SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
lolo_lolo
#1701 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sto se tice ovog debelog krmka,ne znam jel neko spomenuo,al momak je kompjuterski genije,prikljuci laptop zicama sa autom,otkljuca,i lopovi ga odvezu,kasnije traze lovu,cesto ga veci mafijaci koriste za svoje lopovluke i poslove
-
somethings
#1702 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Moj brat i rođak su svjedočili sličnom događaju u troli, kad su se umalo pobili pripadnici dvije različite navijačke skupine, s tim da su napadnuta djeca od cca. 14 godina, od strane većih i zajebaTih navijača. Sa noževima. Pih. (isto je bilo u pitanju otimanje šala) Moj brat je morao da sakriva to jedno dijete iza sebe da ne najebe kad i njega vide.Romeo 80 wrote:Evo sad se vratih sa kako sam naivno mislio lagane večernje vožnje bicikla...
Kako sam se samo prevario!![]()
Oko 20:15h na Pofalićima čekam da pređem ulicu kad odjednom se stvoriše ispred mene dva lika i počeše se da makljaju meni pred očima! Jedan klinac ima možda nekih 17-tak god, drugi je nešto stariji (oko 22 god. odokativno)...
Ovaj stariji napade tog momčića (navodno mu je htio oteti Željin šal)i poče ga tako divljački šutati nogama po potiljku da sam pomislio da će ga ubiti!
Ja se tu umiješam kontajući da ih razdvojim, ma nema šanse...Vidim vrag odnio šalu i onda uradim jedino što sam mogao. Opalim ovog starijeg da ga dohavizam pameti i junak pobježe većom brzinom nego što naši parlamentarci sebi izglasavaju više plate...
![]()
Otpratim tog napadnutog momka do autobuske stanice (počeo da plače govoreći da ne smije sam kući)i onda lagano otpedalam dalje.
Žao mi je što nemam slika. Razumjećete, bio sam zauzet drugim stvarima!![]()
![]()
Wild wild west...
- VR6
#1703 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Mah tih komflikata stalno ima. Neki dan vozim onom cestom sto nastavlja od tranzita prema bosmalu, kad bas negdje kod bosmala stadose tri auta ispred mene. Neki lik prilazi ovom u prvom autu - Seat, izlaze odmah i ovi iz drugog i tu se nesto kao svadjaju. Odjednom lik koji je bio nazad u Seatu istrcava i bjezi (vice nesto, nemojte mene), neka dvojica trce za njim, a ovaj jedan sjeda u Golfa i okrece ga polukruzno i pici da uhvate tog lika. Ebo lud zbunjenog, ja stojim i ne kontam sta se desava, blokirali skroz promet, iza kolona, niko nit svira nit ista radi, svi gledaju show... 
-
tataratira
#1704 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
eeeee, joj kada te uhvatimAlfons Kauders wrote:ja sam neki dan s bajka hrakno lika u crnom bmw-u 3...tataratira wrote:meni su biciklisti najgori, svi misle da je semafor samo za motorna vozilas onim pederskim cvikama od pola kvadratnog metra...
nemoj reci da si to bio ti?
-
delightful
#1705 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
svi postovi vezani za ubistvo ce biti prebacini ovdje:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=200
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=200
-
zijancer
#1706 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
vezano za urusavanje stakla u holu BBI
.. ne znam da li ste primjecivali, za vrijeme kafica i tako toga, dosta jake vibracije u objektu..koje vjerovatno poticu od postrojenja klima komore na krovu?
izgleda da se stedilo na izolaciji vibracija
a to hoce razmrdati neke stvarcice na objektu
morala sam ovdje zaheftati
neko je zakljucao tu temu
izgleda da se stedilo na izolaciji vibracija
morala sam ovdje zaheftati
- terra_incognita
#1707 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Jesi gledala dokumentarac o rušenju tržnog centra u Koreji ?zijancer wrote:vezano za urusavanje stakla u holu BBI.. ne znam da li ste primjecivali, za vrijeme kafica i tako toga, dosta jake vibracije u objektu..koje vjerovatno poticu od postrojenja klima komore na krovu?
izgleda da se stedilo na izolaciji vibracija![]()
morala sam ovdje zaheftatineko je zakljucao tu temu
Klima sve razdrmala.....
- nineinchnails
#1708 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma kakav "kompjuterski genije"?lolo_lolo wrote:sto se tice ovog debelog krmka,ne znam jel neko spomenuo,al momak je kompjuterski genije,prikljuci laptop zicama sa autom,otkljuca,i lopovi ga odvezu,kasnije traze lovu,cesto ga veci mafijaci koriste za svoje lopovluke i poslove
Ima program koji koriste auto-lopovi i oni nadri-kljucari, ubacis u laptop i skopcas s autom, a svako auto ima dzek za kompjuter. Program nadje sifru, i zdravo.
Ne moras biti nikakav genije. Sad otidji kod nekoga da ti uradi dupli kljuc, i prvo sto ce uraditi, skopcace ti kompjuter na auto da nadje zastitni kod (ako ti je kljuc kodiran, a kod svih novijih auta jeste kodiran). I, to je to.
Kakav "genije".....krmak obicni..
-
zijancer
#1709 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jesamterra_incognita wrote:Jesi gledala dokumentarac o rušenju tržnog centra u Koreji ?zijancer wrote:vezano za urusavanje stakla u holu BBI.. ne znam da li ste primjecivali, za vrijeme kafica i tako toga, dosta jake vibracije u objektu..koje vjerovatno poticu od postrojenja klima komore na krovu?
Klima sve razdrmala.....
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1710 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jeste li gledali vijesti? cijeli Tajvan s*ebala klimaterra_incognita wrote:Jesi gledala dokumentarac o rušenju tržnog centra u Koreji ?zijancer wrote:vezano za urusavanje stakla u holu BBI.. ne znam da li ste primjecivali, za vrijeme kafica i tako toga, dosta jake vibracije u objektu..koje vjerovatno poticu od postrojenja klima komore na krovu?
Klima sve razdrmala.....
- terra_incognita
-
zonbirile
#1712 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
SARAJEVO JE GRAD UGODNOG ŽIVLJENJA-AL U QURCU
-
Dennga2
#1713 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Das tako C.Vila, Vijecnica, Hacijenda sve u 24 sata
- Skyfox
- corsa
#1715 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Danas ubistvo na Trgu heroja, zna li ko sta vise o tome?
-
skojotovski
- corsa
#1717 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Navodno muz ubio zenu! 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1719 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
meni je od svega najčudnije što on ima 26 a ona 29

- malosutra81
#1720 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja sad prosla pored tog nebodera, nisam znala o cemu se radi a bilo mi ofirno da se zaustavljam
elem bilo je par kamera tako da ce garant biti vise detalaj na nekom od dnevnika...
elem bilo je par kamera tako da ce garant biti vise detalaj na nekom od dnevnika...
- KPNCTNJAH
#1721 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ti si meni najcudniji u svemu tome ...komi wrote:meni je od svega najčudnije što on ima 26 a ona 29
- Panthera
#1722 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sve same ratne vijesti....
- respo
#1723 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
samo da se vratim u vezi hapsenja ovog superbebe
zasto li su ga uhapsili bas kad je otet BMW X5 nekog uglednog ?
zasto ga ranije nisu uhapsili kad su krali cetvorke petice audije mercedese od "neuglednih" gradjana sarajeva?
zasto ga ranije nisu uhapsili kad su krali cetvorke petice audije mercedese od "neuglednih" gradjana sarajeva?
- perfect_guy
#1724 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
vjerovatno ti "neugledni" nisu smjeli da ga prijave jer bi vrlo moguće još gore prošlirespo wrote:samo da se vratim u vezi hapsenja ovog superbebe
- Rauber
#1725 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Opet izgleda neka frka kod bicakcica, policija se ispred nalazi, hitna takodjer...