Najbolji restoran u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
thekupus

#1701 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by thekupus »

Naslovnica wrote:
safke wrote:brzo ljudi, đe imaju dobre lazanje
nešto mi prahnule
Pikolo mondo
barhana?
beni-bu-man

#1702 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by beni-bu-man »

thekupus wrote:
Naslovnica wrote:
safke wrote:brzo ljudi, đe imaju dobre lazanje
nešto mi prahnule
Pikolo mondo
barhana?
:thumbup:
walk_M-A-N

#1703 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by walk_M-A-N »

Danas bila neka politička priča, „naši“ i „evropski“, davali neke nebitne izjave.
Jedino interesantno da se ta „politika“ dešava u restoranu 4SGS.
Odriješili kesu, za narodno dobro. I zaključili tako u 4S da su se „elite“ previše odvojile od građana..
holowey

#1704 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by holowey »

walk_M-A-N wrote:Danas bila neka politička priča, „naši“ i „evropski“, davali neke nebitne izjave.
Odriješili kesu, za narodno dobro. I zaključili tako u 4S da su se „elite“ previše odvojile od građana..
jasta, trebali su sjesti u moscanicu :D
addy_sa

#1705 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by addy_sa »

holowey wrote:
walk_M-A-N wrote:Danas bila neka politička priča, „naši“ i „evropski“, davali neke nebitne izjave.
trebali su sjediti u institucijama drzavnim predvidjenim za susrete sa gostima a nije da ih nema a ne po kafanama i restoranima
holowey

#1706 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by holowey »

addy_sa wrote:
holowey wrote:
trebali su sjediti u institucijama drzavnim predvidjenim za susrete sa gostima a nije da ih nema a ne po kafanama i restoranima
za formalni sastanak se slazem, ali za neformalni susret kakav je ovo bio, kafane i restorani su primjereniji...
addy_sa

#1707 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by addy_sa »

[/quote]

trebali su sjediti u institucijama drzavnim predvidjenim za susrete sa gostima a nije da ih nema a ne po kafanama i restoranima[/quote]
za formalni sastanak se slazem, ali za neformalni susret kakav je ovo bio, kafane i restorani su primjereniji...[/quote]

tri člana Predsjedništva su 24h to što jesu pogotovo skupa na jednom mjestu, formalno ili neformalno. Sto ne naprave Konak kako treba pa sjede i formalno i neformalno zar ne .. nego, mene zanima ko je od njih trojice "šarnuo" na kraju račun za reprezantaciju :D
addy_sa

#1708 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by addy_sa »

Zaboravio sam u jednom od prethodnih postova dodati veoma, veoma prijatno iznenađenje hranom (ukus, izgled, priprema i serviranje) u Superfoodu :thumbup:
dječak sa šibicama

#1709 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by dječak sa šibicama »

Zanima me Nanina sofra na Skenderiji, kakvi su dojmovi, ako je neko bio, jeo?

Kakvo im je pecenje, pita?
Banksy

#1710 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by Banksy »

Samo da primjetim, malo ga pretjeraše s Naninom sofrom, Avlijom, Sahanom, Dedom, Tepsijom itd :D kod nas je sve ili Tarhana ili Beverly Hills :D u stvari, i ne znam koje ime bi mi leglo... :? :mrgreen:
dječak sa šibicama

#1711 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Imena jesu glupa, ali to je u nasijeh biznismena i ugostitelja nacin da privuku musterije na "domacu kuhinju" :D

Sta fali imenu recimo Bife Olimpik :D
duga puska

#1712 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by duga puska »

Banksy wrote:Samo da primjetim, malo ga pretjeraše s Naninom sofrom, Avlijom, Sahanom, Dedom, Tepsijom itd :D kod nas je sve ili Tarhana ili Beverly Hills :D u stvari, i ne znam koje ime bi mi leglo... :? :mrgreen:
a dosta je brate i talijanskih imena za sve gdje se espreso kafa mogla popiti ili nesto od tijesta pojesti, a nije pita...
nepass1

#1713 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by nepass1 »

dječak sa šibicama wrote:Zanima me Nanina sofra na Skenderiji, kakvi su dojmovi, ako je neko bio, jeo?

nikako nije mjesto za otici, drvene klupe, guzica zaboli, ja visok nikako sjesti ko covjek. narucili piletinu u curry sosu. sos led iz frizidera, sitni cevap mlak.
narucivali par puta na posao bilo pravo dobro i toplije nego u radnji. i moze se fino najesti.
jbg pecenje i pitu nisam probao.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#1714 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by sabina1 »

Banksy wrote:Samo da primjetim, malo ga pretjeraše s Naninom sofrom, Avlijom, Sahanom, Dedom, Tepsijom itd :D kod nas je sve ili Tarhana ili Beverly Hills :D u stvari, i ne znam koje ime bi mi leglo... :? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#1715 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

nepass1 wrote:
dječak sa šibicama wrote:Zanima me Nanina sofra na Skenderiji, kakvi su dojmovi, ako je neko bio, jeo?

nikako nije mjesto za otici, drvene klupe, guzica zaboli, ja visok nikako sjesti ko covjek. narucili piletinu u curry sosu. sos led iz frizidera, sitni cevap mlak.
narucivali par puta na posao bilo pravo dobro i toplije nego u radnji. i moze se fino najesti.
Da, vidio sam da nije ni r od restorana, vise neka ascinica sa (pre)neudobnim sjedalicama... ali iskreno i vise me interesuje za naruciti hranu. Zato pitam za okuse i kvalitet hrane.
nepass1

#1716 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by nepass1 »

dječak sa šibicama wrote:
nepass1 wrote:

Da, vidio sam da nije ni r od restorana, vise neka ascinica sa (pre)neudobnim sjedalicama... ali iskreno i vise me interesuje za naruciti hranu. Zato pitam za okuse i kvalitet hrane.
pa eto bas smo na poslu komentarisali da iznenada gosti dodju moglo bi im se iz sofre podvaliti kao domace :lol:
Company85

#1717 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by Company85 »

nepass1 wrote:

Pa jel ti ikad nana pravila piletinu u curry sosu, sta si ocekivao :mrgreen:
vjesticanametli

#1718 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by vjesticanametli »

:lol: :lol: :lol: :lol: u bosni to nane uvijek prave

A vala usrase vise s imenima restorana
HAVANA

#1719 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by HAVANA »

:lol: Jes,u mene sefika sto je pravila curry cudo jedno.Dedo se napuca ,pa na mejdan kod nure da se hvali...
orinoco

#1720 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by orinoco »

HAVANA wrote::lol: Jes,u mene sefika sto je pravila curry cudo jedno.Dedo se napuca ,pa na mejdan kod nure da se hvali...
A u džepu vazda nosao fišek inćuna, da se nađe, ako ko naiđe poznat :D
dječak sa šibicama

#1721 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Na siniji se uvijek sushi servirao, sta vi znate hejteri :D
Bluemore

#1722 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by Bluemore »

Sushi kao kod nane :lol: :lol: :lol: :lol:
drndalo

#1723 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by drndalo »

Nanin sashimi... A sto je tek wasabi sos pravila.... :mrgreen:
orinoco

#1724 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by orinoco »

Bluemore wrote:Sushi kao kod nane :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa'će Hanka :D
HAVANA

#1725 Re: Najbolji restoran u Sarajevu

Post by HAVANA »

orinoco wrote:
HAVANA wrote::lol: Jes,u mene sefika sto je pravila curry cudo jedno.Dedo se napuca ,pa na mejdan kod nure da se hvali...
A u džepu vazda nosao fišek inćuna, da se nađe, ako ko naiđe poznat :D
:lol: De da dedo icuna havanici svom malom.Hajmo kuci,sefika napravila chees cake i sok od ruze.
Post Reply