Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
do_tokija wrote:daj ba neku utakmicu koja se nije igrala prije nove ere
penal wayne rooney hahahahaha sta sam reko sta sam reko morace se vratiti covjek proslo kolo simuliro a sudija mu nije dao penal kako je srek navikao sad su se morali oduziti
M-16 wrote:Arsenal, zasigurno, spada medju 10 najboljih Londonskih klubova; stoga dajte malo respekta.
Iako, Bog zna, njihovi navijaci su u manjini. Ne mogu se poredit sa armijom navijaca QPR-a ili Millwalla; da ne pominjm Cekicare.
Arsenal moze biti prezadovoljan ako izbori Ligu Uega, i ja personalno mislim da bi njihovi racionalni navijaci objerucke prihvatili takvu ponudu prije pocetka sezone. Dobro znaju da je njihov klub samo inkubator za proizvodnju igraca, koje za izvjesno vrijeme preuzimaju ozbiljni klubovi.
Sto se tice njihovih ambicija na medjunarodnom planu, Arsenal ce osvojit nesto u Evropi kad Leverskusen osvoji Bundesligu - sto ce reci- NIKAD.
e moj cekicaru
The Irons\m/
Hint: obratiti paznju na pokretnu traku na ovoj passareli
Steve Harris osnivač Iron Maidena je vatreni Navijač West Hama i namjerno je stavio na omot rezultat utakmice protiv ljutih gradskih rivala u kojoj su ih demolirali. Kad se sjetim utakmice Manchestera protiv Arsenala na Old Trafordu proljeće 2001. godine. Manchester u jednoj rezultaski nevažnoj utakmici demolirao Arsenal sa 6:1. Dwighte Yorke zabio hattrick za nekih 15 do 20 minuta i imao jednu asisteniciju. U 38 minuti je već bilo 5:1 i dali 1 gol u drugom poluvremenu za konačnih 6:1. Manchester nakon glupog kiksa protiv Aston Ville rutinski odradio utakmicu. Bilo bi lijepo da Chelsea još jednu kiksa, ali teško.
najsmjesnije od svega wolverhampton iz nekog razloga se za ovu utakmicu odrekao 10 prvotimaca i pored te muljaze trebao je unitedu penal, treba ovo brojati na kraju sezone bice zavidna brojka
a sjecas li se kad je arsenal na vasem kokosinjcu digao pehar premiershipa sjecas se tog ponizenja?
do_tokija wrote:najsmjesnije od svega wolverhampton iz nekog razloga se za ovu utakmicu odrekao 10 prvotimaca i pored te muljaze trebao je unitedu penal, treba ovo brojati na kraju sezone bice zavidna brojka
a sjecas li se kad je arsenal na vasem kokosinjcu digao pehar premiershipa sjecas se tog ponizenja?
samo ako se sjetiš prije koliko godina ste zadnji put osvojili neku titulu
bar nam protivnici nisu izlazili u susret i cijeli prvi tim odmarali kad su mecevi sa nama jos nismo imali svako kolo penal igraci nisu dajveri nisu se igrale utakmice dok mi nemamo povoljan rezultat ko sto je to slucaj sa ovim varalicama...
do_tokija wrote:bar nam protivnici nisu izlazili u susret i cijeli prvi tim odmarali kad su mecevi sa nama jos nismo imali svako kolo penal igraci nisu dajveri nisu se igrale utakmice dok mi nemamo povoljan rezultat ko sto je to slucaj sa ovim varalicama...
1:1 sa ne znam ih ni izgovorit haaaaahahahaha,koj sad kriv,sudija,elementarna povreda,ili mozda bezvezna arsenova kindergarten taktika,
Nema titule ni ove godine,so sory ...
transvestmaco nemas se pravo javljati usuti se wolvesi izveli rezervni sastav nakon dvije uzastopne pobjede, gdje se grcevito bore za opstanak oni drugi sastav protiv uniteda lafo da se odmore pa malo je reci da je sumnjivo to je premiership a ne premijer liga pa da se igraci odmaraju
Fergie je naredio Micku da izvede drugi sastav. Otpor je uzaludan!
I onaj penal za Burnley je Fergijevo maslo, a siroti arsenal ispasta zbog toga! Ma nije posteno! NIJE!!!
Trasimaco wrote:Fergie je naredio Micku da izvede drugi sastav. Otpor je uzaludan!
I onaj penal za Burnley je Fergijevo maslo, a siroti arsenal ispasta zbog toga! Ma nije posteno! NIJE!!!
ne ulazim u to ko je sta dogovarao ali wolvesi zasluzuju kaznu oduzimanja bodova i nadam se da ce ispasti iz lige, sramota je da tim koji se bori za opstanak gdje im je svaki bod vazan protiv tima koji se bori za titulu izvede rezervni sastav!
Trasimaco wrote:Fergie je naredio Micku da izvede drugi sastav. Otpor je uzaludan!
ne ulazim u to ko je sta dogovarao ali wolvesi zasluzuju kaznu oduzimanja bodova i nadam se da ce ispasti iz lige, sramota je da tim koji se bori za opstanak gdje im je svaki bod vazan protiv tima koji se bori za titulu izvede rezervni sastav!
Sve ok, ali radi prethodnog posta cesh biti odsutan 7 dana...
Banned user for reason “prekrsena pravila foruma”
» do_tokija
a može li da i vas UEFA kazni radi one utakmice u Ligi Prvaka protiv Olympiacos-a kada je Wenger izveo tim kojem je prosjek godina bio 19,7 ili da kazne MAN UTD što su igrali sa trećim timom protiv Wolfsburg-a i još pobjedili
kakavdanakneiskustvu wrote:tačno,treba kazniti fergusona,gdje si vidio izvesti drugi tim,sa 7 veznih igrača,bez stopera i usput pobijediti prvaka njemačke,da budem precizniji,razvaliti prvaka njemačke
Ipak mislim da se ovo odnosi samo na Premiership, jer oni cini mi se imaju takvo pravilo gdje se mora izvesti najbolji moguci sastav. To moram provjeriti da budem 100% siguran. Ali ovog menadzera Wolvesa potpuno razumijem. Ovo je po meni bio jako mudar potez. Tesko da ce njegova ekipa prezivjeti ovo sto slijedi i logicno je da hoce da ima najbolje igrace potpuno spremne u utakmicama u kojima imaju sanse. Zasto da udara glavom od zid u utakmici protiv Uniteda? Ovo sto govorim je naravno samo patka, jer svi znamo da je Fergie to sve sredio. Bas me zanima hoce li biti on kriv ako sutra Arsenal izvuce Milan, Inter ili Bayern?
kakavdanakneiskustvu wrote:tačno,to važi samo za premier league,ali kako neko osim trenera može znati koji sastav je trenutno bio najbolji
Ne razumijem se bas u trenerski posao, ali onako cisto od oka mogu primjetiti da onaj sastav nije bio najbolji. Hajde da je falilo 2-3 igraca, ali ipak 10... Citav sastav je odmarao ocigledno namjerno, tako da nema nikakve dileme. Ipak je to takticki bio pametan potez i jedini problem je FA koji moze da ih pegla zbog tog pravila.