Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kritichar wrote:kad ono rekoste da se pošiljka može početi pratiti, dobio sam broj, ali još nema podataka?
Ovisi koja pošta je u pitanju. Ja platio jedan artikal 20.09., isti otpremljen HongKong Post-u 26.09. i isti dan sam dobio broj za praćenje, i, tek danas počela obrada paketa u HongKong Post-u
singapur
11-tog naručio, obavjestili me da je 14-tog poslano, a evo danas piše Status :Transit i ovo ispod
Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Koliko sam mogao primijetiti, singpost tek ubaci da je pošiljka despatched to oversea tek kada i bude na aerodromu u Singapuru. Ta praksa je počela od prošlog mjeseca. Prije su znali odmah drugi dan ubaciti Despatched to oversea i onda nakon toga čekamo pošiljku po 20-tak dana, i, izgleda da su promijenili proceduru. I ja imam pošiljku kod Singpost-a kod koje od 08.10. stoji information received...
scepoo wrote:Lažu o kameri, lažu o bateriji, ko zna o čemu još sve ne lažu. Taj Dogee je na drugim jačim forumima označen kao nepouzdan, hardver često otkazuje i kontrola kvalitete slaba, podrške skoro da i nema i sl. Džaba završna obrada kad je srce loše, od ljepote se ne živi.
Ja sam prodao od februara do sad 6 Doogee uređaja i ni na jedan ako ćeš mi vjerovat do sada nisam imao reklamaciju. I, nadam se da će tako i ostati. Prodao sam nekoliko uređaja različitih brendova i vjerovao ili ne Doogee se pokazao kao najbolji za sad.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Last edited by SONY_91 on 15/10/2014 17:43, edited 2 times in total.
scepoo wrote:Lažu o kameri, lažu o bateriji, ko zna o čemu još sve ne lažu. Taj Dogee je na drugim jačim forumima označen kao nepouzdan, hardver često otkazuje i kontrola kvalitete slaba, podrške skoro da i nema i sl. Džaba završna obrada kad je srce loše, od ljepote se ne živi.
Ja sam prodao od februara do sad 6 Doogee uređaja i ni na jedan ako ćeš mi vjerovat do sada nisam imao reklamaciju. I, nadam se da će tako i ostati. Prodao sam nekoliko uređaja i vjerovao ili ne Doogee se pokazao kao najbolji za sad.
Ja sam prodao od februara do sad 6 Doogee uređaja i ni na jedan ako ćeš mi vjerovat do sada nisam imao reklamaciju. I, nadam se da će tako i ostati. Prodao sam nekoliko uređaja i vjerovao ili ne Doogee se pokazao kao najbolji za sad.
uz napomenu da jos 2 putuju ka BiH
I, od ta dva jedan već kaparisan tako što je potencijalom kupcu uređaj preporučio jedan zadovoljni kupac
Ja sam prodao od februara do sad 6 Doogee uređaja i ni na jedan ako ćeš mi vjerovat do sada nisam imao reklamaciju. I, nadam se da će tako i ostati. Prodao sam nekoliko uređaja različitih brendova i vjerovao ili ne Doogee se pokazao kao najbolji za sad.
i onda nakon godinu dana ljudi dobiju rak nečega i pitaju se kako ga dobiše. Kažem lažu o kameri, lažu o bateriju bog te pito o čemu još sve ne lažu i kakvi materijali se koriste, zračenje i sve ostalo.
I neke kineske kopije patika izgledaju isto kao original, ali nije isto jedni mogu da koriste boje i materijale koji izazivaju rak, dok se kod poznatijeg brenda to ne može desiti, ne plaćaš samo izradu patika nego i kontrole, testove i sve drugo.
Covjece ako ti se ne sviđaju kinezi preskocis ih i uzmes Brand telefone tipa iphone,, LG samsung (opet kinezi) ha ja
bezveze ti je na ovoj temi pricati kako ne valjaju
scepoo wrote:Nemam ja ništa protiv kineza koji ne lažu o specifikacijama jer to sadrži i faktor povjerenja, ali jednostavno ne mogu vjerovati onima koji lažu, valjda je to logično i očekuje se. Kakva interpolirana kamera i gluposti ko god to ima u ponudi od toga treba bježati, odron marka.
ma razumijem ja tebe, al kad vidis takve jednostavno preskocis, a mogu se vrlo lahko skontati, a nece ni sve stranice objaviti napucane podatke
al opet ce neko i takav telefon uzeti jer je dosta jeftiniji od slicnog istinitih karakteristika
scepoo wrote:Nemam ja ništa protiv kineza koji ne lažu o specifikacijama jer to sadrži i faktor povjerenja, ali jednostavno ne mogu vjerovati onima koji lažu, valjda je to logično i očekuje se. Kakva interpolirana kamera i gluposti ko god to ima u ponudi od toga treba bježati, odron marka.
Prvi sa interpolacijom je mislim krenuo SONY, a, još su istu koristili Nokia, Samsung,... Koje bi telefone na kraju kupovali?
Prvi sa interpolacijom je mislim krenuo SONY, a, još su istu koristili Nokia, Samsung,... Koje bi telefone na kraju kupovali?
Jel to ona njihova legendarna w995ica sa interpolarnom od 8.1 kad drugi ni 5.0 nisu imali,imo sam je
Ne, prije nje je imao k300i interpolaciju sa 0.3 na 1.3 Mpx
Pa ako ne vjerujes onda fino preskocis temu i odes ovdje ili ovdje mozes i ovdje nije ti ni ovaj los a pogotovo ovaj sve telefoni od povjerenja, znamo dovoljno koliko kinezi muzike nude
Kod kineza kao i kod ostalih imaš lošije i bolje marke. Ali danas je stvarno ogroman broj recenzija, foruma gdje se raspravlja o svakom modelu, da ako samo imaš želje za čitanjem možeš naći dobar telefon i odvojiti žito od kukolja. Ja sam s ovim coolpad-om prezadovljan u ovih 15 dana koliko ga imam. Još nijednu mu manu ne nađoh, do prije 2 mjeseca nisam imao pojma da ova marka postoji.
Ja imam 3 Doogee u kuci, pa nijedan dosad nije "zastekao". Na pocetku dg800, je zezala, potrosnja baterije, al sad je OK, nakon sto sam update uradio. Ukoliko ima interpolacija, ljudi lijepo naznace, i da nema interpolacije ne mozes ocekivat kvalitet slike kao na Htc-u, iPhonu. A sto se tice baterije, licno sam svaku provjerio, i svaka je pokazivala snagu kao sto je na njoj naznaceno. Kakvo sklapanje u "garazi", firma sponzor Villareal-a i to nesto govori o njihovoj ozbiljnosti.
Koliko ce te ovo drug izaci sa porezom i carinom...
Ako mi može neko nakratko pojasniti kako funkcionise ovo sa Invite za Oneplus One...zagrijao sam se za ovaj mob pravo...koliko para bi bio da se kupi ovako...znam da sam 100-ti koji ovo pita, ali mi ne uspijeva da nađem na temi, preopširna je...
A koliko bi bio da mi recimo kupi rodjak koji zivi u Austriji pa proslijedi ovamo???
Ako mi može neko nakratko pojasniti kako funkcionise ovo sa Invite za Oneplus One...zagrijao sam se za ovaj mob pravo...koliko para bi bio da se kupi ovako...znam da sam 100-ti koji ovo pita, ali mi ne uspijeva da nađem na temi, preopširna je...
A koliko bi bio da mi recimo kupi rodjak koji zivi u Austriji pa proslijedi ovamo???
eto ti cijena gore za Austriju. Sad ako ima nekoga ko dolazi u BiH moze proci i bez pdv-a i carine kad stavi mobitel u dzep.
PS: I ja bi dobro razmislio kada bi kupovao ovaj mobitel. Jer kakva je to marka Oneplus. Samo jedan mobitel proizveli, sigurno negdje u garazi sastavljaju mobitel. Jos bolescurine kakve dobiti.
Last edited by dinooh on 15/10/2014 21:02, edited 1 time in total.
drugi profil wrote:I mene nekako ajfon na ajvar podsjeca....
Хајд то и некако али поред оволике пашчадије по држави још да носим и неки деоогее телефон ко заднја сиротинја.
a znaci do toga je. Ti si onaj koji voli da nosa Nike, Adidas, iPhone, Samsung, samo da bi se pricalo kako nosas markiranu robu.
Sad mi je sve jasno zasto si protiv manjih kineskih firmi
eto ti cijena gore za Austriju. Sad ako ima nekoga ko dolazi u BiH moze proci i bez pdv-a i carine kad stavi mobitel u dzep.
PS: I ja bi dobro razmislio kada bi kupovao ovaj mobitel. Jer kakva je to marka Oneplus. Samo jedan mobitel proizveli, sigurno negdje u garazi sastavljaju mobitel. Jos bolescurine kakve dobiti.
Cekaj drug, ja na par stranica ranije na ovoj temi citam kako je ovo vrh telefon....best buy za ove pare..nije sad da ga ja prvi postavljam ovdje...nek se jave koji vise znaju o njemu