Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Alkos

#1701 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

PriNc_ba wrote:a likova :D
pa ne trudim se da ikome bude bitno sta govorim nego iznosim misljenje i stavove po pitanju saopstenja. a tvoj problem ako kontas da provociram ;) probij barijeru ;) idi malkice dalje.

poslusajte fordasa dobro vam je rekao i za sad najpametniji post. nisam bitan ni ja ni vi ni udruzenje ;) sta ste se nadigli ko kvocke kakve. imam pravo da pisem sta mi je volja sve dok ne vrijedjam nekoga ili dok ne krsim pravila foruma a do vas je sto sve primate k srcu. sta bi tek bilo da sam fkt imao namjeru da provociram...

ja nigdje nisam od ovih sto me "napadaju" vidio da me neko nekim ARGUMENTOM pokusao usutkati ili da je neko drugi iznio misljenje zasto su ove dvije ideje udruzenja dobre nego ko kakvi primitivci odmah samo znaju za jedno :D ccc komunikacija na nivou :thumbup:

ev da se vratim temi i da se zavrsi s ovim jer fkt postaje dosadno.
ocekujem tesku pobjedu protiv zvijezde s obzirom da ce teren vjerovatno biti katastrofa,ali samo neka se upisu 3 boda i da ne bude novih povreda. minimalno 2-1 (ne smije se tradicija da primamo golove prekinuti :P )
Jedini lik ovdje si ti!

A koje si ti argumente ponudio, osim sto smatras da se trebalo ici na Grbavicu prvo, skakati i navijati, a utakmica na Kosevu se trebala preskociti?! Gdje ti je logika?

Samo mi odgovori na pitanje da li si bio u Sirokom? Da li si bio na protestima? Da li inace dolazis na sjever i ides li na gostovanja?
Kada mi odgovoris, onda mozemo nastaviti diskusiju i normalno raspravljati. Do tada, nemas pravo glasa, pogotovo da komentarises i dovodis u pitanje odluke udruzenja, jer niti si clan istog, niti pripadas grupi.
Ako mislis da si pametniji i da mozes bolje, zaputi se u ministarstvo, osnuj svoje udruzenje i okupi oko sebe svoje istomisljenjike, ako ih uopce ima!!!!

Tvoj cilj je svadjati se i kontrirati vecini, sto dovoljno govori o tebi. Ocekujem odgovore na neka od postavljenih pitanja!!
PriNc_ba

#1702 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

ja nisam rekao da se trebalo skakati na grbavici i navijati niti bilo sto nego sam postavio pitanje zasto se nije moglo na grbavici hipoteticki receno raditi isto sto se planira na kosevu. moglo se fino sjesti i skontati da se ne daje saopstenje za tekmu u utorak a onda da se isto takvo saopstenje da ali za kosevo i da fkt stadion bude prazan sa sigurnoscu. gdje ti vidis da se svadjam ? :S nidje veze...

evo ti odgovori. sa sjevera sam davno otisao kad je bio raskol na tribini i presao na istok. na gostovanja siroki,zenica,trebinje i bl nikada nisam otisao osim jednom u zenici kad sam primio ciglu i od tada zbog mira u kuci ne idem na mjesta kao sto su ta ;) dakle u sirokom nisam bio iako je sekunda falila da odem jer sam imao dogovor al haver s autom nesh s*ebo tako da srecom nisam otisao. na protestima sam bio naravno. a sto se ostalih gostovanja tice nema me vala pravo dugo na ovim gostovanjima gdje treba malo dalje ici najvise zbog obaveza. slagao bih kad bih rekao tacno koje je zadnje gostovanje na koje sam otisao a da nije grbavica ili lukavica ;) sarajevo znaci bez prekida pratim 10 godina aktivno i mogu reci da sam bio na nekih 60% gostovanja do prosle sezone tako da mislim da imam pravo na misljenje pa makar ono i nekome smetalo. jbg takav sam i ne znam sta mi imas zamjerati. nikoga ja ne nagovaram na nesto nego jednostavno mi smetaju ovakve odluke a ja nista ne mogu promijeniti osim da tjeram za sebe i po svom koliko god to mene ajmo kako vi kazete "sramotilo" ...

uzivaj
I-Meme

#1703 Re: FK Sarajevo

Post by I-Meme »

Danas ko ne dodje na sjever (namjerno sam napisao sjever, jer je takav stav o utakmici-SVI NA SJEVER), a nema nekih vaznijih obaveza, ne treba ni da dolazi kad budu europske tekme, derbiji i sl.
Fordas

#1704 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

@princ
ne vidim razlog da ti smetaju ove odluke kad se one ne odnose na tebe, bez uvrede ali tako je...

uzivaj
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1705 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Tri boda su tu. Trebali smo dati i vise golova,igraci su se borili maksimalno,ali se zbog nekih gresako moglo desiti opet ista prica sut na gol i da ga primimo.Ali dobro je,tri boda su tu :thumbup: Vrijeme katasrrofa,kisa pada cijelo vrijeme i to ledena sa ljuspicama leda,ma uzas zivi.teren kakav moze biti :-)

Sjever,duboko sam ponosan na svoju bracu i sestre sa tribine. sa suzama u ocima ,narocito pred kraj..valjda stisle emocije,bukvalno je grmilo....".......SJEVER PAMTI TE,PULJICU VEDRANE..."
samo_ovaj_put

#1706 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

SJEVER PAMTI TE, PULJICU VEDRANE
Fordas

#1707 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Zadnjih 15-ak minuta ove utakmice mi je nesto najljepse sto sam dozivio od kad idem na tekme. Prelijepa pjesma koja je svakim ponavljanjem sve jaca i jaca,, pogledi i prsti 'prema gore', dolazak igraca., masa raje place....
Vedran je sve to zasluzio
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#1708 Re: FK Sarajevo

Post by Halleluhwah »

Strašno. Stravično. Strahobalno. Sablasno. Kao da ste svi čekali da se ovo dogodi, pa da pjevate i plačete, grlite se, očajavate i slozi se vašoj radujete. Nešto najljepše? Vaša percepcija lijepog je zaista doživjela užasan slom i jadan zaokret.
Fordas

#1709 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

.
Last edited by Fordas on 17/10/2009 23:21, edited 1 time in total.
Fordas

#1710 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Halleluhwah wrote:Strašno. Stravično. Strahobalno. Sablasno. Kao da ste svi čekali da se ovo dogodi, pa da pjevate i plačete, grlite se, očajavate i slozi se vašoj radujete. Nešto najljepše? Vaša percepcija lijepog je zaista doživjela užasan slom i jadan zaokret.
Da, tako je. svi smo jedva docekali, prosto smo Boga molili da se takvo nesto dogodi. zadovoljan?
hajde sad sikter, nastavi raditi ono sto najbolje znas, broji ginisove rekorde i ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto
Halleluhwah

#1711 Re: FK Sarajevo

Post by Halleluhwah »

Jadan si ti i svi kojima je mantra ''Vedran je sve to zaslužio''. Jadne su vaše pjesme koje vas egzaltiraju.
Ponosni ste na vašu sakralizaciju nekoga i nečega što će vas izdifirencirati u odnusu na njih, na one? Želite sjever i ime Sarajeva koristiti u te svrhe?
Halleluhwah

#1712 Re: FK Sarajevo

Post by Halleluhwah »

Provocirao si Manijake, slinio i balio na njihovim temama, glupostima trovao forum, a danas im zahvaljuješ? Dvolični stvore, ne govori meni gdje mi je mjesto i ne sudi o meni, jer to ne umiješ, jer za to nemaš pravo.
jeza u ledja

#1713 Re: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Kako ono rekose.....

Intelektualni masturbant!

nja nja nja :oops:
Halleluhwah

#1714 Re: FK Sarajevo

Post by Halleluhwah »

jeza u ledja wrote:Kako ono rekose.....

Bio to ili ne, ja znam da moja usta neće pjevati bijedne pjesme sa sjevera, koliko god volio Sarajevo.
samo_ovaj_put

#1715 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

Halleluhwah wrote:

Bio to ili ne, ja znam da moja usta neće pjevati bijedne pjesme sa sjevera, koliko god volio Sarajevo.
dva pitanja
da li inace ides na sjever?
koje su bijedne pjesme sa sjevera?
Bordolini

#1716 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Halleluhwah wrote:

Mai, jes' to ti nane ti? :D
Halleluhwah

#1717 Re: FK Sarajevo

Post by Halleluhwah »

samo_ovaj_put wrote:
Halleluhwah wrote:

dva pitanja
da li inace ides na sjever?
koje su bijedne pjesme sa sjevera?
Da.
''Sjever pamti te, Puljiću Vedrane'' i upiranje prstom.
jeza u ledja

#1718 Re: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Pa sta je problem s tom pjesmom?
Halleluhwah

#1719 Re: FK Sarajevo

Post by Halleluhwah »

Bordolini wrote:
Halleluhwah wrote:

Mai, jes' to ti nane ti? :D
Joj, Mai. :-) :mrgreen:
Ripicipi

#1720 Re: FK Sarajevo

Post by Ripicipi »

Halleluhwah wrote: Da.
''Sjever pamti te, Puljiću Vedrane'' i upiranje prstom.
und??
samo_ovaj_put

#1721 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

ni meni se upiranje prstom nije svidjelo nikako,bio sam jedan od rijetkih koji to nije uradio,dok sam pjesmu pjevao
ne znam zasto ti se ne svidja pjesma,samo mislim da je treba pjevati bez bubnjeva,nego onako zagrljeni ko na kraju tekme,a mozda cak osmisliti neku pjesmu za njega,koja ce se lagano pjevusiti i koja ce nas podsjecati na njega

dok ista pjesma sa drugim tekstom(horde bodre te.....) treba da ostane kakva jeste i da se i dalje pjeva onako kako se pjevala,jer je stvarno zazivjela sa onim momom na bubnjevima koji nako zapali atmosferu

iako je navijanje bilo odlicno,fenomenalno,nekako mi je ipak to prereno
mozda se trebalo sacekati jos malo,a ne pjevati 10.ak dana nakon njegove smrti
ne znam,sad mi i to navijanje gubi smisao,nakon njegove smrti nista nije isto,nisam pametan u toj situaciji

i sto me je strasno iznerviralo na poluvremenu,raja vadi one listice iz williamsa,premiera i drugih ustaskih kladionica :x

ps
kimun je zakon bio,pogotovo na kosarci
Halleluhwah

#1722 Re: FK Sarajevo

Post by Halleluhwah »

Zbog čega ili koga ste vi plakali? Čiju ste dušu Gore vidjeli? Što će uslijediti nakon ovoga?
Cafe Camargue

#1723 Re: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

Halleluhwah wrote:Zbog čega ili koga ste vi plakali? Čiju ste dušu Gore vidjeli? Što će uslijediti nakon ovoga?
kad čovjek vidi kakvih bestidnih ljudi ima u ovom gradu, i ne treba da se čudi što smo najveći jad i bijeda evrope

fuj! :x
dobar,ti?

#1724 Re: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

plak'o sam zbog druga kojeg sam izgubio i da se ja pitam spominjali bi ga svaku utakmicu, a to sto se zahvaljujemo manijacima ne znaci da ih volim
Fordas

#1725 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Halleluhwah wrote:Zbog čega ili koga ste vi plakali? Čiju ste dušu Gore vidjeli? Što će uslijediti nakon ovoga?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hajde bjedo brisi, ba... nisi skontao jos... pametnija je kokos od tebe. mada imas pravo da se furas, a i pogodio si pravo vrijeme! A sad, kao sto rekoh bjezi odavde, takvom mozgu nije ovdje mjesto, imaju 'razne teme', 'bez cenzure', 'ginisovi rekordi' tamo si glavni, mi nismo dostojni tvojih naglabanja :thumbup:
Last edited by Fordas on 18/10/2009 00:18, edited 1 time in total.
Locked