HS kablovska
Moderator: anex
-
AdrianMole
#1701 Re: HS kablovska
Ne bude ga
Pogledajte novu obavijest na kanalu.Ne bih branio HS,ali vjerojatno su ove stvari izvan njihove kontrole.Očito se svi kablovski operateri moraju opredijeliti između Arenasporta i Sportkluba.Nedavno je Max TV iz Hrvatske izgubio Sportklub,a oni očito imaju više novca od HS-a.HS je odabrao Arene.Onda nema Sportkluba 
- ultima_palabra
#1702 Re: HS kablovska
Pa Logosoftova Super TV ima i jedan i drugi? Ne znam koja je logika tog zastupnika Sport Kluba, bolje uzeti pare nego ne uzeti, Arena uopšte ne prenosi iste stvari...AdrianMole wrote:Ne bude gaPogledajte novu obavijest na kanalu.Ne bih branio HS,ali vjerojatno su ove stvari izvan njihove kontrole.Očito se svi kablovski operateri moraju opredijeliti između Arenasporta i Sportkluba.Nedavno je Max TV iz Hrvatske izgubio Sportklub,a oni očito imaju više novca od HS-a.HS je odabrao Arene.Onda nema Sportkluba
-
sajber87
#1704 Re: HS kablovska
Ma samo da imam opciju prelaska na telemach ili logosoft odmah bi presao, hs ima definitivno najlosiju ponudu od svih neracunajuci telekom. Pogledajte koje su cijene i paketi kod konkurencije sto interneta sto televizije i znacete o cemu pricam 
- Trasimaco
#1705 Re: HS kablovska
Ma ako ne vrate SK, odjava ide sigurno. Sto je previse, previse je. To je jedini program koji redovno pratim. Ne zanima me nikakav jednostrani prekid ugovora. Mrs! 
- AfromMann
#1706 Re: HS kablovska
nemojte tako hs je uvijek isao na ruku korisnika,sada ce uvesti tv jablanicu ili neki islam kanal ili neki narodnjak tv!sve u cilju zadovoljstva svojih korisnika!posto nisam u sarajevu moze li se znati sta je ostalo od sport.kanala na analognoj kablovskoj?
- Baron_Samedi
#1707 Re: HS kablovska
- ultima_palabra
#1708 Re: HS kablovska
Dva Eurosporta i Arena 1.AfromMann wrote:nemojte tako hs je uvijek isao na ruku korisnika,sada ce uvesti tv jablanicu ili neki islam kanal ili neki narodnjak tv!sve u cilju zadovoljstva svojih korisnika!posto nisam u sarajevu moze li se znati sta je ostalo od sport.kanala na analognoj kablovskoj?
- ultima_palabra
#1709 Re: HS kablovska
Pa nisam rekao da je to neka dobra stvar, samo sam odgovorio na pitanjeLud i ponosan wrote:^^
Da, i?
Na Areni 1 nema nista, realno. Prenose NLB ligu i Srbijansku Jelen super ligu. Ponekad izleti neka tekma iz Italije, nista specijalno. Sve sto valja je na ostalim Arenama.
Eurosport je solidan, tu je Bundes liga i jos ponesto sto gledam.
No, Sport klub je najbolji. PREMIER LIGA je dovoljan adut. Da ne spominjem Tenis, NBA, Francuze, Portugalce, Ruse,... Nece HS to da placa, u tome je problem. A korisnike ko jebe. E gledacu ja Premier Ligu na Card Sharingu uskoro, nek' me ovi lopovi povuku za pimpek.
-
hoggarr
#1710 Re: HS kablovska
Pročitah ovo maloprije na oficijalnoj web stranici kabel operatera HS:
Informacije o ovom poboljšanju čuo sam još prije cca. 2-3 mjeseca. Naime, o čemu je riječ radi se o zamijeni cijele mreže, tj. uvodi se optički vod, primjera radi u Sloveniji T-2 ima najmanji paket 10GB simetrično, jednak download i upload, cijena tog paketa je 15 eura (30-tak KM). Nadam se da će nas uskoro obradovati sa informacijom da se brzine interneta vrtoglavo povećavaju. Molim, ako ima neko više informacija neka ih podijeli sa nama ovdje na forumu!HS kabel operater wrote:
"Poštovani korisnici,
Obavještavamo Vas da će u periodu od 09.12.2010. do 12.12.2010. u noćnim satima (02-06h) dolaziti do povremenih prekida internet saobraćaja i usluge IP telefonije. Razlog prekida su radovi na mreži koji će povećati naše kapacitete, a samim tim i poboljšati usluge koje koristite!
Molimo Vas za razumijevanje,
Vaš HS internet "
- AfromMann
-
pOZz
#1712 Re: HS kablovska
Al Jeezera... 
Bože Dragi, Bože...
Bože Dragi, Bože...
- respo
#1713 Re: HS kablovska
opasno grijesis ili ih pljujs onako bezveze
ajd fino provjeri i vidjet ces da ima tv1000 filmski kanal u najosnovnijem paketu
fox crime i life i mtv ima na digitali
- koma
- AfromMann
#1715 Re: HS kablovska
Ja sam mislio na analognu kablovsku koju vecina ljudi ima a ne neku nazovimo digitalu!respo wrote:opasno grijesis ili ih pljujs onako bezveze
ajd fino provjeri i vidjet ces da ima tv1000 filmski kanal u najosnovnijem paketu
svugdje u srbiji,hrvatskoj i bih osim na hs-u su ovi kanali standardni!
cak i na telemach-u tako da nemoj da mislis da bezze laprdam:
http://telemach.ba/Analogna+televizija/ ... v_start2=0
- AfromMann
#1716 Re: HS kablovska
p.s pogledaj razliku osnovnog paketa hs-a i telemacha nebo i zemlja:AfromMann wrote:Ja sam mislio na analognu kablovsku koju vecina ljudi ima a ne neku nazovimo digitalu!respo wrote:opasno grijesis ili ih pljujs onako bezveze
FOX Life
FOX Crime
Universal channel
Sport klub
Sport klub+
MTV Adria
VH 1
DoQ
o ovome mozemo samo sanjat!
- respo
#1717 Re: HS kablovska
pa laprdas jer ima TV1000AfromMann wrote:Ja sam mislio na analognu kablovsku koju vecina ljudi ima a ne neku nazovimo digitalu!respo wrote:opasno grijesis ili ih pljujs onako bezveze
i kao sto kaze ovaj iznad ovo ne znaci da su najbolji al si pogrijesio
priznaj bar to
i ja mislim i pisem o analognoj bar sto se tice jednog filmskog kanala
misliti i napisati nije isto
- AfromMann
#1718 Re: HS kablovska
izvini sto sam uvrijedio tvoju omiljenu hs necu vise nikad a tv1000 je filmski kanal malo bolji od tmc-a!al sta znaju ostali u poredjenju sa hs-om sta je dobro.vazno da imamo dva trt-a,behar,saudiju,bir ko da u nekoj zabiti zivimo a ne u gl.gradu!sramota,bruka,jad i cemer!
- respo
#1719 Re: HS kablovska
nit je moja nit mi je omiljena
al ako vec pricas protiv nekoga nemoj pricati ono sto nije tako
ako ima filmski kanal onda ima a nemoj pricati da nema
bar govori istinu ne samo u vezi njih nego bilo koje firme
al ako vec pricas protiv nekoga nemoj pricati ono sto nije tako
ako ima filmski kanal onda ima a nemoj pricati da nema
bar govori istinu ne samo u vezi njih nego bilo koje firme
- irvinx1
#1720 Re: HS kablovska
Sve stoji, samo na tv1000 se moze ubosti izmedju jednog i pet dobrih filmova sedmicno.AfromMann wrote:izvini sto sam uvrijedio tvoju omiljenu hs necu vise nikad a tv1000 je filmski kanal malo bolji od tmc-a!al sta znaju ostali u poredjenju sa hs-om sta je dobro.vazno da imamo dva trt-a,behar,saudiju,bir ko da u nekoj zabiti zivimo a ne u gl.gradu!sramota,bruka,jad i cemer!
Sta fali??? Definitivno Cinemax, srbijanska Cinemania, Film Plus, ....i masa drugih filmskih kanala. Fali i VH1, pa tematski kanali...Ja bi ubacio neke opskurne televizijske stanice koje 24 sata prikazuju rock, i filmove i serije. Fali i par regionalnih kanala. Dobro, hrvatske su stavili, ali na srbijanskim stede. Mogli su staviti RTS1,2, zatim Metropolis(a u picku materinu, to je nekada bila dobra tv), Studio B, Enter,...
Sve ovo se moze dobiti za jeftine pare, ali nece stoka. Kad bolje razmislim, nismo ni zasluzili bolje. Sta zna seljacki i primitivni narod sta je dobra tv. Dok je Granda, Gljive Showa, Farme, cinci rinci,...sve su ovce na broju.
-
barcelona81
#1721 Re: HS kablovska
Pa sta hocete za 11 km da gledate sve zivo.Pa kada ste toliki ljubitelji filmova i sporta fino plati ,pa gledaj i uzivaj.Cinjenica je da u hs ima dsta propusta,ja sam imao probleme nevjerovatne i sada imam pogotovo na tim kanalima koje dodatno placam,ali mislim da su zahtijevi pojedinih ljudi smijesni.Price o nekom telemahu koji je aman bolji od hs su smijesne.Nude gotovo identicne kanale,i razlika je u tome sto hs ima arene a ovi imaju sport klub i sport klub +.Sport klub 3 4 i 5 se ne moze nazvati kanalima,i jos par sitnih razlika,zaista ne vidim razloga zasto bi telemah bio bolji.Lud i ponosan wrote:^^
Da, i?
Na Areni 1 nema nista, realno. Prenose NLB ligu i Srbijansku Jelen super ligu. Ponekad izleti neka tekma iz Italije, nista specijalno. Sve sto valja je na ostalim Arenama.
Eurosport je solidan, tu je Bundes liga i jos ponesto sto gledam.
No, Sport klub je najbolji. PREMIER LIGA je dovoljan adut. Da ne spominjem Tenis, NBA, Francuze, Portugalce, Ruse,... Nece HS to da placa, u tome je problem. A korisnike ko jebe. E gledacu ja Premier Ligu na Card Sharingu uskoro, nek' me ovi lopovi povuku za pimpek.
- Tiger 033
#1722 Re: HS kablovska
Za 10KM CS i gledas sve zivobarcelona81 wrote:Pa sta hocete za 11 km da gledate sve zivo.Pa kada ste toliki ljubitelji filmova i sporta fino plati ,pa gledaj i uzivaj.Cinjenica je da u hs ima dsta propusta,ja sam imao probleme nevjerovatne i sada imam pogotovo na tim kanalima koje dodatno placam,ali mislim da su zahtijevi pojedinih ljudi smijesni.Price o nekom telemahu koji je aman bolji od hs su smijesne.Nude gotovo identicne kanale,i razlika je u tome sto hs ima arene a ovi imaju sport klub i sport klub +.Sport klub 3 4 i 5 se ne moze nazvati kanalima,i jos par sitnih razlika,zaista ne vidim razloga zasto bi telemah bio bolji.
i na kraju "HVALA NA RAZUMIJEVANJU"???!!!A ovi koji placaju...ko ce njih RAZUMJETI sto placaju nesto sto NE gledaju!!!
- respo
#1723 Re: HS kablovska
neko je tu radi interneta a kanali manje viseTiger 033 wrote:Za 10KM CS i gledas sve zivobarcelona81 wrote:Pa sta hocete za 11 km da gledate sve zivo.Pa kada ste toliki ljubitelji filmova i sporta fino plati ,pa gledaj i uzivaj.Cinjenica je da u hs ima dsta propusta,ja sam imao probleme nevjerovatne i sada imam pogotovo na tim kanalima koje dodatno placam,ali mislim da su zahtijevi pojedinih ljudi smijesni.Price o nekom telemahu koji je aman bolji od hs su smijesne.Nude gotovo identicne kanale,i razlika je u tome sto hs ima arene a ovi imaju sport klub i sport klub +.Sport klub 3 4 i 5 se ne moze nazvati kanalima,i jos par sitnih razlika,zaista ne vidim razloga zasto bi telemah bio bolji.niko te NE zeza NEma nikakvih paketa sve je "FREE"...a NE kao sto je to npr. u Telemachu lista kanala sta ce se zatamniti jos su tu i dodatni kanali koji se masno-dodatno placaju http://www.telemach.ba/Vidi+odmah/514/O ... enja.shtml
i na kraju "HVALA NA RAZUMIJEVANJU"???!!!A ovi koji placaju...ko ce njih RAZUMJETI sto placaju nesto sto NE gledaju!!!![]()
![]()
Ovo isto vazi za sve KO pa i HS.
evo licno sve dok je internet koliko toliko uredu ja ne mjenjam hs makar dali 6 kanala u ponudi
ionako slabo gledam tv a i ono sto gledam ide preko interneta i to bez CS-a
a to 10 maraka CS okaci macku o rep sto bi rekli
koliko treba neko da se zavali da bi dobio taj CS
antena resiver kabl eventualno motor
antena koliko kosta nekih 50KM pa gore iole bolji resiver za CS kosta od nekih 300KM pa gore dobro kabl je sitnica eto nek bude 20Km
to je vec 370KM bez motora
ko se bolje razumije u ovo i ko bolje zna cijene nek me ispravi ali mislim da nisam puno fulio sto se tice CS-a od nule
-
Dady
#1724 Re: HS kablovska
Mislim da su nesto radili na tom transporderu kao i na 330, 338 MHz. Meni Pany TV nikako nije nalazio kanale na tim frekvencijama. Sada to sljaka bez problema. Takodjer freq 354, 362 MHz se popunjavaju kanalima (doduse istim koji postoje na drugim freq. kao sto su HRT-ovi, OBN, RTS...)zlaataan wrote:Na digitalnoj fale RTL Hrvatska, Nova TV, Mezzo, ona 4 nova kanala... Zna li iko u čemu je problem?
- Tiger 033
#1725 Re: HS kablovska
Ihihiiii svasta ti nesta napisa a NE razumijes se???!!!Za pocetak Telemach MMDS prvi prikljucak ja sam platio 500KM "a nista nije moje (60 kanala,slika ocajna kad je tek TV pusten u rad, bolja je bila slika nego sad na MMDS-u,zamracenja, mjesecna pretplata 17,90KM)"!!!Sad redom Triax sat. antena 110cm kosta 92,43KM (ima jeftinijih),Nosac antene 10-32KM,4 LNB-a ALPS 0,3dB 17,55x4=70,20KM (a ima i jeftinijih),Triax Multiholder za 4 satelita 31,05KM,Coaxialni kabel RG6U 100m 30KM,DM 500S 120-160KM...sto znaci sat.antena+nosac+4LNB-a+Multiholder=203,68KM+resiver 160KM(a ima jeftinije)=363,68KM+120KM pretplate za godinu dana=483,68KM...e sad ti vidi sto se isplati(niko te NE zeza kanala koliko ti volja a nema ni zamracenja)???respo wrote:neko je tu radi interneta a kanali manje vise
evo licno sve dok je internet koliko toliko uredu ja ne mjenjam hs makar dali 6 kanala u ponudi
ionako slabo gledam tv a i ono sto gledam ide preko interneta i to bez CS-a
a to 10 maraka CS okaci macku o rep sto bi rekli
koliko treba neko da se zavali da bi dobio taj CS
antena resiver kabl eventualno motor
antena koliko kosta nekih 50KM pa gore iole bolji resiver za CS kosta od nekih 300KM pa gore dobro kabl je sitnica eto nek bude 20Km
to je vec 370KM bez motora
ko se bolje razumije u ovo i ko bolje zna cijene nek me ispravi ali mislim da nisam puno fulio sto se tice CS-a od nule
http://www.antene.ba/
http://www.market.ba/tehnika/satelitska ... las/629665
Izdvajamo neke od paketa:
EX-YU kanali (svi)
Total TV
Pink
Digit Albania
Digi TV
Hayat
HRT 1.2.3
SKY De
SKY Italy
SKY UK
Canal+
Canal satellite France
UPC
ORF
Arena
MTV
Digiturk
ART
Al Jazzira
SRG Swisse
Cyfra
Polsat
Tring
ITV
Theme-x(bivsi sex view)
Sex on tv
Redlight
Dorcel tv
i mnogi drugi
Samo je potrebno da imate dreambox ili optibox I stalnu dsl internet konekciju..
Uvjerite se da smo bolji od drugih..
Vrsimo dolazak na adresu za instalaciju i podesavanje cs i dreambox resivera
1 mjesec cs za nevjerovatni 10 KM