Jedini lik ovdje si ti!PriNc_ba wrote:a likova![]()
pa ne trudim se da ikome bude bitno sta govorim nego iznosim misljenje i stavove po pitanju saopstenja. a tvoj problem ako kontas da provociramprobij barijeru
idi malkice dalje.
poslusajte fordasa dobro vam je rekao i za sad najpametniji post. nisam bitan ni ja ni vi ni udruzenjesta ste se nadigli ko kvocke kakve. imam pravo da pisem sta mi je volja sve dok ne vrijedjam nekoga ili dok ne krsim pravila foruma a do vas je sto sve primate k srcu. sta bi tek bilo da sam fkt imao namjeru da provociram...
ja nigdje nisam od ovih sto me "napadaju" vidio da me neko nekim ARGUMENTOM pokusao usutkati ili da je neko drugi iznio misljenje zasto su ove dvije ideje udruzenja dobre nego ko kakvi primitivci odmah samo znaju za jednoccc komunikacija na nivou
![]()
ev da se vratim temi i da se zavrsi s ovim jer fkt postaje dosadno.
ocekujem tesku pobjedu protiv zvijezde s obzirom da ce teren vjerovatno biti katastrofa,ali samo neka se upisu 3 boda i da ne bude novih povreda. minimalno 2-1 (ne smije se tradicija da primamo golove prekinuti)
A koje si ti argumente ponudio, osim sto smatras da se trebalo ici na Grbavicu prvo, skakati i navijati, a utakmica na Kosevu se trebala preskociti?! Gdje ti je logika?
Samo mi odgovori na pitanje da li si bio u Sirokom? Da li si bio na protestima? Da li inace dolazis na sjever i ides li na gostovanja?
Kada mi odgovoris, onda mozemo nastaviti diskusiju i normalno raspravljati. Do tada, nemas pravo glasa, pogotovo da komentarises i dovodis u pitanje odluke udruzenja, jer niti si clan istog, niti pripadas grupi.
Ako mislis da si pametniji i da mozes bolje, zaputi se u ministarstvo, osnuj svoje udruzenje i okupi oko sebe svoje istomisljenjike, ako ih uopce ima!!!!
Tvoj cilj je svadjati se i kontrirati vecini, sto dovoljno govori o tebi. Ocekujem odgovore na neka od postavljenih pitanja!!