćuna, da se nađe, ako ko naiđe poznatHAVANA wrote:Jes,u mene sefika sto je pravila curry cudo jedno.Dedo se napuca ,pa na mejdan kod nure da se hvali...
- dječak sa šibicama
#1721 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Na siniji se uvijek sushi servirao, sta vi znate hejteri 
- Bluemore
#1722 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Sushi kao kod nane

- drndalo
#1723 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Nanin sashimi... A sto je tek wasabi sos pravila.... 
- orinoco
#1724 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Sa'će HankaBluemore wrote:Sushi kao kod nane![]()
![]()
![]()
- HAVANA
#1725 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
orinoco wrote:A u džepu vazda nosao fišek inćuna, da se nađe, ako ko naiđe poznatHAVANA wrote:Jes,u mene sefika sto je pravila curry cudo jedno.Dedo se napuca ,pa na mejdan kod nure da se hvali...