FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Fundamental
#1701 Re: FK Zeljeznicar
1-0 za velikana nogometne scene 
-
beliver
#1702 Re: FK Zeljeznicar
Ako može jedna opservacija. Ja navijam za Sarajevo i to baš navijam, ako se navijanjem može nazvati odlazak na 95% domaćih tekmi posljednjih par sezona, ne idem na sjever, jer mi se ne da
, ali mi je drago da je sjever ovakav kakav jeste.
Eh nakon što sam se predstavio, htio bi samo reći da stvarno nema nikakve potrebe za omalovažavanjem toga što Željo igra večeras pod reflektorima(dobro znamo ko ih je i kako srušio), od strane bilo koga, treba pustiti ljude da uživaju o ovom momentu, koji je da živimo bilo gdje drugo trebao već davno doći.
S druge strane, očekujte Željezničar - Škoro Alen 0 : 2 ..tu vam ne mogu pomoći.

Eh nakon što sam se predstavio, htio bi samo reći da stvarno nema nikakve potrebe za omalovažavanjem toga što Željo igra večeras pod reflektorima(dobro znamo ko ih je i kako srušio), od strane bilo koga, treba pustiti ljude da uživaju o ovom momentu, koji je da živimo bilo gdje drugo trebao već davno doći.
S druge strane, očekujte Željezničar - Škoro Alen 0 : 2 ..tu vam ne mogu pomoći.
-
JEDAN JE HASE
#1703 Re: FK Zeljeznicar
Joj cime se vi hvalite,niste centra presli cijelu utakicu i u 90 ludi deda krene u napad i zubanovic da gol,a sjecas li se kad ste nas zadnji put pobjedili ili kad ste u gostima nekom uzeli 3 bodamIRCerka wrote:boli 87 minuta znam...Fundamental wrote:Sacekajte da se zeljo malo razigra ljudi dragi....tamo oko 87 minute pitajte za rezultat
- edin_Basket
#1705 Re: FK Zeljeznicar
(fund..) sta ti je uhljupe tek si se prijavio na forum i vec si stigo ispisat 15 glupih postova...idi lijeci se...ne znam fakat koji vam je qrac...isto djeca od 5 godina...valjda ce vam nekad doc iz guzice u glavu. od kad se igra sarajevski derbi, postoje i prepucavanja i zahebancije ali ovo sto ovdje pravi par likova je debilizam
- Fundamental
#1706 Re: FK Zeljeznicar
JEDAN JE HASE wrote:Joj cime se vi hvalite,niste centra presli cijelu utakicu i u 90 ludi deda krene u napad i zubanovic da gol,a sjecas li se kad ste nas zadnji put pobjedili ili kad ste u gostima nekom uzeli 3 bodamIRCerka wrote:boli 87 minuta znam...Fundamental wrote:Sacekajte da se zeljo malo razigra ljudi dragi....tamo oko 87 minute pitajte za rezultat
Ma joj znas kako ti je kad se covjek gusi i tone..hvate se za sve sto ga drzi iznad vode
-
vjecnobordo
#1707 Re: FK Zeljeznicar
Potpisbeliver wrote:Ako može jedna opservacija. Ja navijam za Sarajevo i to baš navijam, ako se navijanjem može nazvati odlazak na 95% domaćih tekmi posljednjih par sezona, ne idem na sjever, jer mi se ne da, ali mi je drago da je sjever ovakav kakav jeste.
S druge strane, očekujte Željezničar - Škoro Alen 0 : 2 ..tu vam ne mogu pomoći.![]()
![]()
- Fundamental
#1708 Re: FK Zeljeznicar
edin_Basket wrote:(fund..) sta ti je uhljupe tek si se prijavio na forum i vec si stigo ispisat 15 glupih postova...idi lijeci se...ne znam fakat koji vam je qrac...isto djeca od 5 godina...valjda ce vam nekad doc iz guzice u glavu. od kad se igra sarajevski derbi, postoje i prepucavanja i zahebancije ali ovo sto ovdje pravi par likova je debilizam
Edine sine aj ti nama stavi kafu, ja sam duze na ovom forumu nego sto mislis,protiv komsije Zelje nemam aposlutno nista fina je to druzina.
Ja tebe razumijem ako si navijac zelje nije vam jednostavno u ovom periodu,nego sta hocu da kazem: Apsolutno nikad ali nikada nisam niti cu nekom opsovati nesto ovdje ova mala doza zajebancije i svega je sasvim normalna i sastavni dio svega bas kao sto si i ti rekao
uzivaj u obasjanju
-
ekvivalent
#1709 Re: FK Zeljeznicar
hej plavi
nek su vam hajirli refelektori
pa da nam sljedece sezone budete drugi
odmah iza celika
nek su vam hajirli refelektori
pa da nam sljedece sezone budete drugi
odmah iza celika
- Fundamental
#1711 Re: FK Zeljeznicar
1-0 pobjeda Zelje opstanak obezbjeden cestitam
-
Elvo
#1712 Re: FK Zeljeznicar
Gdje konobarise ovaj heroj kelje danas sa 30 god. ???? 
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#1713 Re: FK Zeljeznicar
kakav ba Svinjski
ostaje Zeljo u premier ligi
ko je dao za Zelju?
ostaje Zeljo u premier ligi
ko je dao za Zelju?
- cikcanga
#1714 Re: FK Zeljeznicar
Opet crveni!Fuck!
Jesu se ovi pacijenti(citaj navijaci Torpeda ili Galatasaraya-kako ko hoce) natovarili na ovu temu.
Jesu se ovi pacijenti(citaj navijaci Torpeda ili Galatasaraya-kako ko hoce) natovarili na ovu temu.
- Qler
- Baltazar_khan
#1716 Re: FK Zeljeznicar
Čestitke skretničarima
što su konačno zasijali
Nek su. U inat onim što odlučiše da zaviju grbavicu, i cijelu BiH u tamu...
Očekujem spektakl u narednom derbiju, zbog toga što će biti igran pod reflektorima... Naravno, očekujem i belaje, oko okolnih zgrada
Očekujem spektakl u narednom derbiju, zbog toga što će biti igran pod reflektorima... Naravno, očekujem i belaje, oko okolnih zgrada
-
elSaik
#1717 Re: FK Zeljeznicar
Neće, nažalost.Baltazar_khan wrote:Čestitke skretničarimašto su konačno zasijali
![]()
PS A.C.A.B.
- Baltazar_khan
#1718 Re: FK Zeljeznicar
Odakle ti ta informacija? Zbog čega neće? I zašto A.C.A.B.elSaik wrote:Neće, nažalost.Baltazar_khan wrote:Čestitke skretničarimašto su konačno zasijali
![]()
PS A.C.A.B.
- Šibicar
#1719 Re: FK Zeljeznicar
Pošto znaš da je naša liga poznata kao najpoštenija u Evropi,naš savez je odlučio da se zbog regularnosti prvenstva 3 zadnja kola igraju u istom terminu..štetaBaltazar_khan wrote:Odakle ti ta informacija? Zbog čega neće? I zašto A.C.A.B.elSaik wrote:Neće, nažalost.Baltazar_khan wrote:Čestitke skretničarimašto su konačno zasijali
![]()
PS A.C.A.B.
-
elSaik
#1720 Re: FK Zeljeznicar
Zadnja 3 kola sve tekme se igraju u istom terminu. A ACAB jer nam danas nisu dali unijeti koreo i bubnjeve. 
- chinese_water
#1721 Re: FK Zeljeznicar
ultrasi - najbolje navijacice u BiH
sta je ono onako, odma sam do njih sjedio, i onako cim neko progovori od raje oni se ne cuju

sta je ono onako, odma sam do njih sjedio, i onako cim neko progovori od raje oni se ne cuju
-
lolo_lolo
#1722 Re: FK Zeljeznicar
a sto vi te koreografije,bubnjeve,baklje,ne sakrijete gore u sumu, najsigurnije vam je, i kad je utakmica,samo ih snesete na tribinuelSaik wrote:Zadnja 3 kola sve tekme se igraju u istom terminu. A ACAB jer nam danas nisu dali unijeti koreo i bubnjeve.
- Baltazar_khan
#1723 Re: FK Zeljeznicar
elSaik wrote:Zadnja 3 kola sve tekme se igraju u istom terminu. A ACAB jer nam danas nisu dali unijeti koreo i bubnjeve.
Yebla ih regularnost, kad se zna sve
A čuj to nisu vam dali da unesete te navijačke stvari.. Pa to se desilo isto i Hordama Zla... Fakat cu acabi, al oni mrtvi
Znaju biti u onim kornjačama kad su navijači u pitanju, a ne znaju čuvat goloruku ženu od napada seljačkog kabadahije pred sudom...
-
elSaik
#1724 Re: FK Zeljeznicar
Zbog medvjeda - pojedoše sve.lolo_lolo wrote:a sto vi te koreografije,bubnjeve,baklje,ne sakrijete gore u sumu, najsigurnije vam je, i kad je utakmica,samo ih snesete na tribinuelSaik wrote:Zadnja 3 kola sve tekme se igraju u istom terminu. A ACAB jer nam danas nisu dali unijeti koreo i bubnjeve.
@B_k - ma ništa novo. Dobro se zna koga smiju, a koga ne yebavati.
- JThomas
#1725 Re: FK Zeljeznicar
nije bila naša nadležnost
a zastave i koreografije, jebiga, jesu
prije ćeš pitu od govana napraviti nego od policije ljude
a zastave i koreografije, jebiga, jesu
prije ćeš pitu od govana napraviti nego od policije ljude